2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bende iyiyim çok şükür, akşam yine misafirimiz vardı:)) Pek bişey yapmadım ama bi ağırlık var üstümde nedense:) Birde sabah kahvaltı yapmama rağmen yine acıktım ne yapcam ben ya böyleee((
oo masallah canım yenı eve mısafır eksık olmuyor :)
ya o acıkma durumu kac gundur bende de oluyo.. eskıden 7.15 gıbı yerken sımdı 6.15 de yıyorum oondan mı bılmıyorum ama resmen mıgdem kazınıyo
Olsun şimdi almaktan kurtuldun

kuzum dıscıyı aradım bır tanesı derındeydı ondan agrı normal ama hafıf dımı gece uykudan uyandırmıyo dedı bende hayır sıddetlı degıl dedım en gec 15 gune gecer eger gecmezse ve gece agrın olursa o zaman sınırlerı almamız gerek dedı.ınsallah gecer

Kesinlikle canım.. Ayyy onu öyle görünce çok tuaf oldum Bende mi öyle olcam falan diye:) Aynen o kadar sofra kurdum yemeğimde vardı pek yenmedi... Ama bizim bahçe-balkon esiyor:)))
Olacaksın tabi ben bütün arkadaşlarımı kuzenlerimi son halleriyle gördüm şok geçirerek ama çok güzel bir duygu ya Rabbim herkese nasip etsinNe güzel bizim hiç esmiyor balkonumuz belki eser akşamları ama henüz oraya masa sandalye alamadık güzel bir yer yapmak istiyorum oraya nasipse

İnşallah geçer kuzum sinirleri aldırmayı bende istemem diş olaylarından artık bıktığımdan mı ne

Evet canım çok şükür ki bol misafirli bi evimiz var, diğer taraf neydi öyle yaaaa ayda yılda bir dedemler gelirdi o kadar:)))
Canım sen erken yediğin için olabilir, benimkisi bebişten de olabilir birde sakız çiğniyorum o yüzden de olabilir o da beni acıktırıyor çünkü:))) Hem sabahın 6'sında ne kadar yiyebilirsin ki :)

Ayyy sinirleri mi almaları gerekecekmiş canım umarım tez zatamda ağrıların kesilir

Yukarıda yazdıgına Amin diyim önce :)
Amin canım ya bende bıktım gercekten

Dedenlere uzak mı bu ev nasıl ? Tavuk aldınız mı :)
Evet canım cok yenmıyor tabı :) sakız cok acıktırır tabı :)

Amin canım İnşAllah.. Gerçekten şok geçirilecek durum... Rabbim yardımcıları olsun kolay doğumlar olsun valla:)
Canım bizimde masamız yok, iki sandalyemiz var, yere kilim serdim, minder attım öyle idare ediyoruz şimdilik:))) Sanki havalar biraz serinledi bilmiyorum oralarda nasıl ama en azından akşamları serin oluyor:))
Sende yaparsın canım zamanla...:) balkon ayrı güzel oluyor

Evet canım önceden onlar çöp atmaya çıksalar bizim evden görünürdü, şimdi bambaşka bir mahalleye taşındık:))) Ama öğle araları yemeğe oraya gidiyorum:))
Kv lerin tavukları var ordan getircez ama eşimin önce kümes yapması gerekiyor:))) Şimdi birde köpek arayışlarına girdi ama ben istemiyorum yaaa tavuğu da etraftaki böceği falan yiyormuş keneyi vs o yüzden kabul ettim.. Hayvanlarla pek aram iyi değildirde:)

dimi ayy nehir bızımde olacak mıı
İnşallah kuzum hayırlı zamanda Rabbim nasip edecek
Bir nefeste hemen doğum yapsın tüm hamileler inşallahBu sıcakta gerçi kilim bile yeterli oluyor vallahiDün akşam daha iyiydi evet bugünde güzel çok şükür 1 haftadır mahvetti havalar bizi ama toparlıyor gibi şimdiİnşallah çok hevesim var ama daha çok eksik var yapılacak

o zaman ıyı canım yıne gorunyorsun onları :)
biliyorum canım hatta demıstım ya bende bıberbır aynıyım ustelık en korktugum tavuk , kus :) ben tavukları gormeyeceksem sorun degıl ama cıkarlarsa yada gorursem cıddı anlamda kafayı yıyebılırım hiç sakin olamıyorum tavuklara karsı

Amiiiiinnn aminnnn...
Aynen biraz daha serin:))) Canım o eksikler hiç bitmiyor, inan bahçede bir koli var içine bi bakılması lazım ne var ne yok diye ona bile bakamadım hala çok eringeçim bugünlerde:))

Sende aynısın demek zaten kv lere gidince kenardan kenardan yürüyorum, güvercinleri var 60-70 tane, köpekleri, tavukları hayvanat bahçesi gibi:))) onların pisliği de hiç bitmiyor hele kuşların kokusu ayrı birşey zaten...
Ayy civcivli tavuklar yaklaştırmıyor birde yanlarına nasıl karşı geliyor savunuyor görmelisin üstüne atlıyor insanın:)))

Amiiiiinnn aminnnn...
Aynen biraz daha serin:))) Canım o eksikler hiç bitmiyor, inan bahçede bir koli var içine bi bakılması lazım ne var ne yok diye ona bile bakamadım hala çok eringeçim bugünlerde:))
Sıcaklardan canım bende annemlerden bir poşet kıyafet falan getirdim daha açıp yerlerine yerleştiremedim her akşam kapının orada duruyorlar

Sende bendensin o zaman:) Dolabımı düzenleyim diyorum yok olmuyor birtürlü fırsat:))
Olduğu kadar canım kendini çok yorma benim ki sıcaktan akşam eve gidip yemek yapma toparlama derken üzerime ağırlık çöküyor ee eşinle zaman geçirmek tv falan izlemek istiyorsun ne yapalım sağlığımızdan huzurumuzdan önemli değil işler

Biz bu aralar eşimle güzel zaman geçiriyorz, o ders çalışıyor ben ona bakarken uyuyakalıyorum:)))) Sonra kalkıyorum hadi soru sorayım diyorum ben soru sorarken bu seferde o uyuyakalıyor:)))) İletişimimiz harika bu aralar...
Ay canım birde iş yerinde yoruluyor insan, evdede o tempo devam edince mecburen bi ağırlık oluyor insanın üstünde... Huzur herşeyden önemli boşveeeeeerrr:)))

Çok iyiymiş aranızdaki iletişim Bizimki de dün akşam nefisti uyuz oldum ona konuşmuyorumoyun belasıyla uğraşıyorum saatlerce başında oturdu pc nin dün sinirlenip uyudum bazen düzeliyor biraz bakıp yanıma geliyor beraber zaman geçiriyoruz film izliyoruz bazen kalkmak bilmiyor başından ben temizlik yaparken yemek yaparken kendimle ilgilenirken bak geri kalanda beraber olalım beraber uyuyalım diyorum bazen unutuyor evli olduğunu

Aaaa o kötü oluyormuş canım.. Bekarken de öyle bi alışkanlığı var mıydı canım? Haklısın tabi sen iş yaparken vakit geçirsin sen işini bitirdikten sonra birbirinize vakit ayırın... :)

Aaaa o kötü oluyormuş canım.. Bekarken de öyle bi alışkanlığı var mıydı canım? Haklısın tabi sen iş yaparken vakit geçirsin sen işini bitirdikten sonra birbirinize vakit ayırın... :)
Vardı senelerdir oynuyor değişmesini istemem tabi kafa dağıtıyor biliyorum yalnız zamanını ayarlasın istiyorum bakalım triplerdeyim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…