- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Sagol canim beniiim...bakip duruyorum,çok güzel bir duygu bu :)
Doğurduğum zaman bu benim mi diye kaç kez sorduğum belli değil :)))
Sizde sağlıkla dünyaya getirin canlarinizi inşaAllah kuzumm:)
Di mi ya...Amin kuzum insallah.
Eminim.cok guzel duygudur bu :)
Aynen inanasi gelmiyor insanin, hadi bu benimmi.diye sasirir insan ama bu seninmi diyede sasiriyorum :)
Nisandi, evlilikti derken yavrunuzu aldiniz kucaginiza kuzum.
Cok huzurlu olun inaallah
Oy canim çok sağol.. genelde babaya benziyor diyorlar şu an ama bakalim :))
Dudakları aynı ben.. aynada bakıyorum bir benim durağıma bir onunkisine , aman Allahim benim dudagimdan bir tane daha var , o kadar değişik geliyor ki:)))
Sagol canim inşaAllah iyilesecek zamanla:)
Di mi ya...
Nerden nereye...
Doğumhanede doğumdan sonra dikişlerim atılacak ya, ebeler beni muhabbete tuttu.. babaya benziyor filan dediler meleğim için, bende e yıllardır ona bakıyorum dedim..derken açıldı muhabbet 10 yilin meyvesi benim kuzum diyorum :)) şaşırıyorlar..ben söyleyince daha da sasiriyorum...zaten her gelen doktor zekiye babası siz misiniz , bana da annesi de siz misiniz, ne kadar gençsiniz diyorlar :))) yavas yavaş büyüdüğümuzu sadece geçen zamana bakınca anlıyorum.. ne günlerdi..
Yaaa duygulandim resmen masallah size
MutluBulut_ canim ya sen fasulyeni nasil yaptin.
Kavursammi, sulumu yapsam.bilemedim.
Hic sulu yapmadik aslinda,annemde yapmazdi, tadi guzel oluyomu karar veremedim
Ahh koklarım ben onu... yüzü pişik olmasın kuzucuğun... :))Doyulmuyooor... Optukce opesin geliyor canim yaaa...yakin olsaydık gelin öpun derdim :)))
kuzum fasulyeyı tencereye koydum ustune sogan,domates,yag,tuz,birde cay kasıgının yarısı kadar tozseker koydum he bıde cok azda su koydum pısırdım :) rengı bıraz donunce karıstırdım :) genelde yarım tatlı kasıgıda salca koyuyordum ama bu sefer domatesı bol kattım dıye koymadım :) bıde son gunlerde hep duduklude yapıyodum tamam hızlı psıyo guzelde oluyo ama ocakta agır agır pısmıs kadar olmuyo bugun agır agır pıstı bakalım nasıl oldu :)
Iyiyim canım koştur koştur adliyeye gidiyorum koştur koştur eve gelip yemek yapıyorum yoğunum :)
Yaz geldi ya bisikletliler mobiletler cogaldı artık trafik cekilmez oldu coluk cocuk hic saga sola bakmıyolar bugun yine 9-10 yaşlarında motorlu çocuk bana sağdan çarpıyodu deli oldum artık yeter ya önceki olayı biliyosunuz ölüyodu çocuk nerdeyse bıktım motora binen çocuklardan
Eşime de yaya halindeyken motorlu çarptı yürüyemiyo vallahi yazın çekilmez oldu trafik
Hadi ya gecmis olsun canim, yenimi oldu bu esine carpma olayi.
Dedigin gibi yazin daha bi agir oluyor trafik. Biz nekadar dikkat etsekte arsi taraf etmiyor iste.
Sahi o cocuk noldu canim, iyimi simdi.
Allah korusun valla, gun gectikce trafik canavarlari cogaliyo
Eki Görüntüle 1555333 Kızlar günaydın... Nasılsınız bakalım?
Ben çok şükür iyiyim, bebiş bize uğur getirdi, Rabbim nasip ederse bir ev bulduk onu alacağız.. Ama biraz tamirat tadilat istiyor..
Şimdi gelelim konuma, mutfağın şuanki halinin resmini çizdim sizler için (biraz acemice oldu ama idare edin artık, resmini çekmiştim ama tam belli olmuyor) Mutfak tamamen değişmesi lazım.. fayanslar, mermerler dolaplar falan... Dün eşimle gittik elimizde mezro ölçtük biçtik ama eşyaları bir türlü koyacak yer bulamadık.. Özellikle buzdolabını..
Size sorum mutfak tezgahını ve dolabını nasıl yaptırayım, beyaz eşyaları nereye koyayım bana bir akıl verin yahuu :) Resimli olursa pek bi sevinirim.. ve çok acil lazımmm:))))
Allah razı olsun canım benim daha iyileri sizin olsun.. Aynen öyle kısmetiyle geldi bizim bebiş MaşAllah.. :)Kuzum oncelikle hayirlisi olsun, her bebek kismetiyle gelirmis, dogru :)
Telefondan girdigim.icin resim cizmem zor olur, boyle anlatayim.
Mutfak dolaplari tam yerinde bence, onun yanina buzdolabini koyarsiniz hani kapinin tam karsisina.
Firin ayrimi, yoksa dolaplarlami beraber.
Dolaparin karsisinada ufak masa koyabilirsin,eger dar degilse mutfak cok.
Veya balkon genisse , balkonu camla kapatip orayada koyabilirsin.
Hatta ben sey istiyodum, balkonu kirip, buzdolabini oraya koymak . Tam yeri orasiydi ama nasip olmadi.
Aslinda buzdolabina baska yer bulursaniz, dolaplar L seklinde kapiya kadar dvam edebilir, cok mu uzun bilemedim ama.
Evet 2 gun once oldu canim
Iyi cocuk yakinda ailesine dava acacagiz arabamin kaybettigi degeri icin, bidaha da cocuklarinin eline motor vermezler umarim artik o parayi odedikten sonra
Bugun bana carpacaj olan cocuklari iyi azarladim gozlerini korkuttum bi de bana gecen boyle senin gibi cocuk carpti öldü dedim abarttim hiiic tınlamadi sıpa
Yıldım bu motorlulardan
Allah razı olsun canım benim daha iyileri sizin olsun.. Aynen öyle kısmetiyle geldi bizim bebiş MaşAllah.. :)
Canım ben dolapları L şeklinde kapıya kadar olsun istiyorum ama bu seferde buzdolabını koyacak yer bulamıyorum.. Fırınım ankastre zaten onda sorun yok, bulaşık makinesinide dolabın içine sıkıştırırlar ama buzdolabı canımı sıktı, eşim balkon kapısının önüne doğru koyalım o zaman diyor, onun yanına da masayı koyarız diyor bilemedim(
Canım balkona şimdilik koyamam hani kapalı değil balkon.. Ama kapının tam karşısı dediğin yeri anlamadım bende yaaa...Ordada cok ortada kalmazmiki, eyer dedigim gibi balkona koyabilme.imoani varsa cok rahat edersin.canim, hemde dolaplarin istedigin gibi olur.
Ama olmazsa sabirim.en uygun yer kapinin tam karsisi.
Iste halimize sukur en azindan kendi evimiz diyo insan ama neden bukadar kucuk yapiyolar mutfagi anlam veremiyorum.
Hersey ust uste geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?