2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Tamam canım baktım eve gidince eşimin telinden çok güzel olmuş mutfağın Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin.. Aynen benim mutfağımla hemen hemen aynı olacak büyük ihtimalle... :) Teşekkür ederim

MaşAllah sana ve cimcimene canım benim, ufak tefek fındık gibi bi kızın olcak İnşAllah:)) Gebelik şekerinin olmamasına da sevindim canım, çok üzülmüştün ama yine de dikkatli olmakta fayda var tabi.. Bende kendi adıma çok şükür iyiyim canım benim, bi ev işine kalkıştık bakalım hayırlısı:))

Günaydın canııııım :)
Çoook teşekkür ederiz, inşallah :) Aynen şükür.Ama yasaklar tatlıymış, şimdi abartmadan yiyeceğimi biliyorum ya öyle canım çekmiyo. Yasak olmayınca kısıtlaması daha kolay. :)
Şimdi geçmişi okuyorum da senin evin ayrıntısına geçemedim henüz, ama galiba niyet bayağı ciddileşmiş.Ufaklık kısmetiyle geliyor galiba maşallah :)

Canimm bak cok sukur iyiymis :)
Sende tatliyi fazla tuketmezsin olur biter :)

Bebiste minik he heh yeriz onu biz :)

Kiz masallah hangi ara 31 haftalik oldunn
Ben kendi adima iyiyim cok.sukur canim.
Günaydın canııım :)
Evet canım çok şükür :) Ben de anlamadım yahu :) Gerçi kısa bir süreç değildi elbet ama yine de şu son zaman çabuk geçti sanki :) Bugün işbaşı yaptım ve şaka maka iş yerindeki son bir ayım :)
Okul bitti, sen de tatildesin artık kuzum. Sonuçlar nasıl pekiii??

Aleyüm selam canım.Maşallah sizee :) Oyy ne ara geçmiş o kadar vakit. Ama Esma bile sırasını savdı büyütüyor kızını, ee dünyaya gelen büyüyor dimi :) Kilo konusu için de biraz zaman canım.

Günaydın canım benim, hep öyle olur ya olsun canın istemesin daha iyi:))
Evet bayağı ciddileştide bakalım kredi işini halledebilirsek bugün yarın alacağız inşAllah.. Daha iyileri güzelleri sizin olsun...

Hmmm sadece kredi işine kaldı he. Çok sevindim canım o zaman.İnşallah o da hallolsun da taşının inşallah. Hem de müstakilmiş yaa ne kadar güzel. Yine doğalgaz ama demi? Peki şuan oturdugunuz yerin civarında mı, senin işine yakın olacak mı yani?

Allah razı olsun canım benim evet kredi işine kaldı bakalım hayırlısı biraz tamirat istiyor mutfağı onu halledersek taşıncaz ama büyük ihtimal bayramdan sonrayı bulur..
Hem doğalgazlı hem sobalı canım.. Eşim bebiş kışın olacağı için sobada takviye olarak yakabiliriz dedi ev baya büyük çünkü..
Maalesef canım bu kadar yakın değil, en azından öğle araları yemek yapamayacağım artık:) hoş yapmıyorum da işteee yine bi 10-15 dk sürer gitmesi bu taraflarda gönlümüze göre pek bulamadık, gerçi pek aramadık ama hayırlısı bakalım..

Amin kuzum insallah.
Eminim.cok guzel duygudur bu :)
Aynen inanasi gelmiyor insanin, hadi bu benimmi.diye sasirir insan ama bu seninmi diyede sasiriyorum :)
Nisandi, evlilikti derken yavrunuzu aldiniz kucaginiza kuzum.
Cok huzurlu olun inaallah
Di mi ya...
Nerden nereye...

Doğumhanede doğumdan sonra dikişlerim atılacak ya, ebeler beni muhabbete tuttu.. babaya benziyor filan dediler meleğim için, bende e yıllardır ona bakıyorum dedim..derken açıldı muhabbet 10 yilin meyvesi benim kuzum diyorum :)) şaşırıyorlar..ben söyleyince daha da sasiriyorum...zaten her gelen doktor zekiye babası siz misiniz , bana da annesi de siz misiniz, ne kadar gençsiniz diyorlar :))) yavas yavaş büyüdüğümuzu sadece geçen zamana bakınca anlıyorum.. ne günlerdi..[/QUOTE]

Oyyy duygulandım yaa Maşallah canım. Allan nice on yıllar nasip etsin size minik Zülalinizle birlikte.

Geçmiş olsun canım..
Bu arada kuzuuuuum Anemmmmm :))))) Az önce geçmişte on hafta kuralı kaçtı diye okumuştum.Şimdi de bir baktım ki bu test.. Hoşgeldin aramız amı diyeyim :))

Naptınız canım planı çizdiniz mi?

Ben de sasirdim canim sagol yaa simdi kan testi yaptirmaya gidiyorum insallah o da pozitif cikar
Maşallah yaaa, hem yeni evli olup, hem yaşı küçük olup bu kadar çok isteklisin canım yaa cidden maşallah. Rabbim gönlüne gör eversin hayırlısıyla. :) Çok güzel bir haber cidden.Allah isteyen herkese nasip etsisn inşallah. :)

Olsun canım, evin içine girmeden istediğini hallet de geç olsun problem değil.
Artık zaten zor gelir öğle arasına sıkıştırmak . İstedidğin gibi olsun da canım o kadar uzak değilmiş.

Oy kızlar yaa iş yerinde son bir ayım ama nasıl geçiricem bilmiyorum. Bir hafta rapordan sonra bugün başladım işe ama fenayım. Tansiyonum mu düşük nedir bir halsizlik var üzerimde. Ve şu sırt ağrım, mahfoldum daha öğlen oldu. :/ 31. haftadayım ya, 32. haftada yasal doğum iznim başlıyor. Yani haftaya. O yüzden artık rapor da alamıycam. Şu bir ay nasıl dayanıcam bilmiyorum.

Tanışalım Ladycim :)
Hoşbuldum.:)

24 yaşındayım, İzmitliyim. 23 Mayıs'ta evlendim:)

Maşallah sana da bebişe de , kız mı erkek mi:)

Oy oy yeni gelinimizsin sen de he, mutluluklar dilerim canım. :) Hemen hemen bir ay olucak, nasıl gidiyor? Çalışıyor musun?

Benim yaş da 26. Yakınmışız, Yalova dayım ben de. :)

Teşekkür ederiz canım, kızımız geliyor Allah ın izniyle. :)

Evet haftaya 1 aylık gelin olacağım kısmetse
Düğüne 1 ay kaldı 1 hafta kaldı derken 1 aylık gelin oluverdim bile

Çok teşekkür ederim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İsim düşündünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…