ayyy orası var dimiii
aslında 40 gündür böyle olmamıştım cünkü ev ile cok uğraştım. temizlik-ütü-halılar vs e bide ramazan girince ne olduğunu pek anlamadım.
ben bu kadar soğukkanlı olacağımı hiç düşünmemiştim yine iyi dayanıyorum
sen sık gidiyosun gerçi bende 2-3 günde bir illa görüyorum bana da 2. oldu bu duygusallıkuzak olsa toparlayamayabilirdim
Ohh çorbayla kurtardın bugünü bakalım biz gideceksek bende yırttım bugünohh ıyı olmus o zaman bu gece sızın ıcın :)
yaptım dun kızartmayıbıtmedıler tabı dunden kalanlar var yanına corba yapıcam :)) yaa bısey sorucam besamel sosun tadı nasıl oluyo ? ben hıc yemedım sanırım ama kabakla yapılan bır yemek gordum onu yapayım yarın dıyorum ama ya tadını sevmezsek dıyede korkuyorum
Ohh çorbayla kurtardın bugünü bakalım biz gideceksek bende yırttım bugünBen sadece fırında makarnaya kullandım canım beşamel sos bana tatsız geliyor tuhaf ama kabağa yakışırmı bilmiyorum fırında makarnaya yakışıyor
Evet çok bereketli bitmiyor bir yandan çok güzel ama işte kalıyor alınanlar yapılanlarevet kurtardımpazara falanda gıdıcem bugun gercı evde oldugumdan yemekte sorun olmuyor :) hadı ya napsam bılemedım bırde kabak sandal var onda sanırım besamel yok olmadı onu yaparım gecen haftadan kabak var bozulmadan yarın degerlendıreyım onu :) hatta fazla bıle almısım normalde oglen ben yıyodum esım ıs yerıne goturuyodu falan 1 kılo alıyodum yıne oyle aldım tabı 1 kıloyu orucluyken kac gunde bıtıremeyız :) 1 tane dun kızartmaya kattım yarın hepsını yapmazsam bu hafta kabaktan 3 farklı yemek yapmıs olurum Ramazan ayının bereketı gercekten gecen haftada pazar yapmadım ayak ustu ugradım ama bu haftada pek bırsey almayacagım
dogru bırde o kısmı var bızım ılk gunler ısraf oldu bırazcık malesefEvet çok bereketli bitmiyor bir yandan çok güzel ama işte kalıyor alınanlar yapılanlarkabak sandal güzel canım olmadı kabaktan dolma yaparsın dolmabiberin yanında kaybolur gider ya da yine kızartırsın sadece kabak olmadı yoğurtla yersiniz bir akşam
dogru bırde o kısmı var bızım ılk gunler ısraf oldu bırazcık malesefatılınca cok uzuluyorum ben o yuzden bugun corba dısında fazladan bısey yapmıcam yaparsam dunkuler kalır dolmayı ben yıyemıyorum esıme yapabılırım :) delı gıbı dıyet yaptım kız ben aylardır dedıgın gıbı ohh bır suru secenek cıkardın bana ayy bırde kabak ıle yumurtalı kavurma yapıyorum ben cok sevıyorumm ınstagramda ogrendım esım pek severek yemıyo ama 1-2 kabak artarsa yaparım baska gunde onu
Bizde israf etmemeye çalışıyoruz bir pilavı 4 gün yedik düşün annemlerde 5 kişiydik alışmışı abartı yapmışım pilavıyenmiyor canım bencede yapma eşimde kızartma olsun her gün yer ilk defa duydum yumurtasını pek lezzetli olmaz kız o diyet menülerinde harika ama gördüm gördüm
ohh masallah senle bız kabak yıcez hep desenekabaklar hakkanetde bereketli he, bende 3 gundur kabak yapıyorum
azar azar yemeklerın yanında yenir diyorum ama nerdee..
sagolsunMutluBulut_ dan öğrendim tost makinasına yapmayı ,habire tostta yapıyorum şimdi, fazlamı kolay geldi ne
Patatesli yimirtaya bayılırım bak hafif kırmızı biberde doğruyorum pizza gibi üstüne yumurta kırıyorum ohhel alıskanlıgı ıstekızartma lezzetlı tabı ayyy ben cok begenıyorum 2 yada 3 kez yaptım yumurtalı patates gıbı ıcıne mınnakta salca koyarak
kabaklar hakkanetde bereketli he, bende 3 gundur kabak yapıyorum
azar azar yemeklerın yanında yenir diyorum ama nerdee..
