2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hani sanki başka renklerden olursa diğer kombinlerde sabit kalmak zorunda kalabilirsin.Ama beyaz olunca masa , perde, halı ve diğer aksesuarlarda daha özgür olursun bence. :)[/QUOTE]
Bak bu konuda haklısın her renge gider beyaz :))

Park yatakta karar kılan ben nasıl dönüş yapmış bakın :))) Beşiğimizi de aldık kızlaaar :))

Eki Görüntüle 1557670
Oyy cok tatli, hayırlı uğurlu olsun canim benim :)
Derin derin uyusunbebisin içerisinde :)

duman91 caniiim eviniz hayırlı uğurlu olsun , çok sevindim inan, insanın kendi evi gibisi yoktur... Bebis her daim kısmetiyle gelir... Rabbim çok büyük:)

Ah inşallah canım, sağolasın. :) Sağlıkla sıhatle gelsin de..

Hehehe gayet normal canım benim, ben bile hala pek anlamıyorum şu bulantılar olmasa hamileyim diyemeyeceğim yaniii :))

Dun ildisina gittik geldik kuzenin nişanına zorlandim yaa icim bi hos oldu valla :)

Woooooowwwwww

Sen Hamilesin ya bildiğin hamilesin hemde nanmiyorum yaaa. Nasil hissediyorsuuunnn:))))

Hayırlı olsun canim ya bak ne çabuk teşrif etti minnakiniiizzz:)

Allaha ne kadar sukretsem az insallah bi aksilik olmaz.kalp atisinu fln da duyariz :)

Park yatakta karar kılan ben nasıl dönüş yapmış bakın :))) Beşiğimizi de aldık kızlaaar :))

Eki Görüntüle 1557670

Hayirli olsun canim cok guzel :)

Amin inşAllah canım benim, Rabbim sizlere de en iyisini versin.. Çıktık bakalım bir yola.. Sen nasılsın, Zülal kızımız nasıl iyisinizdir İnşAllah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…