- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Oy kızlar yaa iş yerinde son bir ayım ama nasıl geçiricem bilmiyorum. Bir hafta rapordan sonra bugün başladım işe ama fenayım. Tansiyonum mu düşük nedir bir halsizlik var üzerimde. Ve şu sırt ağrım, mahfoldum daha öğlen oldu. :/ 31. haftadayım ya, 32. haftada yasal doğum iznim başlıyor. Yani haftaya. O yüzden artık rapor da alamıycam. Şu bir ay nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Ayyyy canımmm inan herkesin mesajına tek tek cevap verecektim senin mesajını görünce şok geçirdiiimmm çok sevindim canım yaaaa bebiş geliyo he maşallahhhKızlar bayılacağım sanırım
duman91 Ladypurple tutkku @MutluBulut_ @Mutella Zerence @SirriEyvan CennetiMelegiM
Canim Allah yardimcin olsun
Sagol canim benim test sonucunu bekliyorumm
Test sonucum cıktı ultrasona da girdim dış gebelik fln oldugunu zannetmiyorum dedi doktor hanım cumartesi tekrar gidecegiz
Bol bol vitamin verdi folik asit verdi
Cok zayifim 47 kiloyum kilomu begenmedi asla oruc tutmak yok dedi
Dudagimda ucuk vardi ucuk hamilelikte iyi degildir dedibende de surekli ucuk cikar bussuru kan testi yapti
Aksam esime surpriz yapacagim insallah
Evet haftaya 1 aylık gelin olacağım kısmetse
Düğüne 1 ay kaldı 1 hafta kaldı derken 1 aylık gelin oluverdim bile
Çok teşekkür ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİsim düşündünüz mü
Ayyyy canımmm inan herkesin mesajına tek tek cevap verecektim senin mesajını görünce şok geçirdiiimmm çok sevindim canım yaaaa bebiş geliyo he maşallahhh
Amin canım, ölçtürdüm 10 a 5 tansiyonum düşmüş.Sıcaklar da bastırdı ya etkiliyor haliyle. Sabır..
İki saat içinde çıkması lazım, ne zaman verecekler sonucu? :)))
Tam zamanında yazmışım , çıktı demek sonuç. :)
Vayyyyy tebrik ederim canım benim. :) Boyun kaçtı senin, evet bayagı zayıf başladın gebeliğe. Oyy kiminle gittin peki, herhangi bir kişiye söyledin mi.?
Ne güzel yaaa eşin de acaip sevinir :))
Sagol canim benim
En yakin arkadasimla gittim cunku esimin hayali ona surpriz yapmam biliyorum aksam sofra hazirlayip mumlari yakip insaAllah surpriz yapacagim
Baska da size soyledim baska kimse bilmiyor
Ladypurple canim boyum 1.60 pek uzun degilim :)
Çok çok iyi yapmışsın canım, hadi bakalım tepkileri bekliyoruz :)
Ooo ama o zaman cidden bayagı zayıfsın kuzum.Ben evlendiğimde 48 kiloydum , 1.50 boyla :) Bana bile zayıf diyorlardı :))
Ne kadarlık dedi peki canım?Evet yaa baya zayifim :)
Yaa ucuk hamilelikte iyi degil dedi moralim bozuldu aslinda bebege bir sey olmus mudur
Daha bebegi de tam gormedik ultrasonda
Kız attığın resmi göremedim ama anladığım kadarıyla hamişsin....:))) Hayırlısı olsun canım benim birkaç gün sonra tekrarlarsın kan testini, düzenli artış olursa kimyasal gebelik değilsindir İnşAllah... Çok sevindim canım yaa Rabbim gönlüne göre versin ahhh ne kadarda çok istemiştin... Nasıl söyliceksin bakalım eşine peki?Kızlar bayılacağım sanırım
duman91 Ladypurple tutkku @MutluBulut_ @Mutella Zerence @SirriEyvan CennetiMelegiM
Di mi ya...
Nerden nereye...
