2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

inşallahh istediğin gibi olur canımmm.. aydınlat bizi sorduktan sonraa biz de üç kardeşiz aramızda 7'şer yaş var ama anneme soramam benn

selam kızlar ben yeni evliyim daha 3 nisan 2015 evlendim 4 aymız allah sükürler olsun severek evlendik 5 sene aradan sonra :)

inşallahh istediğin gibi olur canımmm.. aydınlat bizi sorduktan sonraa biz de üç kardeşiz aramızda 7'şer yaş var ama anneme soramam benn

amin canımm
hele sorayım,bilgilendiririm sizide.
ya bak öylemi, tabi sor sorabilirsen
Benimde abımle 4 yas, anneme sormak hıc gelmedı aklıma, sorabilirsemonada sorayım, sanmıyorum ama

amin canımm
hele sorayım,bilgilendiririm sizide.
ya bak öylemi, tabi sor sorabilirsen
Benimde abımle 4 yas, anneme sormak hıc gelmedı aklıma, sorabilirsemonada sorayım, sanmıyorum ama
anneme diorum bazen eşit davranmışsınn tam 7 ama sohbet burda tıkanıyorr

Ilginc bir sistemmis canım hastaneye yatmanın daha karlı oldugu bir sistem :)

ben geldim yine , hazır kızım uykuya dalmışken yarın bir aylık oluyoruz resim ekleyeyim dediiiim

ve teyzelerine diyor ki umarım tüm kardeşlerim iyidir

Canımmmmm masallah subhanallah coook guzelsiniz anne kız
Yalnız bir şey diyeyim miiiiii kızın babasina benziyor
Ne ara 1 aylık oldunuz ya nasıl özendim şimdi nasıl içim gitti daha benim bebişin doğmasına ohoo 8 ay var ya
Ya sen de daha bir güzelleşmişsin sanki

Kuzum benim bilgisayarım olmadığı için gelemiyorum yaa
Whatsapp diye bişey var ama hatırlatayım

Canım babam iyi çok şükür, dün Ankara'ya gitti geldiler kontrole, çok şükür iyiymiş problem çıkmadı.

Aman canim iyi o zaman gecmis olsun tekrardan

ben geldim yine , hazır kızım uykuya dalmışken yarın bir aylık oluyoruz resim ekleyeyim dediiiim

ve teyzelerine diyor ki umarım tüm kardeşlerim iyidir

Maşallah subhanallah kuzucugum ikinize de .. Yok böyle güzel bir foto.. Rabbim nazardan korusun. Büyümüşsünüz hee :))) Ama bayıldım, bayıldım.. :)))

Teşekkür ediyoruz canım, öp bizim için Zülalimizi, çok şükür iyiyiz biz kuzumla :))

Muhakkak öyledir, hani çalışıyor mu o tanıdıgın bilemiyorum ama çalışan için çok zor.

teşkkür ederim cnm :)

calısıyormusun canım :)

Tutkuya önerirken aklıma düştü sahura yapacağım patatesli yumurta
yap yap kuzum ya ben evelsı gece omlet yapınca cok susamıstım bu gece yıne haslanmıs yumurta,tost yaptım

Muhakkak öyledir, hani çalışıyor mu o tanıdıgın bilemiyorum ama çalışan için çok zor.
eltımde tanıdıkta ev hanımı canım.. ama cok dogru calısan anneye pes pese cok zor

Gece kalbim çok fenaydı
Kalbime sancı girdikçe kasıklarıma da vurdu
Bebeğe bir şey olacak zannettim

Bugün de annem bana gelirken (arabayla) duvara çarpmış kafasını direksiyona vurmuş evime çok yakındı hemen gittim ama hiç yanında duramadım bulantı yuzunden

Bir de dün eşim arkadaşlarıyla buluşmuştu gece 2ye doğru geldi bir güzel de onunla kavga ettim özür diledi ama affetmedim o gelmeden kalp sancım başlamıştı zaten sabah oluncaya kadar devam etti kalbim

Ay üst üste geliyor
Ee annem bugün bana bakmaya gelemiyor yerimden kalkamıyorum napcam bilmiyorum eşime küsüm onu çağırmam

Biz çok susamıyoruz ya sucukluda bile susamadık ne yediysek sahura susamıyoruz acep domatese salatalığamı borçluyuzbende ekmek kızarttım tost yaptım sadece eşime ben 2 dilim ekmek yedim kahvaltılıklarla yettibu gece patatesli yimirtayı kaçırmam ama

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş nasıl üstüste gelmiş hepsi sakin ol lütfen kıyamam ya bebeğini düşün sakin ol annen iyi değilmi bir problem yokyemek için dışardan söylersin olmadı bugünlük eşinde hatasını anlamıştır diye düşünüyorum oturur konuşursunuz

ayy canımm benimm böyle zamanda küslük olmazz yardımcı olması lazımm sanaa annen için de geçmiş olsunn... benim nişanlım da arkadaşlarıyla çıkınca içim içimi yiyor ona güveniyorum ama bilmiyorum niye böyleyimm stres yapma canımm bebeği düşünn

Kuzu ne olmuş öyle yaa, geçmiş olsun iyi mi annen şimdi?
Gece 2'ye kadar ne demeye durmuş eşin, kızdım ben de şimdi İlacın falan yok mu alsana. Bi de ben boyama yapıyorum bu aralar kafayı çok rahatlatıyor tavsiye ederim. Johanna Basford'un 2 kitabı da var ve harikalar. Sen de seversin böyle şeyleri

Canım gerçektende herşey üst üste gelmiş, çok geçmiş olsun anneciğine ve sana... Kalbin için bunu mutlaka doktora söyle benim TSH değerim düşük çıktı, dahiliye sevk etti doktorum sende de öyle birşey olabilir, genelde hamilelkte çıkıyormuş çünkü..
Eşinle de aranı en kısa zamanda düzeltirsin inşAllah canım, belki sana güzel bi süpriz yapar, heee yapmazsada dışardan söylersin üzme kuzunu da kendini de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…