- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Geldim gittim,geldim gittim ama neden yazmadim bilmem
Tamam canım baktım eve gidince eşimin telinden çok güzel olmuş mutfağın Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin.. Aynen benim mutfağımla hemen hemen aynı olacak büyük ihtimalle... :) Teşekkür ederimAhh o misafire gittin mi bi an evvel eve donme istegini bilirim eheh
Biz kayinvalidegile 1 kere gittik sadece yemege onun disinda da bizde annemle babam cagiriyor surekli annem kizim yemek yaptim gelin kizim yemek yaptim goturun
Insan kendi ailesi olunca tabi kotu gelmiyoama ailem de bi konuda anlayisli yemek yeyip kaciyoruz oturmuyoruz uzun uzun :)
Canim dosya boyutlari buyuk oldugu icin o sekilde yuklenmiyor o nedenle hizli resim yoluyla attim nasil yapsak ki
Aman zaten bu ay olmadi bebiş
Canim ikk baslarda olur boyle ben de kocamla vakit geciremiyorum diye isyan ediyordum ama 2 3 haftaya yoluna girer merak etme :)
MaşAllah sana ve cimcimene canım benim, ufak tefek fındık gibi bi kızın olcak İnşAllah:)) Gebelik şekerinin olmamasına da sevindim canım, çok üzülmüştün ama yine de dikkatli olmakta fayda var tabi.. Bende kendi adıma çok şükür iyiyim canım benim, bi ev işine kalkıştık bakalım hayırlısı:))Canlarim selaaaam..
Ara ara girip okudum ama bir şey çıktı Cvp yazamadan çıktım, bir de teldeyim. kusura bakmayın, katılamadım size.Bu haftaiçi için rapor almıştım.Merkeze kayinvalideme geldim.pazar gününden beri burda kalıyoruz. Arkadaş, akraba,doktordu falan derken kosturmacali geçti bu hafta.bugün de doktordan geldim.ikinciye yüzlük şeker testi yapılmıştı salı günu.bugün gösterdim doktora sonuçları.cok şükür gebelik şekerimiz yokmuş canlar yaa :) ama sadece dikkat et dedi, yine de şekerli tüketme dedi.ayrıca bebek te minyon dedi.icmden dyorum anası ne ki kendisi ne olsun :)) kizm doğarken bana zorluk olmasın diye fazla buyumuyo galiba :)
Aman Yarabbi Zulalimiz nasil tatlı birşey oylee.Rabbim sakinsin.SirriEyvan masalahh canimcim..
Sizler nasılsınız???
Günaydın canııııım :)MaşAllah sana ve cimcimene canım benim, ufak tefek fındık gibi bi kızın olcak İnşAllah:)) Gebelik şekerinin olmamasına da sevindim canım, çok üzülmüştün ama yine de dikkatli olmakta fayda var tabi.. Bende kendi adıma çok şükür iyiyim canım benim, bi ev işine kalkıştık bakalım hayırlısı:))
Günaydın canııım :)Canimm bak cok sukur iyiymis :)
Sende tatliyi fazla tuketmezsin olur biter :)
Bebiste minik he heh yeriz onu biz :)
Kiz masallah hangi ara 31 haftalik oldunn
Ben kendi adima iyiyim cok.sukur canim.
Aleyüm selam canım.Maşallah sizee :) Oyy ne ara geçmiş o kadar vakit. Ama Esma bile sırasını savdı büyütüyor kızını, ee dünyaya gelen büyüyor dimi :) Kilo konusu için de biraz zaman canım.Kızlarrr slmm aranıza bir turlu katılamıyorum ya:):) bazen mesajlarınıza cevap veremiyorum :) çok şukur bebişim 2buçuk aylık oldu bu arada ben hala kilolarımı veremedim bu durum beni perişan ediyor varmı tavsiyesi olanlar
Günaydın canım benim, hep öyle olur ya olsun canın istemesin daha iyi:))Günaydın canııııım :)
Çoook teşekkür ederiz, inşallah :) Aynen şükür.Ama yasaklar tatlıymış, şimdi abartmadan yiyeceğimi biliyorum ya öyle canım çekmiyo. Yasak olmayınca kısıtlaması daha kolay. :)
Şimdi geçmişi okuyorum da senin evin ayrıntısına geçemedim henüz, ama galiba niyet bayağı ciddileşmiş.Ufaklık kısmetiyle geliyor galiba maşallah :)
Hmmm sadece kredi işine kaldı he. Çok sevindim canım o zaman.İnşallah o da hallolsun da taşının inşallah. Hem de müstakilmiş yaa ne kadar güzel. Yine doğalgaz ama demi? Peki şuan oturdugunuz yerin civarında mı, senin işine yakın olacak mı yani?Günaydın canım benim, hep öyle olur ya olsun canın istemesin daha iyi:))
Evet bayağı ciddileştide bakalım kredi işini halledebilirsek bugün yarın alacağız inşAllah.. Daha iyileri güzelleri sizin olsun...
