inşallahh istediğin gibi olur canımmm..mesele karışık
ben bunu hamiş kuzenlere sorayım, ilk cocuklarıya aralarında 7 yaş var, ikisininde.
var bi bildikleri galiba
diimi,her bebek kısmetıyle gelır evet ama bırazda zorlar sanki.
kafam ıyıce karıştı ya
seker000 nasipse normal canım.
normal her bakımdan ıyı zaten ama hayırlısı bakalım, nekadar plan yapsakta bebişin o anki keyfi nasıl olur bilemeyiz
inşallahh istediğin gibi olur canımmm..aydınlat bizi sorduktan sonraa biz de üç kardeşiz aramızda 7'şer yaş var ama anneme soramam benn
Herşeye yakışıyor ama ya sevilmeyecek gibi değil kiyapayım bende kuzum guzel olacagını dusunuyorumbızde patatesı sabah aksam yerız
anneme diorum bazen eşit davranmışsınn tam 7amin canımm
hele sorayım,bilgilendiririm sizide.
ya bak öylemi, tabi sor sorabilirsen
Benimde abımle 4 yas, anneme sormak hıc gelmedı aklıma, sorabilirsemonada sorayım, sanmıyorum ama
hosgeldın aramıza taze gelın :)selam kızlar ben yeni evliyim daha 3 nisan 2015 evlendim 4 aymız allah sükürler olsun severek evlendik 5 sene aradan sonra :)
evet ya Allah eksıklıgını gostermesınnHerşeye yakışıyor ama ya sevilmeyecek gibi değil ki
teşkkür ederim cnm :)hosgeldın aramıza taze gelın :)
evet ya Allah eksıklıgını gostermesınn
Tutkuya önerirken aklıma düştü sahura yapacağım patatesli yumurtaevet ya Allah eksıklıgını gostermesınn
anneme diorum bazen eşit davranmışsınn tam 7ama sohbet burda tıkanıyorr
inşallah öyledir canım benim
ya doğumdan sonra 2 yıl kadar yardım yapılıyor burda, o yardım için şimdi 100 tl ödeyip, sonra işte 3 katını falan alıyosun, ama hastanede yatınca 100 den 30tl"ye düşüyo.
yani boş yere neden fazla ödeyelim yatarım diyorum ama eşim istemiyor.
her akşam yanıma geliyor, yarım saat yol var, e yarım saatte eve dönüş yolu var, gelirken yemek falan getiriyor ne gerek var diyo, strese girmen ayrı zaten dedi.
düşününce mantıklı geldi ama bilemedim naapsam
duman91 ciğim anlatmış canım
gerçi sende 2 yıl kadar düşünmüyorum diyodun ama yanii eskilerden kim kaldı sen ve mutlu
evet canım dediğin gibi belki vazgeçmiştir.
bitanede siz doğurun iyiymiş, doğruya doğru yanii
sağol kuzum
evet yaa merak ettik bak şimdi iyice
ben geldim yine , hazır kızım uykuya dalmışken yarın bir aylık oluyoruz resim ekleyeyim dediiiim
ve teyzelerine diyor ki umarım tüm kardeşlerim iyidir
Kuzum benim bilgisayarım olmadığı için gelemiyorum yaa
Whatsapp diye bişey var ama hatırlatayım
Canım babam iyi çok şükür, dün Ankara'ya gitti geldiler kontrole, çok şükür iyiymiş problem çıkmadı.
aynenn
devamı ıyı yere gıtmıyor cunki
evlenınce soyler belkı, şimdi bizi herşeyden habersız sanıyolar ,yani evlenmedn önceki bizi
ben geldim yine , hazır kızım uykuya dalmışken yarın bir aylık oluyoruz resim ekleyeyim dediiiim
ve teyzelerine diyor ki umarım tüm kardeşlerim iyidir
Muhakkak öyledir, hani çalışıyor mu o tanıdıgın bilemiyorum ama çalışan için çok zor.orasıda oyle tabıya bu anneye baglı sanırım bır tanıdık var ıkısınede cok guzel aynı ılgıyle bakıyor taktır edıyorum ama eltım malesef gordugum kadarıyla ılk cocuktan ılgıyı tam olarak cekmıs gıbı tabı gorunen bu bılemem
teşkkür ederim cnm :)
yap yap kuzumTutkuya önerirken aklıma düştü sahura yapacağım patatesli yumurta
eltımde tanıdıkta ev hanımı canım.. ama cok dogru calısan anneye pes pese cok zorMuhakkak öyledir, hani çalışıyor mu o tanıdıgın bilemiyorum ama çalışan için çok zor.
Biz çok susamıyoruz ya sucukluda bile susamadık ne yediysek sahura susamıyoruz acep domatese salatalığamı borçluyuzcalısıyormusun canım :)
yap yap kuzumya ben evelsı gece omlet yapınca cok susamıstım bu gece yıne haslanmıs yumurta,tost yaptım
eltımde tanıdıkta ev hanımı canım.. ama cok dogru calısan anneye pes pese cok zor
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş nasıl üstüste gelmiş hepsi sakin ol lütfen kıyamam ya bebeğini düşün sakin ol annen iyi değilmi bir problem yokGece kalbim çok fenaydı
Kalbime sancı girdikçe kasıklarıma da vurdu
Bebeğe bir şey olacak zannettim
Bugün de annem bana gelirken (arabayla) duvara çarpmış kafasını direksiyona vurmuş evime çok yakındı hemen gittim ama hiç yanında duramadım bulantı yuzunden
Bir de dün eşim arkadaşlarıyla buluşmuştu gece 2ye doğru geldi bir güzel de onunla kavga ettim özür diledi ama affetmedim o gelmeden kalp sancım başlamıştı zaten sabah oluncaya kadar devam etti kalbim
Ay üst üste geliyor
Ee annem bugün bana bakmaya gelemiyor yerimden kalkamıyorum napcam bilmiyorum eşime küsüm onu çağırmam
ayy canımm benimm böyle zamanda küslük olmazz yardımcı olması lazımm sanaaGece kalbim çok fenaydı
Bugün de annem bana gelirken (arabayla) duvara çarpmış kafasını direksiyona vurmuş evime çok yakındı hemen gittim ama hiç yanında duramadım bulantı yuzunden
Bir de dün eşim arkadaşlarıyla buluşmuştu gece 2ye doğru geldi bir güzel de onunla kavga ettim özür diledi ama affetmedim o gelmeden kalp sancım başlamıştı zaten sabah oluncaya kadar devam etti kalbim
Ay üst üste geliyor
Ee annem bugün bana bakmaya gelemiyor yerimden kalkamıyorum napcam bilmiyorum eşime küsüm onu çağırmam
Gece kalbim çok fenaydı
Ay üst üste geliyor
Canım gerçektende herşey üst üste gelmiş, çok geçmiş olsun anneciğine ve sana... Kalbin için bunu mutlaka doktora söyle benim TSH değerim düşük çıktı, dahiliye sevk etti doktorum sende de öyle birşey olabilir, genelde hamilelkte çıkıyormuş çünkü..Gece kalbim çok fenaydı
Ay üst üste geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?