2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bende araştırmalar içerisindeyim de geçen bi aktara gittim, badem yağı istiyorum diye, bana demesin mi çatlaklar için mi diye,, ay eşimin yanında nasıl utandım ( ne diyeceğimi şaşırdım, isterseniz kakao yağı vereyim onu daha çok kullanıyorlar dedi, bende neyse düşüneyim sonra gelirim dedim çıktım... çok tuaf oldum yaaa (((
Zeytinyağıda iyidir o zaman evde vardı kullanmayım ben onu salatalara :)))

MaşAllah canım benim senin de günün az kaldı, hadi hayırlısı kolay doğum olsun İnşAllah...
Evde bir yandan temizleniyor ohhh ne güzel :))

esmamm basladimi sancilar, yalanciktanda olsa bukadar erken basladogina gore bebisimiz beklemiycek galiba gununu :)
hayirlisi kuzumm :*
insallah Rabbim kolay dogum nasip eder,bebisinizi sag saglim alirdiniz kucaginiza.
pekii yalanciktanda olsa cok agriyomu yaa :)

evet kuzum erkek dedi, hayirlisi saglikli olsun insallah

kiz sendemi basladin akinganliklara
esinle gitmssinya birde badem yagida kullaniliyor genelde o yuzden demistir canim o.
bilmiyorum canin ya elide zeytinyagi gibi harika bisi varken baska sey almak istemedim.
bazen iciyorum birde.

hos nede sursen vucuda bagli, bazilari son gune kadar suruyor ama sonuc yine catlak..
ben hizli kilo alip verebildigim icin bacaklarimda var bile. muhtemelen simdi yine olur,saglik olsun napalim

Canım ne bileyim alınganlık mı bendeki değil mi anlamadım ama tuaf oldum utandım yani
Evet bende de olacak ne yaparsam yapayım büyük ihtimal ama aza indirmeye çalışıyorum

Evet evet bizim alinganliga sebebimiz bitmez bu ifadeti yaptikca aklima hep sen geliyorsun

Aa sen nerden gordun takipleşiyo muyuz instagramda

Denizin ortasından hepinize Tunaydin Canlaaar..özledim sizi..su tel iskencesiyle olsa da yazayım dedim.bu ara geriden takip ediyorum sizi yaa. :/ dün rapor aldım üç gün.şimdi ıst aanneme gidiyorum :) sizler nasılsınız? Okumaya çalıştım muha etlerinizi..ben bademyagi ve kakao yağı sürüyorum.cok.şükür.karnında yok ama akıl edemedim baştan surmedim bacak ve goguste çatlak oldu bende :/ aman kızlar ben uyaroyim da gogus ve bacaklara da sürün.badem yağı ve kako yağı güzel yumuşatıyor ama tutkunun yaptığı gibi ayrı bir atlet kullanın geceden surup sabaha kadr dursa iyi.benim atletlerden kokusu çıkmıyor şimdi kaç kere yikadim hem de sicakla...bu arada tutkucum erkek ismi demissin..ben kerem, yusuf ve eymen isimlerine bayılıyorum.hatta demiştim.erkek olsaydı adını yusuf kerem koyacaktim.ama kız olunca eşim koydu, anlaşma yapmıştık ya :)) ama anlaşma olmasaydı ben de ela ya da eylül istiyordum kızı. :))) bu arada

Ahhh canım merhaba, ne iyi yapmışsın ne güzel rapor almışsın, bende şu seçim işleri bitsin alayım diyorum çünkü iş yerinde çok perişan oluyorum (
Ayy ben o zaman hem badem yağı hem de kakao yağı alayım ayrı bir atlet ayarlayım kendime :))
Senin kızın ismi Almina'ydı değil mi ? en son babası öyle düşünüyordu

Al canım al, hamileyken cok sknti olmuyor rapor almak.aslında ben on günlük alacaktım ama aile hekimi.vermedi, kadın dogumcudan alicam bir dahakine insallah. Sur canim sur..kimisi diyor bunyeyle alakalı, olacağı varsa olur çatlak ama sen yine önlemini al..

Evet canim kesi kararlastirildi..Almina kızımız inşallah :)

Al canım al, hamileyken cok sknti olmuyor rapor almak.aslında ben on günlük alacaktım ama aile hekimi.vermedi, kadın dogumcudan alicam bir dahakine insallah. Sur canim sur..kimisi diyor bunyeyle alakalı, olacağı varsa olur çatlak ama sen yine önlemini al..

Evet canim kesi kararlastirildi..Almina kızımız inşallah :)

MaşAllah canım benim senin de az kaldı baya baya 3 ay kalmış ... darısı bize İnşAllah, hayırlı kolay doğum olsun...

bede diyorum meltem nerde, demistin annemlere gidicem diye..
git canim.git gobus daha fazla zorlamadan, sanada iyi gelir :)

gogus ve karnima suuyorum bn, bacaklarima surdum birkez ama bilmiyorum cok yagli, hatta onun icinde ayri gecelik ayirmstim ama surmuyorum bacaklara simdi.
kalca kismindami olustu senin.

kerem benimde hosuma giduyo, aklima gelmemsti bak, esime soyleleyim.
eymenide dusundum ama bakalim.

siz karat vemissiniz bari canim

Ayyy ya nasil agrılar acılar onlar oyle

Almina cok guzel

ooh guzel gizel eylenin canim insallah :)
demek geldii kerataaa, aman gelsin insan agrisina bile razi oluyor :)

ooh guzel gizel eylenin canim insallah :)
demek geldii kerataaa, aman gelsin insan agrisina bile razi oluyor :)
cok sukur canım yaaa valla oyle kı yerımden kalkasım yok ama sabahtan pazarı bıle gordum ev hanımlıgı ıste oynamam dıyorum az oynarım ama ne zaman boyle desem ılk kalkan ben oluyorum yarın ne kadar oynadıgımı yazarım artık

Gozunaydin canim varligi bi dert yoklugu ayri bi dert ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…