Eki Görüntüle 1555338
Canım balkona şimdilik koyamam hani kapalı değil balkon.. Ama kapının tam karşısı dediğin yeri anlamadım bende yaaa...
Aslında mutfak küçük değil ama benim L mutfak aşkımdan buzdolabına yer kalmıyor, acaba sen mutfak kapısının girişinin yan tarafını mı diyorsun? Bak yeni resim ekledim buzdolabını gösterir bu şekilde mi diyorsun?
Canım o kadar kararsız kaldımki ama burdan birkaç kişinin evine baktım aynı bizim şekilde ve dolaplarını kapının yanına koymuşlar.. Bak onların resimlerini de atıyorum.. Hani çok fazla L şeklinde olmamış ama yine de dönmüş, bizimde büyük ihtimal bu kadar olur:))duman91
Hi acildi canim, ayni yer ama buzdolabini duvara dedim, hani dolabin tam bittigi yer.
Duvarla dolap arasi
Eki Görüntüle 1555368 Eki Görüntüle 1555366
Canım o kadar kararsız kaldımki ama burdan birkaç kişinin evine baktım aynı bizim şekilde ve dolaplarını kapının yanına koymuşlar.. Bak onların resimlerini de atıyorum.. Hani çok fazla L şeklinde olmamış ama yine de dönmüş, bizimde büyük ihtimal bu kadar olur:))
Zaten mutfak o çizmiş olduğum eski haliyle kalmayacak duvardan duvara yaptırcam tekrardan çok berbat halde çünkü :))
Evet canım bende çok beğendim, valla forumdan bir arkadaşın:) gezerken gördüm, kusura bakmasın mutfağını yayınladım diye ama fikir amaçlı :))Cook.guzelmis ilk mutfak bak evet cok guzel olur boyle.
Olsun yine L seklinde o, gayette hos durur canim.
Mutfak her kiminse guzelmis hakkaten ya.
Evet canım bende çok beğendim, valla forumdan bir arkadaşın:) gezerken gördüm, kusura bakmasın mutfağını yayınladım diye ama fikir amaçlı :))
Neyse ki eşimi de ikna ettim sanırım, sıra geldi banyoya.. Banyonun mermerlerini yeşil yapmışlar ve baya bakımsız duruyor 3-4 senelik ev olmasına rağmen, onu değiştirmeye ikna edemiyorum maalesef ki( ya da fıstık yeşilini nasıl kombinliyebilirim banyo için??
Yani eve girdikten sonra pek bi değişiklik söz konusu olamıyor maalesef ki, canım üzerine yapıştırmayı düşündük ama banyo biraz küçük bu sefer daha da küçülecek olmayacak diye vazgeçtik, aslında beyazla uyumlu olabilir, dolabını falan beyaz yaptırırsam.. Çünkü çok işçi tutmayacağız genellikle eşim ve arkadaşları ortaklaşa yapacaklar onları da yormak istemiyorum fazlaCanik aslinda eve girinceye kadar ne yaparsaniz kâr, sonra icerde esyalarla cok zor oluyor.
Dedigin gibi bakimsizsa gayet uygun yenileri var.
Hatta onari kirmadan direk uzerine yapistiriabiliyor artik.
Banyoda morla beyazi coo seviyorum ben.
Hani acik renkler daha ferah duruyor.
Fistik yesilide iyidir aslinda,beyazla kombinlersen olmazmi.
Hani cok eski degilse kullanabilirsiniz.
Bosa masraf olmasin, ama iste insanda dusunuyo birkere oluyor diye.
Yeniden sifirdan ev duzmek zor canim ya, hani evlenirken o telase var,simdi yine var sende :)
Bende sulu yapsam daha iyi okur galiba, cok var saniyodum ama kavurursam az kalir, azcik sulu yapayim hem denemis olurum.
Soganla fasulyyi hic yemedim o yuzden kararsizdim ama deneyeyim, guzel olur insallah.
Seninkide guzeldir eminim, dudukliye bende pek bi heves ettim ama becerebilimiyim.bilmem.
Bakalim belki alirim
Eki Görüntüle 1555333 Kızlar günaydın... Nasılsınız bakalım?
Ben çok şükür iyiyim, bebiş bize uğur getirdi, Rabbim nasip ederse bir ev bulduk onu alacağız.. Ama biraz tamirat tadilat istiyor..
Şimdi gelelim konuma, mutfağın şuanki halinin resmini çizdim sizler için (biraz acemice oldu ama idare edin artık, resmini çekmiştim ama tam belli olmuyor) Mutfak tamamen değişmesi lazım.. fayanslar, mermerler dolaplar falan... Dün eşimle gittik elimizde mezro ölçtük biçtik ama eşyaları bir türlü koyacak yer bulamadık.. Özellikle buzdolabını..
Size sorum mutfak tezgahını ve dolabını nasıl yaptırayım, beyaz eşyaları nereye koyayım bana bir akıl verin yahuu :) Resimli olursa pek bi sevinirim.. ve çok acil lazımmm:))))
Evet canım bende çok beğendim, valla forumdan bir arkadaşın:) gezerken gördüm, kusura bakmasın mutfağını yayınladım diye ama fikir amaçlı :))
Neyse ki eşimi de ikna ettim sanırım, sıra geldi banyoya.. Banyonun mermerlerini yeşil yapmışlar ve baya bakımsız duruyor 3-4 senelik ev olmasına rağmen, onu değiştirmeye ikna edemiyorum maalesef ki( ya da fıstık yeşilini nasıl kombinliyebilirim banyo için??
