2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

offf ne cok var sen gırebılıyomusun aralarına tavukların ?

benım beyde aynı gerci yine ıyı ılk evlendıgımız zamanlar ben dızı vs ızleyemıyordum evde ınternette yoktu ya oyle oturuyodum yanında oda haberlerı ızlıyodu saatlerce bunalıma gırmıstım cıdden sonra pc geldı de kumanda yuzu gordum bazen beraber ızlıyoruz, bazen ben tv o pc =) hatta bazen gecıyo balkonda oynuyo aman neyse kumanda benim ya

Bende bazen korku filmi açıyorum eşim çok sevmez o tarzları tek izliyorum rahatça ama bazen uyuz oluyorum dövesim geliyor o an onu Kızdım dün geceden beri konuşmayacağım hatasını farkedene kadar

Bende bazen korku filmi açıyorum eşim çok sevmez o tarzları tek izliyorum rahatça ama bazen uyuz oluyorum dövesim geliyor o an onu Kızdım dün geceden beri konuşmayacağım hatasını farkedene kadar

nee korku filmi mi hayatta tek izleyemem hatta evde izledigim zaman 2 kat fazla korkuyorum sinema neyse birde yabancı ızledıgımde fılm dıyıp sonrasında unutuyorum ama turk korku oldugundan onların basına gelen bızımde gelır dıyıp oluyorum korkudan
ben kus kalmayı basaramıyorum aslında dun gece ınanılmaz kızgındım o ıse uyudu sabah kalktım sarıldı falan ben hıcc ses cıkaramadım sadece sen beni çok uzdun ama dıyorum bu kadar ya süpriz beklıyorum süprız cok mu sey ıstıyorum bır pazar sabahı ne olur tepsıde kahvaltı hazırlasa operek tatlı tatlı benı uyandırsa sonra bır ıkı defada aynı seyı salonda yapabılır mesela eve kucuk kucuk notlar yazsa yada sevdıgım mınııcık bıseyı alsa ama all demek yerıne bı yere saklasa sans eserı bulsam falan cok mu dızı işi bunlar ama hayalım yaa napıyım suprız beklıyorum dıyorum yok.. şu yataga kahvaltı ısını soylemekten bıttım artık gıttıkce mutlu etme etkısıde azalıyo oylekı eskıden olsa havaya ucardım sımdı sadece ıcımde kalmasın dıyorum ama yok oglu yok öküz geldi öküz gidicek yada sevdıgım bıseyı alsa yıne kucuk eve geldıgınden sarılırken cebınden cıkarsa vs dondurma ornegın tamam o cebe gırmez ama kandırdı beni resmen bekarkende odun du ama evlenelım boyle olmayacak dıyodu kandım evlendık hala odun dogum gunumde nasıl yaptı hala aklım almıyo aferım gercı o gun bıle vıdeoda gorunuyo pastada kı mumları ben ufler uflemez ıcerı gecıyo hee bıde cıcegı verıyo 'al' dıye odun ya.. cok heyecan yapmıs herkesın ıcınde ınsan guzel karıcıgım ıyı kı varsın dogum gunun kutlu olsun vs der Neyseki çocuklar duymasında kı Haluk karakterı kadar degıl sukretmelıyım dımı

Bende küs kalamıyorum o yüzden olmuyor işte bakıyorlar yumuşuyor bunlar sabah ne zaman kalkacaksın yataktan dedi canım ne zaman isterse dedim sarıldı ben durdum öyle put gibi uyuzum ona işte uyuz

Ben korku filmi hastasıyım bütün güzel olanları izlemişimdir sanırımİnsanın yapısında olacak işte canım akıllarına gelmez biz bayanlar daha ince düşünceliyiz öyle cebinden not falan çıkarmak he erkekbak çikilata getiriyor bazen sana getirdim diye insan dondurma falanda bekliyor sıcaklarda belki bugün gönül almak için getirebilirBen Haluk karekterini beğenirdim aslında

Yok canım bende giremiyorum kenardan kenardan yürüyorum işte, eşim kovalıyor tavukları:)

Canım öyle birşey var ama ne kadar etkili hiç denemedim... Ama çamaşır makinesi gürültülü olabiliyor komşuların rahatsız olmasın bu konuda... Eeee yani süpürgede gece gece yapılmaz:))

Bizim apartmanda evlerde ütü-camasır odası var alt ve ust komsuyla utu odalarımız aynı hizada gürültü belki problem olmaz da asagıda mutlubulut bi acıklama yapmıs biz dilekce fln vermedik gece 10 tarifesi icin

Ben senin kadar hamarat degilim canım bu söylediklerin bana fransızca geliyor maya fln bilmiyorum du bakalım bu msjını da kaydettim :)

Anladım canım hic duymamıstm boyle bir sey bizimki de 24 saattir herhalde bilmiyorum bi sormak lazım

Benim camasır mak. 14 dakikada yıkıyor o nedenle aksam atsam hemen makinayı bosaltırım sabaha kalmazdı

