Evet yaa birde havalar ısındı ya içimin yangınını bastırmak için öyle şeylere başvuruyorum, bu ara çok meyve yedim ondan da soğudumcanim benimde acayip canim istiyordu, hani 3-4yudum iciyodum.
ilk aylar belki zarri olur diye.
gecen doktora sordu esim, cunki cok canim istiyor bildigin hepsini icebilirim , doktorda siskinlik yapma harici bi zarari yok dedi.
hakkatende oyle siskinlik yapiyo.
yani istetsen simdilik azicik ic, hayirlisiyla su 3 ayi atlattiktan sonra azicikda olsa rahat icersin :)
Maden suyu evet gelişiminde etkiliymiş ama fantanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası, şeker yüklü resmen çünkü.. Ayy yok yok ben bir daha fanta içmeyim yaaa pişman oldum bak..maden suyunun faydası var ablamdan biliyorum günlük 1-2 tane içiyodu :)
sorma sorma , demin minnacik coraba denk geldim amaan o ne oyle,ki corap bas parmagim kadar anca.
sanki yetiskin corabi aliyorum ne pahali.
dedigin gibi her ay almak mantikli ama iste daha nasipse onumuzde 5 ay var,hadi 4 bucuk diyyeyim azcik moral gelsin bana heh, nasipse 8 gibi alirim.herhalde cogunu.
cok tatlilar hakkaten,hepsini alasi geliyor insanin, ama bisi farkettim erkek icin olanlar cok kisitli, kiz icin masallaaahhh bolluk ki ne bolluk :)
Evet yaa birde havalar ısındı ya içimin yangınını bastırmak için öyle şeylere başvuruyorum, bu ara çok meyve yedim ondan da soğudum(( Ama cidden baya baya şişkinlik yapıyor, bildiğin 4-5 aylık gibi geziyorum evin içinde :))
Bencede içme canım üzülme sadece senin hamilelik dönemini olumsuz etkiler o kadar bundan sonra maden suyu meyve suyu gibi şeyler tüketebilirsinMaden suyu evet gelişiminde etkiliymiş ama fantanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası, şeker yüklü resmen çünkü.. Ayy yok yok ben bir daha fanta içmeyim yaaa pişman oldum bak..
Evet çok tatlı şeyler var kızlar için çok fazla ama erkeklere gömlek hırka yapmışlar ya bayılıyorum onlarahaklısın 8 aylık olunca büyük parçaları biberon tarzı şeyler en son alınmalı ablam hamileyken bende çok araştırdım sürekli interneten baktırıyodu :) hangi marka ne alınmalı yapılmalı diye :) badem ve ceviz hergün ye bir avuç kadar birde maden suyu iç...
evet erkeklere gzel gomlek.vehirka bari cikardilar :)
ablanda deneyimin varsa sanslisim canim,ufacik bir bilgi bile yetiyorda artiyor :)
hergun yiyemiyorm canim.ya, unutuyorum , sonrada pismanlik diz boyu.
hos ilk.aylar agiz tadiyla bisi yiyemiyorsun, o yuzden anca simdi yenebilir ssanirim
iyiyim bende canım ( gecıkme harıcÇok şükür iyiyim canım (bulantılar hariç), sen nasılsın? Ne yapıyorsun?
Bahar temizliğine ne zaman girişiyorsunuz kızlar yaa?
hadi yabenim eltimin kızı da eylüll
diimi guzel isim ama yaslilar eminim.dalga gecer :)
esim Ayazdan baska erkek ismi begenemedi. hatta ortada cocuk yokken. demistik daha ayaz diye. hayirlii bakalim, omru guzel olur insallah :)
Mia- o n bicim kaynanaymis oyle, hadi gelinine karissa yinr anlarim ama sana ne karisiyo, ne insanlar var yahu
duman91 heh diimi canim, bidahakine gidince kiz.derse sasmam.
dun ilkimizi yapip ufak ufak kiyafet aldik. beyaz aldim hem kiza,hem erkege uysun diye.
annemde dunden merakliymis oda bisiler aldi.
