- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın canım, valla artık yoğunlaştın ya bebek olayına o yüzden rüyalarına giriyor olabilir.. Bende görüyordum ve çok etkileniyordum.. Sende düşünmemeye çalış zaten strese girersen bu süreç daha da uzar.. Hayırlı zamanda versin Rabbim...Aptallik bizde :) ya ig e koyanlar nasil yapiyogostermelik mi acep herkesin esi bi romantik diyorum yalan onlar diyo izlerken iyiydi ama pek bir odundu ya
:) ama yemesi guzel dimiya bisi dicem dusunerek uyumadim ama ruyamda hamileymisim baya kocaman karnim hareket ediyo bebek saga sola ama bi tuhaf sonra duruyo oldu falan diye korkuyorum ama ne esim ne annem umursamiyo beni korkarak uyandim
Kuzucuk srnin su camasira el aticam benkizma ama 14 dk temizlemez kuzum benimde 15 dk var ama mumkun degil yani 1 saati geciyo anca oyle. Kaldi ki sen sik sik yilamiyosun ben kisayi 2 defa falan kullandim bulasik makinesinde cok kalabalik misafir oldugunda zaten direk makine doldu diye. Onun disinda normalde 2 bazen 3 gunde calisiyo ama vel gor ki acsan makineyi temizden ayirt edemezsin piril piril yapip koyuyorum makineye 2.5 saat falan suruyo ama (
Ohoo cok derin mevzu buben bugun gecen nane kurutmustum 2 demet 4 daha aldim onu kurutucam. Fasulye aticam domates ile kavurup :) ajvar sos diye patlicanli kormizi biberli bi sos yapicam ilk kez, birde kirmizi biberli domatesli baska sos dusunuyorum :)) bu haftalik boyle. Barbunya,bezelye,misir attim su ana kadar :) yaprak attim az birazda komsum verdi oyle attim sagolsun recel yaptim :)
Ayyy canım benim merhaba uzun süredir görünmüyordur inşAllah iyisinizdir.. Ne kadarlık oldu şimdi oğluşun? gir katıl arada merhaba desen yeter:)))Merhaba kizlar arada sirada bi yaziyorum kayboluyorum telefondan girdiğim icin ondan yazmayada useniyorum su sira yazdiklarinizi okuyorum muhabbetinize katilmayi cok istedim benim esek sipasi durmadi gic yazamadim ozeniyorum ama ya
Iyiyiz cok sukur canim bugun biraz huysuz kucagimdan inmiyor uyumuyorda, kucagimda oyle ellerini emiyor 4 aylik olduk canim :)))Ayyy canım benim merhaba uzun süredir görünmüyordur inşAllah iyisinizdir.. Ne kadarlık oldu şimdi oğluşun? gir katıl arada merhaba desen yeter:)))
Ohhh maşAllah paşaya yaaaa, belki annesine doyamıyordur:) İnmesin kucağından yaaaa kokla bizim yerimize de bol bol...Iyiyiz cok sukur canim bugun biraz huysuz kucagimdan inmiyor uyumuyorda, kucagimda oyle ellerini emiyor 4 aylik olduk canim :)))
Koklarim canim tabi:)) evin icinse bebek arabasi kanguru ne varsa kullaniyoruz artik :)Ohhh maşAllah paşaya yaaaa, belki annesine doyamıyordur:) İnmesin kucağından yaaaa kokla bizim yerimize de bol bol...
