2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

birde hamıle olunca sana daha bır sıcak olur Allah kolaylık versın canım az kaldı bakalım artık yavastan beklenıyor mınık hee :) hersey hazır mı canta falan

Ayyy canım zaten önce sanki adet ağrısı gibi oluyormus. Dualarimiz seninle canım banada 8-10 arası gibi geliyor doğumun. Herşey hazır mi peki? Ayyy beşiğinin fotosu yok mu gönderen ya merak ettim:))
Aynen teyzesi göstermiyordu:)) o yüzden kız diyolar herkes ama bilemiyorum sağlıklı olsunda:))

Yaptım kuzum güzel oldu da İnşallah iyidir kaç gündür yok keşke birinde telefonu falan olsaydı

Günaydın canım nasılsın
Çok şükür iyiyim canım benim, biraz tuafım açıkcası... Normalde sabahları hiç karnım olmazdı ama artık saklayamayacağım galiba göbeğim fena çıktı:))) Bakıp bakıp gülüyorum.. Allah'tan bol tunik giymiştim:))) Anlayacağın şaşkınlıklar içinde iş yerinde oturuyorum...
Sen ne yapıyosun nasılsın?

Artık çıkacak canım ilk başlar tuhaf gelir saklamaya falan çalışırsın ama saklayamayacağın zamanlarda yakındır rahat rahat hamile kıyafetleri giyip gezeceksin zevkle

Artık çıkacak canım ilk başlar tuhaf gelir saklamaya falan çalışırsın ama saklayamayacağın zamanlarda yakındır rahat rahat hamile kıyafetleri giyip gezeceksin zevkle
Evet öyle tabi ama gerçekten çok şaşırdım:))) Önceden hep sağ tarafımda dururdu artık tam ortada sığamıyor galiba:)))
ayyy pantolonum pek yok alışverişe çıkmam lazım bazen önümü açıp oturuyorum bebiş içerde daralacak diye :))

İyi yapmışsın canım tayt ya da böyle lastikli tercih etmelisin artık senide bebişi de rahatsız eder düğmeliler

İyi yapmışsın canım tayt ya da böyle lastikli tercih etmelisin artık senide bebişi de rahatsız eder düğmeliler
Canım evde sorun değil de iş yerinde tayt olmuyor hem kapalıyım ben..
Daha önce bol gelen pantolonlarım vardı onları giyiyorum bende ama bu hafta sonu merkeze gitcez kısmetse ordan bişeyler bakarım:)

Canım evde sorun değil de iş yerinde tayt olmuyor hem kapalıyım ben..
Daha önce bol gelen pantolonlarım vardı onları giyiyorum bende ama bu hafta sonu merkeze gitcez kısmetse ordan bişeyler bakarım:)
Anladım canım beli lastikli yazlık pantolonlardan alacaksın o zaman halledilir tek sıkıntı o olsun inşallah

Günaydın canım benim, hayırlı mutlu güzel bir hafta olması dileğiyle:))
Sagol canim insallah :)) gobusun cikmis he ne guzel :))

Yaptım kuzum güzel oldu da İnşallah iyidir kaç gündür yok keşke birinde telefonu falan olsaydı

Günaydın canım nasılsın
Senin dedigin kizartmayi yaptim dun gordun mu tabi tarifi kaydetmemistim internetten buldum ama guzel oldu :)

Kizlar ya sizce kayinpederinizin sizi arayip nasilsin vs dedikten sonra direk neden cocuk yapmiyosunuz yapin diye baski kurmasi normal mi ? Ben diyorum hayirli zamanda olsun daha erken vs diyorum adam inatlasiyo ne dememi bekliyo yani baslicaz vs mi sinir oldum dun ya ben boyle sey gormedim cok rahatsiz oluyorum bu rahatligndan.. Hani ne bileyim yan yana olsak konu gecince bizde torun istiyoruz dediginde eyvallah tuhaf gelmiyo ama arayip boyle demesi esimde kizdi arayim babami dedi ama hayir dedim. Ben mi abartiyorum

