- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet canım daha toplu bu şekildeolmuyormus evet :) mutfakta cabuk dagılıyor o zaman bu sekılde mutfagım hep toplu :)
bısey farkettım gec uyanınca ınsan daha mı cok acıkıyor ılgınc amaEvet canım daha toplu bu şekilde
Amin cümlemizi güldürsün tutkumheyecandan oluyor gerçekten bizdede büyük dayımız yüzükleri takacak nişanlanırken adam dönderiyor eşimin yüzüğünü bana takmaya çalışıyordu sonra çeviriyoruz yok öteki benim diyoruz çünkü benzesede çok benimkinin içinde taşlar var yani tekrar dönderip eşiminkini takmaya çalışıyordu benimkini ona neyseki 3 ya da 4.defada denk getirip takmıştı fotoğraf çekilirken bizlede eşimle el ele tutuşmuşlar nişandan sonra aylarca bakıp güldük o fotoya yanında durursunya insanın foto çekilirken o elinden tutmuş
bend makina yok kizlar, elde yikiyorum . bazen canima tak etsede ,halime.sukredip devam ediyorum heh :) zaten koyacak yerimde yok. tek sorun dediginiz gibi daginik oluor cok nehirim sizin yuzuk olayida iyiymisonlar sizden daha panikmis :)
PembeLokum napayim canim ,alistim.gerci artik.
Belim evet kopuyor bazenn, sandalyeyi aliyorum altima dizlerimin uzerine oturup yikadigim olmustu gercekten :)
Simdide gobus tezgaha degiyo ve hemen islaniyo
saglik olsun yikariz artij
PembeLokum
Yok canim ya nazli degilsin, belki ufacik rahatsin :) annen geliyoya yardima o yuzden.
Benim.arkamdan artik toolayan olmadigi icin boyle yani.
Birde sevmiyorum baskasi karissin evimde, bulantilarim varken kv geliyodu yardima, ben yatsam bile aklim hep mutfaktaydi mesela.
Annemerdeykende yoktu zaten, hatta bazi seylere evlendigimde,evlenirken sahip oldum cok sukur.
Alisigim.yani elde yapmaya isleri :)
SIkma canini, saglik olsun insallah seninde gececek bu bulantilar o zaman toparlarsin.
PembeLokum bede oyleydim canim, azmi agladim. hep oyle devam edecek gibisine geliyor insanin. ama bir bakmissin yaavastan ayaklanmissin bile. buarada canim cikarmalarin gunde 3-4 den fazlaysa git doktora, cubki bisi yemedikce vucut halsiz ve susuz kaliyo, serum falan verirler. ben gitmistim ama istemedim setum falan cunki hastaneye alaakardi yine 4 gun, sonrada zaten hafifledi. kv deler tasindi he, bosver canim Allah var yukarda.
Evet hic bitmeyecek gibi geliyor ama bitecek insaAllah bebegime bir sey olmasın da insan dayanıyo bir sekilde
Serum icin 4 gün mü yatiriyolar valla sizin ora bi acayip ya :)
Bildigim kadariylaa bulantin varsa bebekte iyiymis canim, bazen bulantim olmadiginda bbek iyimi acaba diye dusunuyodum
Sorma ya..
Yine dertliyim o konuda zaten, ha buhafta sonu ya haftaya yine hasane yolcusuyum :/
1 ay cabucak gecmis, sinavlarimla aayni gune denk gelmezse yine kalicam 4 gun nasipse
Çok inatçı değil de Ebubekir ismini seviyordu, ama anlamı deve yavrusunun babası demekmiş, hani Peygamber efendimizin en yakın arkadaşı olduğu için istiyordu ki aslında ismi Abdullahmış Lokumcumdan öğrenmiş oldum.. Dün söyledim şaşırdı falan.. Vazgeçmiş olabilir:) Yani böyle karışanlara çok istiyorsanız o ismi koymayı bi tanede siz doğurun diyesim geliyor, ama saygısızlık olmasın diye susuyorum:)))evet o yanı guzel , fotoğraflar iyi oluyor, amaaan nasıl yaparsan yap canım inan bana her türlüs güzel olur.. yeterki içine sinsin
biz birde nikahtan sonra beyaz güvercin uçurmuştuk, o da çok beyenildi.
çok yapılıyor ama bizim burda ilk yapan bizdik, gururlanayım azcık
sonrada güvercinin biri parklarda baya gezdi yaz aylarında ama şimdi noldu bilmem
ay biz hiç sormadık buyuklere, sormayı dusunmedim bile sanırım..
nebileyim onların zamanında olmuş cocukları, isim koymuşlar.. e böyle guzel duyguyu tatmışken bizimde isim koyma hakkımız olsun, çokmu şey istiyoruz ki.. o yuzden keşke karışmasa buyukler..
eşinde inatçıymış galiba biraz, illada E ile olsun istiyosaa işinde zor canım.
inşallah ikinizinde seveceği isim bulursunuz
MutluBulut_ kuzum bizde doğal yollarlaydık.. hapla korunmak nebileyim sonra bebiş kalmazsa diye korktum.
korunmayı bırakınca zaten 2.ay olmuştu veya 3.aymıyd öyle bişi..
inşallah sizinde fazla bekletmez minnakınız
nehirnil111 güldürdün beni canım ya Rabbimde seni guldursun
tekrar kapatmış falan, insan çok hyecanlı oluyor işte.
bende yüzüğü takarken tekrar nişanlıyken takılan eline takmıştım yüzüğü, takınca fakettik baya gülmüşüz orda, şimdi izleyince güzel bir anı kalıyor insanda işte
Günaydın canım, bu formdaki bütün hamişlerin arası 10 hafta arayla, kuralı bozmayalımNe kuralı ki o ben bayadır yokum dabu arada günaydın
Bizde dün 2de yedik uyuduk bakalım ne olacakbısey farkettım gec uyanınca ınsan daha mı cok acıkıyor ılgınc amaıkı gundur fena acıkıyorum hele bugun :)
Kıyamam kuzum sana maşallah azminebend makina yok kizlar, elde yikiyorum . bazen canima tak etsede ,halime.sukredip devam ediyorum heh :) zaten koyacak yerimde yok. tek sorun dediginiz gibi daginik oluor cok nehirim sizin yuzuk olayida iyiymisonlar sizden daha panikmis :)
Çok komik çok resmi görsen ayrıca koparsınAhahaha nehir ya kahkaha attim resmen foto olayina
Demek bulanti varsa bebis de iyi oyle mi benim ki cok iyi o zaman insaAllah eheh :)
Hayirdir cnm neden tekrar gidiyorsun doktora?
Ne kuralı ki o ben bayadır yokum dabu arada günaydın
Çok inatçı değil de Ebubekir ismini seviyordu, ama anlamı deve yavrusunun babası demekmiş, hani Peygamber efendimizin en yakın arkadaşı olduğu için istiyordu ki aslında ismi Abdullahmış Lokumcumdan öğrenmiş oldum.. Dün söyledim şaşırdı falan.. Vazgeçmiş olabilir:) Yani böyle karışanlara çok istiyorsanız o ismi koymayı bi tanede siz doğurun diyesim geliyor, ama saygısızlık olmasın diye susuyorum:)))
Bizde dün 2de yedik uyuduk bakalım ne olacak
Kıyamam kuzum sana maşallah azmineResim olayını görsen gülmekten yerlere yatarsın ahh fotoyu pcye aktarsamda özelden atsam
Çok komik çok resmi görsen ayrıca koparsın
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?