- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Maya buzlukta bozulmaz kuzum son kullanma tarihi vardır ona bak yeterli bozulmaz buzlukta bizde hep durur 2li olarak ırmaklarda vardıhe sen buzdolabına koydun kuzum tamamdır anladım :) en ıysı o zaman mısafır geldıgınde yapmakbırde ya maya tek olarak satılıyor mu ben 4 lu olarak goruyorum sonra kalan 3 u bozulursa..ben ayda yılda bır maya kullanırım :)
ıyıymıs o zaman alınca bende atarım buzluga :) ama o zaman mayanın yarısı ne olacak yumusrtada yarım yamalak olacak en ıyısı tam yapmakMaya buzlukta bozulmaz kuzum son kullanma tarihi vardır ona bak yeterli bozulmaz buzlukta bizde hep durur 2li olarak ırmaklarda vardıyarısını yap tarifin kuzum 7 tane anca çıkar 2-3 günde bitirirsiniz rahatlıkla
Doğru bu sefer tam tutturulmaz falan riske atmayalımıyıymıs o zaman alınca bende atarım buzluga :) ama o zaman mayanın yarısı ne olacak yumusrtada yarım yamalak olacak en ıyısı tam yapmaktek yumurta ya :) dedıgım gıbı bırı geldıgınde yaparım artık ben ınsallah :)
aynenDoğru bu sefer tam tutturulmaz falan riske atmayalım
Evet çocuklar olunca daha farklı tabi ki yaptıklarına hemen saldırıyorlar falanaynenya dıyorum ıkı kısı olmak ne zormıus en buyuk hayallerımden bırı coluk cocuga karısıp yaptıgımın hapur hupur yenmesı sımdı cocuklar olsa hemen yap pazar gunu kahvaltıya yaprdım pazratesıde beslenmelerıne koydun mu
aminn canım :) lokum hazırlıklarda galıbaEvet çocuklar olunca daha farklı tabi ki yaptıklarına hemen saldırıyorlar falanRabbim bolca evlat nasip etsin bizlere o zaman
bendeee :) arkadasımı beklıyorum gelsede yesekAcıktııımmmmmm:))))
Evet sanırım bende pazar günü kahvaltıya alacağım misafir gelirlerse bakalımaminn canım :) lokum hazırlıklarda galıba
Ayyy bana da ayırın:)) Sabah kahvaltı yaptım oysa ki şimdi nasıl acıktım.. Bebiş resmen acıktırıyor, 1 ayda 3 kilo almışım... Bulantılar kesilince baya aldım.. Dur demenin vakti geldi :)))bendeee :) arkadasımı beklıyorum gelsede yesek
yeni nesil misafire guvende olmuyoEvet sanırım bende pazar günü kahvaltıya alacağım misafir gelirlerse bakalım
Bende akşam yemeği ya da pasta börekli misafiri pek sevmiyorum... Keşke kahvaltıya gelseler de uzun uzun sohbet ede ede kahvaltı yapsak çok hoşuma gidiyor yaaaa:))Evet sanırım bende pazar günü kahvaltıya alacağım misafir gelirlerse bakalım
gel canım buyur :) toplamda kac almıs oldun ? tabı buyudukce kılo alımıda artıyo :)Ayyy bana da ayırın:)) Sabah kahvaltı yaptım oysa ki şimdi nasıl acıktım.. Bebiş resmen acıktırıyor, 1 ayda 3 kilo almışım... Bulantılar kesilince baya aldım.. Dur demenin vakti geldi :)))
ayy aynı benBende akşam yemeği ya da pasta börekli misafiri pek sevmiyorum... Keşke kahvaltıya gelseler de uzun uzun sohbet ede ede kahvaltı yapsak çok hoşuma gidiyor yaaaa:))
Ohh afiyet bal şeker olsun canım... Toplamda 4 almış oldum 4 ayda 4 kilo:)))) Ama benim için fazla şuan 64 kiloyum... Esma bu kiloyla doğuma girmişti:))) Benim 72'ye kadar yolum var..:)gel canım buyur :) toplamda kac almıs oldun ? tabı buyudukce kılo alımıda artıyo :)
Kesinlikle, yemek yapıyorsn hadi tatlı da yapıyorsun... Sonra çayın yanına birşeyler, sonra hadi meyve falan... Artık ben ölmüş oluyorum o saate kadar:)))ayy aynı benhele aksam yemegı ev sahıbıne tam bır ezıyet
ıyı sanırım su ana kadar ama ddıgın gıbı bundan sonra dıkkat edersın :) sagol canımmOhh afiyet bal şeker olsun canım... Toplamda 4 almış oldum 4 ayda 4 kilo:)))) Ama benim için fazla şuan 64 kiloyum... Esma bu kiloyla doğuma girmişti:))) Benim 72'ye kadar yolum var..:)
aynen işte direk yemek için gelınmıs oluyo sankı.. yıne caya gelınmesınıde sevıyorum ben kahvaltı gıbı sadece kalkıp cay koyuyosunKesinlikle, yemek yapıyorsn hadi tatlı da yapıyorsun... Sonra çayın yanına birşeyler, sonra hadi meyve falan... Artık ben ölmüş oluyorum o saate kadar:)))
Ama kahvaltı ne kadannnn güzellllll:))) Hafta sonu gelsede eşimle uzun uzun kahvaltı yapsam bari ne diyeyim:))
İki kere söylemişti Ramazan ayında ee orucuz biz dedik erteledik onlar tutmuyordu sanırım o yüzden şimdi de eşim çağıracakyeni nesil misafire guvende olmuyone yapacaksın kac kısı oluyorsunuz
Bende akşam yemeği ya da pasta börekli misafiri pek sevmiyorum... Keşke kahvaltıya gelseler de uzun uzun sohbet ede ede kahvaltı yapsak çok hoşuma gidiyor yaaaa:))
ayy aynı benhele aksam yemegı ev sahıbıne tam bır ezıyet
Aynen öyle hatta ben çaycıyı çalıştırcam bundan sonra prizde takılı dursun kalk otur olmuyor artık dün akşam misafirim vardı hayırlı olsuna geldiler hala belim ağrıyor:))))ıyı sanırım su ana kadar ama ddıgın gıbı bundan sonra dıkkat edersın :) sagol canımm
aynen işte direk yemek için gelınmıs oluyo sankı.. yıne caya gelınmesınıde sevıyorum ben kahvaltı gıbı sadece kalkıp cay koyuyosun
canım o kadar krep yapmak ıcın malzemeyı nasıl ayarlıyosun ? tarıf edebılırmısın bana :) patates mucverı benımde aklımda olanladan zaten aklımda neler yokkıİki kere söylemişti Ramazan ayında ee orucuz biz dedik erteledik onlar tutmuyordu sanırım o yüzden şimdi de eşim çağıracakEğer diğer arkadaşlar gelmezse 4 kişiyiz ama eşi çalışmıyorsa o arkadaşlarımızın 6 kişi azız ya Henüz net oluşturamadım menü ama krep kanepe yaparım yine güzel duruyor börek yapayım diyorum eğer poğaça yapmazsam sonra patates kızartayım ya da patates mücver yaparım kahvaltılıklar domates salatalık falan yeter herhalde
Bende akşam yemeği olayını sevmiyorum kahvaltıya çaya gelebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?