2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

MutluBulut_ evet canim dikkat edecegim, biraz daha sabir insallah.
Cok az hafifledi ama okadarda degil.of bilemedim.

Yaa eklemismi meltem.resim :)
Ig arkadaslara acik.yapmis sadece bakamiyorum.artik :)
Kv delerin yaninda kalacakti ya bide simdi giremez o

nehirnil111 kabin dardi azicik galiba, bende pantolonlari zar zor oldurayim.derken sonuc.bu...
Biraz daha bekleyeyim.bakalim

Anladim canim ben de bıktırmamaya calısıyorum :/
Evet evde calısıyor işi ztn pc ve internet üzerinden ya :)

Cabim Allah yardimcin olsun ya gecmis olsun

InsaAllah cnm ya evlenmeden once hep konusurduk evlenince daha cok dine yaklasalim diye ama bakalim insaAllah esim de alisir ikimiz de namazli niyazli insanlar oluruz :)

nehirnil111 ararim.doktorumu bakalim .

Sen nasilsim canim
Bende mutfaga gireyim tatli bisiler yapayim diyorum
İyiyim canım çok şükür devam tempoya Yap canım canın çektiyse hafif birşeyler yap yorma kendini fazla ama
InsaAllah cnm ya evlenmeden once hep konusurduk evlenince daha cok dine yaklasalim diye ama bakalim insaAllah esim de alisir ikimiz de namazli niyazli insanlar oluruz :)

Amin canım inşallahÇok güzel bir şey dinimizi yaşamak bakma söylüyorum da istiyorum da icraat yok

Ben boyle zamanlarda kabe den namaz videolari acip izliyorum kendimi gaza getiriyorum sen de dene istersen :)

Ben tatlı hastasıyım sevmediğim hiç bir tatlı yoktur herhalde Karemel olayını çok beceremiyorum hazır sosla olur ama

Heh o zaman sorun yok
karemelini yapmak.kolay geliyo banada, yikamasi dertti.ama bir cozumunu buldum o yuzden simdi yapmasi daha kolay geliyo.

Gondereyim sanada hemen paket yapip

Heh o zaman sorun yok
karemelini yapmak.kolay geliyo banada, yikamasi dertti.ama bir cozumunu buldum o yuzden simdi yapmasi daha kolay geliyo.

Gondereyim sanada hemen paket yapip
Gönder olur tutkum bizim evde revani var artık onu yerim ya da karamelli dondurma vardı onla yatıştırırım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…