2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Oyy maşAllah çok tatlı bu yaaa... Annesini üzmeden uslu uslu uyusun içinde İnşAllah... Sen kullanda ona göre bende alacağım:))) Peki kayınvalidenlere mi götürdün bu beşiği yoksa küçük bir beşik mi aldın?
Amin canım... Hafta sonu özeldeki doktoruma gitcem bakalım belki o birşey söyler bu sefer:))

Yerim beşiğini ya çok tatlı minakın
Kuzum hosgeldin malesef haber yok

Dün girdi topikteydi bakıp çıktı sanırım bir yere de bir şey yazmamış

Bende etiketledim bir kaç kere ama O patatis şekillendiricini söylemedin kuzu bayılıyorum ya şekillerine
Ayyy kuzum cok ozur dilerim unutmisum yazmayi ( onu ben bakirkoy pazarindan aldim :)) inst ne sorsalar hep ayni yerin cevabini veriyom masallah ne cok sey almisim ordan ama her yerde vardir canim 3,5 tl ye bi bicak kare seklinde tirtilli

Ayyy kuzum cok ozur dilerim unutmisum yazmayi ( onu ben bakirkoy pazarindan aldim :)) inst ne sorsalar hep ayni yerin cevabini veriyom masallah ne cok sey almisim ordan ama her yerde vardir canim 3,5 tl ye bi bicak kare seklinde tirtilli
Yok canım özür dilemene gerek yok farkettim o olay üzerinde atlamış olabilirsiNasıl bir şey acaba ya pazarda gördüğümde alayım çok beğendim

Kızlar ne yemek yapıyorsunuz bu akşama? Artık öğlen araları yemek yapamıyorum akşam yapmak da zor oluyor ama ne yapalım:)))

Kızlar ne yemek yapıyorsunuz bu akşama? Artık öğlen araları yemek yapamıyorum akşam yapmak da zor oluyor ama ne yapalım:)))
Biz bugün annemlere gidiyoruz annem köfteli yaprak patlıcan, pirinç pilavı, yoğurt çorbası yapacakmış yanına cacık meyve falan vardır böyle can çektiriyor gibi olmayayım ama Bende dün bimden hazır dönerden aldım Ramazandan kalmış pidem vardı dolapta onları çıkarttım ısıttım tavada üzerine soğanlı domatesli hazırladığım sosu döktüm onun üzerine dönerleri dizdim sarımsaklı yoğurt ve tereyağını ektim yetti arttı vallahi domatesli bulgur pilavı yapmıştım 1 kaşık anca aldıkyarına pilavımın yanına yine kalan döneri ısıtırım cacıkla yeriz sıcakta insan herşeye üşeniyor çok normal canım hamilesin bir de Rabbim yardımcın olsun

Çok sağol canım benim, bakalım bende cacık yapayım iyi olur:)))
Bulgur pilavı yapayım bende yanına ohhh tamamdır:)))
Hadi öptüm şekerim iyi akşamlar.... Afiyet olsun sizede

Çok sağol canım benim, bakalım bende cacık yapayım iyi olur:)))
Bulgur pilavı yapayım bende yanına ohhh tamamdır:)))
Hadi öptüm şekerim iyi akşamlar.... Afiyet olsun sizede
Ohh fikir vermiş oldum aklına geldi bak sağol canım size de afiyet olsun iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…