2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım senin için kötü bir durum olmuş ama artık bundan sonra ona göre hareket edersin sende... Hatta daha iyi bile olmuş çağırmazsın sende bundan sonra. Acaba aranızdaki samimiyete mi güvenerek böyle birşey yapıyor bende bilemedim ki... peynirleri de annene ver istersen:)))

İyi geceler canlaaar.nasılsınız? Özledim sizi :)
Biz iyiiyiyiz sukur su sıcaklar dışında :)
Merhaba canım gecenin o saatinde yazdığına göre pek uyku tutmadı seni :)))
Ayyy çok az kaldı yaaa meleğine kavuşmana sağlıcakla İnşAllah..

Ayni seyi defalarca yapiyosalar aslinda aptallik bende :)) hic biseye guvenmesin valla canim :)) annem cok uzak ya kuzum :)bisiler yaparim artik..belki annem ve akrabalardan biri gelebilir belli degil.birazdan haber verecekler. Ya ben cidden cok kizdim en cokta kendime kizdim bunca kaziktan sonra adam yerine hala nasil koydum da bi kez daha sinirlenebildim diye suc bende :))

İnşallah fazla gelmez canımNasıl ayda bir yıkıyorsun çamaşır kuzu ya ben her hafta 2 makine çamaşır yıkıyorum rahat yarım saatte ütü yapıyorum
Canım bir doktora görün istersen farklı bir durum varsa ilaç falan verirler ya da bakarlarRabbim inşallah hayırlı zamanda kucağınıza almayı nasip etsin vardır elbet bunda da bir hayır o kadar ömür biçilmiş yaşanılan psikoloji zordur sen tuhaf değilsin olması gereken bu insan üzülür atamaz ki hemen

En uyuz olduğum tiplerden kesin olmadan söylenmeyecek o halde insanlar bir sürü uğraş veriyor bunun içinBize de yarın ev görmeye geliyorlar sanırım 2 halam 2 kuzenim 1 gelini ve çocuklar annemlerde var rahat 10 kişi olacağız şimdiden ne yapacağım telaşı sardı yarın işe de geliyorum 1 de çıkıcam o yüzden bu akşamdan bir çok şeyi yapıp dolaba kaldıracağım en basitinden ağlayan pastayla makarna salatası yapıp dolaba koyucam onlar bekledikçe güzelleşiyor çünkü poğaçayla kurabiyeyi sabah kalktığımdamı yapsam bilemedimannemde mercimek köftesi getirecek ben istedim

Kesinlikle canim bide anneme piskin piskin kadin diyomus ki ee kocami birakip mi geleyim yani..bari hani insan mahcup olduk vs der ama diyorum ya hep yaptiklari sey suc bende..
Oo misafir ha :)dedigin gibi onlari aksamdan yap canim sabahta pogacayi yetistirebilirmisin ki kurabiyeyi yaparsin hemne piser nasilsa iyi olur oglen geldiginde rahat olursun canim :) temizligide aksamdan yaparsin artik bugun yogunsun sen o zaman :)

Bir daha davet bile etmeyin bence pişkinliğe bak ben uyuz oldum burada laf arasında söylerlerse gelicez gibisinden annen he diyip geçsin

Sabah kaç gibi kalksam acaba 9 a kadar yapabilirim bunları ya1 de geri geleceğim ah patron yarın iş yok dese de rahatlıkla yapsam menüyü sayayım da ekleme yapayım mı bir bak kuzum

Makarna salatası (bu akşamdan yapacağım)
Mercimek köftesi (annem getirecek)
Ağlayan pasta (bu akşamdan yapacağım)
Arap kurabiye
Peynirli poğaça

Acaba börek yapsak mı ya da krep kanepe tarzı bir şeyler eklesek mi diyorum gerçi bir kaç siteye bakacağım farklı bir şeyler daha eklemek istiyorum henüz bulamadım bunlar sabit genelde yapılanlar risk almayayım dedim rezil olmak var

Canım boşver kimi karakterler böyle olabiliyor tabi maalesef ki.. ( Kız yufkadan sigara böreği yap at buzluğa sende eğer annenlerde gelmezse

Annem mutlubulta sorun diyecekmis derlerse bende musait degilim yazicam kisa ve net baska hic bisey yazmadan. Eger gelicez derlerse ki derler
Canim hicc eklemeye gerek yok bence menun gayet doyurucu gercekten israf olmus olur fazlasi yenmez :) daha gelen olur nasilsa yeni tarifleri yeni gelenlere yaparsin :))

Canım boşver kimi karakterler böyle olabiliyor tabi maalesef ki.. ( Kız yufkadan sigara böreği yap at buzluğa sende eğer annenlerde gelmezse
Gelmiyolar canim :) kalsin bakalim dedim bir iki gune atarim olmadi direk buzluga borek yaparken cikartirim

İyi yaparsın canım bir bahane uydurursun arkadaşım yalancı çerkez tavuğunu da öneriyor onuda çok beğendim onu da makarna salatasını yapmadan onu yapabilirim

