dogru valla oda zor gelıyor ınsanagercı yazın sorun yapmıyorum asıyorum hemen kıuruyo ama kısın evın ıcınde zor oluyo.. hadi şuan bos odam var oraya koyuyorum gercı kısın ama ya olmsaydı o oda :) bazen yetmıyor sandalyelere serıyorum salona :)
Eskisine gore 1 saat erken kalkiyorum suan 06.10 da ayaktayim canim esim ise daha erken gidiyo artik :)
Zarar konusunda bilmiyorum ama yuzune vurunca insanin bayginlik gecircek gibi oluyo gerci bana sobada da oyle oluyo :) tabi kisinda bebek olunca elektrik giderse olmaz canim. Dogalgaz olsa buyuk rahatlik
Toz konusu dogru canim ama hizli.kuruyor iste :) ben evde oldugumdan kurur kurumaz topluyorum sen calisyigin icin sabah assan aksam toplayabilirsinAynen benımde boş odam var yaz kış oraya asıyorum dışarıya bir kez astım toz olmuş kuşlar mahvetmiş o yüzden içeride kurutuyorum
Yol uzun canim o yuzden ise 8 de basliyo :) 12 yi geciyor yatmamiz bazen 1 :) alistim bu duzeneEşin ne iş yapıyo ki bu kadar erken gidiyor akşam saat kacta uyuyorsun peki 6da kalktigına gore erken uyuyorsundur
Toz konusu dogru canim ama hizli.kuruyor iste :) ben evde oldugumdan kurur kurumaz topluyorum sen calisyigin icin sabah assan aksam toplayabilirsin
Yol uzun canim o yuzden ise 8 de basliyo :) 12 yi geciyor yatmamiz bazen 1 :) alistim bu duzene
Yaparsin canim erken kalkabilirsen daha iyi aslinda ogleden sonrasi sana kalir :)yarın ev temizlicem bakalım kaç haftadır evle alakam yok nasıl çıkıca bilmiyorum
Yaparsin canim erken kalkabilirsen daha iyi aslinda ogleden sonrasi sana kalir :)
Tabi toplu olunca ev temizlik daha kolay :) cumartesi kaca kadar calisiyosunen erken 9:30 da uyanırım 10 gibi kahvaltı sonra ev belki bu akşam toparlarsam yarına az işim kalır diye düşünüyorum...
Tabi toplu olunca ev temizlik daha kolay :) cumartesi kaca kadar calisiyosun
Ben bu aksam mercimek mucveri yapicam degisik ama guzel bir tarif :)yazın 6-7 gibi çıkıyoruz kışın 5 te canım ne yemek yapsam diye düşünüyorum :)
Ben bu aksam mercimek mucveri yapicam degisik ama guzel bir tarif :)
Hımmm nasıl oluyo o yemek tarif atarmısın rica etsem
Olmadiginda katmiyorum ben ne varsa :)Hiç denemedim ama güzel olur fakat bende maydonoz yok alınca yaparım hem degişiklik olur sagol
Olmadiginda katmiyorum ben ne varsa :)
Biz kış aylarından hep kullandık canım siz de memnun kalırsınız inş bebekli evde lazım olur çünkü
Iyiyim canım şükür kendimi ev işlerine verdim adli tatildeyim kışa hazırlık yapmayı dusunuyorum hazir tatildeyken
Sen nasılsın
Eskisine gore 1 saat erken kalkiyorum suan 06.10 da ayaktayim canim esim ise daha erken gidiyo artik :)
Zarar konusunda bilmiyorum ama yuzune vurunca insanin bayginlik gecircek gibi oluyo gerci bana sobada da oyle oluyo :) tabi kisinda bebek olunca elektrik giderse olmaz canim. Dogalgaz olsa buyuk rahatlik
aynen canım, bakalım deneriz belki ..
oo kışa hazırlık var he , yap canım yap evdeyken sonra zamanı kalmıyo insanın.
buna şükür kuzum bende, evdeyim, okul yokken dinlenelim azcık
hadi ya
artık yuze doğru çevirmeden ısınılır, aman alınsında bir çaresine bakılır
Ilk defa boyle seyler yapacagim bakalim cok yorucu olmaz umarim :)
Eşimle pazara gittik ilk defa
4 kilo domates 2 kilo yeşil biber 2 kilo kırmızı biber aldık kış hazırlığı için
Yemek yapmak için de patlıcan soğan patates fasulye fln da aldık oh oh
Menemenlik mi yapacaksin konserve yoksa buzluga mi canimEşimle pazara gittik ilk defa
4 kilo domates 2 kilo yeşil biber 2 kilo kırmızı biber aldık kış hazırlığı için
Yemek yapmak için de patlıcan soğan patates fasulye fln da aldık oh oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?