Bulasıgı bazen sabaha bırakıyorum ama sakıncası var mı? Koku yapar mı? Onda da en cok sevdigim program 55 dk da yıkıyor daha dusugu de var 30 dklık ama yapısıp kalmıs seyleri temizlemiyor benim iki makina da bitince ses simyal vermiyor ısıgı da yanmıyor o nedenle makinaları calıstırdıgımı unutuyorum cok sessiz varlıgı yoklugu belli degil

Ben senin kadar hamarat degilim canım bu söylediklerin bana fransızca geliyor maya fln bilmiyorum du bakalım bu msjını da kaydettim :)
Hepimiz yapabiliriz kuzum yaCanım yaş maya kullanacağın için buzluktan öncesinde çıkarman gerekecek böyle elinle ezilecek kıvama geldiğinde yapmaya başlayacaksın bir de bütün malzemelerin oda sıcaklığında olsun direk buzdolabından alıp koyma derim öyle daha güzel oluyor

Tamam canim cok tesekkur ederim :)
Ya ben iki seferdir guzel pirinc pilavı yapamıyorum nerde hata yapıyorum acaba arpa sehriyeyle yapıyorum tadı bir turlu olmuyor bi ilginç

Tavsiyen var mı?

Tamam canim cok tesekkur ederim :)
Ya ben iki seferdir guzel pirinc pilavı yapamıyorum nerde hata yapıyorum acaba arpa sehriyeyle yapıyorum tadı bir turlu olmuyor bi ilginç

Tavsiyen var mı?
Nasıl yapıyorsun canım ben sana yapış şeklimi anlatayım aynı mı sen karar ver

Bir yemek kaşığından biraz az margarin çok az sıvı yağ yarım yemek kaşığı anca tereyağ bu üçünü eritiyorum tavada tavam teflon bu aradaarpa şehriyemi ekliyorum biraz rengi atıyor hemen pirincimi ekliyorum iyice kavuruyorum böyle rengi iyice şeffaf hale gelip kaşığa yapışana kadar bu zamanlamayı biliyorsundur zatenbu arada pirinçleri en az yarım saat sıcak tuzlu ve bir damlalı limonla beraber bekletiyorum bir tepsi de yapma zamanım geldiğinde iyice duruluyorum temiz su gelene kadar öyle tavaya alıyorumiyice kavrulan pirince 2 bardak sıcak su ekliyorum ama öncesinde 1 tane tavuk tableti ekliyorum iyice ezerek tuzunu da suyunu katıp tableti erittikten sonra tadına bakıp ekliyorum bazen gerek kalmıyor o tabletin tuzu yetiyor pilavaHepten çekmeden alıyorum üstünden. Pişirmem önce harlı ateşte sonra hafif suyunu çekmeye başladığında iyice kısıyorum altını biraz daha suyunu çekiyor hepten çekmeden kaşıkla ters düz ediyorum pilavı bir bezin üzerine alıyorum üzerine de bezi kapatıyorum en az 10 dakika bekletiyorum sonra afiyetle yiyoruz

Bende bugün ilk defa arpa şehriyenin sadece pilavını yapacağım çok severim kendisini bakıyım tek onunla nasıl olacak pilav

Canim uzun uzun yazmissin tesekkur ederim yine ben bu kadar ugrasmiyorum ya

Sivi yag koyuyorum arpa sehriye koyuyorum bir avuc onlar kavrulunca pirinci koyuyorum 1 kase.(yikamiyorum bekletmiyorum ya o kadar sabirli degilim ben ) bunlari kasikla biraz evirip cevirip sonra 2 bucuk kase kettle dan kaynamis su koyuyorum bi tutam tuz atiyorum (tuzsuz yemem lazim benim yemekleri) sonra kapagini kapatiyorum 15 dk hic bakmiyorum 15 dk sonra bakiyom su cekmis gorunuyo altini kapatiyorum

Tavuk bulyon baya tadinda etkili oluyor mu? Pirinci bekletmek etkili mi? Margarinle tereyag farkli seyler mi ya ben cok mu cahilim

Canım bekletince daha güzel lezzetli oluyor bekletmenin faydası var hiç yoktan yarım saat bekletebilirsin daha fazla beklerse daha güzel oluyor tabi ki o sırada diğer yemeğinle falan uğraşırsınTavuk bulyonlu çok seviyorum ben lezzet katıyor bana göre kimisi sevmez eğer eşinin öyle bir ayrımı yoksa sen bir de bulyonla dene bakalım tadını sevecek misin bana daha tadı lezzeti yerinde geliyor öteki türlü tatsız bir şey tavuk suyuyla yaparlar normalde pilavı haşlanmış tavuktan çıkan suyla daha lezzetli olur tabi o yokken tablette iş görüyor iştepirinci iyice kavurmalısın ve dediğim gibi pişirirsen zaten uzun değil pişirmek bir anda harlı ateşte kalırsa kurur çeker pişmeden kıtır kıtır olur o şekilde kısıkta daha lezzetli ve tam çekmeden çok sulu olmayacak şekilde böyle lapa gibiyken alıp kenarda beklet bez kapatarakmargarin bu markette olan bizimyağ sanayağ gibi kalıp yağlar genelde herkes kullanmıyor zararlı sağlığa diye ben vazgeçemiyorum ama tereyağda bildiğin kahvaltılarda tüketilen yağ

