- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Karıştırmazsınız canım zaten salona girerken kapatıyorsun nikah kıyıldıktan sonra istemsiz bir şekilde açılıyor duvak eşim heyecandan öpüp tekrar duvağımı kapattı bende geri açtım şimdi baktıkça gülüyoruzgüzel sıralama ama aklımızda tutmamız lazım ki karıştırmayalımm
Peygamber efendimizin isimlerini koymak ne kadar doğru bilemiyorum yani insan ona bağırmaya bişey demeye kıyamaz...Canim ilacla korunduysaniz fln ama hemen ilk aylarda bebis olmayabilir :)
Ebubekir deve yavrusunun babası demek canım :)
Onerdigim dini isimleri yazayim sana
Ahmed
Muhammed
Mustafa
Ali
Ömer
Muaz
Musab
Halid
Tahir
Elyesa
Şuayb
Talha
Hamza
Zübeyr
Üzeyr
Ümeyr
Yaser
Zeyd
Zeynelabidin
Evet canım nasip Rabbim bagıslar da dogumu mu da yaparım insallah saglikla
Peygamber efendimizin isimlerini koymak ne kadar doğru bilemiyorum yani insan ona bağırmaya bişey demeye kıyamaz...
Talha olabilir, Musab da olabilir.. akşam eşime söyleyim.. Teşekkür ederim canım fikirler için
Evet canım nasip Rabbim bagıslar da dogumu mu da yaparım insallah saglikla
ayy nasıll kapatmış tekrarrKarıştırmazsınız canım zaten salona girerken kapatıyorsun nikah kıyıldıktan sonra istemsiz bir şekilde açılıyor duvak eşim heyecandan öpüp tekrar duvağımı kapattı bende geri açtım şimdi baktıkça gülüyoruzdüğün mekanınız direk dans müziğini çalacaktır zaten ondan sonrası pastayla devam ediyor vur patlasın çal oynasın
Ben ikinci rüyamda babam hastaymış onun ismini koymuşuz Mustafa Can,,, sürekli rüya görüp duruyorum eşime inandırıcılığı kalmadı :)) Zeyneb de çok güzel isim..Canım aksine öncelik peygamber efendimizin isimlerinden koymak olmalıymış :)
Biz şu an erkek için Mustafa düşünüyoruz kız için Zeyneb ya da Zehra
Canım sağlıcakla doğum nasip etsin Rabbim inşallahPeygamber efendimizin isimlerini koymak ne kadar doğru bilemiyorum yani insan ona bağırmaya bişey demeye kıyamaz...
Talha olabilir, Musab da olabilir.. akşam eşime söyleyim.. Teşekkür ederim canım fikirler için
hadı yaaa neden kırıldı kı korkuyorumda yaa gıttın mı ugrasıcak yıne valla saglam dısım kalmadı
meraba kızlarrr...zaman geçtikçe heyecanım artmaya başladıı benimm ve aklımada deli sorularrr
1. salona ilk girdiğinizde duvak kapalı mı girdiniz?
2.salona girer girmez dans mı ettiniz nikah mı kıyıldı?
3.duvak ne zaman açıldı?
4..önce nikah kıyıldıysa nikahtan sonra bidaha mı dans ettiniz?
5.ve toplam kaç kez dans ettiniz?
biri beni aydınlatsınn lüffenn
Canım cinsiyet belli değil ama kız olursa Elif (kesin), erkek olursa Eymen istiyorduk ama eşimin yakın akrabalarından birisi doğum yapacak 10-15 güne kadar o koyacakmış.. Eşim Ebubekir olsun diyor, ben rüyamda henüz hamile olduğumu öğrenmeden önce Kerim görmüştüm, Kerim koyalım diyorum. Erkekte muallakta kaldık yani.. Hatta babamın kucağına veririm o ne koyarsa diyor beni sinirlendiriyor daha bii:)))
Rabbim biliyor ya kız olsun temiz olsun kimsenin gönlü kırılmasın :)) Sağlıklı olsunlar İnşAllah herşeyden önce
Amin canım inşallahEvet her bebek ksımetiyle geliyor inanıyorum ama bizimki biraz fazla sıkıştırır o kısmet yetermi bilemem şuanda yemeye anca para bulabileceğiz ev aldık
İnşallah canım ilk günler elimde yıkadım bayağı ama daha çok yoruldum sürekli yıka yıka ayaktayım baktım olmayacak eco programında kısa süreli olarak çalıştırıyorum
Heyecandan işte düğün videomuzda tekrar tekrar güldük bende tekrardan açıyorum duvağımı gülerek o anı hatırlamıyorum bile işte heyecan mutluluk stres oluyorayy nasıll kapatmış tekrarrinşallahh herşey yolunda gider gereksiz ayrıntılara çokk takılıyorumm yaa
Ben ikinci rüyamda babam hastaymış onun ismini koymuşuz Mustafa Can,,, sürekli rüya görüp duruyorum eşime inandırıcılığı kalmadı :)) Zeyneb de çok güzel isim..
