- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Telefondan atabilirsem gönderirim sana canımsağol kuzum
evet yaa merak ettik bak şimdi iyice
Telefondan atabilirsem gönderirim sana canım
Yok canım bugün daha dinçim akşam 10 gibi uyuyakaldık koltukta yemekten sonra dün arkadaşlarımızı ziyarete gittik ya iftar yaparız orada diye düşünmüştük ama onlar iftara davetlilermiş hiç söylemediler son anda çıkmış falan bizde tekrardan biraz oturup eve geçtik son yarım saatim kalmıştı iftara birşeyde yok evde dünden yarım kalan mantıyı haşladım patates nagetı kızarttım en kolay olarak tabi yemekler yetişti ama bende bitmiştimtamam canım
senin uyku ne durumda bugun, aynımı
Yok canım bugün daha dinçim akşam 10 gibi uyuyakaldık koltukta yemekten sonra dün arkadaşlarımızı ziyarete gittik ya iftar yaparız orada diye düşünmüştük ama onlar iftara davetlilermiş hiç söylemediler son anda çıkmış falan bizde tekrardan biraz oturup eve geçtik son yarım saatim kalmıştı iftara birşeyde yok evde dünden yarım kalan mantıyı haşladım patates nagetı kızarttım en kolay olarak tabi yemekler yetişti ama bende bitmiştim1 gibi kalktım sahur hazırlığı 3 gibi uyuduk ama uykumu almışım daha keyifliyiz mesela bugün Bugün belki eşimin ailesine gideriz daha rahatlarım yarında annemlere gidelim diye diretiyorum hatta sahura kalalım cumartesi işe gidiyor eşim ben ramazan ayında cumartesileri çalışmıyorum sen gidersin bende çıkmana yakın gelirim diye kanına giriyorum ama bakalım olacakmı o çok kalma taraftarı değil bende ailemle bir sahur yapayım taraftarıyım
he iyi bari canım,bu şekilde devam ozaman
evet eşler kalmaktan yana değiller işte, rahat edemiyolar, 1 kez kaldık aman aman
bizim cok yakın ama o yuzden kalmıyoruz, yani siz kalsanızda olur, yarım saat yarım saattir.
o zamaan inşallah eş ikna ediliir ve sahurunu ailenle yaparsın
Evet bende çok sürekli kalalım olayında değilim aslında sadece sahuru onlarla yapayım bir kez istiyorum sahurlarda çok duygulanıyorum bu şekilde bunuda atlatırım diye düşünüyorum mesela iftara falan gitmeden önce daha kötüydüm ağlıyordum sürekli ama gittik gördüm onları rahatlık geldi artık ağlamıyorum arada sahurda duygulanıyorum sadeceyakınızda minübüsler çok dolandırıyorlar arabamız olsa 15 dakika sürmez İnşallah yarın belli olur artıkın
Evet onada mantıklı geldi sanırım sustu bizim orası sakin pek güvenmiyor eşimde kimseye sen işe gittiğinde tek evde uyuyamam ben dedimoy kıyaman canım ya, şimdi biraz üst üste geldi senin, eşinde üzlmeni istemez gidersiniz canım bence
hele daha tazecik evliyken kıyabilirmi hiç
Ahahaha evet siraMutluBulut_ ta
Haha kızlar bizim topikte 10ar hafta arayla.hamile.kalma kuralı var haberiniz olsun ona gore kendinizi soraya koyunbakın ben @duman91 den sonra hamile kaldım sıraya uydum
nehirnil111 Zerence Mutella
Canım metpamid i biliyorjm da ben hic ilac kullanmama taraftarıyım ilac kullanmak ne bileyim bana kotuymus gibi geliyo doktor kullanabilirsin dese de biraz guvensizlok var bende ilaclara karsı
Aralık sonuna dogmak harbiden dert ya 2015te mi kalsın 2016 mı yazdırsanız napsanız karar vermek zor hani askerlikten bedelli fln ciksa olur da 2016 yazdirsiginiz icin kilpayi kaybetseniz fln cok gicik bi durum olur ama diger turlu de yasitlarina gore kucuk kaliyor epey
Iyiyim diyeyim iyi olsun canim bulantilar vs vs idare etmeye calisiyorum
Hosgeldin canım, gercekten evlenir evlenmez ramazana girmek zor olmustur :)
Ama insan sabredemiyor evlenmeden once ramazan gecsin 1 ay daha bekleyeyim diyemiyor iste :)
Mutella Zerence kızlar nerelerdesiniz :)
baban nasıl oldu canım
Evet onada mantıklı geldi sanırım sustu bizim orası sakin pek güvenmiyor eşimde kimseye sen işe gittiğinde tek evde uyuyamam ben dedim
Günaydın kızlar, sıraya dizmişsiniz bizi
ben geldim yine , hazır kızım uykuya dalmışken yarın bir aylık oluyoruz resim ekleyeyim dediiiim
ve teyzelerine diyor ki umarım tüm kardeşlerim iyidir
Hıı evet olduu söylerimDur kuzu şimdi hiç sırası değil valla
Oyy maşallah çok tatlı kızın Rabbim sağlıcakla güzel bir ömür nasip etsin nasıl güzel yaben geldim yine , hazır kızım uykuya dalmışken yarın bir aylık oluyoruz resim ekleyeyim dediiiim
ve teyzelerine diyor ki umarım tüm kardeşlerim iyidir
yaa bak uyuma uyuma, annenlerde kal sen
dizdik tabisiii
veya hadi kıyak yapalım siz bu kurala 2016da başlayın, sizin aranızda 10ar hafta olsun
Allahıııım maşallah, maşallah maşallahhh
kuzum kocaman kız olmuş ya bu minnaak
ohh kokla bizim yerimize bol bolll, maşallah kuzum
ay sen doğurdun ,1 aylık oldu bile ya, sıra meltemde,sonra.......
öylemi dersinn
ben değil, ben değil, ben değil herkez karşı tarafa yol veriyo, eee kim bu sıradaki hamiş
dizdik tabisiii
veya hadi kıyak yapalım siz bu kurala 2016da başlayın, sizin aranızda 10ar hafta olsun
l, ben değil, ben değil herkez karşı tarafa yol veriyo, eee kim bu sıradaki hamiş
Daha okuyorum ben yaa dur bi işim olsun
Ben değilim kısmetse yani
hee biz okumuyoz sanki
şaka bi yana bitmedimiydi senin canım okul, kac yıl var
Canım Ağustos'ta bitiyor kısmetse. Sonra Rehberlik için başvurcam tabi başvuru alırlarsa
Biliyorsundur, Türkiye'de biraz sıkıntılı bu işler. Hayırlısı yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?