İyi yaparsın canım bir bahane uydurursun arkadaşım yalancı çerkez tavuğunu da öneriyor onuda çok beğendim onu da makarna salatasını yapmadan onu yapabilirim
Evet canim ikisinden birini yap ama makarna salatasi daha guzrl sanki :) digerini yemedim gerci.
Bahaneye hic gerek yok hatta anlasin isterim.normalde musait olup onlari istemedigimi :) gordu.mesajimi sonrada ig de koydugum resmi begendi

Evet canim ikisinden birini yap ama makarna salatasi daha guzrl sanki :) digerini yemedim gerci.
Bahaneye hic gerek yok hatta anlasin isterim.normalde musait olup onlari istemedigimi :) gordu.mesajimi sonrada ig de koydugum resmi begendi
Krep kanepe yapmayayım o zaman yeterli bunlarEvet aslında bu tarz insanların anlaması gerek sanki adam evde olsa ne olacak çocuk değil ya bir kaç saat tek durabilir

Krep kanepe yapmayayım o zaman yeterli bunlarEvet aslında bu tarz insanların anlaması gerek sanki adam evde olsa ne olacak çocuk değil ya bir kaç saat tek durabilir
Bencede yapma :)) bahaneleri iste :) ilk olsa sebebi vardir derdim ama bu kacinci ayni halti yemeleri..ama iyi oldu bana hala sozlerine guvenim vardi salak gibi

Bencede yapma :)) bahaneleri iste :) ilk olsa sebebi vardir derdim ama bu kacinci ayni halti yemeleri..ama iyi oldu bana hala sozlerine guvenim vardi salak gibi
Ahh canım yeter bu kadar kendini hırpaladığın hala sinirin geçmemiş anlaşılan.. sakin ol geldi geçti işte boşver sinir yapıp da daha fazla onlar için üzme kendini

hosbulduk tatlim Ben evlendm evleneli hep Bu sekilde canim 30dan ustunu gormedim bnde 3haftada bi yada 2 haftada bi yikiyorum vardiyali calisiyoz tatlim biz haftada bi gun annelerde kaliyoz

Gördüğün bir yandan iyi olmuş tabi kuzum yüzleriniYapmıycam evetBörek sıcakta olmaz sabahtan yapıcam soğur öğlen uğraşamam diye poğaça yapayım dedim basit olmamış dimi
hosbulduk tatlim Ben evlendm evleneli hep Bu sekilde canim 30dan ustunu gormedim bnde 3haftada bi yada 2 haftada bi yikiyorum vardiyali calisiyoz tatlim biz haftada bi gun annelerde kaliyoz

Maşallah bizim haftada 2 makine çalışıyor beyazlar renkliler olarak çok olmasa da muhakkak yıkanması gerekiyor yaz çünkü insan hemen terliyor sepette de kokuyor

dogrudur tatlim benim swim fabrikada calisito is kiyafetleri vr bikac tane onlari degisip giyiyo oyuzdenn cok fazla kirlenmiyo bende iki gunde bi degisiyorum sepet dolana kadar bole oluyo iste suan tatildeyim sanirim Bu ay daha AZ gelir Su zaten 2ayda bi geliyo gecim zor amaaaa

Anladım canım iş kıyafetinden dolayı öyle biz sürekli 2 günde bir değiştiriyoruz bazen gece kıyafetlerimiz günlük o yüzden böyle Rabbim geçim versin sıkıntı vermesin hayat şartlar zor

yok canim hem de hiç, hele böyle uykusuz geceler de olunca...

Oho sen daha uykuyu unut canim
Ama uyumayıncaa da vakit gecmiyor dunya duruyor sanki

Sagol cnm benim Allah razi olsun yarin ya da pazartesi gidecrgim doktora kontrole cnn patoloji sonucunu bekliyoruz

Canim cumartesi ya da pazartesi doktora gidecegim

Ayda 1 camasir cok mu tuhaf oldu pasakli gibi mi gorunduk

Ben biriktiriyorum epey kiyafetimiz camasirimiz var bitmiyo giy giy 1 ay sonra topluca beyazlar renkliler siyahlar havlular carsaflar derken bir camasir yikama partisi duzenliyorum evde

Aksamlari da pek ısık yakmıyoruz esim karanlıkta oturmayı seviyor

Anlamadim gitti fatura niye bu kadar geliyor

Gercekten sinir bozucu
Bir daha gelecegiz dediklerinde musait degilim de bence

Cumartesi ya da pazartesi doktora gidiyorum canim camasirla ilgili de yukari mutlubulut a yazdigim aciklamayi okuyabilirsin

Anladım canım iş kıyafetinden dolayı öyle biz sürekli 2 günde bir değiştiriyoruz bazen gece kıyafetlerimiz günlük o yüzden böyle Rabbim geçim versin sıkıntı vermesin hayat şartlar zor
Amin tatlim,Rabbim hanemizden huzuru eksik etmesin sende yeni evlisin sanirim alistinmi evlilige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…