sanırımmyok en dogalı bu kanımca senın dugun ne zamandı
kızzzseker000 ılk yazdıgında bana alıntı yaptı sandım nasıl acıklma yapıcam sımdı dıye bır kac sanıye ıcınde soguk terler doktum sonra bırde baktım anaaa tutku yazıyor ayy nasıl rahatladım anlatamam top tutkuda dedım
hıc bırseyın guvencesı yokmus az once anladım arkadasım aradı 1 - 1,5 yasında cocugu var cocuk falan ıstemıyordu tabı hemen ıgneler oluyormus ya cok bılmıyorum ondan yaptırmıs 3 aylık falan mı oluyormus ne oyle bırseyler doktor hıc merak etmeyın demısdemıs ama arkadasım suan 3 aylık hamıleymıs yanı farkeden bırsey yok demek kı olunca oluyor saglıkla dogsun oda ınsallah
aynn oyle canım kaldı kı sızın bunyeler zaten zayıftı bende bıraz tehlıkelı cabuk kılo alabılırım dıkkat edıcem artık tabı once Allah nasıp ederse bebegımın saglıgıayyy bebegımın dedım hee dun esımle konustuk yıne ınsallah bayram sonrası dıs tedavısıne baslıyorum ınsallah cok buyuk sorunlar cıkmaz dolguyla kurtarırırım zaten saglam dıs kalmadı bebıs hazırlıgı baska ne yapılmalı adetımde bu ayda sorun olursa doktora gıdecem yoksa gıtmeyım dıyorum ama bılemedım
bende düşünceye daldım yaa
nasipse doğumdan sonra napılır,nasıl korunulur..
ya bir bebiş daha kalırsa, Rabbim bilir tabi ama hangı yöntem guvenilirdirki amaninn
Hoşbuldum :)Hosgeldın :) hangı konuda korkun var yemek , temızlık mı merak etme hepsını halledersın :)
spiral olabilir ama haptan daha iyi midir acep
hayırlısıyla gelsın canım o gun pek bırsey kalmamıs senınde :) hazırlıklar, telaslar hızlıca gecer gunler :)sanırımm23 ağustos hayırlısıyla
amaaa bende seni düşünüyorum, mutlu olsa ne yorum yapardı diyee
google amca bizden daha açık sözlü o söylesin
yaaaa bak demee hamilemiymiş, bende okudum demin 3 aylık iğneler varmış, demekki güvenilir değil he.
hayırlısıyla alır inşallah kucağına canım, böylesi hayırlıymış demekki.
bir yandan iyi ikisi büyüyecekler ama bir yandan tekrar o 9 aylık süreci yaşamak
ayy hamişler koşunn sizde fikir verinSirriEyvan duman91 Ladypurple PembeLokum
bebeğim dedin ya
Allahmı söyletti
yaptır canım yaptır, daha rahat edersin.
doktora gitsen büssürü hap verir şimdi hamle kalmayı kolaylaştırmak için, bi deneyin canım 1 yıl kadar normal diye biliyorum
vardır hayırlı zamanı inşallah
amin aminnevet en uygunu o geldi bana, eskidende çevremde duyuyodum spirali..
yani buyuklerden.
insanoğlu ne garip, sen önce çocuk çocuk diye uğras, sonra çocuk olmasın dşye uğraş
Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah
Bende sevmem eşim seviyor tersiz iştebenım gecen haftadan artan yaklasık yarım kılo varbende hıc sevmem kıymalıyı dogru valla cok pahalı banada bu ay dıyetısyen et verdı cok severek yemıyorum zaten ama masraflıda oluyo dur kız bırde onu deneyım guzel olur tahmınımce :)
Kuzuuuu coşmuşsunuz , ben meseleyi kaçırdım.Ne konuda fikir vericez? :)
amaaa bende seni düşünüyorum, mutlu olsa ne yorum yapardı diyee
google amca bizden daha açık sözlü o söylesin
yaaaa bak demee hamilemiymiş, bende okudum demin 3 aylık iğneler varmış, demekki güvenilir değil he.
hayırlısıyla alır inşallah kucağına canım, böylesi hayırlıymış demekki.
bir yandan iyi ikisi büyüyecekler ama bir yandan tekrar o 9 aylık süreci yaşamak
ayy hamişler koşunn sizde fikir verinSirriEyvan duman91 Ladypurple PembeLokum
bebeğim dedin ya
Allahmı söyletti
yaptır canım yaptır, daha rahat edersin.
doktora gitsen büssürü hap verir şimdi hamle kalmayı kolaylaştırmak için, bi deneyin canım 1 yıl kadar normal diye biliyorum
vardır hayırlı zamanı inşallah
aynenn hayırlısıyla inşallahhhhayırlısıyla gelsın canım o gun pek bırsey kalmamıs senınde :) hazırlıklar, telaslar hızlıca gecer gunler :)
Evet canım yaa şuana kadar ilk çocuk zaten deyip stres yapacak bir şey yoktu ama şimdi doğum sonrası sıkıntılı bir durum.bende düşünceye daldım yaa
nasipse doğumdan sonra napılır,nasıl korunulur..
ya bir bebiş daha kalırsa, Rabbim bilir tabi ama hangı yöntem guvenilirdirki amaninn
Hoşbuldum :)
Yemek. Kesinlikle berbatım bu konuda hergün iki kişilik yemek hazırlamayı düşündükçe strese giriyorum birde benim evliliğim görücü usulü, nişanlımla fazla görüşemedim de ayrı şehirde olduğumuz için alışıp alışamama endişesi çok. Sizde bu endişeleri yaşamış mıydınız?
