- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Maşallah :) Bir ay geçti bile :))4 haftaligim canim
Virüsmüş cnm uçuğum virüs de iyi olmaz dedi
Hani sanki başka renklerden olursa diğer kombinlerde sabit kalmak zorunda kalabilirsin.Ama beyaz olunca masa , perde, halı ve diğer aksesuarlarda daha özgür olursun bence. :)[/QUOTE]Heee o biraz temsili bir resim oldu :)))
Gayet de güzel duruyormuş hani ben çok sırıtır mı ki diye düşünüyordum, alt tezgahını mürdüm veya mor, üstünü mü beyaz yaptırsak diyordum ama tümden beyazda olabilirmiş:))
Maşallah :) Bir ay geçti bile :))
Hmmm..Ona göre bir merhem vermedi mi?
Canım değerin gayet güzel MaşAllah.. İnşAllah düzenli artış olurda kimyasal falan olmaz ama doktorun zannetmiyorum demiş ki baya da yüksek yanii... hadi bakalım gözün aydın:))Beta hcg degerim 2367 kızlar
Geçer canım dert etme.Ilac verdi canim birkac tane
Canım değerin gayet güzel MaşAllah.. İnşAllah düzenli artış olurda kimyasal falan olmaz ama doktorun zannetmiyorum demiş ki baya da yüksek yanii... hadi bakalım gözün aydın:))
Geçer canım dert etme.
Canım daha çok araştırırsın şimdi herşeyi öğrenirsin sen merak etme telaş da yapma sakin ol, herşey güzel olcak İnşAllah:)Valla doktor hanim bisey demedi hatta gordu sanirim biseyler o bi sivi fln gormus ben anlamadim terimleri
Canım daha çok araştırırsın şimdi herşeyi öğrenirsin sen merak etme telaş da yapma sakin ol, herşey güzel olcak İnşAllah:)
Hehehe gayet normal canım benim, ben bile hala pek anlamıyorum şu bulantılar olmasa hamileyim diyemeyeceğim yaniii :))Nedense pek bi sakinim ya daha bsey anlamadim galiba
WoooooowwwwwwKızlar bayılacağım sanırım
duman91 Ladypurple tutkku @MutluBulut_ @Mutella @nazarboncugu05 SirriEyvan @CennetiMelegiM
Maşallah.Ben hemen telaşa kapılmıştım. Ama ben senin kadar hazır değildim. Hazır olmakla kararsızlık karışımı bir halde niyetlenmiştim o yüzden :)Nedense pek bi sakinim ya daha bsey anlamadim galiba
Sen şimdiHehehe gayet normal canım benim, ben bile hala pek anlamıyorum şu bulantılar olmasa hamileyim diyemeyeceğim yaniii :))
Oyy cok tatli, hayırlı uğurlu olsun canim benim :)Park yatakta karar kılan ben nasıl dönüş yapmış bakın :))) Beşiğimizi de aldık kızlaaar :))
Eki Görüntüle 1557670
Ah inşallah canım, sağolasın. :) Sağlıkla sıhatle gelsin de..Oyy cok tatli, hayırlı uğurlu olsun canim benim :)
Derin derin uyusunbebisin içerisinde :)
duman91 caniiim eviniz hayırlı uğurlu olsun , çok sevindim inan, insanın kendi evi gibisi yoktur... Bebis her daim kısmetiyle gelir... Rabbim çok büyük:)
Hehehe gayet normal canım benim, ben bile hala pek anlamıyorum şu bulantılar olmasa hamileyim diyemeyeceğim yaniii :))
Woooooowwwwww
Sen Hamilesin ya bildiğin hamilesin hemde nanmiyorum yaaa. Nasil hissediyorsuuunnn:))))
Hayırlı olsun canim ya bak ne çabuk teşrif etti minnakiniiizzz:)
Park yatakta karar kılan ben nasıl dönüş yapmış bakın :))) Beşiğimizi de aldık kızlaaar :))
Eki Görüntüle 1557670
Evet beş ayı olmuş ama geçen hala hissetmiyorum diye telaşlanmaya başlamıştı... :))) Ayy inşAllah o günleri görürüz bulantılarımız bitip:))Sen şimditutkku ya sor bi nasıl anlıyordur. Beş ayı olmuş onun. Hareketlenmeler de başlamıştır. :)
Amin inşAllah canım benim, Rabbim sizlere de en iyisini versin.. Çıktık bakalım bir yola.. Sen nasılsın, Zülal kızımız nasıl iyisinizdir İnşAllah?Oyy cok tatli, hayırlı uğurlu olsun canim benim :)
Derin derin uyusunbebisin içerisinde :)
duman91 caniiim eviniz hayırlı uğurlu olsun , çok sevindim inan, insanın kendi evi gibisi yoktur... Bebis her daim kısmetiyle gelir... Rabbim çok büyük:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?