- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
eve gıtmen yıne aksam olacak tabı ıyıyım bende canım gunlerdır konusu gectıgı gıbı camasır yıkadım sımdı de onları astım yarında renklılerı buyuk ıhtımal pazartesı yada salıda beyazları bızım evde bıtmıyor benım sucum yok
tatıl bıttı ıs bası yapıldı hıc calısasımmm yokGünaydın kızlar nasılsınız
Sagol canim :)) eve gecince yaparsan yarin rahat edersin :)Evet her halükarda geç saati bulacak dönmem evin temizliği de duruyor yarın artık yapacağım gerçi eşimin arkadaşı tamam geliyoruz kahvaltıya derse akşam koşa koşa yapacağımKolay gelsin sana da kuzum ev işi bitmiyor şuanda kalkmıştı yer yerinden bıraktım geldim
Gunaydin sagol iyi sen nasilsinGünaydın kızlar nasılsınız
İnsanları rahatsız etmeyeyim akşam diyorum ama ben akşamdan yapayım işlerimi yarınım bana kalsın bariSagol canim :)) eve gecince yaparsan yarin rahat edersin :)
Cok mu gec geleceksin eve :)İnsanları rahatsız etmeyeyim akşam diyorum ama ben akşamdan yapayım işlerimi yarınım bana kalsın bari
Bunu ilk evlendigimde ogrenmistim canim anneme soyledigimde ilk kez duydum dedi sanirim yore ile alakali :) kayinvalidem de eltimin kizi dogdugunda makas, elek gibi bisiler saymisti cocugu oyle yikiyolarmis bana cok sacma geldi birde yeni dogmus bebegi yikayinca boynu uzasin diye boynundan tutup sallariz demistiMutluBulut_
PembeLokum
Kizlar biz hep tuzlariz bebekleri, benide tuzlamislar ama az gelmis herhalde tuz
yani ninelerimiz,dedelerimiz.bile tuzludur cok eskiye dayanan bisi bu.
Sanirim cocuk.eve geldiginde ilk.banyosunda tuzlaniyodu, ne kadar tuz okadr kokmamak demek
Icine kirilamis yumurta ve parada aatilir
Bunu ilk evlendigimde ogrenmistim canim anneme soyledigimde ilk kez duydum dedi sanirim yore ile alakali :) kayinvalidem de eltimin kizi dogdugunda makas, elek gibi bisiler saymisti cocugu oyle yikiyolarmis bana cok sacma geldi birde yeni dogmus bebegi yikayinca boynu uzasin diye boynundan tutup sallariz demisti
Epilasyonumu haftaya erteledim kuzum erteledim çok sıcak hava az da çıkmıştı zaten haftaya daha tam olurdu iyi oldu böyle misafirliğe gideceğim akşama döneceğim ya evi çekerim yarın bana kalırCok mu gec geleceksin eve :)
Bencede duyunca esime eger cocugumuz olursa asla boyle bosey yaptirmam demistim :)Aynen canim oyle sanirim.
Ney salliyolarmismi ay :/
Nekadarcik boynu var onun, kirilir ki :/
Ya kizlar ufo isiticilari hakkinda bilgisi olan varmi.
Sobamiz biliyosunuz cok tütüyodu. Nasipse Bebekli.evde o sobayla zor olur.
Nette arastirdim biraz ama infrared ishiklami calisiyo onlar.
Isitiyomudur acaba varmi bilen
Iyi olmus o zaman canim :))Epilasyonumu haftaya erteledim kuzum erteledim çok sıcak hava az da çıkmıştı zaten haftaya daha tam olurdu iyi oldu böyle misafirliğe gideceğim akşama döneceğim ya evi çekerim yarın bana kalır
Allah gule gule yemeyi yedirmeyi nasip etsin canim :) iyi olur canim kisin iyi ki dersin hem soguk hem pazar pahali :)
Duydum ise yararmi bilmiyorum ama hayatta yapmam sanirim :)) isr yarayacagini bilsemde yapmam
Beni batirmamislar hic bir yere ama cok sukur pek terlemem oyle yani terledim. dedigimde su cikmaz vucudumdan :)cok nadir :)
Ama bak tutkuda ayni dusuncede :) ki herkes ayni yapiyo :)beyazlar icin en az 60 :) ya millet onu yikiyo sonra mikrobu olmuyo diye beyazlara utu bile yapiyolar dusun :) buyuk konusmak istemem ama kimse bana 1 ay beklemis ustune 15 dk yikanmis camasiri bile bile giydiremez.Leke bebek degiliz zaten bizlerde de olmuyo ama beyazlarda ister istemez yani. Bu camasir konusu boyle uzar gider
tutkku ufo iyi isitiyor canim ama ufoyu kapattugun an oda eski haline geri donuyo
Gece icin onlarin bir ayari oluyor mesela 15 dk calisiyor 15 dk kapali kaliyor fln kendi kendine acliyor kapaniyor iyi oluyor cunku insan surekli calistirmaya korkuyor geceleri
Elektrik faturasini arttirir ama
Iste elektriklinin kotu yani kapatinca sogumasi :/
Ben onu hesaba katmamisim..
Amam canim tütmesi inan bana fatura odemeye razi ettiriyo insani.
Tam oda isindi derken hoop cam ac,kapi ac yine soguyo
Soba zor tabi canim ya ufo cok pahali bir sey degilse deneyin derim dedigim gibi bi sure calisip bi sure kapali duran bi ayari var o iyi oluyor pişmiyosun da üşümüyosun da
Fiyati konusunda cok fikrim yok,orfan alinacak.
Burda ufo yok zaten.
Bir cresine bakmak lazim.
O ayari iyiymis ozaman..
Sen nasilsin canim
Sabah 6.59da yaznissin o kadar erken mi uyanuyorsun
Zarar konusunda bilmiyorum ama yuzune vurunca insanin bayginlik gecircek gibi oluyo gerci bana sobada da oyle oluyo :) tabi kisinda bebek olunca elektrik giderse olmaz canim. Dogalgaz olsa buyuk rahatlikMutluBulut_ var canimda cok tercih edilmiyor.
Kapatinca soguyo desene.
Infrared isIklari zararli.felan yaziyodu o yuzden takildim,yoksa kararliydim almaya.
Neyse biraz daha sorusturayim bakalim
Bir yandan bu kis mesela gunlerce elektriksii kaldik, kar yagmisti cok.
Oyle olunca sobanin yeri daha bi ayri oluyor ama Rabbim.bilir..
Neyse oraya varalim hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?