sagolsunMutluBulut_ dan öğrendim tost makinasına yapmayı ,habire tostta yapıyorum şimdi, fazlamı kolay geldi ne
ımmm nefıs oluyor desenePatatesli yimirtaya bayılırım bak hafif kırmızı biberde doğruyorum pizza gibi üstüne yumurta kırıyorum ohh
Kabak o yüzden bitmiyor patlıcan olsaydı biterdi bizde de hep öyleydi oradan biliyorumO tostmakinesinde yapma olayını bende deniycem daha deneyemedim
ohh masallah senle bız kabak yıcez hep deseneıyı oldu dımı ben dun sebzelerı karıstırıp fırına attım az yag ıle aynı kızartma valla saglıklı, temız, pratık tostta aynen oyle
Patatesli yimirtaya bayılırım bak hafif kırmızı biberde doğruyorum pizza gibi üstüne yumurta kırıyorum ohh
Kabak o yüzden bitmiyor patlıcan olsaydı biterdi bizde de hep öyleydi oradan biliyorumO tostmakinesinde yapma olayını bende deniycem daha deneyemedim
ohh ıyı yapmıssın hep beraber saglıklı yasayalımevet harika oldu .
fırında denemedım daha, ocakta yapmıştım biliyosun oh bol yağlı olmuştu
komşumada söyledim demin, azcık kiloları var, dedim böyle böyle tostta yap herşeyini artık
çunki spor yapıyo ama yemesindende geri kalmıyo,
yap yap sende yap
yağ,koku fln yok.. koy pişsin aynı zamanda başka işini hallet.
ocakta yapıyodum ben yağlı olduğunamı yanayım, nerdeyse 40 dk ocağın başında durup yağ kokusuna bulandığımamı yanayım..
bende şu patateslı yumurtayı deneyemedm gitti, senin topicten almıştım tarifi ama hatta evlenmeden önce almıştım , halada yaparım
ohh ıyı yapmıssın hep beraber saglıklı yasayalımınsanın canı ıstıyo ama en azından bu sekılde hem yıyebılıyosun hem zararı olmuyo dıger turlu ne kadar ugrassanda yagı cok cekıyo ben hep karnıyaraık ıcın patlıcanı ya kozluyorum ya fırında kızartıyorum dıyorum ya alısmısım demek kı gecen annem yapmıs cok lezzetlıydı ama fazla agır geldı bu ıyı bısey kanımca ayy patateslı yumurt nefıs oluyor dene kuzum bogaz var tabı herseyı begenıyoruz
kendımden bılıyorum canım baskası soyledıgı zaman anca ona kızıyosun sende bır degısım olmuyo :) anca kendın karar vereceksın :)evet, dedim biri hep oyle yapıyo yemeklerını, dene sende.
15 yasında daha ama biraz maşallahı var, en guzel yaşlarını mahvedıyor işte.
diyetsyene gitmiyo bari azcık diyet yemeklerini takip etse ama işte....
alışınca evet tadı guzel gelmeye baslıyo, çokta yesen ağır gelmıyor. dediğin gibi yağda biraz farklı
kendımden bılıyorum canım baskası soyledıgı zaman anca ona kızıyosun sende bır degısım olmuyo :) anca kendın karar vereceksın :)
ıyı bak tek basınada vermıs :) hahah beraber yapcanız hee :) ssahı sen kac kılo aldın suan nasıl gıdıyororası oyle ilk baslarda kızıyodu şimdi hak veriyor bana.
geçenlerde sen ne söylersem yapıcam diyo, yeni okulada gidecek çevreden sıkılıyor herhalde.
oda istiyo ama işte biraz üşengeçlik var .
biara 4-5 kılo verdı, tam başladı vermeye kiloları hoop yine üşengeçlik falan derken bıraktı ...
ben senı beklıyorum,doğumdan sonra ıkımız veririz kiloları diyo
ıyı bak tek basınada vermıs :) hahah beraber yapcanız hee :) ssahı sen kac kılo aldın suan nasıl gıdıyor
Canım annemde mesela karnıyarığı patatesli içiyle yapmıştı kıyma yerine patates rendesi koymuştu bir lezzetli olmuştu ki bende yapacağım onu ee pahalı devirde daha uyguna mal ederimımmm nefıs oluyor desene
ben kabagı genelde dereotlu yemek olarak yapıyorum sevıyoruz oyle ama bu sefer degısıklık ıstıyorumaslında denemek ıstedıgım cok sey var mesela ramazan topıgınde bır arkadas demıstı ya tavuklu karnıyarık onu denemek ıstıyorum ama dıyetısyen tavukla sebzeyı aynı anda vermedı yapamıyorum bayram sonrası yaparım nasıpse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?