2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

kuzum okudum, yazacaktim unuttum.
bugun evdeyim evdeykn is yapayim dedim ama simdi aklima geldi :)
ahh ah o azrayi nasil istemistim ama anlami yuzunden vazgecmistik.
cok sagol tatlim aklimda bulunacak :*

sen nasilsin

Iyiyim canım ben de
Azra nın anlamı el degmemis kız demekti sanırım oyle bir sey degil miydi Hz. Meryem in lakabı

Iyiyim canım ben de
Azra nın anlamı el degmemis kız demekti sanırım oyle bir sey degil miydi Hz. Meryem in lakabı

öylemiymiş ben neden başka bişi okudumki

oyna oyna neden oynamıcan peeeh
dök kurtlarını azcık

1 aylık olduk canım :)) maşallah 1 aylık olmamıza rağmen agucuklara gulmelere hareketlenmeye erken başladık doğduğundan beri hareketli kip bi bebek Emmemesi beni çok üzüyor sütüm de pek yok ama emzirmeyi çok isterdim ..

Hosgeldin canımmmm ben de evlendim bu arada :) bidahaki hamiş ben mi olacagım yoksa

Sütün neden az ki canım bir sebebi var mı?
Anne olmak nasıl bir duygu tavsiye ediyor musun
Ayyy canım benim hayırlı olsun inşallah :):) bellimi olur belkide sensindir hamiş inşallahhh :) annelik harika bi duygu tarifi yokk herkese tavsiye ederimmm

Evet canım oğluş büyüdü darısı sana inşallah :) cinsiyet olayının aynısı banada oldu kız dediler ikinci gittiğimde pipi çıktı

ay sizde beyenince daha bi kanim.isindi bu isme he :)
ne eylulmus bee diyesim geldi

sen nasilsim canim,
iyiyim canım daha yeni girebildim malum koşuşturmadayızz aynen ben ayaz ismini çok severim bi düşün sen onu ve ayazlar çok yakışıklı olurlar yaa..eylüle gelince aynen bütün eltiler toplaşıp eylül koymuşlar ama zaten ben eylül ismini pek sevmem hüznü çağrıştırır bana kız ismi olarakk asel beğeniyorumm.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin adıyla yaşasın inşallahhh

öylemiymiş ben neden başka bişi okudumki

oyna oyna neden oynamıcan peeeh
dök kurtlarını azcık
duramadım oynadım cok az oturdum yerıme
kilo vermeme herkes gorunce cok sasırdı
hatta hıc tanımadıgım bır kac bayan yanıma gelıp nısandan hatırlıyorlarmıs benı ne kadar guzel olmussun dedıler tabı tanımadıgım ıcın garıpce tesekkur edıp gulumsedım sadece
yanlız bı kadın var akraba degıl ama tanıyoruz cocuklugumdan berı ondan da kızından da hııc hoslanmam hele kadından herkesı kucuk goren bır kadın.. neyse ıstemede dıyete yenı baslamıstım dalga gecer gııbı gorucez bakalım demıstı zayıflamasm ıcın dun kına oncesı mutfakta oturuyoruz bı abla edayı fark etmedın mı buyuk degısım yasadı nasıl zayıfladı dedı kadının ıse tek dedı hıı gordum

massallah canımm :) ısmını ne koymustunuz hıc uzulme canım devam et belkı emer..ama emmesede sıkma canını nasılsa saglıkla buyuyecek Allah'ın ıznıyle

Günaydın kızlaar
18 gün sonra kınam, 19 gün sonra düğünüm var nasipse
masallah canım hıc bırsey kalmamıs :) hayalındekı gıbı olur ınsallah hersey :)

Günaydın, hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım?
Gunaydın canım hayırlı cumalar ıyı sen nasılsın :)

günaydın herkeze

Gunaydınn

Evet canım oğluş büyüdü darısı sana inşallah :) cinsiyet olayının aynısı banada oldu kız dediler ikinci gittiğimde pipi çıktı

masallah caniim, agucuklara basladi hee oy yeeriz biz o pasayii anesii :)

evet canim senin gibi oldu benimde, hayirlisi saglikli olsunlar insallah gerisi yalan :)

amin insallah canim, bakalim iyicene beli olsun bir karara variriz insallah :)

kosturmaca ddevam desene :)
kostur,kostur hooop dugun gelmis bile, tatli telaslar bunlar :)

Günaydın kızlaar
18 gün sonra kınam, 19 gün sonra düğünüm var nasipse

okadarcikmi.kaldii vayy :)
ay ne guzel eski topicten herkez evleniyo :)
insallah coook huzrlu gecer kuzum :*

ama cok yorgunum ya bıde agrı olunca :)bekarken olsa rahat ama sımdı dınlenmek degıl ıs var

İyiyim çok şükür canım benim doktordan geliyorum bende... :))
Ohh ohh kurtlarını iyi dökmüşsündür canım benim ne güzel.. kıskananlar çatlasın ayol :))

catlasınn
ne dedı doktor canım nasıl yıgenımız :)
Şimdilik gayet iyi dedi, 7. haftayla da uyumluymuşuz şükür... bir hafta geridn geliyordu çünkü :))
Kan tahlilleri falan istedi öğleden sonra birdaha gitcem işte.. Ama tok karnına yaptırdım (( Ne kadar doğru çıkar bilemiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…