ıyıyım canım sen nasılsın :) ayy ne guzel olmus tutku senı etıketledı dıye bıldırım geldı :)
ıyıyım canım sen nasılsın :) ayy ne guzel olmus tutku senı etıketledı dıye bıldırım geldı :)
minik prensesim teyzeleri , maaşAllah barekAllah ona
Ahhh kuzum MaşAllah ona Rabbim nazarlardan saklasın İnşAllah... Ne kadarda masum ne kadarda güzel öyle annesi... :))) Ahhh şimdi ona doyulmaz yerim ben yaaaaaa....minik prensesim teyzeleri , maaşAllah barekAllah ona :)
Hadi ya bildirimmi geliyo artik, bak cok.guzel.bisi bu :)
Bende buna sukur iyiyim canim, islerimi bitirdim.dinleniyorum ve aksaa ne pisirsem.diye dusunuyorum
minik prensesim teyzeleri , maaşAllah barekAllah ona :)
tutkku bakalım gelecek mı :) ohh ne guzel canım ben taze fasulye bırde ali nazık yaptım :)
oyyyyyyy masallahh melege bakk :) canım ya gercekten masallah kızın cok tatlı :) Allah bagıslasın
[/QUOTE]Allahiiim
Masallah barekAllah
Esmam cok guzel ya masallah,bu seninmi.simdii yeriz onu biiz :)
Rabbim nazarlardan korusun , bol bol kokla minigini bizden :*
Insallah bizlerede nasip olur bu gunlere gelmek
Doyulmuyooor... Optukce opesin geliyor canim yaaa...yakin olsaydık gelin öpun derdim :)))Ahhh kuzum MaşAllah ona Rabbim nazarlardan saklasın İnşAllah... Ne kadarda masum ne kadarda güzel öyle annesi... :))) Ahhh şimdi ona doyulmaz yerim ben yaaaaaa....
Allah razı olsun Caniimm... :))tutkku bakalım gelecek mı :) ohh ne guzel canım ben taze fasulye bırde ali nazık yaptım :)
oyyyyyyy masallahh melege bakk :) canım ya gercekten masallah kızın cok tatlı :) Allah bagıslasın
Ay bndede var taze fasulye, aksam yengem verdi, onlarimi pisirsem bende.
Gelmemis canim alinti yapmissin ya, alinti yapti diye yaziyor.
Belki sadexe adimi etiketlersen gelir
oyyy yesın onu teyzesııı :)Allah razı olsun Caniimm... :))
Çok teşekkür ederim diyor Zülal hanım..
minik prensesim teyzeleri , maaşAllah barekAllah ona :)
Oy canim çok sağol.. genelde babaya benziyor diyorlar şu an ama bakalim :))Ayy yeni dogan bebekler cok cirkin olur bu kiz hic cirkin drgil yaa cok guzel bi bebek masallah annesi gibi
Canim dikislerin de bi an evvel iyilesir insaAllah
Aminn sağ olasiiin:)SirriEyvan bebişine maşallah güle güle büyüsün inşallah sağlıkla : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?