2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

duman91 hee evmi canim bende daire sandim.
Oh bak ne guzel, bahcesde varmis :)
Evin tek zor yani temizligi
kac katli

Hayirlisiysa olsun,hayirsizsa olmasin demisler kuzum.. Hakkinizda hayirlisi :)
Yine ayni cevredemi yoksa ailelere dahami yakin

Ahh o misafire gittin mi bi an evvel eve donme istegini bilirim eheh
Biz kayinvalidegile 1 kere gittik sadece yemege onun disinda da bizde annemle babam cagiriyor surekli annem kizim yemek yaptim gelin kizim yemek yaptim goturun
Insan kendi ailesi olunca tabi kotu gelmiyo ama ailem de bi konuda anlayisli yemek yeyip kaciyoruz oturmuyoruz uzun uzun :)

Ayy canım dosya yükleden resim atar mısın adliyede bu attığın resim açılmıyor izin vermiyor... Birde öyle denesek sana zahmet olacak ama?

Canim dosya boyutlari buyuk oldugu icin o sekilde yuklenmiyor o nedenle hizli resim yoluyla attim nasil yapsak ki

Aman zaten bu ay olmadi bebiş

Canim ikk baslarda olur boyle ben de kocamla vakit geciremiyorum diye isyan ediyordum ama 2 3 haftaya yoluna girer merak etme :)

PembeLokum olur canim Allahin izniyle.. olmuyo diyede yuklenme kendine, daha 1 ay gecti. Nekadar uzun sure ugrasanlar var, hakkinizda hayirlisi insallah beketmez bebeginiz.
Vucut kendini alistiriyodur simdi, zaten az cok farkina variyosun. Benim.cok istahim acilmisti mesela.

PembeLokum olur canim Allahin izniyle.. olmuyo diyede yuklenme kendine, daha 1 ay gecti. Nekadar uzun sure ugrasanlar var, hakkinizda hayirlisi insallah beketmez bebeginiz.
Vucut kendini alistiriyodur simdi, zaten az cok farkina variyosun. Benim.cok istahim acilmisti mesela.

Kızlarrr slmm aranıza bir turlu katılamıyorum ya:):) bazen mesajlarınıza cevap veremiyorum :) çok şukur bebişim 2buçuk aylık oldu bu arada ben hala kilolarımı veremedim bu durum beni perişan ediyor varmı tavsiyesi olanlar

Ay canim.lafimi olur, minik pasa varken napacan burda :)
Masallah yavruna canim buyudu ya,zor aylari atlatiypsunuz nasipse :)
Kilolara gelincee canim takma okadar simdi,nasipse oglun yurumeye baslasin arkasinda kosarken hepsi gider.
Simdi ise disari cikiyosaniz yuruyus yapabilirsin.anca bence.
Sorun kilo olsun kuzum ya, atlattin ya bak zorluklari cok sukur

Aleykum selam canım cok uzun surmez umarim hayirlisiyla :)
Rüyamda da bi çocuk görmüştüm erkekti sanırım "annecim seni çok seviyorum" demişti öyle olunca ben de bi işaret mi acaba demiştim ama nasip olmadı daha :)

Pazar günü de dayımın oglunun nişanı var Ankara'da oraya gidiyoruz bugün eşimle gideceğimiz ilk akraba içi merasim eheh :)

Aleykum selam canım o kadar oldu mu ya maşallah :)
Tavsiye spor tabi ki sporsuz olmaz bebek biraz daha buyusun başlarsın yapmaya
Kendini çok özletme ya arada sırada uğra :)

Cok takmissim canim kafana ondandir :)
Ama unutma nekadar olmuyor diye takarsan, okadar olmaz..

Oh ne guzel,gidim gezin hem guzelce :)
Zaten simdi herkez ustunuze titrer yeni evli olarak, tadini cikarin :)

Cok takmissim canim kafana ondandir :)
Ama unutma nekadar olmuyor diye takarsan, okadar olmaz..

Oh ne guzel,gidim gezin hem guzelce :)
Zaten simdi herkez ustunuze titrer yeni evli olarak, tadini cikarin :)

Haklisin canim oyle cok dusunmemem lazim hem boylece artik oldugunda surpriz olacak bizr bakalim heyecanli aslinda boylesi :)

Ben de dikkatlerin ustumuzde olmasini severim de hanii guzel guzel kiyafet ayarladim kendime ve eşime :)

Haklisin canim oyle cok dusunmemem lazim hem boylece artik oldugunda surpriz olacak bizr bakalim heyecanli aslinda boylesi :)

Ben de dikkatlerin ustumuzde olmasini severim de hanii guzel guzel kiyafet ayarladim kendime ve eşime :)

Yani nasil.desem hem korunmamanin tadini cikarin,hemde bebis deneyin iste. ZatenRabbimin nasip ettigi zamanda geliverir minnak insallah :)
Basladinmi.folik asiti kullanmaya canim

Ne guzel degisiklik.olur sizede :)

Yani nasil.desem hem korunmamanin tadini cikarin,hemde bebis deneyin iste. ZatenRabbimin nasip ettigi zamanda geliverir minnak insallah :)
Basladinmi.folik asiti kullanmaya canim

Ne guzel degisiklik.olur sizede :)

Evet canim :)
Yok kullanmaya baslamadim daha yaa üsengeclik mi ihmalkarlik mii artik unutmusum hatta

Yok kullanmaya baslamadim daha yaa üsengeclik mi ihmalkarlik mii artik unutmusum hatta

Hmm olsun canim vardir bundada bir hayir ozaman :)
Gerekirse bebegi ogrenir ogrenmez baslarsin :)
10hafta kurali bozuldu aama ya
Varmi.acaba arada kaynayan bir hamis

Hamile kalinca baslarim canim buyuk ihtimal :)
10 haftaya yetisemedim ben yaa araya kaynayan da yoktur buyuk ihtimal
Sen de masallah ne ara 5 aylık oldun ya

Hamile kalinca baslarim canim buyuk ihtimal :)
10 haftaya yetisemedim ben yaa araya kaynayan da yoktur buyuk ihtimal
Sen de masallah ne ara 5 aylık oldun ya

Oyle yaparsin canim hayirlisiyla gelsin hele minnak :)
Ay sorma masallah ne ara 5 oldum.bende bilmiyorum
Saglik olsun, zaman geciyo iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…