2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Acilmadi canim resim ya.
Hani dolaplarin bitisi daha duvara varmadan bitiyoya, orayi diyorum.
Bu duvar 2nm yazmissin ya.
Ama iste oraya koyunca L olmuyor.
Balkonda kapali degilsee yani iki senecek var iste canim.
Ya esinin dedigi yer, ya u dolaplarin bitisi.

duman91
Hi acildi canim, ayni yer ama buzdolabini duvara dedim, hani dolabin tam bittigi yer.
Duvarla dolap arasi

duman91
Hi acildi canim, ayni yer ama buzdolabini duvara dedim, hani dolabin tam bittigi yer.
Duvarla dolap arasi
Canım o kadar kararsız kaldımki ama burdan birkaç kişinin evine baktım aynı bizim şekilde ve dolaplarını kapının yanına koymuşlar.. Bak onların resimlerini de atıyorum.. Hani çok fazla L şeklinde olmamış ama yine de dönmüş, bizimde büyük ihtimal bu kadar olur:))
Zaten mutfak o çizmiş olduğum eski haliyle kalmayacak duvardan duvara yaptırcam tekrardan çok berbat halde çünkü :))

Son düzenleme:

Cook.guzelmis ilk mutfak bak evet cok guzel olur boyle.
Olsun yine L seklinde o, gayette hos durur canim.
Mutfak her kiminse guzelmis hakkaten ya.

Cook.guzelmis ilk mutfak bak evet cok guzel olur boyle.
Olsun yine L seklinde o, gayette hos durur canim.
Mutfak her kiminse guzelmis hakkaten ya.
Evet canım bende çok beğendim, valla forumdan bir arkadaşın:) gezerken gördüm, kusura bakmasın mutfağını yayınladım diye ama fikir amaçlı :))
Neyse ki eşimi de ikna ettim sanırım, sıra geldi banyoya.. Banyonun mermerlerini yeşil yapmışlar ve baya bakımsız duruyor 3-4 senelik ev olmasına rağmen, onu değiştirmeye ikna edemiyorum maalesef ki ( ya da fıstık yeşilini nasıl kombinliyebilirim banyo için??

Son düzenleme:

Canik aslinda eve girinceye kadar ne yaparsaniz kâr, sonra icerde esyalarla cok zor oluyor.
Dedigin gibi bakimsizsa gayet uygun yenileri var.
Hatta onari kirmadan direk uzerine yapistiriabiliyor artik.
Banyoda morla beyazi coo seviyorum ben.
Hani acik renkler daha ferah duruyor.
Fistik yesilide iyidir aslinda,beyazla kombinlersen olmazmi.
Hani cok eski degilse kullanabilirsiniz.
Bosa masraf olmasin, ama iste insanda dusunuyo birkere oluyor diye.
Yeniden sifirdan ev duzmek zor canim ya, hani evlenirken o telase var,simdi yine var sende :)

Yani eve girdikten sonra pek bi değişiklik söz konusu olamıyor maalesef ki, canım üzerine yapıştırmayı düşündük ama banyo biraz küçük bu sefer daha da küçülecek olmayacak diye vazgeçtik, aslında beyazla uyumlu olabilir, dolabını falan beyaz yaptırırsam.. Çünkü çok işçi tutmayacağız genellikle eşim ve arkadaşları ortaklaşa yapacaklar onları da yormak istemiyorum fazla ( Aslında eski değil sadece yaşlı dedeyle teyze oturduğu için biraz bakımsız kalmış o kadar neyse ben beyazla kombinleyim o zaman :))

Bende sulu yapsam daha iyi okur galiba, cok var saniyodum ama kavurursam az kalir, azcik sulu yapayim hem denemis olurum.
Soganla fasulyyi hic yemedim o yuzden kararsizdim ama deneyeyim, guzel olur insallah.

Seninkide guzeldir eminim, dudukliye bende pek bi heves ettim ama becerebilimiyim.bilmem.
Bakalim belki alirim

oyy taze fasulye en guzel oyle olur canım sen kavurma derken yumurta mı kırıyosun ustune nasıl yapıyosun ?
dun aksam nasıl yaptın :)
duduklu gercekten cok ıyı ben bıle korkumu yenmıssem sende yaparsın :)

