2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

bend makina yok kizlar, elde yikiyorum . bazen canima tak etsede ,halime.sukredip devam ediyorum heh :) zaten koyacak yerimde yok. tek sorun dediginiz gibi daginik oluor cok nehirim sizin yuzuk olayida iyiymis onlar sizden daha panikmis :)

Ahahaha nehir ya kahkaha attim resmen foto olayina

Ay cnm hele hamileyken nasil yikiyorsun elde ben iki tencere yikadigimda belim iki buklum oluyordu daha hamileligimi ogrenmeden bikac gun once

PembeLokum napayim canim ,alistim.gerci artik.
Belim evet kopuyor bazenn, sandalyeyi aliyorum altima dizlerimin uzerine oturup yikadigim olmustu gercekten :)
Simdide gobus tezgaha degiyo ve hemen islaniyo
saglik olsun yikariz artij

PembeLokum napayim canim ,alistim.gerci artik.
Belim evet kopuyor bazenn, sandalyeyi aliyorum altima dizlerimin uzerine oturup yikadigim olmustu gercekten :)
Simdide gobus tezgaha degiyo ve hemen islaniyo
saglik olsun yikariz artij

Ay cnm kiyamam sana
Ya ben cok nazliyim sanirim sizlerin masallahiniz var
Ben elde bulasiklari belim agridigi icin esime yikatiyordum genelde ama.artik makinada bi bolme var orayi ayarladim tencereleri oraya koyuyoruz

PembeLokum
Yok canim ya nazli degilsin, belki ufacik rahatsin :) annen geliyoya yardima o yuzden.
Benim.arkamdan artik toolayan olmadigi icin boyle yani.
Birde sevmiyorum baskasi karissin evimde, bulantilarim varken kv geliyodu yardima, ben yatsam bile aklim hep mutfaktaydi mesela.
Annemerdeykende yoktu zaten, hatta bazi seylere evlendigimde,evlenirken sahip oldum cok sukur.
Alisigim.yani elde yapmaya isleri :)

SIkma canini, saglik olsun insallah seninde gececek bu bulantilar o zaman toparlarsin.

Benim kv zaten yardıma gelmez de ev düzerken gelmedi cunku simdi de baska sehre tasındılar zaten

Ya ben bulantı yuzunden 10 gundur yataktayım bilmiyorum sürekli istifra etmekten yoruldum kendime kalkıp yiyecek bir şeyler hazırlamaya mecalim yok lavaboya zor gidiyorum ayıla bayıla

Bilmiyorum iste nazlı mıyım yoksa benimki cidden ağır mı geçiyor :/

PembeLokum bede oyleydim canim, azmi agladim. hep oyle devam edecek gibisine geliyor insanin. ama bir bakmissin yaavastan ayaklanmissin bile. buarada canim cikarmalarin gunde 3-4 den fazlaysa git doktora, cubki bisi yemedikce vucut halsiz ve susuz kaliyo, serum falan verirler. ben gitmistim ama istemedim setum falan cunki hastaneye alaakardi yine 4 gun, sonrada zaten hafifledi. kv deler tasindi he, bosver canim Allah var yukarda.

Evet hic bitmeyecek gibi geliyor ama bitecek insaAllah bebegime bir sey olmasın da insan dayanıyo bir sekilde

Serum icin 4 gün mü yatiriyolar valla sizin ora bi acayip ya :)

Evet hic bitmeyecek gibi geliyor ama bitecek insaAllah bebegime bir sey olmasın da insan dayanıyo bir sekilde

Serum icin 4 gün mü yatiriyolar valla sizin ora bi acayip ya :)

Bildigim kadariylaa bulantin varsa bebekte iyiymis canim, bazen bulantim olmadiginda bbek iyimi acaba diye dusunuyodum

Sorma ya..
Yine dertliyim o konuda zaten, ha buhafta sonu ya haftaya yine hasane yolcusuyum :/
1 ay cabucak gecmis, sinavlarimla aayni gune denk gelmezse yine kalicam 4 gun nasipse

Demek bulanti varsa bebis de iyi oyle mi benim ki cok iyi o zaman insaAllah eheh :)

Hayirdir cnm neden tekrar gidiyorsun doktora?

Çok inatçı değil de Ebubekir ismini seviyordu, ama anlamı deve yavrusunun babası demekmiş, hani Peygamber efendimizin en yakın arkadaşı olduğu için istiyordu ki aslında ismi Abdullahmış Lokumcumdan öğrenmiş oldum.. Dün söyledim şaşırdı falan.. Vazgeçmiş olabilir:) Yani böyle karışanlara çok istiyorsanız o ismi koymayı bi tanede siz doğurun diyesim geliyor, ama saygısızlık olmasın diye susuyorum:)))

bısey farkettım gec uyanınca ınsan daha mı cok acıkıyor ılgınc ama ıkı gundur fena acıkıyorum hele bugun :)
Bizde dün 2de yedik uyuduk bakalım ne olacak
Kıyamam kuzum sana maşallah azmine Resim olayını görsen gülmekten yerlere yatarsın ahh fotoyu pcye aktarsamda özelden atsam
Ahahaha nehir ya kahkaha attim resmen foto olayina
Çok komik çok resmi görsen ayrıca koparsın

Demek bulanti varsa bebis de iyi oyle mi benim ki cok iyi o zaman insaAllah eheh :)

Hayirdir cnm neden tekrar gidiyorsun doktora?

inşallah öyledir canım benim
ya doğumdan sonra 2 yıl kadar yardım yapılıyor burda, o yardım için şimdi 100 tl ödeyip, sonra işte 3 katını falan alıyosun, ama hastanede yatınca 100 den 30tl"ye düşüyo.
yani boş yere neden fazla ödeyelim yatarım diyorum ama eşim istemiyor.
her akşam yanıma geliyor, yarım saat yol var, e yarım saatte eve dönüş yolu var, gelirken yemek falan getiriyor ne gerek var diyo, strese girmen ayrı zaten dedi.
düşününce mantıklı geldi ama bilemedim naapsam

Ne kuralı ki o ben bayadır yokum da bu arada günaydın

duman91 ciğim anlatmış canım
gerçi sende 2 yıl kadar düşünmüyorum diyodun ama yanii eskilerden kim kaldı sen ve mutlu

evet canım dediğin gibi belki vazgeçmiştir.
bitanede siz doğurun iyiymiş, doğruya doğru yanii

sağol kuzum
evet yaa merak ettik bak şimdi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…