benım komsumda ılk dogumunda taktırmıs cocugu 9-10 yasında ve demek kı korumusevet en uygunu o geldi bana, eskidende çevremde duyuyodum spirali..
yani buyuklerden.
insanoğlu ne garip, sen önce çocuk çocuk diye uğras, sonra çocuk olmasın dşye uğraş
Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah
hayırlısıyla gelsın canım o gun pek bırsey kalmamıs senınde :) hazırlıklar, telaslar hızlıca gecer gunler :)
evet o dırek yazıyo
evet canım ya tamda konu ustune konusmus olduk bugun..evet demek kı alacak nefesı varmıs yavrunun
oyle tabı eltımde bebegı 6 aylıkken falandı sanırım tekrar hamıle kaldı
ınsallah canım saglıkla gelsındeya benım bu ay cok koyu renklı akıntı geldı sıyaha yakın sonra koyu renk devam ettı adet bı tuhaftı annem usutmussundur vs dedı ama ınsallah bu ay devam etmez eger bu ayda aynı olursa gıdıcem
amin aminnonu doğum yapanlara takabiliyolarmış die okudum ama acaba sezeryanla doğum yapanlara takılıyo muu ki bunu niye merak ettiysem ben
sen normal mi düşünüyosun sezeryan mıı?hadi ya, napalım hayırlısı
sahi öyle geldi demiştin sen bu ay, aslında cokta strese girdin ya belkide ondandır.
ama bu ayda oyleyse evet bi git canım.
haha
takılıyodur herhalde ya, bilmemki.
çevremdeıler normal doğumdu, araştırmak gerek
Bende sevmem eşim seviyor tersiz işteVallahi lezzetliydi kuzum ben patatesi çok severim ondan mı sevdim bilmem ama
evet canım ınsallah bu ay normal olurhadi ya, napalım hayırlısı
sahi öyle geldi demiştin sen bu ay, aslında cokta strese girdin ya belkide ondandır.
ama bu ayda oyleyse evet bi git canım.
haha
takılıyodur herhalde ya, bilmemki.
çevremdeıler normal doğumdu, araştırmak gerek
Bence de yaa, Rabbim bilir hayırlısını ama gerçekten zor, manevi kısmı da çok zor , daha ilkinin ilgiye ihtiyacı varken ilginin bölünmesi kötü, hayırlısıo endıse farklı tabı ben severek evlenınce bu durum olmadı can atıyordum aynı evı paylasmak ıcın halıyleo konuda bısey dıyemıcem o yuzden ama daha cok tanımaya calıssan ıyı olur gercı 3 hafta kalmıs. yemek konusunda ınsanın kendı evı, mutfagı olunca daha bır heveslı oluyor cok zevklı hatta
benım komsumda ılk dogumunda taktırmıs cocugu 9-10 yasında ve demek kı korumusoyle gercekten ee bakmakta zor hadı manevı olarak baktın maddıyat var bırı bıraz buyuyunce sanırım daha kolay aksı halde 2 bebegın bezı falan daha zor
orasıda oyle tabıBence de yaa, Rabbim bilir hayırlısını ama gerçekten zor, manevi kısmı da çok zor , daha ilkinin ilgiye ihtiyacı varken ilginin bölünmesi kötü, hayırlısı
benim eltimin de iki kızı arasında sadece 10 ay varr ve ister istemez ilki ilgiden yoksun kalıyorrorasıda oyle tabıya bu anneye baglı sanırım bır tanıdık var ıkısınede cok guzel aynı ılgıyle bakıyor taktır edıyorum ama eltım malesef gordugum kadarıyla ılk cocuktan ılgıyı tam olarak cekmıs gıbı tabı gorunen bu bılemem
Kuzuuuu coşmuşsunuz , ben meseleyi kaçırdım.Ne konuda fikir vericez? :)
Evet canım yaa şuana kadar ilk çocuk zaten deyip stres yapacak bir şey yoktu ama şimdi doğum sonrası sıkıntılı bir durum.
o endıse farklı tabı ben severek evlenınce bu durum olmadı can atıyordum aynı evı paylasmak ıcın halıyleo konuda bısey dıyemıcem o yuzden ama daha cok tanımaya calıssan ıyı olur gercı 3 hafta kalmıs. yemek konusunda ınsanın kendı evı, mutfagı olunca daha bır heveslı oluyor cok zevklı hatta
benım komsumda ılk dogumunda taktırmıs cocugu 9-10 yasında ve demek kı korumusoyle gercekten ee bakmakta zor hadı manevı olarak baktın maddıyat var bırı bıraz buyuyunce sanırım daha kolay aksı halde 2 bebegın bezı falan daha zor
ne kotu dımıbenim eltimin de iki kızı arasında sadece 10 ay varr ve ister istemez ilki ilgiden yoksun kalıyorr
mesele karışık
ben bunu hamiş kuzenlere sorayım, ilk cocuklarıya aralarında 7 yaş var, ikisininde.
var bi bildikleri galiba
diimi,her bebek kısmetıyle gelır evet ama bırazda zorlar sanki.
kafam ıyıce karıştı ya
seker000 nasipse normal canım.
normal her bakımdan ıyı zaten ama hayırlısı bakalım, nekadar plan yapsakta bebişin o anki keyfi nasıl olur bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?