2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

amaaa bende seni düşünüyorum, mutlu olsa ne yorum yapardı diyee
google amca bizden daha açık sözlü o söylesin
yaaaa bak demee hamilemiymiş, bende okudum demin 3 aylık iğneler varmış, demekki güvenilir değil he.
hayırlısıyla alır inşallah kucağına canım, böylesi hayırlıymış demekki.
bir yandan iyi ikisi büyüyecekler ama bir yandan tekrar o 9 aylık süreci yaşamak

ayy hamişler koşunn sizde fikir verin SirriEyvan duman91 Ladypurple PembeLokum

bebeğim dedin ya
Allahmı söyletti

yaptır canım yaptır, daha rahat edersin.
doktora gitsen büssürü hap verir şimdi hamle kalmayı kolaylaştırmak için, bi deneyin canım 1 yıl kadar normal diye biliyorum
vardır hayırlı zamanı inşallah

Hosgeldın :) hangı konuda korkun var yemek , temızlık mı merak etme hepsını halledersın :)
Hoşbuldum :)

Yemek. Kesinlikle berbatım bu konuda hergün iki kişilik yemek hazırlamayı düşündükçe strese giriyorum birde benim evliliğim görücü usulü, nişanlımla fazla görüşemedim de ayrı şehirde olduğumuz için alışıp alışamama endişesi çok. Sizde bu endişeleri yaşamış mıydınız?

sanırımm 23 ağustos hayırlısıyla
hayırlısıyla gelsın canım o gun pek bırsey kalmamıs senınde :) hazırlıklar, telaslar hızlıca gecer gunler :)

evet o dırek yazıyo
evet canım ya tamda konu ustune konusmus olduk bugun..evet demek kı alacak nefesı varmıs yavrunun
oyle tabı eltımde bebegı 6 aylıkken falandı sanırım tekrar hamıle kaldı
ınsallah canım saglıkla gelsınde ya benım bu ay cok koyu renklı akıntı geldı sıyaha yakın sonra koyu renk devam ettı adet bı tuhaftı annem usutmussundur vs dedı ama ınsallah bu ay devam etmez eger bu ayda aynı olursa gıdıcem

amin aminn onu doğum yapanlara takabiliyolarmış die okudum ama acaba sezeryanla doğum yapanlara takılıyo muu ki bunu niye merak ettiysem ben

Bende sevmem eşim seviyor tersiz işteVallahi lezzetliydi kuzum ben patatesi çok severim ondan mı sevdim bilmem ama

Kuzuuuu coşmuşsunuz , ben meseleyi kaçırdım.Ne konuda fikir vericez? :)

bende düşünceye daldım yaa
nasipse doğumdan sonra napılır,nasıl korunulur..
ya bir bebiş daha kalırsa, Rabbim bilir tabi ama hangı yöntem guvenilirdirki amaninn
Evet canım yaa şuana kadar ilk çocuk zaten deyip stres yapacak bir şey yoktu ama şimdi doğum sonrası sıkıntılı bir durum.

o endıse farklı tabı ben severek evlenınce bu durum olmadı can atıyordum aynı evı paylasmak ıcın halıyle o konuda bısey dıyemıcem o yuzden ama daha cok tanımaya calıssan ıyı olur gercı 3 hafta kalmıs. yemek konusunda ınsanın kendı evı, mutfagı olunca daha bır heveslı oluyor cok zevklı hatta
benım komsumda ılk dogumunda taktırmıs cocugu 9-10 yasında ve demek kı korumus oyle gercekten ee bakmakta zor hadı manevı olarak baktın maddıyat var bırı bıraz buyuyunce sanırım daha kolay aksı halde 2 bebegın bezı falan daha zor

hadi ya, napalım hayırlısı

sahi öyle geldi demiştin sen bu ay, aslında cokta strese girdin ya belkide ondandır.
ama bu ayda oyleyse evet bi git canım.

amin aminn onu doğum yapanlara takabiliyolarmış die okudum ama acaba sezeryanla doğum yapanlara takılıyo muu ki bunu niye merak ettiysem ben

haha
takılıyodur herhalde ya, bilmemki.
çevremdeıler normal doğumdu, araştırmak gerek

sen normal mi düşünüyosun sezeryan mıı?

Bende sevmem eşim seviyor tersiz işteVallahi lezzetliydi kuzum ben patatesi çok severim ondan mı sevdim bilmem ama

yapayım bende kuzum guzel olacagını dusunuyorum bızde patatesı sabah aksam yerız

evet canım ınsallah bu ay normal olur

Bence de yaa, Rabbim bilir hayırlısını ama gerçekten zor, manevi kısmı da çok zor , daha ilkinin ilgiye ihtiyacı varken ilginin bölünmesi kötü, hayırlısı

Bence de yaa, Rabbim bilir hayırlısını ama gerçekten zor, manevi kısmı da çok zor , daha ilkinin ilgiye ihtiyacı varken ilginin bölünmesi kötü, hayırlısı
orasıda oyle tabı ya bu anneye baglı sanırım bır tanıdık var ıkısınede cok guzel aynı ılgıyle bakıyor taktır edıyorum ama eltım malesef gordugum kadarıyla ılk cocuktan ılgıyı tam olarak cekmıs gıbı tabı gorunen bu bılemem

benim eltimin de iki kızı arasında sadece 10 ay varr ve ister istemez ilki ilgiden yoksun kalıyorr

Kuzuuuu coşmuşsunuz , ben meseleyi kaçırdım.Ne konuda fikir vericez? :)

Evet canım yaa şuana kadar ilk çocuk zaten deyip stres yapacak bir şey yoktu ama şimdi doğum sonrası sıkıntılı bir durum.

mesele karışık
ben bunu hamiş kuzenlere sorayım, ilk cocuklarıya aralarında 7 yaş var, ikisininde.
var bi bildikleri galiba

diimi,her bebek kısmetıyle gelır evet ama bırazda zorlar sanki.
kafam ıyıce karıştı ya

seker000 nasipse normal canım.
normal her bakımdan ıyı zaten ama hayırlısı bakalım, nekadar plan yapsakta bebişin o anki keyfi nasıl olur bilemeyiz

benim eltimin de iki kızı arasında sadece 10 ay varr ve ister istemez ilki ilgiden yoksun kalıyorr
ne kotu dımı ama gercekten bızım o dıger tanıdıgı taktır edıyorum ustelık aılesınden herkesten uzakta baska sehırde helal olsun

oyle canım hele sız daha cok ısın ıcındesınız fıyat konusunda ben daha uzaktan bılgıler ıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…