2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

seker000
Amiin kuzum.insallah, Rabbim hayirli.zamani geldiginde sizede nasip eder insallah :)

Diimi ya, aynen oyle
Simdi sira geldi yeni ortama,yeni eve alismaya. Ailelere cok uzak.degilseniz daha cabuk atlatrsin belki bu sureyi ama ben cok yakin olmama ragmen 6-7 ayimi aldi

inşallah inşalahh yok çok şükürr yakınım aileme arabayla 10 dk filan inşallah çabuk alışırımm

Geçmiş olsun canım dikkat et kendineYeter de artar kuzum bu halinle ne yapacaksın daha yemek var mis gibi ekmekle bir güzel ikisi de yenir ki Ne güzel yardım etmesi maşallah diyelim
meraba kızlarrr ben de aranıza katıldımm artıkk yeni gelin olarakkk

Hoşgeldin yeni gelin nasılsın şekerim

hoşbuldumm canımm iyiyim çok şükür sen nasılsınn

Kızlar ben eşimi de namaza alıştırmayı çok istiyorum ya (kendim 4 4 lük değilim ama eşim de alışırsa beraber daha çok dikkat ederiz diye düşünüyorum)

Bugün beraber camiye gittik akşam namazı için üçkaatcı kocam farzı kılmış sünneti kılmamış yaw :) yatsıya ikna edemedim sadece sabahla akşamı kılcam diyor ben de zorlayım mı yoksa şimdilik böyle 2 vakit mi başlasın bilemedim

Bana tavsiyeleriniz var mı napabilirim 24 yaşndaki insani namaza alıştırabilir miyim

Zaten evde calısıyor hic bir engeli yok oh mis degil mi

PembeLokum canim bildigim ve duydugum kadariyla bunu kisiye bir kere soylemeliymissin, artik gerisi onunla Allahin arasinda. Kilip.kilmayacagi tamamen ona kalmis
Hatta bir baba bile ogluna bir kere soylermis.

Tabikife cok guzel olur evin icinde herkezin namazi kilmasi ama bilemedim,zorlamak iyi degil diye biliyorum ben.

Evdemi calisiyo esin artik cok guzel canim,hem sende yalniz kalmamis olursun

Kizlar bende cati kemigimi aksam iyice incittim.
Pantolon alacaktim, denerken zorlandim herhalde simdi resmen uzerine basamiyorum,cok agriyo.
Yatakta saga sola donmem cok zor.
Sabaha gecmezse gitsemmi doktora bilemefim,onlarinda yapabilecegi bisi yok.
Ayaga kalkinca dusmemek icin tutunuyorum,dogrulamiyorum

Kemik falan cikma olasiligi varmidirki ordada bukadar agriyo

Son düzenleme:
ıyı yapmısın canım sanırım gelmıslerdır nasıl gectı :) aman sonra beklentılerıde artıyo bıde kendılerı yapmaz ama sen yapmayınca daha bı cok laf ederler

Doktordan geliyorum , kan tahlili falan yapildi, hemoglobinim/demir dusuk.
Demir hapi verdi bakalim.
96 'ymis bnim, normali 120 -130 yaziyor nette ama doktor 100dn yukari olmali dedi.
Cok takma falan dedi.
Varmi bu islerden anlayan
canım demir hapının yanında yıne degerlerı yukseltecek besınler tuketmeye calıssan
evet ttakma kuzum sadece dıkkat et doktor yıllar once demıstı bana kadınlarda hamıleıkte cok oluyo dıye

yok kuzum gezmeye gıttım dun :) misafirlige ve kuzu gıbı oturdum wc dısında kotusu herkes yerınde oturdu
meraba kızlarrr ben de aranıza katıldımm artıkk yeni gelin olarakkk

oo hosgeldın yenı gelın balayına gıtmedınız sanırım :) nasıl gectı dugun
canım bı gıt bakalım ınsallah devam etmıyodur

gunaydın kızlar :) Ladypurple bebısınden dolayı donus yapamıyormus sanırım sıze yapacakmıs kısa zamanda :) bebısı cok tatlı ya masallahhh :))

Canım içten gelmesi gerekn bir durum olduğu için bence zorlama sabah akşam kılarım demiş öyle bir kılmaya devam etsin heves ederse diğer vakitleri de kılar inşallah çok güzel bir şey maşallah sana da keşke hepimiz yapabilsek
Geçmiş olsun canım nasıl o derece zorlandı ki bu kadar ağrı veriyor sana çok zordur ya zaten karnında şiş Doktora git derim canım ne olur ne olmaz sıcağı sıcağına bazı şeyleri farkedemeyebiliriz
ıyı yapmısın canım sanırım gelmıslerdır nasıl gectı :) aman sonra beklentılerıde artıyo bıde kendılerı yapmaz ama sen yapmayınca daha bı cok laf ederler

Evet geldiler canım kayınvalidem eltim kaynım sonradan eltimin kardeşi de katıldı güzel geçti çok yemek üzerine değildi zaten balkonda bol bol çay kola içip muhabbet ettik güldük eğlendik çok şükür keyifliydi dünü de atlatmış oldumBugünde kardeşimle arkadaşına geldi sıra

Ooo supermis.o zaman canim ne guzel :)) Allah daim etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…