Sagol canim :) simdi dvde pirincimiz bitti bir daha aldigimda yine deneyecegim :)

Su an bende kıyma ve patates var ne yemek yapsam hani birqz da farklı gorunen bir yemek olsa var mı aklında bir sey :)

Sagol canim :) simdi dvde pirincimiz bitti bir daha aldigimda yine deneyecegim :)

Su an bende kıyma ve patates var ne yemek yapsam hani birqz da farklı gorunen bir yemek olsa var mı aklında bir sey :)
Fırında patates üzeri kıymalı harç ve en son pişmesine yakın rendelenmiş kaşar nefis olabilir canım tavada da aynı işlemi yapabilirsin fırına gerek olmadanfarklı mı bilmiyorum ama çok lezzetli olduğu kesinTepsi kebabı yapabilirsin kıymalı harç köfte hazırlar gibi üzerine de patates püresi yapıp tepsiye yayarak fırına verebilirsin yine çıkarmadan kaşar serpip hafif eritip çıkartabilirsinKıymalı patates dolması yapabilirsinbaktın hepsiyle uğraşamayacaksın patates köfte yap geç Fırında patates oturtmayı kremalı ya da beşamel sosluda yapabilirsin canım senin elinde

Hepsi birbirinden super ya ben basamel sos hic yapmadim sütüm ve unum var tarife baktım onlar gerekiyomuş şimdi baktım buzlukta kuşbaşı etim var hani basamel soslu bilmem ne fln ya kuş başı etiyle bi yemek vardı biliyo musun onu bak patates kıymadan nereye atladım

nehirnil111 seni rahat birakmayacam bugun ya bir de hazir adli tatilimdeyken kışa hazırlık mı yapsam diyorum daha once anneme hic bu konularda yardm etmedigim icin bilmiyorum napilir hem yapip anneme de verip surpriz yapmak istiyorum :)

Tek bildigim domatesi rondodan geçirip kücük torbalara koymak başka var mı kış hazırlığı olarak, ne yapılır? :)

Cumartesi eşimle pazara gideceğiz pazardan ürün almak daha hesaplı oluyormuş :)

Aptallik bizde :) ya ig e koyanlar nasil yapiyo gostermelik mi acep herkesin esi bi romantik diyorum yalan onlar diyo izlerken iyiydi ama pek bir odundu ya

Yok canım bende giremiyorum kenardan kenardan yürüyorum işte, eşim kovalıyor tavukları:)

:) ama yemesi guzel dimi ya bisi dicem dusunerek uyumadim ama ruyamda hamileymisim baya kocaman karnim hareket ediyo bebek saga sola ama bi tuhaf sonra duruyo oldu falan diye korkuyorum ama ne esim ne annem umursamiyo beni korkarak uyandim

Kuzucuk srnin su camasira el aticam ben kizma ama 14 dk temizlemez kuzum benimde 15 dk var ama mumkun degil yani 1 saati geciyo anca oyle. Kaldi ki sen sik sik yilamiyosun ben kisayi 2 defa falan kullandim bulasik makinesinde cok kalabalik misafir oldugunda zaten direk makine doldu diye. Onun disinda normalde 2 bazen 3 gunde calisiyo ama vel gor ki acsan makineyi temizden ayirt edemezsin piril piril yapip koyuyorum makineye 2.5 saat falan suruyo ama (

Ohoo cok derin mevzu bu ben bugun gecen nane kurutmustum 2 demet 4 daha aldim onu kurutucam. Fasulye aticam domates ile kavurup :) ajvar sos diye patlicanli kormizi biberli bi sos yapicam ilk kez, birde kirmizi biberli domatesli baska sos dusunuyorum :)) bu haftalik boyle. Barbunya,bezelye,misir attim su ana kadar :) yaprak attim az birazda komsum verdi oyle attim sagolsun recel yaptim :)

Ah canım işten çıktım akşam bakamadım bir daha kesin yapmışsındır bıraktım seni öyle gösterdiğin çok güzel çokta beğeni almış bak kuşbaşıyla olur yaparsın neden olmasın yapmadıysan deneBuzluğa bende hiç koymadım bak onu en iyi MutluBulut_ kuzum bilirBen menemenlik, vişne olayını bir tek biliyorum annemden
Aptallik bizde :) ya ig e koyanlar nasil yapiyo gostermelik mi acep herkesin esi bi romantik diyorum yalan onlar diyo izlerken iyiydi ama pek bir odundu ya
Canım bazı şeyler fazlasıyla göstermelik tabi ki romantiklik oluyor arada bizde de var kız kocalarımızı gömmeyelim şimcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…