- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
kuzum okudum, yazacaktim unuttum.
bugun evdeyim evdeykn is yapayim dedim ama simdi aklima geldi :)
ahh ah o azrayi nasil istemistim ama anlami yuzunden vazgecmistik.
cok sagol tatlim aklimda bulunacak :*
sen nasilsin
Iyiyim canım ben de
Azra nın anlamı el degmemis kız demekti sanırım oyle bir sey degil miydi Hz. Meryem in lakabı
cok sukur canım yaaa valla oyle kı yerımden kalkasım yok ama sabahtan pazarı bıle gordum ev hanımlıgı ısteoynamam dıyorum az oynarım ama ne zaman boyle desem ılk kalkan ben oluyorum yarın ne kadar oynadıgımı yazarım artık
öylemiymiş ben neden başka bişi okudumki
oyna oyna neden oynamıcan peeeh
dök kurtlarını azcık
1 aylık olduk canım :)) maşallah 1 aylık olmamıza rağmen agucuklara gulmelere hareketlenmeye erken başladık doğduğundan beri hareketli kip bi bebekZaman zaman canim mesela gecen sene bu zamanlari sonra nisan zamani olmustu ama en fazla 1 hafta kadar. Bu kadar ilk adet pldugum zamanlar olmustu suan sirtim belim her yerim cok agriyo nolur Allah'im olayim cok.kotuyarinda kina gecesi var kuzenimin yarina kadar olsamda rahat olsam insallah
Canim benim olsun uzme kendini oldugu kadar olmadigi yerde mama ac kalmiyor ya.kucak meseleside evet dana vakit kalmiyor ama bi yurumeye yada emeklemeye baslayinca durmaz zaten simdi iyice sarilin birbirinize internette hep.boylesinin daha iyi oldugu yaziyo zaten :) ne kadarlik oldu simdi
Ayyy canım benim hayırlı olsun inşallah :):) bellimi olur belkide sensindir hamiş inşallahhh :) annelik harika bi duygu tarifi yokk herkese tavsiye ederimmmHosgeldin canımmmm ben de evlendim bu arada :) bidahaki hamiş ben mi olacagım yoksa
Sütün neden az ki canım bir sebebi var mı?
Anne olmak nasıl bir duygu tavsiye ediyor musun
Evet canım oğluş büyüdü darısı sana inşallah :) cinsiyet olayının aynısı banada oldu kız dediler ikinci gittiğimde pipi çıktıkizlar selamm
dun giremedim.
once okula geldim, sonra 1gibi eve gittik, oturdugum yerde senlik gibi bisi vardi, azicik kafa dagitalim dedik aman 1 de ciktik.disari, 9 gibi toplandik.
ayaklarim.nasil agriyo hala..
Rumeli tv varsa buaksam orda yayinarlar herhalde, tabi biz kameradan kacak :)
MutluBulut_ hadi ya yaptinmi test , e neden gelmiyo bu misafircik. hos doktorada gitsen ya kansizlik derler, ya havalardan.
insallah gelir canim,cunki acayip sIkiyor insani.
CennetiMelegiM kuzum oh masallah size. bebis buyudu :)
kucaga alismasi.zor evet ama kizlan dedigi gibi yurumeye kadar bu,sonra rahat edersin.
sutunude takma okadar,taktikca gelmezki zaten, ac kalmaz o :)
duman91
PembeLokum
@Ladypurple
Mutella
Mia-
sizede selam kizlarr :)
Yaa bak nasi içim gitti şimdi anlatamam 1 aylık mı olmuş maşallahAyyy canım benim hayırlı olsun inşallah :):) bellimi olur belkide sensindir hamiş inşallahhh :) annelik harika bi duygu tarifi yokk herkese tavsiye ederimmm
iyiyim canım daha yeni girebildim malum koşuşturmadayızzay sizde beyenince daha bi kanim.isindi bu isme he :)
ne eylulmus bee diyesim geldi
sen nasilsim canim,
öylemiymiş ben neden başka bişi okudumki
oyna oyna neden oynamıcan peeeh
dök kurtlarını azcık
massallah canımm :) ısmını ne koymustunuz1 aylık olduk canım :)) maşallah 1 aylık olmamıza rağmen agucuklara gulmelere hareketlenmeye erken başladık doğduğundan beri hareketli kip bi bebekEmmemesi beni çok üzüyor sütüm de pek yok ama emzirmeyi çok isterdim ..
