aaaa öyle mi bende hep var ama sizin aylara yetişince halim hepten harap demek ki:))iyi diyelim iyi olsun canım ya..
bugun bi halsizliktir aldı başını gidiyor, bende meltemin peşinden gidiyorum herhalde, bu aylardan sonra böyleymiş
sende ne var ne yok
evet o yanı guzel , fotoğraflar iyi oluyor, amaaan nasıl yaparsan yap canım inan bana her türlüs güzel olur.. yeterki içine sinsin
biz birde nikahtan sonra beyaz güvercin uçurmuştuk, o da çok beyenildi.
çok yapılıyor ama bizim burda ilk yapan bizdik, gururlanayım azcık
sonrada güvercinin biri parklarda baya gezdi yaz aylarında ama şimdi noldu bilmem
6 kilo almışım canım. daha doğrusu 6,5 dur belki.
her ay 1"er kilo gibi bişii .. bundan sonra nolur bilmem, inşallah normal sınırı geçmem
aslında maşallah birtek göbek var, hani derler ya buyukler erkek göbeği sivri olur falan öyle.
Canım annemde mesela karnıyarığı patatesli içiyle yapmıştı kıyma yerine patates rendesi koymuştu bir lezzetli olmuştu ki bende yapacağım onu ee pahalı devirde daha uyguna mal ederimEvet bak kabakla dereotunu birleştirip yumurtada pişirildiğinde tam diyetlik olur peynir bile yakışır
Anam maşAllah ona yaaaaa, kız aynı babası insan bu kadar mı sever:)))ben geldim yine , hazır kızım uykuya dalmışken yarın bir aylık oluyoruz resim ekleyeyim dediiiim
ve teyzelerine diyor ki umarım tüm kardeşlerim iyidir
MutluBulut_ kuzum bizde doğal yollarlaydık.. hapla korunmak nebileyim sonra bebiş kalmazsa diye korktum.
korunmayı bırakınca zaten 2.ay olmuştu veya 3.aymıyd öyle bişi..
inşallah sizinde fazla bekletmez minnakınız
Vallahi çok kolay yapıcam yakın zamandayap yap sende yap
yağ,koku fln yok.. koy pişsin aynı zamanda başka işini hallet.
ocakta yapıyodum ben yağlı olduğunamı yanayım, nerdeyse 40 dk ocağın başında durup yağ kokusuna bulandığımamı yanayım..
bende şu patateslı yumurtayı deneyemedm gitti, senin topicten almıştım tarifi ama hatta evlenmeden önce almıştım , halada yaparım
Ben yeşil fasulye alacağım pazardan cumartesi günü bakalımaaa nasıl yaptı tam anlatırmısın azıcık :) yok o zaman yumurta katmıyorum sadece kabak yemegı sulu ustune dereotu ıste :) bugun pazardan ne sebze alsam kı sadece 1 tane cesıt alayım
aaaa öyle mi bende hep var ama sizin aylara yetişince halim hepten harap demek ki:))
doğal yollarla derkenn
Vallahi çok kolay yapıcam yakın zamandaDene kuzum ya bak en yakın zamanda çok lezzetli bir şey pizza gibi tadı patates yumurta var fazladan sadece
Ben yeşil fasulye alacağım pazardan cumartesi günü bakalımdolmabiber yapacaktım kıymasız yemezmiş eşim şimdi kıymaya para vermeyelim normal kıymalı harç yapılıyorya aynısı sadece kıyma yerine patates koydu soğan salça baharatlar sarımsak maydanoz falanda koymuştu sanırım
Kızlar valla yemek konuşuyorsunuz okumadan geçiyorum..:) Bilahire katılırım aranıza :))
Kızlar valla yemek konuşuyorsunuz okumadan geçiyorum..:) Bilahire katılırım aranıza :))
anladım canımm onu biliyorummöyleymiş, kısaca hamilelik halsiz geçiyor sanırsam ya
doğal yollarla derkeen hapsız ve diğer korunma şeysiz .
güvenilir değil ama hap kullanmaktan yana değildim, hayırlısıyla doğurayım belki sonra hapa başlarım artık.
nette araştırırsan daha ıyı sanırım, açıklamayayım ben işmdi burda
Bir dene canım seversin inşallahevet yapayım, farklılık olur hem.
sanki hep aynı yemeklerı yapıyomuşum gibime geliyor
kızzzöyleymiş, kısaca hamilelik halsiz geçiyor sanırsam ya
doğal yollarla derkeen hapsız ve diğer korunma şeysiz .
güvenilir değil ama hap kullanmaktan yana değildim, hayırlısıyla doğurayım belki sonra hapa başlarım artık.
nette araştırırsan daha ıyı sanırım, açıklamayayım ben işmdi burda
evet yapayım, farklılık olur hem.
sanki hep aynı yemeklerı yapıyomuşum gibime geliyor
MutluBulut_
inşallah canım ya ne güzel söyledin
gerçi sağlık olsun, tek dert kilo olsun napalım
anladım canımm onu biliyorummbelki başka bi yol daha vardırr dedimm de bi ihtimall ben de hap kullanmak istemiyorumm yaa
Canım bulantılar yüzünden dedim, ben kim yemek yapmak kim :))ayy
inan demin geçtin aklımdan.
neyseki yaz yemeklerı canım, inşallah bulursun ve yaparsın.
veya bulantılar yuzundenmi dedin
Hosgeldın :) hangı konuda korkun var yemek , temızlık mı merak etme hepsını halledersın :)3 hafta sonra düğünüm var ve garip hissediyorum. Evi nasıl idare edeceğim bilmiyorum
hahah kurtardım seniikızzzseker000 ılk yazdıgında bana alıntı yaptı sandım nasıl acıklma yapıcam sımdı dıye bır kac sanıye ıcınde soguk terler doktum sonra bırde baktım anaaa tutku yazıyor ayy nasıl rahatladım anlatamam top tutkuda dedım
hıc bırseyın guvencesı yokmus az once anladım arkadasım aradı 1 - 1,5 yasında cocugu var cocuk falan ıstemıyordu tabı hemen ıgneler oluyormus ya cok bılmıyorum ondan yaptırmıs 3 aylık falan mı oluyormus ne oyle bırseyler doktor hıc merak etmeyın demısdemıs ama arkadasım suan 3 aylık hamıleymıs yanı farkeden bırsey yok demek kı olunca oluyor saglıkla dogsun oda ınsallah
aynn oyle canım kaldı kı sızın bunyeler zaten zayıftı bende bıraz tehlıkelı cabuk kılo alabılırım dıkkat edıcem artık tabı once Allah nasıp ederse bebegımın saglıgıayyy bebegımın dedım hee dun esımle konustuk yıne ınsallah bayram sonrası dıs tedavısıne baslıyorum ınsallah cok buyuk sorunlar cıkmaz dolguyla kurtarırırım zaten saglam dıs kalmadı bebıs hazırlıgı baska ne yapılmalı adetımde bu ayda sorun olursa doktora gıdecem yoksa gıtmeyım dıyorum ama bılemedım
hahah kurtardım seniiya dedim belki benim bilmediğim bi doğal yöntem daha vardırr yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?