canım resmı paylasstım asagıda gorunecek sanırım :) oncelıkle sımdıden hayırlı olsun Allah gule gule oturmak nasıp etsın . kalktım bızım mutfagı olctum uzunluk aynı 4 metre cok ıyı :) enı bızımkınden kucuk ona gore hesapladım. Senın resmını koydugun gıbıde olur tabı tam L olmasada :) dolapları uc asagı bes yukarı cızdım boydan boya dolap yaptırırdım ben buzdolbının yanına boydan dolap mutlaka yaptırırdım bence harıka onlar :) cok begenıyorum ıcıne baklıyat maklıyat herseyı koy :) tabı L yaptırırsan olmaz. Bulasık makınesı ve banyoya sıgmıyorsa camasır makınesını dolap ıcıne al derım yanı kapak yaptır bızım oyle ben cok memnunum mutfak bır butun ıcınde oluyor :) (ınsallah kendı evımızde nasıp olur tabı )
bak cekmece cızmemısım goruyon mu sımdı aklıma geldı cekmecesız olmaz tabı :) bu arada kombıyıde nasıl mumkunatı varsa artık ustalar bılır dolap ıcıne alabılırsın beyaz beyaz ben buradayım demesın :) renklerı nasıl yaptırmayı dusunuyorsun ? kucuk bır masa atarsın bu arada yada yerım daralmasın dersen duvare monte acılıp kapananlarda olabılır :) ama 3 kısı olacaksınız yakında kucuk masada ıyı olur hanı :)
banyo ıcınde ben sadelıgı sevdıgım ıcın duz beyaz /kırık beyaz alırdım pas pas takımını falan

Eklentiler

• Duman91.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 72

Canim sanki benim mutfagima benziyor kapi ayni yerde balkon ayni yerde bende kapidan girdin mi sagda buzdolabi ve firin var mutfagimin fotosunu da atabilirim aslinda benziyo sanki

duman91 canım daha eve tasınmadan önce duvar kagıdı dosetirken boyle fotosunu cekmistim

Gri-beyaz benim mutfagım :)
Kombi en soldaki balkona yakın olan uzunlamasina beyaz kapaklı yerde

duman91 o zaman guzel bir bakim yapip, beyazla iyi olur canim. Dedigin gibi beyaz dolapla falan.
Fistik yesilide guzel renk.

MutluBulut_ yaptimm ve cok guzl olduu, cok sukur.
Tabi nerden baksan 1 saat pisirdim. Taze olmallrina ragmen kolay pismediler,keske haslasaymisim onceden.
Canim biz haslayip,direk kavuruyoduk hani icerisine sadece tuz katip.
Ama boyle daha doyumluk oldu sanki.

PembeLokum napayim bende canim annemlrre geldim biraz, canim sIkildi.

Canim ya senin hamilrlik zor gececek herhalde

tabı uzun pısıyor fasulye kotuyse daha cok uzuyor zaman o yuzden duduklude 10-12 dk arası fasulyesıne gore pamuk gıbı oluyor :)
bızım karadenız de yapılır daha cok yumurtalı var :) once fasulyeyı ortadan ıkıye uzunlamasına kesıyoruz yanı ınce cubuk gıbı oluyor sonra 2-3 parcaya yemeklıp gıbı dogruyoruz tekrar haslıyoruz :) o arada soganı yagda oldurup ıcıne azıcık salca koyuyoruz ve suyunu suzdugumuz fasulyeyı ekleyıp baharat koyuyoruz tuz falan ıste bıraz kavrulunca yarım kılo fasulyeye 2 yumurta kır karıstır guzelce ımmm harıka :) hıc su koymadan :) ellerıne saglık..yaz sebzeleeı ayrı bır guzel oluyor ya :) ben dun sonunda 6 kılo bezelye aldım 8 poset cıktı attım dondurucuya kısın yemek nasıp olur ınsallah :) ılk kıslıgımızda hazır olmus oldu bu sene sızın bahcede varmı bezelye ?

PembeLokum canım sen nasılsın mutfagın cok guzel bu arada ama senın mutfagın enı bıraz daha genıs gıbı geldı 2 metreden ?

Iyiyim sagol canim sen nasilsin?
Evet canim mutfak dolabindan duvara 2 bucuk metre duvardan duvara ise 3 metreden fazla yani mutfak tezgahım da enli baya

Diimi guzel oluyor oylede :)
Yok canim ya ekmiyoruz bezelye, hazir aliyoruz.
Sen atmissin bari buzluga. Bende bu yaz bisiler atnak istiyorum bkalim hayirlisi :)

PembeLokum kuzum mutfagin cok.guzelmis, gule gule kullan :)

Iyiyim sagol canim sen nasilsin?
Evet canim mutfak dolabindan duvara 2 bucuk metre duvardan duvara ise 3 metreden fazla yani mutfak tezgahım da enli baya

ıyıyım bende cok sukur canım =) haftasonu gelıyor dıye mutlu oluyorum sankı ben calısıyormusum gıbı =) aslında en cok yoruldugum gunde pazar oluyor
evet canım farkettım ben az once 2 metreyı duvardan baslamıstım olcmeye o yuzden senın dolap gıbı olmaz malesef
Kendı evınız dımı gule gule oturun ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…