Allah razı olsun canım benim evet kredi işine kaldı bakalım hayırlısı biraz tamirat istiyor mutfağı onu halledersek taşıncaz ama büyük ihtimal bayramdan sonrayı bulur..Hmmm sadece kredi işine kaldı he. Çok sevindim canım o zaman.İnşallah o da hallolsun da taşının inşallah. Hem de müstakilmiş yaa ne kadar güzel. Yine doğalgaz ama demi? Peki şuan oturdugunuz yerin civarında mı, senin işine yakın olacak mı yani?
Kızlar bayılcam sanırım
duman91 Ladypurple tutkku MutluBulut_ Mutella Zerence SirriEyvan CennetiMelegiM
Ayyyyy buz gibi oldummmm çok şaşırdıımm bi o kadarda sevindimmmm lokumcummmmmmmm
Oy canim çok sağol.. genelde babaya benziyor diyorlar şu an ama bakalim :))
Dudakları aynı ben.. aynada bakıyorum bir benim durağıma bir onunkisine , aman Allahim benim dudagimdan bir tane daha var , o kadar değişik geliyor ki:)))
Sagol canim inşaAllah iyilesecek zamanla:)
Di mi ya...Amin kuzum insallah.
Eminim.cok guzel duygudur bu :)
Aynen inanasi gelmiyor insanin, hadi bu benimmi.diye sasirir insan ama bu seninmi diyede sasiriyorum :)
Nisandi, evlilikti derken yavrunuzu aldiniz kucaginiza kuzum.
Cok huzurlu olun inaallah
Geçmiş olsun canım..Evet 2 gun once oldu canim
Iyi cocuk yakinda ailesine dava acacagiz arabamin kaybettigi degeri icin, bidaha da cocuklarinin eline motor vermezler umarim artik o parayi odedikten sonra
Bugun bana carpacaj olan cocuklari iyi azarladim gozlerini korkuttum bi de bana gecen boyle senin gibi cocuk carpti öldü dedim abarttim hiiic tınlamadi sıpa
Yıldım bu motorlulardan
Eki Görüntüle 1555333 Kızlar günaydın... Nasılsınız bakalım?
Ben çok şükür iyiyim, bebiş bize uğur getirdi, Rabbim nasip ederse bir ev bulduk onu alacağız.. Ama biraz tamirat tadilat istiyor..
Şimdi gelelim konuma, mutfağın şuanki halinin resmini çizdim sizler için (biraz acemice oldu ama idare edin artık, resmini çekmiştim ama tam belli olmuyor) Mutfak tamamen değişmesi lazım.. fayanslar, mermerler dolaplar falan... Dün eşimle gittik elimizde mezro ölçtük biçtik ama eşyaları bir türlü koyacak yer bulamadık.. Özellikle buzdolabını..
Size sorum mutfak tezgahını ve dolabını nasıl yaptırayım, beyaz eşyaları nereye koyayım bana bir akıl verin yahuu :) Resimli olursa pek bi sevinirim.. ve çok acil lazımmm:))))
Maşallah yaaa, hem yeni evli olup, hem yaşı küçük olup bu kadar çok isteklisin canım yaa cidden maşallah. Rabbim gönlüne gör eversin hayırlısıyla. :) Çok güzel bir haber cidden.Allah isteyen herkese nasip etsisn inşallah. :)Ben de sasirdim canim sagol yaa simdi kan testi yaptirmaya gidiyorum insallah o da pozitif cikar
Ayyyyy buz gibi oldummmm çok şaşırdıımm bi o kadarda sevindimmmm lokumcummmmmmmm
Olsun canım, evin içine girmeden istediğini hallet de geç olsun problem değil.Allah razı olsun canım benim evet kredi işine kaldı bakalım hayırlısı biraz tamirat istiyor mutfağı onu halledersek taşıncaz ama büyük ihtimal bayramdan sonrayı bulur..
Hem doğalgazlı hem sobalı canım.. Eşim bebiş kışın olacağı için sobada takviye olarak yakabiliriz dedi ev baya büyük çünkü..
Maalesef canım bu kadar yakın değil, en azından öğle araları yemek yapamayacağım artık:) hoş yapmıyorum da işteee yine bi 10-15 dk sürer gitmesi bu taraflarda gönlümüze göre pek bulamadık, gerçi pek aramadık ama hayırlısı bakalım..
Tanışalım Ladycim :)Merhabaa , ben kaçırmışım , hoşgeldin canım , tanışmadık biz :))
Tanışalım Ladycim :)
Hoşbuldum.:)
24 yaşındayım, İzmitliyim. 23 Mayıs'ta evlendim:)
Maşallah sana da bebişe de , kız mı erkek mi:)
Evet haftaya 1 aylık gelin olacağım kısmetseOy oy yeni gelinimizsin sen de he, mutluluklar dilerim canım. :) Hemen hemen bir ay olucak, nasıl gidiyor? Çalışıyor musun?
Benim yaş da 26. Yakınmışız, Yalova dayım ben de. :)
Teşekkür ederiz canım, kızımız geliyor Allah ın izniyle. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?