2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canim Allah yardimcin olsun

Sagol canim benim test sonucunu bekliyorumm

Test sonucum cıktı ultrasona da girdim dış gebelik fln oldugunu zannetmiyorum dedi doktor hanım cumartesi tekrar gidecegiz

Bol bol vitamin verdi folik asit verdi
Cok zayifim 47 kiloyum kilomu begenmedi asla oruc tutmak yok dedi

Dudagimda ucuk vardi ucuk hamilelikte iyi degildir dedi bende de surekli ucuk cikar bussuru kan testi yapti

Aksam esime surpriz yapacagim insallah

Tam zamanında yazmışım , çıktı demek sonuç. :)
Vayyyyy tebrik ederim canım benim. :) Boyun kaçtı senin, evet bayagı zayıf başladın gebeliğe. Oyy kiminle gittin peki, herhangi bir kişiye söyledin mi.?
Ne güzel yaaa eşin de acaip sevinir :))

Demi ne çabuk geçiyor hem de :) Ben de hangi ara on ay oldu hiç anlamadım. :)

Amin canım innnşallah. İstediğin vakitte Rabbim size de nasip etsin. Çok heyecanlı bir dönem çook :)) Almina miniğimizin adı. :)

Ayyyy canımmm inan herkesin mesajına tek tek cevap verecektim senin mesajını görünce şok geçirdiiimmm çok sevindim canım yaaaa bebiş geliyo he maşallahhh

Sagol canim benim

Amin canım, ölçtürdüm 10 a 5 tansiyonum düşmüş.Sıcaklar da bastırdı ya etkiliyor haliyle. Sabır..

İki saat içinde çıkması lazım, ne zaman verecekler sonucu? :)))

En yakin arkadasimla gittim cunku esimin hayali ona surpriz yapmam biliyorum aksam sofra hazirlayip mumlari yakip insaAllah surpriz yapacagim
Baska da size soyledim baska kimse bilmiyor

Sagol canim benim

En yakin arkadasimla gittim cunku esimin hayali ona surpriz yapmam biliyorum aksam sofra hazirlayip mumlari yakip insaAllah surpriz yapacagim
Baska da size soyledim baska kimse bilmiyor

Ladypurple canim boyum 1.60 pek uzun degilim :)

Çok çok iyi yapmışsın canım, hadi bakalım tepkileri bekliyoruz :)

Ooo ama o zaman cidden bayagı zayıfsın kuzum.Ben evlendiğimde 48 kiloydum , 1.50 boyla :) Bana bile zayıf diyorlardı :))

Çok çok iyi yapmışsın canım, hadi bakalım tepkileri bekliyoruz :)

Ooo ama o zaman cidden bayagı zayıfsın kuzum.Ben evlendiğimde 48 kiloydum , 1.50 boyla :) Bana bile zayıf diyorlardı :))

Evet yaa baya zayifim :)
Yaa ucuk hamilelikte iyi degil dedi moralim bozuldu aslinda bebege bir sey olmus mudur

Daha bebegi de tam gormedik ultrasonda

Evet yaa baya zayifim :)
Yaa ucuk hamilelikte iyi degil dedi moralim bozuldu aslinda bebege bir sey olmus mudur

Daha bebegi de tam gormedik ultrasonda
Ne kadarlık dedi peki canım?
Ne açıdan iyi değilmiş ki, bebeğe ne zararı olacak?

Kız attığın resmi göremedim ama anladığım kadarıyla hamişsin....:))) Hayırlısı olsun canım benim birkaç gün sonra tekrarlarsın kan testini, düzenli artış olursa kimyasal gebelik değilsindir İnşAllah... Çok sevindim canım yaa Rabbim gönlüne göre versin ahhh ne kadarda çok istemiştin... Nasıl söyliceksin bakalım eşine peki?
Bu arada doktorunun söylediklerini ihmal etme, folik asitini düzenli kullan, yemene içmene dikkat et inşAllah bulantın falan olmazda sorunsuz hamilelik yaşarsın ayyy çok sevindim yahuuu:)))))

Oyyy duygulandım yaa Maşallah canım. Allan nice on yıllar nasip etsin size minik Zülalinizle birlikte.

Geçmiş olsun canım..
Bu arada kuzuuuuum Anemmmmm :))))) Az önce geçmişte on hafta kuralı kaçtı diye okumuştum.Şimdi de bir baktım ki bu test.. Hoşgeldin aramız amı diyeyim :))

Naptınız canım planı çizdiniz mi?[/QUOTE]
Evet canım çizdikde daha doğrusu eşim çizmiş benim bilgisayarda kayıtlı değil ama attığın resim gibi olcak büyük ihtimal:) de renk konusunda kararsızım dolapların rengi? Benim buzdolabı falan beyaz çünkü.. eee şimdi mutfak dolaplarını da beyaz yaptırırsam çok sırıtır bilemiyorum ne renk yaptırsam?

Eklentiler

• indir_(15).webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 71
Evet canım çizdikde daha doğrusu eşim çizmiş benim bilgisayarda kayıtlı değil ama attığın resim gibi olcak büyük ihtimal:) de renk konusunda kararsızım dolapların rengi? Benim buzdolabı falan beyaz çünkü.. eee şimdi mutfak dolaplarını da beyaz yaptırırsam çok sırıtır bilemiyorum ne renk yaptırsam?[/QUOTE]

Gayet güzel. :) Lavabo ne tarafta tam seçemedim? Benim buzdolabım da beyaz canım.Beyaz olunca böyle duruyor bak :) Şahsen ben memnunum ferah geliyor bana :)

Eklentiler

• IMAG0027.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMAG0028.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 65
AYy gizemm hayırlı olsun uğurlu gelsin inşallah çok şaşırdım çok istiyordun sen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gayet güzel. :) Lavabo ne tarafta tam seçemedim? Benim buzdolabım da beyaz canım.Beyaz olunca böyle duruyor bak :) Şahsen ben memnunum ferah geliyor bana :)[/QUOTE]
Heee o biraz temsili bir resim oldu :)))
Gayet de güzel duruyormuş hani ben çok sırıtır mı ki diye düşünüyordum, alt tezgahını mürdüm veya mor, üstünü mü beyaz yaptırsak diyordum ama tümden beyazda olabilirmiş:))

Ay kimyasal filan olmaz insallah yaa esime ve aileme aksam soyleyecegim cunku
Gebelik testi cift cizgi fotosu atmistim cnm sagolasin :))

AYy gizemm hayırlı olsun uğurlu gelsin inşallah çok şaşırdım çok istiyordun sen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sagol canim benimmm insaAllah :))

Gayet güzel. :) Lavabo ne tarafta tam seçemedim? Benim buzdolabım da beyaz canım.Beyaz olunca böyle duruyor bak :) Şahsen ben memnunum ferah geliyor bana :)
Heee o biraz temsili bir resim oldu :)))
Gayet de güzel duruyormuş hani ben çok sırıtır mı ki diye düşünüyordum, alt tezgahını mürdüm veya mor, üstünü mü beyaz yaptırsak diyordum ama tümden beyazda olabilirmiş:))[/QUOTE]
Hani sanki başka renklerden olursa diğer kombinlerde sabit kalmak zorunda kalabilirsin.Ama beyaz olunca masa , perde, halı ve diğer aksesuarlarda daha özgür olursun bence. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…