2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

buyuk ıhtımal ondan gırdı :)
uwww canım ya heryerın agrıyo yanı bıseyde yapamıyosun tabı hamılelıkten dolayı ama bak az kalmıs 3 ay ınsallah :)

Bugünde var pazar günü de ikisi de uzak gerçi bana biz daha çok ucuz marketten alıyoruz

Nasılsın Tutkum bebiş nasıl
senın ucuz marketın var tabı

nehirnil111
Cok.sukur nehirim buyu
Bugünde var pazar günü de ikisi de uzak gerçi bana biz daha çok ucuz marketten alıyoruz

Nasılsın Tutkum bebiş nasıl

Cok.sukur nehirim buyuyoruz iste..
Cok var gibi ama az kaldi ya 10 hafta desem yeri..
Heyecan tavan yapti.
Hayirlisiyla atlatsak hamileligi,dogumu.

Bu aralar erkek cocuklari 2-3 hafta erken geliyo cevremde, erkekler bu yil aceleci davraniyor :)

Sen nasilsin canim.

senın ucuz marketın var tabı
Baktık arasında pek fark yok yorulmaya değmez zaten 2 kişi sürekli sebze falan yiyemiyoruz geçen 1 kilo aldım fasulye ailemden alışmışım yarısını yaptım diğer yarısını yapana kadar kötüleşmiş

Maşallah canım insan heyecanlanmaz mı yaHayırlısıyla yapacaksın inşallahBende iyiyim canım sıcaklar boğuşuyoruz evde parkelerin üzerinde uyuyorum artık Kasık ağrımdan duramıyorum sonra böyle geçiyor günler

baya baya buyudunuz dımı artık :)

Masallah gobus kucuk.benim aslinda edam.
Veya daha buyur belki ama mesela.melteminki.gibi degil.
Daha ufak duruyor.
Erkek gobegi cogu kiside kucuk oluyor zaten.
Rabbim.tasiyamayacagi yuku vermezmis hakkaten :)
Bende ufak tekegim ya belkide ondan kucuktur.
Aman iyi olsunda , mesele gobusun buyuklugu kucuklugu olsun :)

Insallah kuzum,insallah :)

Kiz yerde yatma yinede,, o kasiklar lazim nasipse ileride :)
Burasi biraz serinledi , dun yagmur falan yagdi cok sukur.

Evde bile.duramiyodum,cok sicak oluyodu, kat arttikca scaklikta aartiyo.
Annemlere gidiyodum, tas ev daha serin :)

Klima.falan varmiydi evde

Evet lazım olacak farkındayımSanki koltuktan sıcak yapışıyor vücuduma ne yapayım Klima yok maalesef

nehirnil111

Biraz oyle oluyo evet ama az daha sabir :)
Klima.yerine balkonlar bari var cok sukur :)
Balkonda yatasi geliyor insanin.

Canim.ben mutfaga gireyim yavastan, aksamlik hazirlayayim.
Optumm

oyleyse mantıklı tabıkı canım :) esım daha once ıs yerınede goturuyor dıye bende oglen yedıgımden yapıyordum 1 kıloyu ama ramazandan berı fazla gelıyo :) yazık olmus

evet canım oyle derler erkek ıcın :) ne kadar olsa yıne vardır tabı gercı dedıgın gıbıde kımınde anlasılmıyo bıle :)

Oh sen kışa hazırlık konusunda kendini aşmışsın

14 dk temizliyo ya teyzelerimde annemde ve bende hep beko var hepimiz 14 dk takiliyoruz ki benim annem ve teyzelerim cok titizdir senin makinenin markasi ne ki

Temizliyo cidden ama bi sıkıntı olmadı bugüne kadar beyaz tişörtten yağ lekesi bile.cıkardık biz o programla

Yemegi yaptım cooook lezzetli oldu

Kizlar show tv deki haberi izledinizmi
Kadin 60 yildir hamileymis :/
Daha neler duycaz Allahim :/

Bende dün yapacaktım ama baktım çöplük çok üzüldüm
napıcaksın olsun bı seferlık canım ınsallah bundan sonra ona gore alırsın ama yınede ınsan tam ayarlayamıyo :) ben oyle en azından atmıyorum sukur ama fazla gelıyo
cok yoruldum ama
ne bıleyım canım hele beyazların kaynarda yıkanması gerekıyo ıc camasırlar falan sonucta. benım 15 dk olan en fazla 40 dereceye cıkıyo zaten. annemınde arcelık ama oda hep saatlerce yıkar :) benım bosch canım makınem :) hatta benım yengemler falan 2 saati geckın yıkıyolar beyazları on yıkamalı falan ben 1 saati azcık gecıyo 60 derecede yıkıyorum ayda bırde 90 derecede yıkıyorum o 2 saatı buluyo neredeyse :) bu hesaplamalarla aslında sana elektrık ve suyun daha az gelmesı gerekıyo. hele bır coluk cocuklara karısalım o zaman hergun makıne calısıyomus oyle dıyolar
yav ıse bak bir zamanlar en yapamam dedıgım seydı su camasır bılıyomusun herkeslere soruyodum nasıl yıkanır renkler nasıl ayrılır dıye balayından gelınce bı anda ogrenıverdım karmakarısık bavulun ıcınde

neee 60 yıl mı bebek olu dımı ıcınd nasıl olur

MutluBulut_ evet kuzum.
Simdide almayacaklarmis bebegi, yasli kadinin uyandirilmasi.zor olur sonra diye.

Rabbim korusun ne zor.
Karin agrisiyla gitmis doktora.

Kislikmi hazirladin canim.
Ben bisi yapamadim.yine, buzluga attim sadece bisiler, daha dogrusu annem hazirlamis.
Daha ne koysam.bilemedim, hos dondurmalardan yer kalmiyo kislik hazirlamaya :)
Dondurma bagimlisi oldum bu yaz

Tabi canim ya karninda bebegiyle olecek resmen.
Bende koyuyorum dondurma canim surekli bakkala cikmaktansa :) soguk soguk :) ust rafa koyuyorum simdilik canim alt rafada koyarim ama orda ekmek,borek,dondurms,tavuk,kiyma vs koyuyorum genelde :)

Harbiden bana niye bu kadar cok elektrik faturası geliyor o zaman
30 derecd ustune cikmam ben cunku oyle 40 derece deneyip bir kac kiyafetimoz cekti bir de uzun yikadik bir kere onda da kiyafetlerin birbirine rengi gecti fln daha da uzun yikamam herhalde cok uzuldum cunku

Kendimi iyice pasakli hissettim yaa ama ben cok titiz cok duzenliyimdir normalde basak burcuyum tipik

PembeLokum ımm yemegın gercekten nefıs gorunuyodu :)

Sagol canim benim anneme de goturdum yemek hayatimda boyle lezzetli yemek yemedim diyo masallah bana

Ilahi tutkku gunlerdir tutkku nerede deyip duruyoruz hic bildirimlerine bakmiyo musun simdi gelmis hicbir sey olmamis gibi yazmissin cok guldum kiz kac gundur seni etiketleyip heeey tutkku neredesin diye feryat ediyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…