erken daha biliyorum ama baska almam simdilik, ama Allahim.ne tatli seyler vaar minnncacik:)
senin bulantilar devam desene, azalma veya artma varmi.. ya sabir canim :)
Ahh canım o bende de var, ip atlamak istiyorum resmen :))) Valla çok tersiz bende anlamadım bu işi :))evet yaz aylari onlarsiz kolay gecermiki :/
hayirlisiyla bi dogurayim diyorum ,artik gerisini anlatmayayim can cekmesin daha fazla....
dedigim.gibi canim ufacik tadarsin,skmdilik idare edersin napalim :)
benim birde cok hoplayasim,ziplayasim,kosasim var ya..
nerdeee zararli sey biz ordayiz zaten :)
yasaklar neden bukadar tatlidir yahuu
Yok canım üzülmedim de bundan sonra daha çok dikkat edeyim :)))Bencede içme canım üzülme sadece senin hamilelik dönemini olumsuz etkiler o kadar bundan sonra maden suyu meyve suyu gibi şeyler tüketebilirsin
Ohh valla ne güzel yapmışsın temizliğini, birde ben yapsaydım çok iyi olacaktı, önümüzdeki günlerde annemler gelebilir onunla yaparız bizde :)))iyiyim bende canım ( gecıkme harıc)
ben gecen ay yapmıstım ama onumuzdekı hafta mısafırım gelırde rahatlarsam camları sılcem yıne :)
hadi yabır an ıyıkı eltım koymus dedım meger ne cokmus
ohh ne guzel o zaman tabı anlamıda onemlı onada bakın canım. Amin ınsallah
Aynen canım aynen valla o uykusuzluk durumuna nasıl alışırım hiç bilmiyorum, uykuyu çok seviyorum çünkü..MutluBulut_ evet canim anlamlari yuzunden cok isimden vazgctim.. zaten bi ismi.fazla beenmeden once anamima bakiyorumki,fazla kaptirmayayim.kendimi heh :)
duman91 simdi canimiz.istiyor, ama nasipse dogurunca bence kolumuzu kaldiracak halimiz olmaz
Aynen canım aynen valla o uykusuzluk durumuna nasıl alışırım hiç bilmiyorum, uykuyu çok seviyorum çünkü..(
Amin İnşAllah canım, birde şunu sorayım çıkmadan, sen çatlaklar için herhangi birşey kullanıyor musun?uyku,uykuu.. :/
napalim canim gececek insallah oyle yada boyle..
saglik olsun
Amin İnşAllah canım, birde şunu sorayım çıkmadan, sen çatlaklar için herhangi birşey kullanıyor musun?
korkuyorum
bakalım bu hafta gecsın ınsallah gelır gerek kalmaz
ınsallah kuzum dedıgın gıbı olur :)
var ama gelen gıden yok :)
evet yaa cumartesıde dugun :) aldık cumartesı sıyah dızustu cok kısa degıl ama sımlı parlayan bır elbıse bırde sıfır kollu gogus bolumune kadar tul :) boyle bırseyler ısteonu cumartesı gıycem tabı :) hıc oynayasım yok ama ben kı oynamayı cok severım hedefım oturmak bakalım yarın durum ne olacak
yaz canim tabiki
Ayaz dusunmustuk ama simdilik iste
Mia- eylull evet bende cok seviyorym bu ismi, neye baglasamda eylul koysam diyodum bende sevgili oldugumuz tarih aaklima gelmedi hic sen diyince aklima geldi :)
bizde eylulde baslamistik..
tabi kiz isimlerini simdilik kalirdik heh:)
aaa, bebişin pipisi mi çıktı kuzum :))kizlar kontrole gittim, masallah tospam buyumus :)
veee erkek dedi bukez. nekadar dogru Allah bilir.
ya demistim kuznlerin hep kiz, cogunu beraber buyuttuk,beraber gezirdik,bez falan degistirdim , erkege nasil bakilir fikrim yokk :)
cok sukur iyi ya, artik erkegede fikrim olur birsekilde insallah :)
sag olsunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?