- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
buyuk ıhtımal ondan gırdı :)MutluBulut_
hadi ya seninde ruyalarindaymis bak :)
Dusunmekten girmstir belki ruyalara..
Canim.buna sukur , kemik agrilarim basladi iste, kalsiyum yetersiz herhalde.
Ayak tabanlarim cok.agriyo, parmaktaki.kemikler falan.
Ama hepsi tatli agri cok sukur :)
senın ucuz marketın var tabıBugünde var pazar günü de ikisi de uzak gerçi bana biz daha çok ucuz marketten alıyoruz
Nasılsın Tutkum bebiş nasıl
Bugünde var pazar günü de ikisi de uzak gerçi bana biz daha çok ucuz marketten alıyoruz
Nasılsın Tutkum bebiş nasıl
baya baya buyudunuz dımı artık :)MutluBulut_ hareket lazim canim ya.
Tabi.gobus buyudukce biraz zorluyor ama napalim.
Ayaklar agridikca oturuyorum artik :)
Baktık arasında pek fark yok yorulmaya değmez zaten 2 kişi sürekli sebze falan yiyemiyoruz geçen 1 kilo aldım fasulye ailemden alışmışım yarısını yaptım diğer yarısını yapana kadar kötüleşmişsenın ucuz marketın var tabı
nehirnil111
Cok.sukur nehirim buyu
Cok.sukur nehirim buyuyoruz iste..
Cok var gibi ama az kaldi ya 10 hafta desem yeri..
Heyecan tavan yapti.
Hayirlisiyla atlatsak hamileligi,dogumu.
Bu aralar erkek cocuklari 2-3 hafta erken geliyo cevremde, erkekler bu yil aceleci davraniyor :)
Sen nasilsin canim.
baya baya buyudunuz dımı artık :)
Baktık arasında pek fark yok yorulmaya değmez zaten 2 kişi sürekli sebze falan yiyemiyoruz geçen 1 kilo aldım fasulye ailemden alışmışım yarısını yaptım diğer yarısını yapana kadar kötüleşmiş
Maşallah canım insan heyecanlanmaz mı yaHayırlısıyla yapacaksın inşallah Bende iyiyim canım sıcaklar boğuşuyoruz evde parkelerin üzerinde uyuyorum artık Kasık ağrımdan duramıyorum sonra böyle geçiyor günler
Insallah kuzum,insallah :)
Kiz yerde yatma yinede,, o kasiklar lazim nasipse ileride :)
Burasi biraz serinledi , dun yagmur falan yagdi cok sukur.
Evde bile.duramiyodum,cok sicak oluyodu, kat arttikca scaklikta aartiyo.
Annemlere gidiyodum, tas ev daha serin :)
Klima.falan varmiydi evde
Evet az esse yeter dal kıpırdamıyor bugün gerçi rüzgar var çok şükürnehirnil111
Biraz oyle oluyo evet ama az daha sabir :)
Klima.yerine balkonlar bari var cok sukur :)
Balkonda yatasi geliyor insanin.
Canim.ben mutfaga gireyim yavastan, aksamlik hazirlayayim.
Optumm
oyleyse mantıklı tabıkı canım :) esım daha once ıs yerınede goturuyor dıye bende oglen yedıgımden yapıyordum 1 kıloyu ama ramazandan berı fazla gelıyo :) yazık olmusBaktık arasında pek fark yok yorulmaya değmez zaten 2 kişi sürekli sebze falan yiyemiyoruz geçen 1 kilo aldım fasulye ailemden alışmışım yarısını yaptım diğer yarısını yapana kadar kötüleşmiş
Maşallah canım insan heyecanlanmaz mı yaHayırlısıyla yapacaksın inşallah Bende iyiyim canım sıcaklar boğuşuyoruz evde parkelerin üzerinde uyuyorum artık Kasık ağrımdan duramıyorum sonra böyle geçiyor günler
evet canım oyle derler erkek ıcın :) ne kadar olsa yıne vardır tabı gercı dedıgın gıbıde kımınde anlasılmıyo bıle :)Masallah gobus kucuk.benim aslinda edam.
Veya daha buyur belki ama mesela.melteminki.gibi degil.
Daha ufak duruyor.
Erkek gobegi cogu kiside kucuk oluyor zaten.
Rabbim.tasiyamayacagi yuku vermezmis hakkaten :)
Bende ufak tekegim ya belkide ondan kucuktur.
