2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Maya buzlukta bozulmaz kuzum son kullanma tarihi vardır ona bak yeterli bozulmaz buzlukta bizde hep durur 2li olarak ırmaklarda vardıyarısını yap tarifin kuzum 7 tane anca çıkar 2-3 günde bitirirsiniz rahatlıkla

Maya buzlukta bozulmaz kuzum son kullanma tarihi vardır ona bak yeterli bozulmaz buzlukta bizde hep durur 2li olarak ırmaklarda vardıyarısını yap tarifin kuzum 7 tane anca çıkar 2-3 günde bitirirsiniz rahatlıkla
ıyıymıs o zaman alınca bende atarım buzluga :) ama o zaman mayanın yarısı ne olacak yumusrtada yarım yamalak olacak en ıyısı tam yapmak tek yumurta ya :) dedıgım gıbı bırı geldıgınde yaparım artık ben ınsallah :)

Doğru bu sefer tam tutturulmaz falan riske atmayalım

Doğru bu sefer tam tutturulmaz falan riske atmayalım
aynen ya dıyorum ıkı kısı olmak ne zormıus en buyuk hayallerımden bırı coluk cocuga karısıp yaptıgımın hapur hupur yenmesı sımdı cocuklar olsa hemen yap pazar gunu kahvaltıya yaprdım pazratesıde beslenmelerıne koydun mu

Evet çocuklar olunca daha farklı tabi ki yaptıklarına hemen saldırıyorlar falanRabbim bolca evlat nasip etsin bizlere o zaman

bendeee :) arkadasımı beklıyorum gelsede yesek
Ayyy bana da ayırın:)) Sabah kahvaltı yaptım oysa ki şimdi nasıl acıktım.. Bebiş resmen acıktırıyor, 1 ayda 3 kilo almışım... Bulantılar kesilince baya aldım.. Dur demenin vakti geldi :)))

Ayyy bana da ayırın:)) Sabah kahvaltı yaptım oysa ki şimdi nasıl acıktım.. Bebiş resmen acıktırıyor, 1 ayda 3 kilo almışım... Bulantılar kesilince baya aldım.. Dur demenin vakti geldi :)))
gel canım buyur :) toplamda kac almıs oldun ? tabı buyudukce kılo alımıda artıyo :)

gel canım buyur :) toplamda kac almıs oldun ? tabı buyudukce kılo alımıda artıyo :)
Ohh afiyet bal şeker olsun canım... Toplamda 4 almış oldum 4 ayda 4 kilo:)))) Ama benim için fazla şuan 64 kiloyum... Esma bu kiloyla doğuma girmişti:))) Benim 72'ye kadar yolum var..:)

ayy aynı ben hele aksam yemegı ev sahıbıne tam bır ezıyet
Kesinlikle, yemek yapıyorsn hadi tatlı da yapıyorsun... Sonra çayın yanına birşeyler, sonra hadi meyve falan... Artık ben ölmüş oluyorum o saate kadar:)))
Ama kahvaltı ne kadannnn güzellllll:))) Hafta sonu gelsede eşimle uzun uzun kahvaltı yapsam bari ne diyeyim:))

Ohh afiyet bal şeker olsun canım... Toplamda 4 almış oldum 4 ayda 4 kilo:)))) Ama benim için fazla şuan 64 kiloyum... Esma bu kiloyla doğuma girmişti:))) Benim 72'ye kadar yolum var..:)
ıyı sanırım su ana kadar ama ddıgın gıbı bundan sonra dıkkat edersın :) sagol canımm

aynen işte direk yemek için gelınmıs oluyo sankı.. yıne caya gelınmesınıde sevıyorum ben kahvaltı gıbı sadece kalkıp cay koyuyosun

yeni nesil misafire guvende olmuyo ne yapacaksın kac kısı oluyorsunuz
İki kere söylemişti Ramazan ayında ee orucuz biz dedik erteledik onlar tutmuyordu sanırım o yüzden şimdi de eşim çağıracakEğer diğer arkadaşlar gelmezse 4 kişiyiz ama eşi çalışmıyorsa o arkadaşlarımızın 6 kişi azız yaHenüz net oluşturamadım menü ama krep kanepe yaparım yine güzel duruyorbörek yapayım diyorum eğer poğaça yapmazsam sonra patates kızartayım ya da patates mücver yaparımkahvaltılıklar domates salatalık falan yeter herhalde
Bende akşam yemeği ya da pasta börekli misafiri pek sevmiyorum... Keşke kahvaltıya gelseler de uzun uzun sohbet ede ede kahvaltı yapsak çok hoşuma gidiyor yaaaa:))

ayy aynı ben hele aksam yemegı ev sahıbıne tam bır ezıyet

Bende akşam yemeği olayını sevmiyorum kahvaltıya çaya gelebilirler

Aynen öyle hatta ben çaycıyı çalıştırcam bundan sonra prizde takılı dursun kalk otur olmuyor artık dün akşam misafirim vardı hayırlı olsuna geldiler hala belim ağrıyor:))))

canım o kadar krep yapmak ıcın malzemeyı nasıl ayarlıyosun ? tarıf edebılırmısın bana :) patates mucverı benımde aklımda olanladan zaten aklımda neler yokkı aynen yeter tabı canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…