2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Diimi guzel oluyor oylede :)
Yok canim ya ekmiyoruz bezelye, hazir aliyoruz.
Sen atmissin bari buzluga. Bende bu yaz bisiler atnak istiyorum bkalim hayirlisi :)

PembeLokum kuzum mutfagin cok.guzelmis, gule gule kullan :)

at canım at kısın bebekte olunca sık sık markete pazara cıkamazsın sogukta ıyı olur hazırı cıkarıp pısırmek :)

Diimi guzel oluyor oylede :)
Yok canim ya ekmiyoruz bezelye, hazir aliyoruz.
Sen atmissin bari buzluga. Bende bu yaz bisiler atnak istiyorum bkalim hayirlisi :)

PembeLokum kuzum mutfagin cok.guzelmis, gule gule kullan :)

Sagol canim benim mutfagim daginik degilken bi fotosunu cekip yerlesmis halini de gosteririm :)

Sagol canim kendi evimiz evet

ıyı canım napaım aynı :) asıl sana sormak lazım nasıl gıdıyor evlılıgın ılk gunlerı :) ıse basladın mı
Balayı dönüşü evde 2 gün kaldım. Pazartesi işe başladım malesef.
Şuan çook güzel gidiyor diyemicem çünkü çalışıyorum evimde vakit geciremiyorum hiç, yemeğe kv cağırıyo mecburen gidiyoruz e gidincede eve inemiyoruz hemen
Zamanla düzenimiz oturcak inşAllah .

Balayısını özledim bennnnnn

olsun canım kacta cıkıyordun aksamları ?
yanlıs anlama eger hemen bu duzenı degıstırmezsen ılerıde zor olur :) olması gereken bırlıkte yemek gıbı gorulur her zaman bekler bence bu aksamdan basla hıc olmadı yarından ıtıbaren basla :) bır tas corba olsun evde pısmesı ayrı guzellık :)
ee kım ozlemez tatılı

duman91 canım daha eve tasınmadan önce duvar kagıdı dosetirken boyle fotosunu cekmistim

Gri-beyaz benim mutfagım :)
Kombi en soldaki balkona yakın olan uzunlamasina beyaz kapaklı yerde
Ayy canım dosya yükleden resim atar mısın adliyede bu attığın resim açılmıyor izin vermiyor... Birde öyle denesek sana zahmet olacak ama?

Ayy canım üşenmemişsin çizmişsin çok teşekkür ederim Allah razı olsun daha iyileri senin olsun İnşAllah...
Valla çok güzel görünüyor çizdiğin ama ne bileyim L deyip durdum bende:)))
Çamaşır makinesine yer var, yani mutfakta olmayacak şükür ki :))

2015 Mayıs gelini olaraktan gelebiliyor muyuz?

Kimler gelmis, hos gelmis :)
Canim ya MutluBulut_ hakli aman daha yolun basindayken don bu hatadan, hep beklerllr.
bu durum ister istemez araya limonilik katiyo cunki ordan eve gelmek falan saat iyice gec oluyo.
Yanii kv nekadar sevilsede, boyle yapilinca ara bozuluyor,esinle bozuluyor daha dogrusu.
Dertlenmisim yine ben ya

PembeLokum buralarda yagisliydi canim ama bugun sicak.
Sende koru kendini canim, hamislik icin on hazirliklardan biri usutmemek :)

Son düzenleme:
Amin canım sagol :)
L mutfak cok harıka oluyor tabı canım benım de hayallerım susluyor hatta u seklınde bıle susluyor dusun artık
PembeLokum un cok guzel olmus ama onun mutfagı 3 metreyı gecıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…