Hala devam ediyorsa canım bir sağlık ocağına falan git olmadı hastaneye gitmiyorsan danehirnil111 kabin dardi azicik galiba, bende pantolonlari zar zor oldurayim.derken sonuc.bu...
Biraz daha bekleyeyim.bakalim
PembeLokum canim bildigim ve duydugum kadariyla bunu kisiye bir kere soylemeliymissin, artik gerisi onunla Allahin arasinda. Kilip.kilmayacagi tamamen ona kalmis
Hatta bir baba bile ogluna bir kere soylermis.
Tabikife cok guzel olur evin icinde herkezin namazi kilmasi ama bilemedim,zorlamak iyi degil diye biliyorum ben.
Evdemi calisiyo esin artik cok guzel canim,hem sende yalniz kalmamis olursun
Kizlar bende cati kemigimi aksam iyice incittim.
Pantolon alacaktim, denerken zorlandim herhalde simdi resmen uzerine basamiyorum,cok agriyo.
Yatakta saga sola donmem cok zor.
Sabaha gecmezse gitsemmi doktora bilemefim,onlarinda yapabilecegi bisi yok.
Ayaga kalkinca dusmemek icin tutunuyorum,dogrulamiyorum
Kemik falan cikma olasiligi varmidirki ordada bukadar agriyo
Canım içten gelmesi gerekn bir durum olduğu için bence zorlama sabah akşam kılarım demiş öyle bir kılmaya devam etsin heves ederse diğer vakitleri de kılar inşallah çok güzel bir şey maşallah sana da keşke hepimiz yapabilsek
Geçmiş olsun canım nasıl o derece zorlandı ki bu kadar ağrı veriyor sana çok zordur ya zaten karnında şişDoktora git derim canım ne olur ne olmaz sıcağı sıcağına bazı şeyleri farkedemeyebiliriz
Evet geldiler canım kayınvalidem eltim kaynım sonradan eltimin kardeşi de katıldı güzel geçti çok yemek üzerine değildi zaten balkonda bol bol çay kola içip muhabbet ettik güldük eğlendik çok şükür keyifliydi dünü de atlatmış oldumBugünde kardeşimle arkadaşına geldi sıra
İyiyim canım çok şükür devam tempoyanehirnil111 ararim.doktorumu bakalim .
Sen nasilsim canim
Bende mutfaga gireyim tatli bisiler yapayim diyorum
InsaAllah cnm ya evlenmeden once hep konusurduk evlenince daha cok dine yaklasalim diye ama bakalim insaAllah esim de alisir ikimiz de namazli niyazli insanlar oluruz :)
İyiyim canım çok şükür devam tempoyaYap canım canın çektiyse hafif birşeyler yap yorma kendini fazla ama
Amin canım inşallahÇok güzel bir şey dinimizi yaşamak bakma söylüyorum da istiyorum da icraat yok
Deneyeyim canım sağol inşallah yoğunluğumda azaldı gelenim gidenim çok olmaz gibi başlayayım izlemeyeBen boyle zamanlarda kabe den namaz videolari acip izliyorum kendimi gaza getiriyorum sen de dene istersen :)
aminn cümlemizinnAllah mutlulugunu daim etsin canım
Senin yaş kaçtı? :)
oo hosgeldın yenı gelın balayına gıtmedınız sanırım :) nasıl gectı dugun
nehirnil111 krem.karamel yaptim kuzum.
Birazdan cikartirim,pismistir artik.
Severmisin? Olsa uc ogun yeriz herhalde biz
Ben tatlı hastasıyım sevmediğim hiç bir tatlı yoktur herhaldeKaremel olayını çok beceremiyorum hazır sosla olur ama
Gönder olur tutkum bizim evde revani var artık onu yerim ya da karamelli dondurma vardı onla yatıştırırım kendimiHeh o zaman sorun yok
karemelini yapmak.kolay geliyo banada, yikamasi dertti.ama bir cozumunu buldum o yuzden simdi yapmasi daha kolay geliyo.
Gondereyim sanada hemen paket yapip
Çok şirin bir topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?