2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

özelden gonderdı canım ıg e eklememıs :)

MutluBulut_ ay canim misafirlige gitmissin ve herkez oturmus
Ne desem bilemedim, sanirim seni fazla yakin,fazla samimi buluyolar canim
diyorum ya sorun bende

hoşbuldummmmalesef şuan gidemedik izni olmadığı için düğün güzel geçti çok şükürr

sevindim senin adına canım ınsallah ızın zamanında gıdersınız :) sende basladn mı calısmaya evdemısın

nehirnil111 basta normal canim ya, hep yemek daveti var ister istemez misafirlige gidince yeniyor, e misafir gelince yeniyor sonuc tombis bisi oluyoruz.
Sonra neymis evlilik yaradi deniyor

nehirnil111 basta normal canim ya, hep yemek daveti var ister istemez misafirlige gidince yeniyor, e misafir gelince yeniyor sonuc tombis bisi oluyoruz.
Sonra neymis evlilik yaradi deniyor
Evet adı evlilik yaradı oluyor hiç kimse demiyor ki fedakar gelin yemekler çöpe gitmesin diye yiyen eşi yalnız kalmasın diye abur cuburuna eşlik eden

Aynen canım biraz iradeyle halledilir inşallah ağzımı tutarsam gidecek 6 kilo

6 kilo neki, peeeh
Aman canim nasipse.bebis planlarina girismeden once zayifla, zayif hamilee kalinca daha iyi.
Ay ben 15 kilo almisim :/
20 kiloyla dogursam.kâr
Hangi arabukadar aldiysam

6 kilo neki, peeeh
Aman canim nasipse.bebis planlarina girismeden once zayifla, zayif hamilee kalinca daha iyi.
Ay ben 15 kilo almisim :/
20 kiloyla dogursam.kâr
Hangi arabukadar aldiysam
Canım hamilelikle öyle oluyor merak etme 20 den yukarı çıkmaz son haftalarda zayıflama bile oluyormuşZaten o yüzden kendimi hep zayıf tutmaya çalışıyorum sabit boyuma göre kalsın kilom istiyorum ki abartmıyım

Oylemi dersin,gercibson aylarda bebegin buyumesi yavasladigi icin evrt az alinabilir kilo.
Verirsin canim.merak etme, ben biraz kiloluyken kaldim hamis, yoksa daha az olabilirdi. Kis aylari bilirsin ye yat,ye yat :)

Oylemi dersin,gercibson aylarda bebegin buyumesi yavasladigi icin evrt az alinabilir kilo.
Verirsin canim.merak etme, ben biraz kiloluyken kaldim hamis, yoksa daha az olabilirdi. Kis aylari bilirsin ye yat,ye yat :)

Yaz ayında almam kötü oldu kış gelmeden vermeli Genelde öyle söylüyorlar tutkum bebiş anneden almaya çalışıyor sanırım kilolarıminnak ya

Yaz ayında almam kötü oldu kış gelmeden vermeli Genelde öyle söylüyorlar tutkum bebiş anneden almaya çalışıyor sanırım kilolarıminnak ya

Yaz bitmis degil canim, verirsin :)
Vaktiniz oldukca aksamlari yarim.saatlik yuruyuse ciksaniz.bile yeter :)
Gerci gec cikiyosun isten, yemekti bulasikti baya gec olur senin

Bazen 10,bazen 11 den sonra yuruyoruz
Alisinca illa yuruyesinl geliyor insanin

kızlarrr aklıma geldı sırf o yuzden gırdım cıkıcam Allah razı olsun sızden ya :) ben ılk recel yaptıgımda basarısızlıktan sonra bır daha yapmam demıstım malum cidden de yapmazdım hanı :) ama siz bana o kadar guzel sözler soyledınız kı gercekten sızın sayenızde tekrar denemıstım ve basarmıstım gecen yaptıgım recellerden kayısı bıttı bende dur seftalıyı yapayım dedım harıka oldu eger recel sevıyosanız yapın derım tarıf yıne cahıde sultandan birde bugun gördum mürdüm erigi recelı varmıs nasıldır acaba hıc yedınız mı ? ben bu aralar murdum erıgı canavarı oldum da yerdım ama bu kadar askla degıl gercekten sadece onu yıyesım var hamile olsam ondan dicem o kadar
hee bide nazar degdı sanırım bana uff bır komsumuz var annemlerın orada gecen kahvaltıda oda vardı..herkes der zaten nazarı cok degıyo dıye ne zaman görse beni resmen halsız kalıyorum hep dıger komsumuz okurdu sagolsun ama sımdı oda yok ordan geldıgımden berı kendımı halsız, bitkin, hatta basımın sol tarafı boynumda falan agrı hıssedıyorum ee tabı bende hemen nazara bagladım bilmiyorum ama kapıdan gırdım basladı ayy nasıl zayıflamıs işte nasıl sunu yapmıs nasıl boyle olmus vs vs övgüler yagdırdı sagolsun ama bı kere masallah demedı annem falan masallah de kız falan dedıler kadında tık yok ahh x teyze bılıyom nıyetın ıyı ama
birde bu aralar az gırıyorum bıraz kavak yellerıne taktım 64. bölümdeyım suan toplam 170 bölüm var
heee pide pazar ucuzlayacak kıslık ıcın derken pahalandı yav patlıcan 1 di 2,5 oldu şaka gibi kırmızı bıber aldım bıraz ama bıraz daha almak ıstıyorum bırde patlıcan atmak ıstıyorum ınsallah bu hafta ucuzlar
sizler yaptınız mı bıseyler ?

Canım işten çıkınca bir yarım saat yürüyorum bak o belki bir nebze rahatlatırbizim orası akşam tur yapılacak gibi elit değil eve girdik mi pilimiz bitiyor zatenSizin ne güzelmiş sana iyi gelir zaten doğum yaklaştıkça

Maşallah sana kuzum ben biraz zor yaparım zaman yokHamile misin yoksa

Oku bol bol canım ya nazar var kesin bende göze inanırım bazı insanların değiyor işteBende bir şey yaptığımda hemen ardından dualarımı okurum nasla felak surelerini eksik etme canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…