Heheh ortalık iyice karıştı... Tamam aklımın bir kenarında bulunsun canım, eşimin isminin baş harfi "E" o yüzden başka isimlere yönelmiyor illa "E" harfi ile başlayan olsun diyor sanki... Amin canım İnşAllah...Canım sağlıcakla doğum nasip etsin Rabbim inşallahKuranda geçen isim arıyorsun sanırım kardeşimin adı Ömer kesinlikle bütün tanıdığım Ömerlerde aynı o kadar efendi iyilik sahibi insanlar ki en çok sevdiğim isimlerin başında gelir tabi ki benimki bir öneri inşallah gönlünüzdeki hayırlı olur
ya aslında ben de nikah sırasında yüzüm açık olsun istiyorumm fotoğraflarda filan yüzüm görünsün diee ama bilmiyorum işte..canım bizim nikah salonda olmadı, önce nikah kıyıldı işte.
sonra duvağım açık girdim salona, çiçeğimi salonda attım ve dans ettik.
hatta nikah kıyılırkende açıktı duvağım, unutmuşuz
Evet erkek olursa ortalık karışacak daha kayınvalideminde fikirleri var onları hiç söylemiyorum.. Her kafadan bi ses çıkıyor en son bana soruyorlar :)))) Eşim bu konuda biraz gelenekçi büyüklerin isim koyması taraftarı.. Ben kuzucuğuma bulurum İnşAllah güzel bir isim :))canım bende fatma gibi süt ürünlerini tüketmiyorum fazla ,e haliyle bebiş ya kemiklerden ya dişlerden alıyor kalsiyumu.
canım bizim nikah salonda olmadı, önce nikah kıyıldı işte.
sonra duvağım açık girdim salona, çiçeğimi salonda attım ve dans ettik.
hatta nikah kıyılırkende açıktı duvağım, unutmuşuz
elif ismini bende çok beyeniyodum.
hayırlısı olsun kuzum, evet erkek olursa baya karışık olur ortalık ama sağlıklı olsun napalım
öyle canım, hayırlısı.
ne güzel bi anı olmuşş işte..Heyecandan işte düğün videomuzda tekrar tekrar güldük bende tekrardan açıyorum duvağımı gülerek o anı hatırlamıyorum bile işte heyecan mutluluk stres oluyorTakılma hiç inan bana planladığının dışında gelişiyor herşey inşallah sorunsuz geçirirsiniz her evresinde bu bile mutlu olmaya yetiyor gerisine aman oldu bitti diyorsun
Ayy maşAllah ona yaaa, kız bakar mısın olur mu olur.. Ben de hep beyaz tenli bebek görüyorum hani ben beyazım ama o kadar değil.. Eşimin tarafı zaten hep esmer.. Bizden olmaz diyorum ama eşim, kaynım ve kardeşim bebekken sarışınlarmış yani o yüzden ümidim var :))Bu arada Hz. TALHA aserei mubessere yani yasarken cennetle mujdelenen 10 sahabeden birisidir
Ben de cok sık ruya goruyorum dun de kiz cocugu gordum cok sekerdi sarisin gri gozluydu bizden oyle cocuk cikmaz ki :) evin antresinde duruyorduk burasi neresi biliyo musun dedim bizim evimiz dedi sarildi fln bana :)
Aman cnm baban hasta olmasin da :)
Zeyneb de babasinin gözdesi biricigi gibi anlamlara geliyor
Mustafa da secilmis seckin temizlenmis guzide anlamlarinda
E ile isim biraz sıkıntılı Emir geçiyormu tam olarak bilmiyorum ama çok koyulmasaydı eğer önerebilirdim. İnşallah bulursunuz bence ikinizinde içine sinen bir isimHeheh ortalık iyice karıştı... Tamam aklımın bir kenarında bulunsun canım, eşimin isminin baş harfi "E" o yüzden başka isimlere yönelmiyor illa "E" harfi ile başlayan olsun diyor sanki... Amin canım İnşAllah...
ne güzel bi anı olmuşş işte..saol canımm benimm inşallah inşallah
onlar olmadan olmaz zatennE ile isim biraz sıkıntılı Emir geçiyormu tam olarak bilmiyorum ama çok koyulmasaydı eğer önerebilirdim. İnşallah bulursunuz bence ikinizinde içine sinen bir isim
Evet böyle komik anılarımız aksiliklerimiz var bunlarada şükür
:) bızımde 3 program en kısası 50 dk falan sanırım 2 defa calıstırdım dıgerı 2 saat falan hep kullandıgımın :)Nasip işte kul kurar kader gülermiş derler planladığımızın dışında ilerliyor hayat
Evet canım 1 saat sürüyor sanırım en kısası daha kısasıda vardır belki ama henüz çözemedim 3 saatten 1 e indirme tuşunu buldum şimdilik
Ayy canım hiç eksikler biter mi yaaaa, hamile olunca onun doktoruydu doğumuydu, sonra eşyalarıydı.. Dünya telaşı işte :))
benımde stajda bır ogrencım vardı adı Ömer Efe aynı anlattıgın gıbıydı yası 6 olsada yasıtlarından cok farklı bambaskaydı yaa :) o zaman demıstım bır oglum olursa adı bu olacak dıye :) ılk evlendıgımızde esıme soylemıstım o zamandan beı onunda en cok sevdıgı ısım :) ama dusunuyorumda ya kımı omer kımı efe derse sınır olurum hanı ıkı ısım gıbı ya alıstırmak zor olmaz mı mılletı :) bırde benım kerem hosuma gıtmeye basladı ama esım sevmemıs :) ortada bırsey yok ama ısımler dusunuluyor bızdeCanım sağlıcakla doğum nasip etsin Rabbim inşallahKuranda geçen isim arıyorsun sanırım kardeşimin adı Ömer kesinlikle bütün tanıdığım Ömerlerde aynı o kadar efendi iyilik sahibi insanlar ki en çok sevdiğim isimlerin başında gelir tabi ki benimki bir öneri inşallah gönlünüzdeki hayırlı olur
Emir babasının ismine çok yakın yaaaaa olmaz kiii bu kadar ayrım :))E ile isim biraz sıkıntılı Emir geçiyormu tam olarak bilmiyorum ama çok koyulmasaydı eğer önerebilirdim. İnşallah bulursunuz bence ikinizinde içine sinen bir isim
Evet böyle komik anılarımız aksiliklerimiz var bunlarada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?