2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet her halükarda geç saati bulacak dönmem evin temizliği de duruyor yarın artık yapacağım gerçi eşimin arkadaşı tamam geliyoruz kahvaltıya derse akşam koşa koşa yapacağımKolay gelsin sana da kuzum ev işi bitmiyor şuanda kalkmıştı yer yerinden bıraktım geldim

Sagol canim :)) eve gecince yaparsan yarin rahat edersin :)

Günaydın kızlar nasılsınız
Gunaydin sagol iyi sen nasilsin

MutluBulut_
PembeLokum

Kizlar biz hep tuzlariz bebekleri, benide tuzlamislar ama az gelmis herhalde tuz
yani ninelerimiz,dedelerimiz.bile tuzludur cok eskiye dayanan bisi bu.

Sanirim cocuk.eve geldiginde ilk.banyosunda tuzlaniyodu, ne kadar tuz okadr kokmamak demek
Icine kirilamis yumurta ve parada aatilir

Bunu ilk evlendigimde ogrenmistim canim anneme soyledigimde ilk kez duydum dedi sanirim yore ile alakali :) kayinvalidem de eltimin kizi dogdugunda makas, elek gibi bisiler saymisti cocugu oyle yikiyolarmis bana cok sacma geldi birde yeni dogmus bebegi yikayinca boynu uzasin diye boynundan tutup sallariz demisti

Aynen canim oyle sanirim.
Ney salliyolarmismi ay :/
Nekadarcik boynu var onun, kirilir ki :/

Ya kizlar ufo isiticilari hakkinda bilgisi olan varmi.
Sobamiz biliyosunuz cok tütüyodu. Nasipse Bebekli.evde o sobayla zor olur.

Nette arastirdim biraz ama infrared ishiklami calisiyo onlar.
Isitiyomudur acaba varmi bilen

Aynen canim oyle sanirim.
Ney salliyolarmismi ay :/
Nekadarcik boynu var onun, kirilir ki :/
Bencede duyunca esime eger cocugumuz olursa asla boyle bosey yaptirmam demistim :)

Ya kizlar ufo isiticilari hakkinda bilgisi olan varmi.
Sobamiz biliyosunuz cok tütüyodu. Nasipse Bebekli.evde o sobayla zor olur.

Nette arastirdim biraz ama infrared ishiklami calisiyo onlar.
Isitiyomudur acaba varmi bilen

Canim annemlerde var sicak yapiyo dogru ama kapattigin an isi falan.kalmiyo odada.sizin oralarda dogalgaz yok mu
Epilasyonumu haftaya erteledim kuzum erteledim çok sıcak hava az da çıkmıştı zaten haftaya daha tam olurdu iyi oldu böyle misafirliğe gideceğim akşama döneceğim ya evi çekerim yarın bana kalır
Iyi olmus o zaman canim :))

Sabah 6.59da yaznissin o kadar erken mi uyanuyorsun

MutluBulut_ var canimda cok tercih edilmiyor.
Kapatinca soguyo desene.
Infrared isIklari zararli.felan yaziyodu o yuzden takildim,yoksa kararliydim almaya.
Neyse biraz daha sorusturayim bakalim

Bir yandan bu kis mesela gunlerce elektriksii kaldik, kar yagmisti cok.
Oyle olunca sobanin yeri daha bi ayri oluyor ama Rabbim.bilir..
Neyse oraya varalim hele

tutkku ufo iyi isitiyor canim ama ufoyu kapattugun an oda eski haline geri donuyo

Gece icin onlarin bir ayari oluyor mesela 15 dk calisiyor 15 dk kapali kaliyor fln kendi kendine acliyor kapaniyor iyi oluyor cunku insan surekli calistirmaya korkuyor geceleri

Elektrik faturasini arttirir ama

Iste elektriklinin kotu yani kapatinca sogumasi :/
Ben onu hesaba katmamisim..

Amam canim tütmesi inan bana fatura odemeye razi ettiriyo insani.
Tam oda isindi derken hoop cam ac,kapi ac yine soguyo

Iste elektriklinin kotu yani kapatinca sogumasi :/
Ben onu hesaba katmamisim..

Amam canim tütmesi inan bana fatura odemeye razi ettiriyo insani.
Tam oda isindi derken hoop cam ac,kapi ac yine soguyo

Soba zor tabi canim ya ufo cok pahali bir sey degilse deneyin derim dedigim gibi bi sure calisip bi sure kapali duran bi ayari var o iyi oluyor pişmiyosun da üşümüyosun da

Soba zor tabi canim ya ufo cok pahali bir sey degilse deneyin derim dedigim gibi bi sure calisip bi sure kapali duran bi ayari var o iyi oluyor pişmiyosun da üşümüyosun da

Fiyati konusunda cok fikrim yok,orfan alinacak.
Burda ufo yok zaten.
Bir cresine bakmak lazim.

O ayari iyiymis ozaman..

Sen nasilsin canim

Fiyati konusunda cok fikrim yok,orfan alinacak.
Burda ufo yok zaten.
Bir cresine bakmak lazim.

O ayari iyiymis ozaman..

Sen nasilsin canim

Biz kış aylarından hep kullandık canım siz de memnun kalırsınız inş bebekli evde lazım olur çünkü

Iyiyim canım şükür kendimi ev işlerine verdim adli tatildeyim kışa hazırlık yapmayı dusunuyorum hazir tatildeyken

Sen nasılsın

Sabah 6.59da yaznissin o kadar erken mi uyanuyorsun

Eskisine gore 1 saat erken kalkiyorum suan 06.10 da ayaktayim canim esim ise daha erken gidiyo artik :)

Zarar konusunda bilmiyorum ama yuzune vurunca insanin bayginlik gecircek gibi oluyo gerci bana sobada da oyle oluyo :) tabi kisinda bebek olunca elektrik giderse olmaz canim. Dogalgaz olsa buyuk rahatlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…