2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kuzum eger tutmussa kapaklar bozulmazsa bu is korktugumuz gibi degilmis 4 kucuk kavanoz cikti dun denemek icin yaptim:) suan durumlari iyi gibi insallahta oyle kalir

MutluBulut_ he yaptinmi canim.
Ben aslinda bozulmasindan degilde,cok bol.yapilirdi ya boyle en az 20-30 kavanoz yapilirdi aklimda oyle zorluklar kalmis , simdi sanki az olcude yapamam gibi geliyor.
Ama tabi nereye kadar kacacaz nasipse yavastan yapilir :)

ne güzel bak başlanmış iş bitmiş iş derler, ne yapacaksın onlarla

Kaynatma isini annem ve teyzelerim oturup beraber yapacakmisiz ben sadece dograyip ya da rondodan gecirip baska bir sey yapmadan difrize atiyorum canim

Sen kac tane yapip attin buzluga

Kaynatma isini annem ve teyzelerim oturup beraber yapacakmisiz ben sadece dograyip ya da rondodan gecirip baska bir sey yapmadan difrize atiyorum canim

Sen kac tane yapip attin buzluga

He anlldim canim, benide kaynatma isini annem yapmisti
O yuzden ben yaptim demeyeyim.

Ben daha taze fasulye ve bol bol asma yapragi attim sadece canim.
Hatta yapraklar baya yer kapladi.
2-3 posette baska bisiler atarsam yeter.
Genelde et yenir evde, o yuzden buzluk daha cok etle dolu.
Yazligimda kisligimda et benim :)

Yapin bakalim sizde, guzel olur. Hazira geliyor sonra

Taze fasulyeyi nasil atiyoruz canim? Ben de bi yarim kilo taze fasulye almistim

Yaparsin kuzum :)) bende 10 kilo mu alsma diyorum gerci 10 kilodan kac yarim kiloluk kavanoz cikar onuda bilmiyorum yaptigim 2 kiloya falandi sanirim tam emin olamiyorum :)belkide daha azdi

Ah o heyecan ki ne heyecan :)) daha önce Cvp yazdik

MutluBulut_ aklinda pasakli olarak kalmayim dur olayi cozdum ben

Biz temizlikleri annemle yapiyoruz ya evde ben camasirlari yerlestiriyorum o programi seciyor ic camasirlari ve havlular icin farkli bi program yapiyomus onun disindaki az kirli kiyafetlerimize vs 14 dakikalik program yapiyomusuz

Pasaklı degilim di mi
Kac gundur kafama takildi resmen

duman91 daha önce Cvp yazdım mi hatırlamiyorum cnm Ama yeltenmistim şimdiki gibi ama tel beni atıp durunca siteden pes etmistim sanırım..yok kuzum yaa hala bir kıpırtı yok..bizim kuzu yerinde rahat galiba :)) bu arada ne diycem ismimiz Elif Almina olucak :))

Hepiniz iyisiniz inşallah ..bugün kontrole gittik..haftaya yine gel dedi yaaa :)) dedim artik kontrole mi geliriz doguma mi kısmet :)) eş yani kesemuz eskimeye başlamış.muhtemel tarih 17 si ama iki gün önceden gelebilir dedi.hani kızlar bir hafta önceden gelirdi..bizimki maşallah keyifli içeride :)) şaka bir yana hayırlı zmnda sağlıkla gelsin de ama artik iyice sabırsızlabmaya basladm canlar Yaaaa

Canim benim ciktim ortaya evet :)
Kizin rahati iyi he, olsun canim icerde gelissin daha iyi :)
Isminizde hayirli olsun kuzum, cok guzel Elif ismide :)
Doguma yakin kv deleremi.gideceksiniz canim gerci belki gitmissinizdir,dlgumun yakini uzagi kalmamiski :)
orda yapacaktin ya dogumu.

Rabbim saglivakla kavusturur insallah yavrunuza kuzum

PembeLokum
Canim fasulyeleri annem hasladi biraz, sonra posetlenip hoop buzluga :)
Tadi nasil olur cikarinca bilmem artik

Elif Almina demek
Ben kızım olursa tek isim koymayı dusunuyorum benim gibi cift soyisim kullanırsa diye 2 isim 2 soyisim cok kalabalik oluyor

Anladim canim haslamak gerek demek ki belki ben de haslar koyarim

Bence ayın 15inde dogacak oyle hissettim 15.08.2015
Iyiyiz canim senin dogum haberini bekliyoruz hayirlisiyla insallah

Elif Almina demek
Ben kızım olursa tek isim koymayı dusunuyorum benim gibi cift soyisim kullanırsa diye 2 isim 2 soyisim cok kalabalik oluyor

Anladim canim haslamak gerek demek ki belki ben de haslar koyarim

Dene canim,zaten haslamadan olmaz herhalde.
Digerlerini yaptinizmi

Ayyy ilahi kiz bunu mu dushndun bak gordun mu beyazlari farkli ayarliyomus kadin ohh ne guzelmis bu arada temizlik isi. zavalli ben evlendigim eve girdim herseyi tek basima yapiyorum yazik bana yav yardimci istiyorum aaa ama bi kere hastaydim doktordan gelmistik balayi donusu yemegi annem yapmisti evide annem toparliyodu oh 1 gun iyiydi oyle

Olsun kuzum saglikla grlsinde belkide bu.msji yazdin geldi bellide olmaz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…