Ah canım işten çıktım akşam bakamadım bir daha kesin yapmışsındır bıraktım seni öylegösterdiğin çok güzel çokta beğeni almış bak kuşbaşıyla olur yaparsın neden olmasın yapmadıysan dene Buzluğa bende hiç koymadım bak onu en iyi MutluBulut_ kuzum bilir Ben menemenlik, vişne olayını bir tek biliyorum annemden
Canım bazı şeyler fazlasıyla göstermelik tabi ki romantiklik oluyor arada bizde de var kız kocalarımızı gömmeyelim şimcik
haklısın canım sanırım ondan :) hanı eskıdende goruyordum ama sonu kotu olmuyorduGünaydın canım, valla artık yoğunlaştın ya bebek olayına o yüzden rüyalarına giriyor olabilir.. Bende görüyordum ve çok etkileniyordum.. Sende düşünmemeye çalış zaten strese girersen bu süreç daha da uzar.. Hayırlı zamanda versin Rabbim...
hosgeldın canım masallah 4 aylık olmus he mınık buyuyor :)Merhaba kizlar arada sirada bi yaziyorum kayboluyorum telefondan girdiğim icin ondan yazmayada useniyorum su sira yazdiklarinizi okuyorum muhabbetinize katilmayi cok istedim benim esek sipasi durmadi gic yazamadim ozeniyorum ama ya
Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm inşallah değer elinin yanmasınasorun bana sorun elime yuzume bulastırmam ınsallah :) sabahtan berı mutfaktayım tam cıkacaktım kı dur bırde menemenlık deneyım bakalım nasıl olacak dedım.. elimide yaktım ayyy ınsallah tutarlar yoksa cok uzulurum. Fasulye, nane, ajvar sos, menemenlık bugunluk bunlar yapıldı ama tum gunum gıttı saka gıbı :)
Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm inşallah değer elinin yanmasınaHamarat hatun daha ne yapacaksın maşallah sana
ahhh sonunda kuzum yaaKizlar ben geldimm :)
Oncelikle hepinizdden ozur dilerim iyice merakandirmisim sizleri..
Neden girmedigimi kuuruma bakmazsaniz soylemeyeyim..
Neyse
Sizler nasilsiniz, meltem dogurmadi demi :)
ahhh sonunda kuzum yaa
iyisin ya cok sukur :) cok cok merak ettık senı tahmın edemeyecegın kadar
sanırım dogurmadı
aslında elımde degıl parmagımsos geldı ınsallah canım
sagol canım ama daha var yapmak ıstedıklerımsende menemenlık yapacakmıssın :) kısın cok ıyı oluyor :) ayy bıde ılk defa duzgun ve ucuz domates aldım tarıhe gecılsın 75 krstan aldım en ucuz oydu hemde sectırıyolar dıye aldım mıs gıbı kokuyo :) digerleri sectirmıyo eve bı gelıyorum hep kotulerı vermısler ınsallah tekrar menemenlık yapacagım zaman uygun olurda yıne oradan aldırım :) ama bu sansım fasulyeden yana gulmedı yıne onu farklı arkası farklı cıktı kısmet dıyelım artık
Canım gelmene çok sevindim çok meraklandık iyisin değil miKizlar ben geldimm :)
Oncelikle hepinizdden ozur dilerim iyice merakandirmisim sizleri..
Neden girmedigimi kuuruma bakmazsaniz soylemeyeyim..
Neyse
Sizler nasilsiniz, meltem dogurmadi demi :)
sen gelde bı daha boyle yapma yeter bıze :))Canim benim ya
cok ozir dilerim tekrar..
11 gunu kalmis onunda ya.. Rabbim kurtarsin insallah..
Sen nasilsin kuzum, iyimisin.
Ruyamda hamile oldugunu gordum :)
Imzana eklemissin, hayirdir insallah :)
Yapacağım ama zaman bulamıyorumbizim pazarda da çok uygundu ama salkım domates ufak ufak şekildeydiler salatalara kullandım bol bol Hep böyle yapıyorlar bende uyuz oluyorum
Canım gelmene çok sevindim çok meraklandık iyisin değil mi
Bugünde var pazar günü de ikisi de uzak gerçi bana biz daha çok ucuz marketten alıyoruzooh ıyı yapmıssın canım senınde pazarın yarın dımı :) durust pazarcı bulmak zor
Nehirimm
Geldim cok sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?