2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

tamam canım
senin uyku ne durumda bugun, aynımı
Yok canım bugün daha dinçim akşam 10 gibi uyuyakaldık koltukta yemekten sonra dün arkadaşlarımızı ziyarete gittik ya iftar yaparız orada diye düşünmüştük ama onlar iftara davetlilermiş hiç söylemediler son anda çıkmış falan bizde tekrardan biraz oturup eve geçtik son yarım saatim kalmıştı iftara birşeyde yok evde dünden yarım kalan mantıyı haşladım patates nagetı kızarttım en kolay olarak tabi yemekler yetişti ama bende bitmiştim 1 gibi kalktım sahur hazırlığı 3 gibi uyuduk ama uykumu almışım daha keyifliyiz mesela bugünBugün belki eşimin ailesine gideriz daha rahatlarım yarında annemlere gidelim diye diretiyorum hatta sahura kalalım cumartesi işe gidiyor eşim ben ramazan ayında cumartesileri çalışmıyorum sen gidersin bende çıkmana yakın gelirim diye kanına giriyorum ama bakalım olacakmı o çok kalma taraftarı değil bende ailemle bir sahur yapayım taraftarıyım

he iyi bari canım,bu şekilde devam ozaman
evet eşler kalmaktan yana değiller işte, rahat edemiyolar, 1 kez kaldık aman aman
bizim cok yakın ama o yuzden kalmıyoruz, yani siz kalsanızda olur, yarım saat yarım saattir.
o zamaan inşallah eş ikna ediliir ve sahurunu ailenle yaparsın

Evet bende çok sürekli kalalım olayında değilim aslında sadece sahuru onlarla yapayım bir kez istiyorum sahurlarda çok duygulanıyorum bu şekilde bunuda atlatırım diye düşünüyorum mesela iftara falan gitmeden önce daha kötüydüm ağlıyordum sürekli ama gittik gördüm onları rahatlık geldi artık ağlamıyorum arada sahurda duygulanıyorum sadeceyakınızda minübüsler çok dolandırıyorlar arabamız olsa 15 dakika sürmezİnşallah yarın belli olur artıkın

oy kıyaman canım ya, şimdi biraz üst üste geldi senin, eşinde üzlmeni istemez gidersiniz canım bence
hele daha tazecik evliyken kıyabilirmi hiç

oy kıyaman canım ya, şimdi biraz üst üste geldi senin, eşinde üzlmeni istemez gidersiniz canım bence
hele daha tazecik evliyken kıyabilirmi hiç
Evet onada mantıklı geldi sanırım sustu bizim orası sakin pek güvenmiyor eşimde kimseye sen işe gittiğinde tek evde uyuyamam ben dedim

Kuzum benim bilgisayarım olmadığı için gelemiyorum yaa
Whatsapp diye bişey var ama hatırlatayım

Evet onada mantıklı geldi sanırım sustu bizim orası sakin pek güvenmiyor eşimde kimseye sen işe gittiğinde tek evde uyuyamam ben dedim

yaa bak uyuma uyuma, annenlerde kal sen

Günaydın kızlar, sıraya dizmişsiniz bizi

dizdik tabisiii

veya hadi kıyak yapalım siz bu kurala 2016da başlayın, sizin aranızda 10ar hafta olsun

ben geldim yine , hazır kızım uykuya dalmışken yarın bir aylık oluyoruz resim ekleyeyim dediiiim

ve teyzelerine diyor ki umarım tüm kardeşlerim iyidir

Allahıııım maşallah, maşallah maşallahhh
kuzum kocaman kız olmuş ya bu minnaak
ohh kokla bizim yerimize bol bolll, maşallah kuzum

ay sen doğurdun ,1 aylık oldu bile ya, sıra meltemde,sonra.......

Hıı evet olduu söylerim Dur kuzu şimdi hiç sırası değil valla

öylemi dersinn

ben değil, ben değil, ben değil herkez karşı tarafa yol veriyo, eee kim bu sıradaki hamiş

ben geldim yine , hazır kızım uykuya dalmışken yarın bir aylık oluyoruz resim ekleyeyim dediiiim

ve teyzelerine diyor ki umarım tüm kardeşlerim iyidir
Oyy maşallah çok tatlı kızın Rabbim sağlıcakla güzel bir ömür nasip etsin nasıl güzel ya
yaa bak uyuma uyuma, annenlerde kal sen

Tabi işi bilicen işe gitmiycen

Daha okuyorum ben yaa dur bi işim olsun
Ben değilim kısmetse yani

Allah aratmasın da tutkum, hiç büyük konuşmak istemiyorum, hayırlı bi zaman da gelsin inşAllah :)
ama 2016 yılı fena bi yıl değil hani

hee biz okumuyoz sanki

şaka bi yana bitmedimiydi senin canım okul, kac yıl var

Canım Ağustos'ta bitiyor kısmetse. Sonra Rehberlik için başvurcam tabi başvuru alırlarsa
Biliyorsundur, Türkiye'de biraz sıkıntılı bu işler. Hayırlısı yaa.

Canım Ağustos'ta bitiyor kısmetse. Sonra Rehberlik için başvurcam tabi başvuru alırlarsa
Biliyorsundur, Türkiye'de biraz sıkıntılı bu işler. Hayırlısı yaa.

anladım canım, e hayırlısı diyelim o zaman, inşallah hayırlısıysa olur
iyi bari az kalmış diyeri bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…