- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Kuzum eger tutmussa kapaklar bozulmazsa bu is korktugumuz gibi degilmis 4 kucuk kavanoz cikti dun denemek icin yaptim:) suan durumlari iyi gibi insallahta oyle kalirbuzluğa atarsan o kadar yormaz canım, bende buzluğa ilk defa attım.
küçüklüğümden beri çevremdekiler hep böyle kavanozlara yapardı, koca koca kazanlarda kaynatılırdı o yüzden benimde beynime öyle işlenmiş çok zor gelirdi bu işler ama şimdi buzluk olunca o kadarda büyütecek bişi yokmuş diyorum
buzluğa atarsan o kadar yormaz canım, bende buzluğa ilk defa attım.
küçüklüğümden beri çevremdekiler hep böyle kavanozlara yapardı, koca koca kazanlarda kaynatılırdı o yüzden benimde beynime öyle işlenmiş çok zor gelirdi bu işler ama şimdi buzluk olunca o kadarda büyütecek bişi yokmuş diyorum
ne güzel bak başlanmış iş bitmiş iş derler, ne yapacaksın onlarla
Menemenlik mi yapacaksin konserve yoksa buzluga mi canim
Kaynatma isini annem ve teyzelerim oturup beraber yapacakmisiz ben sadece dograyip ya da rondodan gecirip baska bir sey yapmadan difrize atiyorum canim
Sen kac tane yapip attin buzluga
He anlldim canim, benide kaynatma isini annem yapmisti
O yuzden ben yaptim demeyeyim.
Ben daha taze fasulye ve bol bol asma yapragi attim sadece canim.
Hatta yapraklar baya yer kapladi.
2-3 posette baska bisiler atarsam yeter.
Genelde et yenir evde, o yuzden buzluk daha cok etle dolu.
Yazligimda kisligimda et benim :)
Yapin bakalim sizde, guzel olur. Hazira geliyor sonra
Yaparsin kuzum :)) bende 10 kilo mu alsma diyorum gerci 10 kilodan kac yarim kiloluk kavanoz cikar onuda bilmiyorum yaptigim 2 kiloya falandi sanirim tam emin olamiyorum :)belkide daha azdiMutluBulut_ he yaptinmi canim.
Ben aslinda bozulmasindan degilde,cok bol.yapilirdi ya boyle en az 20-30 kavanoz yapilirdi aklimda oyle zorluklar kalmis , simdi sanki az olcude yapamam gibi geliyor.
Ama tabi nereye kadar kacacaz nasipse yavastan yapilir :)
Ah o heyecan ki ne heyecan :)) daha önce Cvp yazdikGünaydın kızçeler nasılsınız bakalım?
tutkku nerelerdesin canım merak ediliyorsun?
@SirriEyvan nasılsınız bebiş ve sen? Annesini yormuyordur umarım:)
Ladypurple ara ara sancıların başladı mı canım.. Ayy heyecanla bekliyorum resmen:)))
Teşekkür ederiz teyzosu :)Yerim beşiğini ya çok tatlı minakın
Dün girdi topikteydi bakıp çıktı sanırım bir yere de bir şey yazmamış
Hepiniz iyisiniz inşallah ..bugün kontrole gittik..haftaya yine gel dedi yaaa :)) dedim artik kontrole mi geliriz doguma mi kısmet :)) eş yani kesemuz eskimeye başlamış.muhtemel tarih 17 si ama iki gün önceden gelebilir dedi.hani kızlar bir hafta önceden gelirdi..bizimki maşallah keyifli içeride :)) şaka bir yana hayırlı zmnda sağlıkla gelsin de ama artik iyice sabırsızlabmaya basladm canlar Yaaaa
duman91 daha önce Cvp yazdım mi hatırlamiyorum cnm Ama yeltenmistim şimdiki gibi ama tel beni atıp durunca siteden pes etmistim sanırım..yok kuzum yaa hala bir kıpırtı yok..bizim kuzu yerinde rahat galiba :)) bu arada ne diycem ismimiz Elif Almina olucak :))
Canim benim ciktim ortaya evet :)
Kizin rahati iyi he, olsun canim icerde gelissin daha iyi :)
Isminizde hayirli olsun kuzum, cok guzel Elif ismide :)
Doguma yakin kv deleremi.gideceksiniz canim gerci belki gitmissinizdir,dlgumun yakini uzagi kalmamiski :)
orda yapacaktin ya dogumu.
Rabbim saglivakla kavusturur insallah yavrunuza kuzum
PembeLokum
Canim fasulyeleri annem hasladi biraz, sonra posetlenip hoop buzluga :)
Tadi nasil olur cikarinca bilmem artik
Hepiniz iyisiniz inşallah ..bugün kontrole gittik..haftaya yine gel dedi yaaa :)) dedim artik kontrole mi geliriz doguma mi kısmet :)) eş yani kesemuz eskimeye başlamış.muhtemel tarih 17 si ama iki gün önceden gelebilir dedi.hani kızlar bir hafta önceden gelirdi..bizimki maşallah keyifli içeride :)) şaka bir yana hayırlı zmnda sağlıkla gelsin de ama artik iyice sabırsızlabmaya basladm canlar Yaaaa
Elif Almina demek
Ben kızım olursa tek isim koymayı dusunuyorum benim gibi cift soyisim kullanırsa diye2 isim 2 soyisim cok kalabalik oluyor
Anladim canim haslamak gerek demek ki belki ben de haslar koyarim
Dene canim,zaten haslamadan olmaz herhalde.
Digerlerini yaptinizmi
Ayyy ilahi kiz bunu mu dushndunMutluBulut_ aklinda pasakli olarak kalmayim dur olayi cozdum ben
Biz temizlikleri annemle yapiyoruz ya evde ben camasirlari yerlestiriyorum o programi seciyor ic camasirlari ve havlular icin farkli bi program yapiyomus onun disindaki az kirli kiyafetlerimize vs 14 dakikalik program yapiyomusuz
Pasaklı degilim di mi
Kac gundur kafama takildi resmen
Olsun kuzum saglikla grlsinde belkide bu.msji yazdin geldi bellide olmaz :)))duman91 daha önce Cvp yazdım mi hatırlamiyorum cnm Ama yeltenmistim şimdiki gibi ama tel beni atıp durunca siteden pes etmistim sanırım..yok kuzum yaa hala bir kıpırtı yok..bizim kuzu yerinde rahat galiba :)) bu arada ne diycem ismimiz Elif Almina olucak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?