2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Valal oturdum bunu dusundum icime.dert oldu resmen

Annen niye yardim etmiyo sana istemiyo musun ya da ayni sehirde degil misiniz :)

Bazi insanlar istemez yardimci ya da annesi yardim etsin ama benim canima minnet valla ben o kadar.cok ev isi yapamam belimden dolayi :)

Kuzum evlendim barklandim artik o sorumluluk yoksa evlenmemliydim diye dusunurum ben. Hastalik bunun diainda tabi insan hasta olunca tabi iyi olana kadar yardim gerekir :) ayni sehirdeyiz :)

Iyi olmus o zaman canim :))

Gunaydin kizlar :)
Günaydın canım dinlenemeden geri geldim işe Sen nasılsın

Belli mi olur belki bir sürpriz yapar yine de siz hazırlıklı olun

Ahhh kıyamam ben ona canım hafta sonu aklıma geldi ne yapıyorlar acaba diye belki sancısı tutmuştur Rabbim yardımcısı olsun dedim:))) Ayyy çok sevindim canım ikinci Elif'de geliyor bizimde kızmış hafta sonu öğrendik:))))

Günaydın MutluBulut_ nehirnil111 tutkku Ladypurple SirriEyvan atladığım varsa kusura bakmayın kızlar....
Hafta sonu öğrendm ki benim de Kızçemm olcakmış
Babası ve ben inanılmaz sevindik Rabbimize şükürler olsun... Kız erkek farketmez sağlıklı olsunnn gösterdi kuzum bu sefer kendini:))

Canım çok sevindim hayırlısıyla doğum nasip olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz Elif koyacaksın sanırım çok anlamlı güzel bir isim çabucak geçsin zaman o vakit

Günaydın canım dinlenemeden geri geldim işe Sen nasılsın

Belli mi olur belki bir sürpriz yapar yine de siz hazırlıklı olun
Dimi misafirin geldi tabi :)) iyiyim bende canim.temizlige baslicam simdi :))
Ayyy kuzum sonunda kahvalti yataga gelmese bile esim dun pek romantikti uyandim baktim.mutfakta kapi kapali anamm dedim kocam bana kahvalti mi hazirliyo ogrenmiste benden kizmiyim diye tezgahida toparlamis hazirlik asamasinda dagitmamis bu gozler 15. Ayda vunuda gordu nazar degmesin

Ooo elif geliyo hee :)

Evet sorma cumartesi geç döndüm gece neredeyse haber verildi sabah erkenden kalktım evi temizledim hazırlıklar 4 de gittiler eşimin babannesini yolcu etmeye gittik köye gitti sonra yine eve geç döndüm bu bünye isyan modunda

Oo maşallah kuzum Rabbim daha daha fazlasını nasip etsin

Isim konusuda cozulmus oldu kuzum
Hehehe aynen canım benim, bu seferde eşim Elif dedik durduk ama hakkaten Elif mi olcak diyo:))) Elif güzel isimdir cayma sözünden dedim:))) İçim nasıl rahatladı anlatamam ama yine de ayy hadi yanlış gördüyse kesin değilse falan diyorum kendi kendime:)) Ama ultrasondaki hareketleri görmek lazım nasıl bir havalı eli kolu "yaaa dokunmayın bana iyiyim ben burda der gibi:)))

Canım çok sevindim hayırlısıyla doğum nasip olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz Elif koyacaksın sanırım çok anlamlı güzel bir isim çabucak geçsin zaman o vakit
Allah razı olsun canım benim amin amin inşAllah darısı isteyenlere:))) Şimdilik o yönde babamız vazgeçmezse:)))

Selam.kizlar

duman91 kuzuum oy hadi hayirlisiyla gelsin insallah minik Elif.
Erkek olsaydi isim.konusu karisikti demi, Rabbim.buyuk :)

Bulantilarin falan gectimi canim,gobus ciktini

Selam.kizlar

duman91 kuzuum oy hadi hayirlisiyla gelsin insallah minik Elif.
Erkek olsaydi isim.konusu karisikti demi, Rabbim.buyuk :)

Bulantilarin falan gectimi canim,gobus ciktini
Amin canım benim İnşAllah... evet erkek olsaydı isim konusu baya baya karışacaktı Rabbim büyük dediğin gibi... Çok şükür canım bulantılarım da geçti, ayyy hiç sorma göbüşümde çıktı artık pantolanlarımı giyemiyorum diye hafta sonu hamile pantolanu aldımm ohhh çok rahat..
Bu arada bizi baya baya merakta bıraktın bişey oldu sandık.. Allah'tan iyisin ve sorun yoksa şükürler olsun.. Seninde 10 hafta kalmış, Ayyy meltemden sonra sıra sende hadi hayırlısı bakalım sende baya ağırlaşmışsındır:)

He gecis yaptiysan artik hamilelik.pantolonuna tamamdir
E tabi 20 olmusuz, yarilamissiniz canim masallah
Kizimiz.nazli cikti desene taa bu haftaya kadr bekletti anneyi babayi

Evet canim ya, nasipse saka gibi ama az kaldi :)
Alt katta komsum 1 ay erken dogurdu onunda erkek.
Buaralar erkeklerden erken haber aliyoruz hep, hayirlisi :)
Agirlastim canim.ya,cok kilo aldim ben :/
Almiyorum,almiyorum derken gecen ay bir ayda 5-6 kilo almisim, doktorda nasil.basardin bunu diye dalga geciyo.
Yuruyuslerim azdi, bakalim.buay daha dikkat ediyorum.
Tabi saglik.olsun,kilo en son derdim :)
Ayakkabilarimda olmuyor, 36 giyiyordum, gecenlerde 38-39'a bile sigdiramadim ayagimi :)

Sorma canim.ya, bira boyle olmasi gerekti, neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…