Oyy maşAllah çok tatlı bu yaaa... Annesini üzmeden uslu uslu uyusun içinde İnşAllah... Sen kullanda ona göre bende alacağım:))) Peki kayınvalidenlere mi götürdün bu beşiği yoksa küçük bir beşik mi aldın?evet cnm öyleymiş , bakalım yasayip gorucez,hayırlısı :)) besigimiz bu cnm :) evet hazır herşeyimiz, Bgn de kayınvalideme geldik merkeze,doğuma kdr burdayız, doğum snrasi da bir hafta kdr kalır döneriz ına evimize.
Öyle tabi cnm muhakkak,iyi olsun da yeter ki neyse birdahaki kontrole inşallah :)
Yerim beşiğini ya çok tatlı minakınevet cnm öyleymiş , bakalım yasayip gorucez,hayırlısı :)) besigimiz bu cnm :) evet hazır herşeyimiz, Bgn de kayınvalideme geldik merkeze,doğuma kdr burdayız, doğum snrasi da bir hafta kdr kalır döneriz ına evimize.
Öyle tabi cnm muhakkak,iyi olsun da yeter ki neyse birdahaki kontrole inşallah :)
Kuzum hosgeldin malesef haber yok
Dimi.Aman boşver kuzum desin dursunlar onlar.. Sen normal normal takıl:))
Insallah saglik ile ilgili bir sorun yokturdaYerim beşiğini ya çok tatlı minakın
Dün girdi topikteydi bakıp çıktı sanırım bir yere de bir şey yazmamış
Bende etiketledim bir kaç kere ama
Ayyy kuzum cok ozur dilerim unutmisum yazmayiBende etiketledim bir kaç kere amaO patatis şekillendiricini söylemedin kuzu bayılıyorum ya şekillerine
Yok canım özür dilemene gerek yok farkettim o olay üzerinde atlamış olabilirsiAyyy kuzum cok ozur dilerim unutmisum yazmayi( onu ben bakirkoy pazarindan aldim :)) inst ne sorsalar hep ayni yerin cevabini veriyom masallah ne cok sey almisim ordan ama her yerde vardir canim 3,5 tl ye bi bicak kare seklinde tirtilli
Pazardan bakayım bennehirnil111 tantitonide patates kafalar varya onlarda da var ayni sekli veren ama pahali hic degmez
Aa böyle bastırarak mı doğruyorsun kuzum kesin görmüşümdür de ne işe yarar anlamadığımdan dikkatimi çekmemiştirCektim benim bicagin resmini :)) gormussundur belkide :)Eki Görüntüle 1598078
Evet canim tik tik kolay dograniyo :)) gormusundur bencedeAa böyle bastırarak mı doğruyorsun kuzum kesin görmüşümdür de ne işe yarar anlamadığımdan dikkatimi çekmemiştir
Hemen almalıyım arkadaşlar kahvaltıya falan gelecekler onlara da yaparımEvet canim tik tik kolay dograniyo :)) gormusundur bencede
evet canım sekıllı sekıllı peynır,salatalık falanda guzel oluyoHemen almalıyım arkadaşlar kahvaltıya falan gelecekler onlara da yaparım
Kaşar falanda doğranır değil mi ayy hemen bulmalıyımevet canım sekıllı sekıllı peynır,salatalık falanda guzel oluyo
Evet canim guzel oluyo :))Kaşar falanda doğranır değil mi ayy hemen bulmalıyım
DenemeliyimEvet canim guzel oluyo :))
Biz bugün annemlere gidiyoruz annem köfteli yaprak patlıcan, pirinç pilavı, yoğurt çorbası yapacakmış yanına cacık meyve falan vardırKızlar ne yemek yapıyorsunuz bu akşama? Artık öğlen araları yemek yapamıyorum akşam yapmak da zor oluyor ama ne yapalım:)))
Çok sağol canım benim, bakalım bende cacık yapayım iyi olur:)))Biz bugün annemlere gidiyoruz annem köfteli yaprak patlıcan, pirinç pilavı, yoğurt çorbası yapacakmış yanına cacık meyve falan vardırböyle can çektiriyor gibi olmayayım ama Bende dün bimden hazır dönerden aldım Ramazandan kalmış pidem vardı dolapta onları çıkarttım ısıttım tavada üzerine soğanlı domatesli hazırladığım sosu döktüm onun üzerine dönerleri dizdim sarımsaklı yoğurt ve tereyağını ektim yetti arttı vallahi domatesli bulgur pilavı yapmıştım 1 kaşık anca aldık yarına pilavımın yanına yine kalan döneri ısıtırım cacıkla yeriz sıcakta insan herşeye üşeniyor çok normal canım hamilesin bir de Rabbim yardımcın olsun
Ohh fikir vermiş oldum aklına geldi bak sağol canım size de afiyet olsun iyi akşamlarÇok sağol canım benim, bakalım bende cacık yapayım iyi olur:)))
Bulgur pilavı yapayım bende yanına ohhh tamamdır:)))
Hadi öptüm şekerim iyi akşamlar.... Afiyet olsun sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?