masallah canım hıc bırsey kalmamıs :) hayalındekı gıbı olur ınsallah hersey :)Günaydın kızlaar
18 gün sonra kınam, 19 gün sonra düğünüm var nasipse
Gunaydın canım hayırlı cumalar ıyı sen nasılsın :)Günaydın, hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım?
günaydın herkeze
valla oyleGozunaydin canim varligi bi dert yoklugu ayri bi dert ya
1 aylık olduk canım :)) maşallah 1 aylık olmamıza rağmen agucuklara gulmelere hareketlenmeye erken başladık doğduğundan beri hareketli kip bi bebekEmmemesi beni çok üzüyor sütüm de pek yok ama emzirmeyi çok isterdim ..
Evet canım oğluş büyüdü darısı sana inşallah :) cinsiyet olayının aynısı banada oldu kız dediler ikinci gittiğimde pipi çıktı
iyiyim canım daha yeni girebildim malum koşuşturmadayızzaynen ben ayaz ismini çok severim bi düşün sen onu ve ayazlar çok yakışıklı olurlar yaa.. eylüle gelince aynen bütün eltiler toplaşıp eylül koymuşlar ama zaten ben eylül ismini pek sevmem hüznü çağrıştırır bana kız ismi olarakk asel beğeniyorumm.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin adıyla yaşasın inşallahhh
Günaydın kızlaar
18 gün sonra kınam, 19 gün sonra düğünüm var nasipse
ama cok yorgunum ya bıde agrı olunca :)bekarken olsa rahat ama sımdı dınlenmek degıl ıs varduman91
Mia-
MutluBulut_
sizede gunaydin kizlarr :)
haha iyi yapmissin canim oynamakla bosver hergun oturuyosun zzaten heh :)
oo kadina gelince ohhhh miss olmus, zaten onlr kiskandikca Allah daha cok yardim eder canim .
İyiyim çok şükür canım benim doktordan geliyorum bende... :))duramadım oynadım cok az oturdum yerıme
kilo vermeme herkes gorunce cok sasırdı
hatta hıc tanımadıgım bır kac bayan yanıma gelıp nısandan hatırlıyorlarmıs benı ne kadar guzel olmussun dedıler tabı tanımadıgım ıcın garıpce tesekkur edıp gulumsedım sadece
yanlız bı kadın var akraba degıl ama tanıyoruz cocuklugumdan berı ondan da kızından da hııc hoslanmam hele kadından herkesı kucuk goren bır kadın.. neyse ıstemede dıyete yenı baslamıstım dalga gecer gııbı gorucez bakalım demıstı zayıflamasm ıcındun kına oncesı mutfakta oturuyoruz bı abla edayı fark etmedın mı buyuk degısım yasadı nasıl zayıfladı dedı kadının ıse tek dedı hıı gordum
massallah canımm :) ısmını ne koymustunuzhıc uzulme canım devam et belkı emer..ama emmesede sıkma canını nasılsa saglıkla buyuyecek Allah'ın ıznıyle
masallah canım hıc bırsey kalmamıs :) hayalındekı gıbı olur ınsallah hersey :)
Gunaydın canım hayırlı cumalar ıyı sen nasılsın :)
Gunaydınn
catlasınnİyiyim çok şükür canım benim doktordan geliyorum bende... :))
Ohh ohh kurtlarını iyi dökmüşsündür canım benim ne güzel.. kıskananlar çatlasın ayol :))
Şimdilik gayet iyi dedi, 7. haftayla da uyumluymuşuz şükür... bir hafta geridn geliyordu çünkü :))catlasınn
ne dedı doktor canım nasıl yıgenımız :)
Günaydın canım benim, nasılsın_?duman91
Mia-
MutluBulut_
sizede gunaydin kizlarr :)
haha iyi yapmissin canim oynamakla bosver hergun oturuyosun zzaten heh :)
oo kadina gelince ohhhh miss olmus, zaten onlr kiskandikca Allah daha cok yardim eder canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?