2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

iyi diyelim iyi olsun canım ya..
bugun bi halsizliktir aldı başını gidiyor, bende meltemin peşinden gidiyorum herhalde, bu aylardan sonra böyleymiş

sende ne var ne yok
aaaa öyle mi bende hep var ama sizin aylara yetişince halim hepten harap demek ki:))

aynen önemli olan içimize sinmesii..güvercin süper fikirmişş ama beğendimm

6 kilo almışım canım. daha doğrusu 6,5 dur belki.
her ay 1"er kilo gibi bişii .. bundan sonra nolur bilmem, inşallah normal sınırı geçmem

aslında maşallah birtek göbek var, hani derler ya buyukler erkek göbeği sivri olur falan öyle.

ıyı masallah canım :) cok kılonda kalmaz dogumdan sonra senın :)
cıdden oyle derler demek sende dogruladın :)

aaa nasıl yaptı tam anlatırmısın azıcık :) yok o zaman yumurta katmıyorum sadece kabak yemegı sulu ustune dereotu ıste :) bugun pazardan ne sebze alsam kı sadece 1 tane cesıt alayım

ben geldim yine , hazır kızım uykuya dalmışken yarın bir aylık oluyoruz resim ekleyeyim dediiiim

ve teyzelerine diyor ki umarım tüm kardeşlerim iyidir
Anam maşAllah ona yaaaaa, kız aynı babası insan bu kadar mı sever:)))
Prensesine söyle kardeşleri çok çok iyi çok şükür :)))

Vallahi çok kolay yapıcam yakın zamandaDene kuzum ya bak en yakın zamanda çok lezzetli bir şey pizza gibi tadı patates yumurta var fazladan sadece

aaa nasıl yaptı tam anlatırmısın azıcık :) yok o zaman yumurta katmıyorum sadece kabak yemegı sulu ustune dereotu ıste :) bugun pazardan ne sebze alsam kı sadece 1 tane cesıt alayım
Ben yeşil fasulye alacağım pazardan cumartesi günü bakalımdolmabiber yapacaktım kıymasız yemezmiş eşim şimdi kıymaya para vermeyelim normal kıymalı harç yapılıyorya aynısı sadece kıyma yerine patates koydu soğan salça baharatlar sarımsak maydanoz falanda koymuştu sanırım

Kızlar valla yemek konuşuyorsunuz okumadan geçiyorum..:) Bilahire katılırım aranıza :))

aaaa öyle mi bende hep var ama sizin aylara yetişince halim hepten harap demek ki:))

öyleymiş, kısaca hamilelik halsiz geçiyor sanırsam ya
doğal yollarla derkenn

doğal yollarla derkeen hapsız ve diğer korunma şeysiz .
güvenilir değil ama hap kullanmaktan yana değildim, hayırlısıyla doğurayım belki sonra hapa başlarım artık.
nette araştırırsan daha ıyı sanırım, açıklamayayım ben işmdi burda

Vallahi çok kolay yapıcam yakın zamandaDene kuzum ya bak en yakın zamanda çok lezzetli bir şey pizza gibi tadı patates yumurta var fazladan sadece

evet yapayım, farklılık olur hem.
sanki hep aynı yemeklerı yapıyomuşum gibime geliyor

MutluBulut_

inşallah canım ya ne güzel söyledin
gerçi sağlık olsun, tek dert kilo olsun napalım

benım gecen haftadan artan yaklasık yarım kılo var bende hıc sevmem kıymalıyı dogru valla cok pahalı banada bu ay dıyetısyen et verdı cok severek yemıyorum zaten ama masraflıda oluyo dur kız bırde onu deneyım guzel olur tahmınımce :)

Kızlar valla yemek konuşuyorsunuz okumadan geçiyorum..:) Bilahire katılırım aranıza :))

deme kuzum canın mı cekıyor ? hıc merak etme sıradan sebzeler

ayy
inan demin geçtin aklımdan.
neyseki yaz yemeklerı canım, inşallah bulursun ve yaparsın.
veya bulantılar yuzundenmi dedin

3 hafta sonra düğünüm var ve garip hissediyorum. Evi nasıl idare edeceğim bilmiyorum

anladım canımm onu biliyorumm belki başka bi yol daha vardırr dedimm de bi ihtimall ben de hap kullanmak istemiyorumm yaa

evet yapayım, farklılık olur hem.
sanki hep aynı yemeklerı yapıyomuşum gibime geliyor
Bir dene canım seversin inşallahbanada şuanlık öyle geliyor çünkü henüz tam anlamıyla yemek yapmadım tavuk patatesimi saymazsakah ahh orucu düşünemedim 2 gün sebze 2 gün baklagiller falan diye hayal kuruyordum bayram sonra artık

kızzz seker000 ılk yazdıgında bana alıntı yaptı sandım nasıl acıklma yapıcam sımdı dıye bır kac sanıye ıcınde soguk terler doktum sonra bırde baktım anaaa tutku yazıyor ayy nasıl rahatladım anlatamam top tutkuda dedım
hıc bırseyın guvencesı yokmus az once anladım arkadasım aradı 1 - 1,5 yasında cocugu var cocuk falan ıstemıyordu tabı hemen ıgneler oluyormus ya cok bılmıyorum ondan yaptırmıs 3 aylık falan mı oluyormus ne oyle bırseyler doktor hıc merak etmeyın demıs demıs ama arkadasım suan 3 aylık hamıleymıs yanı farkeden bırsey yok demek kı olunca oluyor saglıkla dogsun oda ınsallah
aynn oyle canım kaldı kı sızın bunyeler zaten zayıftı bende bıraz tehlıkelı cabuk kılo alabılırım dıkkat edıcem artık tabı once Allah nasıp ederse bebegımın saglıgı ayyy bebegımın dedım hee dun esımle konustuk yıne ınsallah bayram sonrası dıs tedavısıne baslıyorum ınsallah cok buyuk sorunlar cıkmaz dolguyla kurtarırırım zaten saglam dıs kalmadı bebıs hazırlıgı baska ne yapılmalı adetımde bu ayda sorun olursa doktora gıdecem yoksa gıtmeyım dıyorum ama bılemedım

anladım canımm onu biliyorumm belki başka bi yol daha vardırr dedimm de bi ihtimall ben de hap kullanmak istemiyorumm yaa

bende düşünceye daldım yaa
nasipse doğumdan sonra napılır,nasıl korunulur..
ya bir bebiş daha kalırsa, Rabbim bilir tabi ama hangı yöntem guvenilirdirki amaninn

hahah kurtardım senii ya dedim belki benim bilmediğim bi doğal yöntem daha vardırr yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…