- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Ayyy ilahi kiz bunu mu dushndunbak gordun mu beyazlari farkli ayarliyomus kadin ohh ne guzelmis bu arada temizlik isi. zavalli ben evlendigim eve girdim herseyi tek basima yapiyorum yazik bana yav yardimci istiyorum aaa ama bi kere hastaydim doktordan gelmistik balayi donusu yemegi annem yapmisti evide annem toparliyodu oh 1 gun iyiydi oyle
Valal oturdum bunu dusundum icime.dert oldu resmen
Annen niye yardim etmiyo sana istemiyo musun ya da ayni sehirde degil misiniz :)
Bazi insanlar istemez yardimci ya da annesi yardim etsin ama benim canima minnet valla ben o kadar.cok ev isi yapamam belimden dolayi :)
Iyi olmus o zaman canim :))
Günaydın canım dinlenemeden geri geldim işeGunaydin kizlar :)
Hepiniz iyisiniz inşallah ..bugün kontrole gittik..haftaya yine gel dedi yaaa :)) dedim artik kontrole mi geliriz doguma mi kısmet :)) eş yani kesemuz eskimeye başlamış.muhtemel tarih 17 si ama iki gün önceden gelebilir dedi.hani kızlar bir hafta önceden gelirdi..bizimki maşallah keyifli içeride :)) şaka bir yana hayırlı zmnda sağlıkla gelsin de ama artik iyice sabırsızlabmaya basladm canlar Yaaaa
Ahhh kıyamam ben ona canım hafta sonu aklıma geldi ne yapıyorlar acaba diye belki sancısı tutmuştur Rabbim yardımcısı olsun dedim:))) Ayyy çok sevindim canım ikinci Elif'de geliyor bizimde kızmış hafta sonu öğrendik:))))duman91 daha önce Cvp yazdım mi hatırlamiyorum cnm Ama yeltenmistim şimdiki gibi ama tel beni atıp durunca siteden pes etmistim sanırım..yok kuzum yaa hala bir kıpırtı yok..bizim kuzu yerinde rahat galiba :)) bu arada ne diycem ismimiz Elif Almina olucak :))
Canım çok sevindim hayırlısıyla doğum nasip olsun sağlıcakla gelsin bebişinizGünaydınMutluBulut_ nehirnil111 tutkku Ladypurple SirriEyvan atladığım varsa kusura bakmayın kızlar....
Hafta sonu öğrendm ki benim de Kızçemm olcakmış
Babası ve ben inanılmaz sevindik Rabbimize şükürler olsun... Kız erkek farketmez sağlıklı olsunnn gösterdi kuzum bu sefer kendini:))
Dimi misafirin geldi tabi :)) iyiyim bende canim.temizlige baslicam simdi :))Günaydın canım dinlenemeden geri geldim işeSen nasılsın
Belli mi olur belki bir sürpriz yapar yine de siz hazırlıklı olun
Ahhh kıy
amam ben ona canım hafta sonu aklıma geldi ne yapıyorlar acaba diye belki sancısı tutmuştur Rabbim yardımcısı olsun dedim:))) Ayyy çok sevindim canım ikinci Elif'de geliyor bizimde kızmış hafta sonu öğrendik:))))
Isim konusuda cozulmus oldu kuzumGünaydınMutluBulut_ nehirnil111 tutkku Ladypurple SirriEyvan atladığım varsa kusura bakmayın kızlar....
Hafta sonu öğrendm ki benim de Kızçemm olcakmış
Babası ve ben inanılmaz sevindik Rabbimize şükürler olsun... Kız erkek farketmez sağlıklı olsunnn gösterdi kuzum bu sefer kendini:))
Dimi misafirin geldi tabi :)) iyiyim bende canim.temizlige baslicam simdi :))
Ayyy kuzum sonunda kahvalti yataga gelmese bile esim dun pek romantiktiuyandim baktim.mutfakta kapi kapali anamm dedim kocam bana kahvalti mi hazirliyo ogrenmiste benden kizmiyim diye tezgahida toparlamis hazirlik asamasinda dagitmamis bu gozler 15. Ayda vunuda gordu nazar degmesin
Hehehe aynen canım benim, bu seferde eşim Elif dedik durduk ama hakkaten Elif mi olcak diyo:))) Elif güzel isimdir cayma sözünden dedim:))) İçim nasıl rahatladı anlatamam ama yine de ayy hadi yanlış gördüyse kesin değilse falan diyorum kendi kendime:)) Ama ultrasondaki hareketleri görmek lazım nasıl bir havalı eli kolu "yaaa dokunmayın bana iyiyim ben burda der gibi:)))Isim konusuda cozulmus oldu kuzum
Allah razı olsun canım benim amin amin inşAllah darısı isteyenlere:))) Şimdilik o yönde babamız vazgeçmezse:)))Canım çok sevindim hayırlısıyla doğum nasip olsun sağlıcakla gelsin bebişinizElif koyacaksın sanırım çok anlamlı güzel bir isim çabucak geçsin zaman o vakit
Amin canım inşallahAllah razı olsun canım benim amin amin inşAllah darısı isteyenlere:))) Şimdilik o yönde babamız vazgeçmezse:)))
:) İnşAllah canım bakalım aklını çelenler olmazsa:)))Amin canım inşallahGüzel isim vazgeçmez bence
2 isim koyarsınız o zamanda kısa kısa isimlerle olur:) İnşAllah canım bakalım aklını çelenler olmazsa:)))
O da olabilir tabi ama ikimizde tek isim düşünüyoruz :))) Bakalım hayırlısı yaaa2 isim koyarsınız o zamanda kısa kısa isimlerle olur
İnşallah ismini kucağınıza aldığınızda bile hissederek koyarsınız canımO da olabilir tabi ama ikimizde tek isim düşünüyoruz :))) Bakalım hayırlısı yaaa
Amin canım benim İnşAllah... evet erkek olsaydı isim konusu baya baya karışacaktı Rabbim büyük dediğin gibi... Çok şükür canım bulantılarım da geçti, ayyy hiç sorma göbüşümde çıktı artık pantolanlarımı giyemiyorum diye hafta sonu hamile pantolanu aldımm ohhh çok rahat..Selam.kizlar
duman91 kuzuum oy hadi hayirlisiyla gelsin insallah minik Elif.
Erkek olsaydi isim.konusu karisikti demi, Rabbim.buyuk :)
Bulantilarin falan gectimi canim,gobus ciktini
Amin canım benim İnşAllah... evet erkek olsaydı isim konusu baya baya karışacaktı Rabbim büyük dediğin gibi... Çok şükür canım bulantılarım da geçti, ayyy hiç sorma göbüşümde çıktı artık pantolanlarımı giyemiyorum diye hafta sonu hamile pantolanu aldımm ohhh çok rahat..
Bu arada bizi baya baya merakta bıraktın bişey oldu sandık.. Allah'tan iyisin ve sorun yoksa şükürler olsun.. Seninde 10 hafta kalmış, Ayyy meltemden sonra sıra sende hadi hayırlısı bakalım sende baya ağırlaşmışsındır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?