2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Günaydın canım, valla artık yoğunlaştın ya bebek olayına o yüzden rüyalarına giriyor olabilir.. Bende görüyordum ve çok etkileniyordum.. Sende düşünmemeye çalış zaten strese girersen bu süreç daha da uzar.. Hayırlı zamanda versin Rabbim...

Merhaba kizlar arada sirada bi yaziyorum kayboluyorum telefondan girdiğim icin ondan yazmayada useniyorum su sira yazdiklarinizi okuyorum muhabbetinize katilmayi cok istedim benim esek sipasi durmadi gic yazamadim ozeniyorum ama ya

Merhaba kizlar arada sirada bi yaziyorum kayboluyorum telefondan girdiğim icin ondan yazmayada useniyorum su sira yazdiklarinizi okuyorum muhabbetinize katilmayi cok istedim benim esek sipasi durmadi gic yazamadim ozeniyorum ama ya
Ayyy canım benim merhaba uzun süredir görünmüyordur inşAllah iyisinizdir.. Ne kadarlık oldu şimdi oğluşun? gir katıl arada merhaba desen yeter:)))

Ayyy canım benim merhaba uzun süredir görünmüyordur inşAllah iyisinizdir.. Ne kadarlık oldu şimdi oğluşun? gir katıl arada merhaba desen yeter:)))
Iyiyiz cok sukur canim bugun biraz huysuz kucagimdan inmiyor uyumuyorda, kucagimda oyle ellerini emiyor 4 aylik olduk canim :)))

sorun bana sorun elime yuzume bulastırmam ınsallah :) sabahtan berı mutfaktayım tam cıkacaktım kı dur bırde menemenlık deneyım bakalım nasıl olacak dedım.. elimide yaktım ayyy ınsallah tutarlar yoksa cok uzulurum. Fasulye, nane, ajvar sos, menemenlık bugunluk bunlar yapıldı ama tum gunum gıttı saka gıbı :)

haklısın canım sanırım ondan :) hanı eskıdende goruyordum ama sonu kotu olmuyordu

hosgeldın canım masallah 4 aylık olmus he mınık buyuyor :)

Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm inşallah değer elinin yanmasınaHamarat hatun daha ne yapacaksın maşallah sana

Kizlar ben geldimm :)
Oncelikle hepinizdden ozur dilerim iyice merakandirmisim sizleri..
Neden girmedigimi kuuruma bakmazsaniz soylemeyeyim..
Neyse

Sizler nasilsiniz, meltem dogurmadi demi :)

Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm inşallah değer elinin yanmasınaHamarat hatun daha ne yapacaksın maşallah sana

aslında elımde degıl parmagım sos geldı ınsallah canım
sagol canım ama daha var yapmak ıstedıklerım sende menemenlık yapacakmıssın :) kısın cok ıyı oluyor :) ayy bıde ılk defa duzgun ve ucuz domates aldım tarıhe gecılsın 75 krstan aldım en ucuz oydu hemde sectırıyolar dıye aldım mıs gıbı kokuyo :) digerleri sectirmıyo eve bı gelıyorum hep kotulerı vermısler ınsallah tekrar menemenlık yapacagım zaman uygun olurda yıne oradan aldırım :) ama bu sansım fasulyeden yana gulmedı yıne onu farklı arkası farklı cıktı kısmet dıyelım artık

Neyse

ahhh sonunda kuzum yaa
iyisin ya cok sukur :) cok cok merak ettık senı tahmın edemeyecegın kadar
sanırım dogurmadı

ahhh sonunda kuzum yaa
iyisin ya cok sukur :) cok cok merak ettık senı tahmın edemeyecegın kadar
sanırım dogurmadı

Canim benim ya
cok ozir dilerim tekrar..

11 gunu kalmis onunda ya.. Rabbim kurtarsin insallah..
Sen nasilsin kuzum, iyimisin.

Ruyamda hamile oldugunu gordum :)
Imzana eklemissin, hayirdir insallah :)

Yapacağım ama zaman bulamıyorumbizim pazarda da çok uygundu ama salkım domates ufak ufak şekildeydiler salatalara kullandım bol bolHep böyle yapıyorlar bende uyuz oluyorum

Neyse

Canım gelmene çok sevindim çok meraklandık iyisin değil mi

Canim benim ya
cok ozir dilerim tekrar..

11 gunu kalmis onunda ya.. Rabbim kurtarsin insallah..
Sen nasilsin kuzum, iyimisin.

Ruyamda hamile oldugunu gordum :)
Imzana eklemissin, hayirdir insallah :)
sen gelde bı daha boyle yapma yeter bıze :))
Cok sukur ıyıyım canım sen nasılsın gormeyelı :)
aaa hayır olsun bende gordum bu gece ama sonra hareketlerı bırden durdu oldu dıyorum kımse benı tınlamıyo ılgılenmıyodu daha calısmalara baslamadık gercı

Yapacağım ama zaman bulamıyorumbizim pazarda da çok uygundu ama salkım domates ufak ufak şekildeydiler salatalara kullandım bol bolHep böyle yapıyorlar bende uyuz oluyorum

ooh ıyı yapmıssın canım senınde pazarın yarın dımı :) durust pazarcı bulmak zor

MutluBulut_

hadi ya seninde ruyalarindaymis bak :)
Dusunmekten girmstir belki ruyalara..

Canim.buna sukur , kemik agrilarim basladi iste, kalsiyum yetersiz herhalde.
Ayak tabanlarim cok.agriyo, parmaktaki.kemikler falan.
Ama hepsi tatli agri cok sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…