Aman iyi olsunda , mesele gobusun buyuklugu kucuklugu olsun :)
Bende dün yapacaktım ama baktım çöplük çok üzüldümoyleyse mantıklı tabıkı canım :) esım daha once ıs yerınede goturuyor dıye bende oglen yedıgımden yapıyordum 1 kıloyu ama ramazandan berı fazla gelıyo :) yazık olmus
Aptallik bizde :) ya ig e koyanlar nasil yapiyogostermelik mi acep herkesin esi bi romantik diyorum yalan onlar diyo izlerken iyiydi ama pek bir odundu ya
:) ama yemesi guzel dimiya bisi dicem dusunerek uyumadim ama ruyamda hamileymisim baya kocaman karnim hareket ediyo bebek saga sola ama bi tuhaf sonra duruyo oldu falan diye korkuyorum ama ne esim ne annem umursamiyo beni korkarak uyandim
Kuzucuk srnin su camasira el aticam benkizma ama 14 dk temizlemez kuzum benimde 15 dk var ama mumkun degil yani 1 saati geciyo anca oyle. Kaldi ki sen sik sik yilamiyosun ben kisayi 2 defa falan kullandim bulasik makinesinde cok kalabalik misafir oldugunda zaten direk makine doldu diye. Onun disinda normalde 2 bazen 3 gunde calisiyo ama vel gor ki acsan makineyi temizden ayirt edemezsin piril piril yapip koyuyorum makineye 2.5 saat falan suruyo ama (
Ohoo cok derin mevzu buben bugun gecen nane kurutmustum 2 demet 4 daha aldim onu kurutucam. Fasulye aticam domates ile kavurup :) ajvar sos diye patlicanli kormizi biberli bi sos yapicam ilk kez, birde kirmizi biberli domatesli baska sos dusunuyorum :)) bu haftalik boyle. Barbunya,bezelye,misir attim su ana kadar :) yaprak attim az birazda komsum verdi oyle attim sagolsun recel yaptim :)
Ah canım işten çıktım akşam bakamadım bir daha kesin yapmışsındır bıraktım seni öylegösterdiğin çok güzel çokta beğeni almış bak kuşbaşıyla olur yaparsın neden olmasın yapmadıysan dene Buzluğa bende hiç koymadım bak onu en iyi MutluBulut_ kuzum bilir Ben menemenlik, vişne olayını bir tek biliyorum annemden
Canım bazı şeyler fazlasıyla göstermelik tabi ki romantiklik oluyor arada bizde de var kız kocalarımızı gömmeyelim şimcik
napıcaksın olsun bı seferlık canım ınsallah bundan sonra ona gore alırsın ama yınede ınsan tam ayarlayamıyo :) ben oyle en azından atmıyorum sukur ama fazla gelıyoBende dün yapacaktım ama baktım çöplük çok üzüldüm
cok yoruldum amaOh sen kışa hazırlık konusunda kendini aşmışsın
14 dk temizliyo ya teyzelerimde annemde ve bende hep beko var hepimiz 14 dk takiliyoruz ki benim annem ve teyzelerim cok titizdir senin makinenin markasi ne ki
Temizliyo cidden ama bi sıkıntı olmadı bugüne kadar beyaz tişörtten yağ lekesi bile.cıkardık biz o programla
Yemegi yaptım cooook lezzetli oldu
neee 60 yıl mı bebek olu dımı ıcınd nasıl olurKizlar show tv deki haberi izledinizmi
Kadin 60 yildir hamileymis :/
Daha neler duycaz Allahim :/
MutluBulut_ evet kuzum.
Simdide almayacaklarmis bebegi, yasli kadinin uyandirilmasi.zor olur sonra diye.
Rabbim korusun ne zor.
Karin agrisiyla gitmis doktora.
Kislikmi hazirladin canim.
Ben bisi yapamadim.yine, buzluga attim sadece bisiler, daha dogrusu annem hazirlamis.
Daha ne koysam.bilemedim, hos dondurmalardan yer kalmiyo kislik hazirlamaya :)
Dondurma bagimlisi oldum bu yaz
napıcaksın olsun bı seferlık canım ınsallah bundan sonra ona gore alırsın ama yınede ınsan tam ayarlayamıyo :) ben oyle en azından atmıyorum sukur ama fazla gelıyo
cok yoruldum ama
ne bıleyım canım hele beyazların kaynarda yıkanması gerekıyo ıc camasırlar falan sonucta. benım 15 dk olan en fazla 40 dereceye cıkıyo zaten. annemınde arcelık ama oda hep saatlerce yıkar :) benım bosch canım makınem :) hatta benım yengemler falan 2 saati geckın yıkıyolar beyazları on yıkamalı falanben 1 saati azcık gecıyo 60 derecede yıkıyorum ayda bırde 90 derecede yıkıyorum o 2 saatı buluyo neredeyse :) bu hesaplamalarla aslında sana elektrık ve suyun daha az gelmesı gerekıyo. hele bır coluk cocuklara karısalım o zaman hergun makıne calısıyomus oyle dıyolar
yav ıse bakbir zamanlar en yapamam dedıgım seydı su camasır bılıyomusun herkeslere soruyodum nasıl yıkanır renkler nasıl ayrılır dıye balayından gelınce bı anda ogrenıverdım karmakarısık bavulun ıcınde
neee 60 yıl mı bebek olu dımı ıcınd nasıl olur
PembeLokum ımm yemegın gercekten nefıs gorunuyodu :)
Kizlar show tv deki haberi izledinizmi
Kadin 60 yildir hamileymis :/
Daha neler duycaz Allahim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?