2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet yaa birde havalar ısındı ya içimin yangınını bastırmak için öyle şeylere başvuruyorum, bu ara çok meyve yedim ondan da soğudum (( Ama cidden baya baya şişkinlik yapıyor, bildiğin 4-5 aylık gibi geziyorum evin içinde :))

maden suyunun faydası var ablamdan biliyorum günlük 1-2 tane içiyodu :)
Maden suyu evet gelişiminde etkiliymiş ama fantanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası, şeker yüklü resmen çünkü.. Ayy yok yok ben bir daha fanta içmeyim yaaa pişman oldum bak..

Evet çok tatlı şeyler var kızlar için çok fazla ama erkeklere gömlek hırka yapmışlar ya bayılıyorum onlara haklısın 8 aylık olunca büyük parçaları biberon tarzı şeyler en son alınmalı ablam hamileyken bende çok araştırdım sürekli interneten baktırıyodu :) hangi marka ne alınmalı yapılmalı diye :) badem ve ceviz hergün ye bir avuç kadar birde maden suyu iç...

evet yaz aylari onlarsiz kolay gecermiki :/
hayirlisiyla bi dogurayim diyorum ,artik gerisini anlatmayayim can cekmesin daha fazla....
dedigim.gibi canim ufacik tadarsin,skmdilik idare edersin napalim :)
benim birde cok hoplayasim,ziplayasim,kosasim var ya..
nerdeee zararli sey biz ordayiz zaten :)
yasaklar neden bukadar tatlidir yahuu

Bencede içme canım üzülme sadece senin hamilelik dönemini olumsuz etkiler o kadar bundan sonra maden suyu meyve suyu gibi şeyler tüketebilirsin

evet erkeklere gzel gomlek.vehirka bari cikardilar :)
ablanda deneyimin varsa sanslisim canim,ufacik bir bilgi bile yetiyorda artiyor :)
hergun yiyemiyorm canim.ya, unutuyorum , sonrada pismanlik diz boyu.
hos ilk.aylar agiz tadiyla bisi yiyemiyorsun, o yuzden anca simdi yenebilir ssanirim

olsun canım aklına geldikçe ye mutlaka :)

Çok şükür iyiyim canım (bulantılar hariç), sen nasılsın? Ne yapıyorsun?
Bahar temizliğine ne zaman girişiyorsunuz kızlar yaa?
iyiyim bende canım ( gecıkme harıc )
ben gecen ay yapmıstım ama onumuzdekı hafta mısafırım gelırde rahatlarsam camları sılcem yıne :)

benim eltimin kızı da eylüll
hadi ya bır an ıyıkı eltım koymus dedım meger ne cokmus

ohh ne guzel o zaman tabı anlamıda onemlı onada bakın canım. Amin ınsallah

Ahh canım o bende de var, ip atlamak istiyorum resmen :))) Valla çok tersiz bende anlamadım bu işi :))

Ohh valla ne güzel yapmışsın temizliğini, birde ben yapsaydım çok iyi olacaktı, önümüzdeki günlerde annemler gelebilir onunla yaparız bizde :)))
Canım beklenen misafir gelmezse haftaya bi doktora git istersen

MutluBulut_ evet canim anlamlari yuzunden cok isimden vazgctim.. zaten bi ismi.fazla beenmeden once anamima bakiyorumki,fazla kaptirmayayim.kendimi heh :)

duman91 simdi canimiz.istiyor, ama nasipse dogurunca bence kolumuzu kaldiracak halimiz olmaz

Aynen canım aynen valla o uykusuzluk durumuna nasıl alışırım hiç bilmiyorum, uykuyu çok seviyorum çünkü.. (

Amin İnşAllah canım, birde şunu sorayım çıkmadan, sen çatlaklar için herhangi birşey kullanıyor musun?

ben ciktiktan sonra cevap vereyim :)
canim ilk basta zeytinyagiyla basladim, sonra bebek yagi surdum, simdi tekrar zeytinyagina dondum.
hos gerci hergun kullanamiyorum, cekmiyor birde ustum basim yag oluyodu bnde ayri atlet bisi ayirdim onu giyiyorum ,yani uzun is oluyor azcik o yuzdn hergun yapamiyorum.
sende baslarsin istersen 10-11den sonra.
ztn yrmek yiyince baslicak gerilmeye ister istemez suruyosun,birde tatli tatli kasinirsa

Ya kiyamam bisey cikmaz canim ya Allahin izniyle korkma

Ayaz güzel bi isim
Benim isim istem bu :)
Hamza ve Zeyneb isimlerini cok begeniyorum

kuzularım benim...
geçmiş birikmiş okuyamadım daha , biz iyiyiz , ani çıkmıştık pazartesi evden kayınvalidemlere gittik halıları yıkadılar orda şimdi kayınvalidemi de getirdik , boya yapıyorlar , annem , kayınvalidem , eşim...
velhasıl köyde net yoktu , telefonumdaki net ise çekmiyordu.. giremedim..
merak ettim sizleri , iyisinizdir inşaAllah :)
biz iyiyiz kızımla ...

yalancısından sancılarımız başladı , adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor... bacak arasındaki kemiklerim ayrılıyor gibi hissediyorum acıyor azıcık :) baskılar , batmalar , saplanmalar bişeycikler oluyor aşağıda :)))
hadi hayırlısı bakalım..

aaa, bebişin pipisi mi çıktı kuzum :))
cennetimeleğin de öyle olmuştu , büyüdükçe netşeşir o tatlım ve siz artık iyice büyüdüğünüze göre erkektir minnak...
yeriz o minnakkıııı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…