2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bak seeeeeen isimlerde düşünürmüş... Ehh boş boş düşünmek olmaz yaniii :)))

onlar olmadan olmaz zatenn Allah yuvanızdan sağlık huzur mutluluğu eksin etmesin inşallahh
Amin kuzum cümlemizi inşallah

Önerileni benim kullandığım ama 3 saat ben biryeri var oraya basarak 1 saate düşürüyorum işte yoksa çok seçeneklileri var uğraşamıyorum şuanlık

Ömer tek başına güzel bence Efede bir ara çok modaydı acayip koyuldu sanki bir tanıdığımda Ömer Faruk koymuştu acayip yaramaz bir çocuktu Ömer tek güzelKeremde güzel bir isim bana soğuk geliyor niyeyse ama sen sevdiysen önemli olan o kuzumOlsun olsun düşünülmesi güzel

Ben cocuklarima cennetle mujdelenen sahabelerin ve ztn cennetlik olan peygamberlerin isimlerinden koymayi dusunuyorum yavrularim da cennetlik olur onlar gibi insaAllah

Hz Fatıma da mujdelenmistir onun da lakabı Zehra, zehranın anlamı guzel ama :) boyle temiz namuslu puru pak gibi anlamlari vardi :)

PembeLokum alıntı cıkmamıs kuzum :) yok hap falan kullanmadım tamamen dogal yollardan

Eh o zaman ilk denemeden bile olabilir haydi bakalim bu topik hamilelige tesvik topigi oldu iyice

İnşAllah canım benim İnşAllah..
Ayy bende Fatma'yım ama Fatıma değil.. Onun gibi namuslu duru olabilirsek ne mutlu bize..

İnşAllah canım benim İnşAllah..
Ayy bende Fatma'yım ama Fatıma değil.. Onun gibi namuslu duru olabilirsek ne mutlu bize..

Aa dogru canım :) ismin ne guzelmis bak :)
Erkek ismini E ile dusunuyormussunuz ya E ile baslayan isim bulamadim dini olarak Elyesa haric snrm :)

bol programlı demek senın :) hadı ya bende tek basına olunca pek sevemıyorum normalde 2 ısım sevmem aslında

Hemde nasıl büyük bir ihtimal yaniii :))) Ben öyle durumda her ay acaba mı derdimm:))
ben sadece 2 ay acaba mı dedım

valla oyle oldu :)

ya aslında ben de nikah sırasında yüzüm açık olsun istiyorumm fotoğraflarda filan yüzüm görünsün diee ama bilmiyorum işte..

evet o yanı guzel , fotoğraflar iyi oluyor, amaaan nasıl yaparsan yap canım inan bana her türlüs güzel olur.. yeterki içine sinsin
biz birde nikahtan sonra beyaz güvercin uçurmuştuk, o da çok beyenildi.
çok yapılıyor ama bizim burda ilk yapan bizdik, gururlanayım azcık

sonrada güvercinin biri parklarda baya gezdi yaz aylarında ama şimdi noldu bilmem

ay biz hiç sormadık buyuklere, sormayı dusunmedim bile sanırım..
nebileyim onların zamanında olmuş cocukları, isim koymuşlar.. e böyle guzel duyguyu tatmışken bizimde isim koyma hakkımız olsun, çokmu şey istiyoruz ki.. o yuzden keşke karışmasa buyukler..
eşinde inatçıymış galiba biraz, illada E ile olsun istiyosaa işinde zor canım.
inşallah ikinizinde seveceği isim bulursunuz

MutluBulut_ kuzum bizde doğal yollarlaydık.. hapla korunmak nebileyim sonra bebiş kalmazsa diye korktum.
korunmayı bırakınca zaten 2.ay olmuştu veya 3.aymıyd öyle bişi..
inşallah sizinde fazla bekletmez minnakınız

nehirnil111 güldürdün beni canım ya Rabbimde seni guldursun
tekrar kapatmış falan, insan çok hyecanlı oluyor işte.
bende yüzüğü takarken tekrar nişanlıyken takılan eline takmıştım yüzüğü, takınca fakettik baya gülmüşüz orda, şimdi izleyince güzel bir anı kalıyor insanda işte

bol programlı demek senın :) hadı ya bende tek basına olunca pek sevemıyorum normalde 2 ısım sevmem aslında
6 programlı sanırım canım farklı farklı işleri var işte şuanlık 1 tanesi yeterli bence hepsi aynı işi görüyordur biri çok yağlılar tencereler için biri narin bulaşıklar için falan ayrıca akıllı olmasını sevdim ama makinenin bir gözünü doldurursan bir tuşu var ona basıyorsun o hangi gözünde bulaşık olduğunu bulup yıkıyormuş yok artık dedim benden akıllıbence sadece göstermelik hepsi aynı işlemi görüyordur inanmıyorum

Ömer adını demek ki tek başına sevemedim kuzum olabilirbenim genelde beğendiğim isimler Kuranda geçmiyor ne yaparız bilmiyorum göbek adını öyle koyarız olmadı diyorum

Amin cümlemizi güldürsün tutkumheyecandan oluyor gerçektenbizdede büyük dayımız yüzükleri takacak nişanlanırken adam dönderiyor eşimin yüzüğünü bana takmaya çalışıyordu sonra çeviriyoruz yok öteki benim diyoruz çünkü benzesede çok benimkinin içinde taşlar var yani tekrar dönderip eşiminkini takmaya çalışıyordu benimkini ona neyseki 3 ya da 4.defada denk getirip takmıştı fotoğraf çekilirken bizlede eşimle el ele tutuşmuşlar nişandan sonra aylarca bakıp güldük o fotoya yanında durursunya insanın foto çekilirken o elinden tutmuş

aynen bızımde korku anıydı bırde ek olarak duzenım bozulursa falan dıye korktum ben :)
oyy ınsallah ınsallah yıne pek bır heveslendım bak :)

kısa olanlar cızıyo falan demıslerdır kurulumda ben korkudan yapamıyorum onlarda canım :) ama bak o tek yıkayan cok ıyıymıs tam ıkı kısıye gore :)
ıste bırde o kısım var begensende kararsız kalıyor ınsan :) ne bıleyım daha sempatık oluyor sankı efe ıle bırlıkte

Hiç söylemediler bak bana o zaman uzun tutayım tasarruflu oluyordur diye kısaltıyorum yoksa bir işim yok yani ya da iyice tıka basa doldurayım 2 gün beklesin gerekirse uzunda yıkasıntek taraflıyıda kullanabilirim aslında bakalım o kaç dakikaymış

belkıde yanlıs bılgı verdıler onuda bılmıyorum kı zaman gectıkce bulasıkların azalıyor sankı canım o zaman 2 gunde calıstırırsın duruma gore :)evet onada bak bakalım :) makıneden makıneye fark var ama bız 3 programlı belkı oyledır senın gelısmıs makıneyse kısasıda uzunuda ıyı yıkar belkı aman ne bıleyım zaten evlenmeden once almam dıyordum bılıyorsun sonra 2 ayda bezdım aldım

İnsan sıkılıyor canım ya bende elde yıkarım ya ne olacak 2 kişiyiz diyordum ama iftarı ayrı sahuru ayrı çıkınca bunaldım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…