Balayı dönüşü evde 2 gün kaldım. Pazartesi işe başladım malesef.
Şuan çook güzel gidiyor diyemicemçünkü çalışıyorum evimde vakit geciremiyorum hiç, yemeğe kv cağırıyo mecburen gidiyoruz e gidincede eve inemiyoruz hemen
Zamanla düzenimiz oturcak inşAllah .
Balayısını özledim bennnnnn
Ayy canım dosya yükleden resim atar mısın adliyede bu attığın resim açılmıyor izin vermiyor... Birde öyle denesek sana zahmet olacak ama?
Kimler gelmis, hos gelmis :)
Canim ya @MutluBulut_ hakli aman daha yolun basindayken don bu hatadan, hep beklerllr.
bu durum ister istemez araya limonilik katiyo cunki ordan eve gelmek falan saat iyice gec oluyo.
Yanii kv nekadar sevilsede, boyle yapilinca ara bozuluyor,esinle bozuluyor daha dogrusu.
Dertlenmisim yine ben ya
PembeLokum buralarda yagisliydi canim ama bugun sicak.
Sende koru kendini canim, hamislik icin on hazirliklardan biri usutmemek :)
5 de cıkıyorum canım eve gidene kadar 5,30 işte.
yok canım neden yanlış anlıyım emin ol bende hiç istemiyorum bu durumu. biz nişanlıyken bu konuyu konuşuyoduk kendi evimizde yapcaz diyoduk ama sağolsunlar fırsat vermiyolar ki. annesi ayrı babası ayrı cağırıyoeşim ' bizim canımız menemen istedi bu akşam öyle yapcaz' dedi mesela aa gelin biz sunu yaptık zaten sizin için bizde 2 kişiyiz vs deyip kandırıyolar bizi. Bende alıştırmak istemiyorum ablama ve arkadaşıma kızardım alıştırmayın diye aynısı başıma geldi
Hoşbulduuuummm
Aynen öyle, biz evimizde vakit geciremedik resmen. Ama darılmasın kırılmasınlar yanlış anlamasınlar diyoruz böyle benim içim rahat değil. Bu akşam çıkmıcaz güya öyle konuştukyarın da cumartesi zaten , pazarda kendim yaparım inş. alışırlar
Kızlarrr slmm aranıza bir turlu katılamıyorum ya:):) bazen mesajlarınıza cevap veremiyorum :) çok şukur bebişim 2buçuk aylık oldu bu arada ben hala kilolarımı veremedim bu durum beni perişan ediyor varmı tavsiyesi olanlar
PembeLokum olur canim Allahin izniyle.. olmuyo diyede yuklenme kendine, daha 1 ay gecti. Nekadar uzun sure ugrasanlar var, hakkinizda hayirlisi insallah beketmez bebeginiz.
Vucut kendini alistiriyodur simdi, zaten az cok farkina variyosun. Benim.cok istahim acilmisti mesela.
Selam kizlar
Kızlarrr slmm aranıza bir turlu katılamıyorum ya:):) bazen mesajlarınıza cevap veremiyorum :) çok şukur bebişim 2buçuk aylık oldu bu arada ben hala kilolarımı veremedim bu durum beni perişan ediyor varmı tavsiyesi olanlar
Aleykum selam canım cok uzun surmez umarim hayirlisiyla :)
Rüyamda da bi çocuk görmüştüm erkekti sanırım "annecim seni çok seviyorum" demişti öyle olunca ben de bi işaret mi acaba demiştim ama nasip olmadı daha :)
Pazar günü de dayımın oglunun nişanı var Ankara'da oraya gidiyoruz bugün eşimle gideceğimiz ilk akraba içi merasim eheh :)
Aleykum selam canım o kadar oldu mu ya maşallah :)
Tavsiye spor tabi ki sporsuz olmaz bebek biraz daha buyusun başlarsın yapmaya
Kendini çok özletme ya arada sırada uğra :)
Cok takmissim canim kafana ondandir :)
Ama unutma nekadar olmuyor diye takarsan, okadar olmaz..
Oh ne guzel,gidim gezin hem guzelce :)
Zaten simdi herkez ustunuze titrer yeni evli olarak, tadini cikarin :)
Haklisin canim oyle cok dusunmemem lazim hem boylece artik oldugunda surpriz olacak bizr bakalim heyecanli aslinda boylesi :)
Ben de dikkatlerin ustumuzde olmasini severim de hanii guzel guzel kiyafet ayarladim kendime ve eşime :)
Yani nasil.desem hem korunmamanin tadini cikarin,hemde bebis deneyin iste. ZatenRabbimin nasip ettigi zamanda geliverir minnak insallah :)
Basladinmi.folik asiti kullanmaya canim
Ne guzel degisiklik.olur sizede :)
Evet canim :)
Yok kullanmaya baslamadim daha yaa üsengeclik mi ihmalkarlik mii artik unutmusum hatta
Evet canim :)
Yok kullanmaya baslamadim daha yaa üsengeclik mi ihmalkarlik mii artik unutmusum hatta
Hmm olsun canim vardir bundada bir hayir ozaman :)
Gerekirse bebegi ogrenir ogrenmez baslarsin :)
10hafta kurali bozuldu aama ya
Varmi.acaba arada kaynayan bir hamis
Hamile kalinca baslarim canim buyuk ihtimal :)
10 haftaya yetisemedim ben yaa araya kaynayan da yoktur buyuk ihtimal
Sen de masallah ne ara 5 aylık oldun ya
Bu pazar kimseler ugramamis buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?