- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Diimi guzel oluyor oylede :)
Yok canim ya ekmiyoruz bezelye, hazir aliyoruz.
Sen atmissin bari buzluga. Bende bu yaz bisiler atnak istiyorum bkalim hayirlisi :)
PembeLokum kuzum mutfagin cok.guzelmis, gule gule kullan :)
Ooo anne adayi terliksiz dolasilir mi yaw senin ayaklarini sicak tutman lazim hep :)
Diimi guzel oluyor oylede :)
Yok canim ya ekmiyoruz bezelye, hazir aliyoruz.
Sen atmissin bari buzluga. Bende bu yaz bisiler atnak istiyorum bkalim hayirlisi :)
PembeLokum kuzum mutfagin cok.guzelmis, gule gule kullan :)
ıyıyım bende cok sukur canım =) haftasonu gelıyor dıye mutlu oluyorum sankı ben calısıyormusum gıbı =) aslında en cok yoruldugum gunde pazar oluyor
evet canım farkettım ben az once 2 metreyı duvardan baslamıstım olcmeye o yuzden senın dolap gıbı olmaz malesef
Kendı evınız dımı gule gule oturun ınsallah :)
Biliyorum ama yaniyorum yaa
Heleki disardan gelincee..
2015 Mayıs gelini olaraktan gelebiliyor muyuz?
hosgeldın canım gec bıle kaldın2015 Mayıs gelini olaraktan gelebiliyor muyuz?
Buyursunlar canim hosgeldinn :)
hosgeldın canım gec bıle kaldın
ıyı canım napaım aynı :) asıl sana sormak lazım nasıl gıdıyor evlılıgın ılk gunlerı :) ıse basladın mıE ancaaanapıyosunuz bakalım evliler
Balayı dönüşü evde 2 gün kaldım. Pazartesi işe başladım malesef.ıyı canım napaım aynı :) asıl sana sormak lazım nasıl gıdıyor evlılıgın ılk gunlerı :) ıse basladın mı
olsun canım kacta cıkıyordun aksamları ?Balayı dönüşü evde 2 gün kaldım. Pazartesi işe başladım malesef.
Şuan çook güzel gidiyor diyemicemçünkü çalışıyorum evimde vakit geciremiyorum hiç, yemeğe kv cağırıyo mecburen gidiyoruz e gidincede eve inemiyoruz hemen
Zamanla düzenimiz oturcak inşAllah .
Balayısını özledim bennnnnn
Ay canım çok memnun olurum eğer foto varsa.. :))Canim sanki benim mutfagima benziyor kapi ayni yerde balkon ayni yerde bende kapidan girdin mi sagda buzdolabi ve firin var mutfagimin fotosunu da atabilirim aslinda benziyo sanki
Ayy canım dosya yükleden resim atar mısın adliyede bu attığın resim açılmıyor izin vermiyor... Birde öyle denesek sana zahmet olacak ama?duman91 canım daha eve tasınmadan önce duvar kagıdı dosetirken boyle fotosunu cekmistim
Gri-beyaz benim mutfagım :)
Kombi en soldaki balkona yakın olan uzunlamasina beyaz kapaklı yerde
Ayy canım üşenmemişsin çizmişsin çok teşekkür ederim Allah razı olsun daha iyileri senin olsun İnşAllah...oyy taze fasulye en guzel oyle olur canım sen kavurma derken yumurta mı kırıyosun ustune nasıl yapıyosun ?
dun aksam nasıl yaptın :)
duduklu gercekten cok ıyı ben bıle korkumu yenmıssem sende yaparsın :)
canım resmı paylasstım asagıda gorunecek sanırım :) oncelıkle sımdıden hayırlı olsun Allah gule gule oturmak nasıp etsın . kalktım bızım mutfagı olctum uzunluk aynı 4 metre cok ıyı :) enı bızımkınden kucuk ona gore hesapladım. Senın resmını koydugun gıbıde olur tabı tam L olmasada :) dolapları uc asagı bes yukarı cızdımboydan boya dolap yaptırırdım ben buzdolbının yanına boydan dolap mutlaka yaptırırdım bence harıka onlar :) cok begenıyorum ıcıne baklıyat maklıyat herseyı koy :) tabı L yaptırırsan olmaz. Bulasık makınesı ve banyoya sıgmıyorsa camasır makınesını dolap ıcıne al derım yanı kapak yaptır bızım oyle ben cok memnunum mutfak bır butun ıcınde oluyor :) (ınsallah kendı evımızde nasıp olur tabı )
bak cekmece cızmemısım goruyon mu sımdı aklıma geldıcekmecesız olmaz tabı :) bu arada kombıyıde nasıl mumkunatı varsa artık ustalar bılır dolap ıcıne alabılırsın beyaz beyaz ben buradayım demesın :) renklerı nasıl yaptırmayı dusunuyorsun ? kucuk bır masa atarsın bu arada yada yerım daralmasın dersen duvare monte acılıp kapananlarda olabılır :) ama 3 kısı olacaksınız yakında kucuk masada ıyı olur hanı :)
banyo ıcınde ben sadelıgı sevdıgım ıcın duz beyaz /kırık beyaz alırdım pas pas takımını falan
2015 Mayıs gelini olaraktan gelebiliyor muyuz?
Amin canım sagol :)Ayy canım üşenmemişsin çizmişsin çok teşekkür ederim Allah razı olsun daha iyileri senin olsun İnşAllah...
Valla çok güzel görünüyor çizdiğin ama ne bileyim L deyip durdum bende:)))
Çamaşır makinesine yer var, yani mutfakta olmayacak şükür ki :))
Amin canım sagol :)
L mutfak cok harıka oluyor tabı canım benım de hayallerım susluyor hatta u seklınde bıle susluyor dusun artık
PembeLokum un cok guzel olmus ama onun mutfagı 3 metreyı gecıyormus
Amin canım sagol :)
L mutfak cok harıka oluyor tabı canım benım de hayallerım susluyor hatta u seklınde bıle susluyor dusun artık
PembeLokum un cok guzel olmus ama onun mutfagı 3 metreyı gecıyormus
dogru soyluyosun canım valla yetmezBence kadinlara O seklinde bile olsa yine ytmez dolaplar
dogru soyluyosun canım valla yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?