Evet canım çıktı artık, saklayamıyorum:))

yazdıklarını görünce ben aynen böyle oldummm.....
Kız benim kayınpederim hamileyim mesela asla bu konuda tek birşey bile söylemedi... Ayıp diye birşey var söylese ben utanırım... hem seni arıyor tel ile hemde baskı kuruyor... Kuracaksa oğluna kursun ne demek yaa insan gelinine öyle der mi... Yani hani bende şimdi gaz veriyor gibi olmayım ama hiç hoş değil yaptığı... sen zaten gerektiği gibi konuşmuşsun canım, bir dahakine eşine sorsun bi yaşıma daha girdim... Hem neden sorarlar onu da anlamadım Rabbim ne zaman verirse yani böyle şeyler

Valla bunaldim ya ( sorun bende mi.diye dusunuyodum.. Benim babam ile konusmam bile sinirlidir. Artik aradiklarinda acmasam mi diyorum telefonu sonra yine ayip olmasin diye aciyorum.ondan onceki aksam.kayinvalide esimi aradi demis bisey demedim guldum gectim bana desede kayinvalide surekli.olmadigi surece sinir olsam dahi tuhaf gelmezdi. Hadi hadi yapin bi torun ne demektir yahu ne guzel iste bende oyle olmasini isterdim gercekten acmak istemiyorum artik telleri ( esimde bi daha oyle birsey derse rahatsiz oluyorum de diyo..ben ne diyim adama naail diyim zaten ayip yani off off nerelere gideyim ben bi sorun oldugunda da genelde beni ariyo zaten kp sinir benim hopluyo zipliyo

Canım kayınvalidene söyle, anne hani babamın bunu demesi beni çok utandırıyor eşime sorsun söylesin desen olmaz mı?
Hadi kayınvaliden sorsa anlarsın açıklamanı bile yaparsın artık düşünmeye başladık dersin falan ama kayınpedere olmaz... Bir şey olduğunda benimle değilde eşimle çözseniz daha iyi sonuçta ben el kızıyım falan de :))

Evet canım aynen öyle tiril tiril şeylere ihtiyacım var :)) Sen ne yapıyorsun nasılsın
Bende sıcaktan mahvoldum ya kollarımın içi dudağımın üstü hep yara oldu terden siliyorum kızardı döktü

Gördüm gördüm nefis görünüyordu benim ki sirkelimiydi sodalımıydı emin olamadım nefis yemek tariflerinden almıştım ee beğendin mi

Gerçekten çok tuhaf kayınvaliden dese neyse o erkek olarak nasıl çekinmeden sorabiliyoreşine sorsun yani o kadar istiyorsa sana baskı uygulaması falan

Canim hic sanmiyorum kayinvalide durumu duzgun hala sokabilsin. Ben hep daha zaman var diyorum dusencemizi siz,doktorlar birde 2 komsum biliyo oda benzer durumdalar onlarda hani anliyolar.yoksa soylemek istemiyorum ben pek surekli arayip sorarlar bu seferde oluyo mu diye en son yemege geldiler ya gecen o gun kp beni aradi sunu niye boyle yapmiyonuz vs diye bi olaydan..ilk defa bende cevabini azda olsa verdim ama cok sinirlendim esim geldiklerinde balkonda konusmus bak baba niye uzuyosun esimi vs bisey oluyosa dogru olan bana soylemen vs diye tamam vs demis ama ise yaramamis bir kac defa benzer tel konusmalarinda bellide ettim ama anlamiyo

Cok lezizdi canim mucveri andiriyordu zaten :) dun sabah simiti yapmistim ya soda artti sade sevmiyoruz diye baktim 2 de kabak var degerlensin dedim :))
Yani bu soruyu sorarken nasil bir cevap gelmesini bekliyor acaba annem bile bir kere demedi yapin vs doye konu gectiginde ortamda kendileri bilir diyo guluyo.susuyo dusun annem. Babam desen hani birinin tornundan falan konu gecince benim torunum olsun ben nelee yapicam falan diyo.ha birde arada anneme basim donuyo vs desem hamilesindir belki diyo. Bu kadar bitti ne kadar sinirli dimi. Gecende hep beraberken annemler kv ler falan konuyu acti kv ruyamda gordum gibilerden bizimkiler sustu konuyu kapadik olmasi gerekende bu yani

Bende deneyeceğim ya eşim kesin sevmezHayırlısı yani böyle istiyoruz demeyle olmuyor ki Rabbim ne zaman nasip ederse bir de siz kendinizi hazır hissediyor musunuz maddiyat el veriyor mu sonuçtaBana da bekleme diyorlar cumartesi gelen misafirlerim ya insan ister ama durumlar müsait olmayınca nasıl düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…