Doğumhanede doğumdan sonra dikişlerim atılacak ya, ebeler beni muhabbete tuttu.. babaya benziyor filan dediler meleğim için, bende e yıllardır ona bakıyorum dedim..derken açıldı muhabbet 10 yilin meyvesi benim kuzum diyorum :)) şaşırıyorlar..ben söyleyince daha da sasiriyorum...zaten her gelen doktor zekiye babası siz misiniz , bana da annesi de siz misiniz, ne kadar gençsiniz diyorlar :))) yavas yavaş büyüdüğümuzu sadece geçen zamana bakınca anlıyorum.. ne günlerdi..
Evet canım çizdikde daha doğrusu eşim çizmiş benim bilgisayarda kayıtlı değil ama attığın resim gibi olcak büyük ihtimal:) de renk konusunda kararsızım dolapların rengi? Benim buzdolabı falan beyaz çünkü.. eee şimdi mutfak dolaplarını da beyaz yaptırırsam çok sırıtır bilemiyorum ne renk yaptırsam?[/QUOTE]Oyyy duygulandım yaaMaşallah canım. Allan nice on yıllar nasip etsin size minik Zülalinizle birlikte.
Geçmiş olsun canım..
Bu arada kuzuuuuumAnemmmmm :))))) Az önce geçmişte on hafta kuralı kaçtı diye okumuştum.Şimdi de bir baktım ki bu test.. Hoşgeldin aramız amı diyeyim :))
Naptınız canım planı çizdiniz mi?
AYy gizemm hayırlı olsun uğurlu gelsin inşallah çok şaşırdımTest sonucum cıktı ultrasona da girdim dış gebelik fln oldugunu zannetmiyorum dedi doktor hanım cumartesi tekrar gidecegiz
Bol bol vitamin verdi folik asit verdi
Cok zayifim 47 kiloyum kilomu begenmedi asla oruc tutmak yok dedi
Dudagimda ucuk vardi ucuk hamilelikte iyi degildir dedibende de surekli ucuk cikar bussuru kan testi yapti
Aksam esime surpriz yapacagim insallah
Evet canım çizdikde daha doğrusu eşim çizmiş benim bilgisayarda kayıtlı değil ama attığın resim gibi olcak büyük ihtimal:) de renk konusunda kararsızım dolapların rengi? Benim buzdolabı falan beyaz çünkü.. eee şimdi mutfak dolaplarını da beyaz yaptırırsam çok sırıtır bilemiyorum ne renk yaptırsam?
Ne kadarlık dedi peki canım?
Ne açıdan iyi değilmiş ki, bebeğe ne zararı olacak?
ne güzel :)Demi ne çabuk geçiyor hem de :) Ben de hangi ara on ay oldu hiç anlamadım. :)
Amin canım innnşallah. İstediğin vakitte Rabbim size de nasip etsin. Çok heyecanlı bir dönem çook :)) Almina miniğimizin adı. :)
Kız attığın resmi göremedim ama anladığım kadarıyla hamişsin....:))) Hayırlısı olsun canım benim birkaç gün sonra tekrarlarsın kan testini, düzenli artış olursa kimyasal gebelik değilsindir İnşAllah... Çok sevindim canım yaa Rabbim gönlüne göre versin ahhh ne kadarda çok istemiştin... Nasıl söyliceksin bakalım eşine peki?
Bu arada doktorunun söylediklerini ihmal etme, folik asitini düzenli kullan, yemene içmene dikkat et inşAllah bulantın falan olmazda sorunsuz hamilelik yaşarsın ayyy çok sevindim yahuuu:)))))
AYy gizemm hayırlı olsun uğurlu gelsin inşallah çok şaşırdımçok istiyordun sen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Heee o biraz temsili bir resim oldu :)))Gayet güzel. :) Lavabo ne tarafta tam seçemedim? Benim buzdolabım da beyaz canım.Beyaz olunca böyle duruyor bak :) Şahsen ben memnunum ferah geliyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?