Eki Görüntüle 1555333 Kızlar günaydın... Nasılsınız bakalım?
Ben çok şükür iyiyim, bebiş bize uğur getirdi, Rabbim nasip ederse bir ev bulduk onu alacağız.. Ama biraz tamirat tadilat istiyor..
Şimdi gelelim konuma, mutfağın şuanki halinin resmini çizdim sizler için (biraz acemice oldu ama idare edin artık, resmini çekmiştim ama tam belli olmuyor) Mutfak tamamen değişmesi lazım.. fayanslar, mermerler dolaplar falan... Dün eşimle gittik elimizde mezro ölçtük biçtik ama eşyaları bir türlü koyacak yer bulamadık.. Özellikle buzdolabını..
Size sorum mutfak tezgahını ve dolabını nasıl yaptırayım, beyaz eşyaları nereye koyayım bana bir akıl verin yahuu :) Resimli olursa pek bi sevinirim.. ve çok acil lazımmm:))))
Tekrar gcmis olsun canim.
Nede desen bos canim ya, bir tane degillerki bintaneler..
O yuzden artik sen dikkatli sur,gerisimi Rabbim bilir .
duman91 o zaman guzel bir bakim yapip, beyazla iyi olur canim. Dedigin gibi beyaz dolapla falan.
Fistik yesilide guzel renk.
MutluBulut_ yaptimm ve cok guzl olduu, cok sukur.
Tabi nerden baksan 1 saat pisirdim. Taze olmallrina ragmen kolay pismediler,keske haslasaymisim onceden.
Canim biz haslayip,direk kavuruyoduk hani icerisine sadece tuz katip.
Ama boyle daha doyumluk oldu sanki.
PembeLokum napayim bende canim annemlrre geldim biraz, canim sIkildi.
Dun azicik agrili gecirdim,kasiklarim.agridi, cikamadim evden.
Canim ya senin hamilrlik zor gececek herhalde
duman91 o zaman guzel bir bakim yapip, beyazla iyi olur canim. Dedigin gibi beyaz dolapla falan.
Fistik yesilide guzel renk.
MutluBulut_ yaptimm ve cok guzl olduu, cok sukur.
Tabi nerden baksan 1 saat pisirdim. Taze olmallrina ragmen kolay pismediler,keske haslasaymisim onceden.
Canim biz haslayip,direk kavuruyoduk hani icerisine sadece tuz katip.
Ama boyle daha doyumluk oldu sanki.
PembeLokum napayim bende canim annemlrre geldim biraz, canim sIkildi.
Halime sukur canim ya.
Uzun zamandir agri yoktu, rahim genisledikce agri yapiyor herhalde, birde usuttum biraz galiba , evde terliksiz dolasmanin bedeli :)
tabı uzun pısıyor fasulye kotuyse daha cok uzuyor zaman o yuzden duduklude 10-12 dk arası fasulyesıne gore pamuk gıbı oluyor :)
bızım karadenız de yapılır daha cok yumurtalı var :) once fasulyeyı ortadan ıkıye uzunlamasına kesıyoruz yanı ınce cubuk gıbı oluyor sonra 2-3 parcaya yemeklıp gıbı dogruyoruz tekrar haslıyoruz :) o arada soganı yagda oldurup ıcıne azıcık salca koyuyoruz ve suyunu suzdugumuz fasulyeyı ekleyıp baharat koyuyoruz tuz falan ıste bıraz kavrulunca yarım kılo fasulyeye 2 yumurta kır karıstır guzelce ımmm harıka :) hıc su koymadan :) ellerıne saglık..yaz sebzeleeı ayrı bır guzel oluyor ya :) ben dun sonunda 6 kılo bezelye aldım 8 poset cıktı attım dondurucuya kısın yemek nasıp olur ınsallah :) ılk kıslıgımızda hazır olmus oldu bu sene sızın bahcede varmı bezelye ?
PembeLokum canım sen nasılsın mutfagın cok guzel bu arada ama senın mutfagın enı bıraz daha genıs gıbı geldı 2 metreden ?
tabı uzun pısıyor fasulye kotuyse daha cok uzuyor zaman o yuzden duduklude 10-12 dk arası fasulyesıne gore pamuk gıbı oluyor :)
bızım karadenız de yapılır daha cok yumurtalı var :) once fasulyeyı ortadan ıkıye uzunlamasına kesıyoruz yanı ınce cubuk gıbı oluyor sonra 2-3 parcaya yemeklıp gıbı dogruyoruz tekrar haslıyoruz :) o arada soganı yagda oldurup ıcıne azıcık salca koyuyoruz ve suyunu suzdugumuz fasulyeyı ekleyıp baharat koyuyoruz tuz falan ıste bıraz kavrulunca yarım kılo fasulyeye 2 yumurta kır karıstır guzelce ımmm harıka :) hıc su koymadan :) ellerıne saglık..yaz sebzeleeı ayrı bır guzel oluyor ya :) ben dun sonunda 6 kılo bezelye aldım 8 poset cıktı attım dondurucuya kısın yemek nasıp olur ınsallah :) ılk kıslıgımızda hazır olmus oldu bu sene sızın bahcede varmı bezelye ?
PembeLokum canım sen nasılsın mutfagın cok guzel bu arada ama senın mutfagın enı bıraz daha genıs gıbı geldı 2 metreden ?
Iyiyim sagol canim sen nasilsin?
Evet canim mutfak dolabindan duvara 2 bucuk metre duvardan duvara ise 3 metreden fazla yani mutfak tezgahım da enli baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?