seker000
Amiin kuzum.insallah, Rabbim hayirli.zamani geldiginde sizede nasip eder insallah :)
Diimi ya, aynen oyle
Simdi sira geldi yeni ortama,yeni eve alismaya. Ailelere cok uzak.degilseniz daha cabuk atlatrsin belki bu sureyi ama ben cok yakin olmama ragmen 6-7 ayimi aldi
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinenehirnil111 insallah canim ya, bu halsizlik onun halsizligiymia meeger,hep boyle grip olacakmisim.gibiydim.
Aksam musakka yapmistim, onu yesinler , o taslaklarida kavurursam yeterde artar bile.
Sagolsun esim.bulasikta yardim ediyo, ev islerinde aslinda, sagolsun
meraba kızlarrr ben de aranıza katıldımm artıkk yeni gelin olarakkk
hoşbuldumm canımm iyiyim çok şükür sen nasılsınnGeçmiş olsun canım dikkat et kendineYeter de artar kuzum bu halinle ne yapacaksın daha yemek var mis gibi ekmekle bir güzel ikisi de yenir ki Ne güzel yardım etmesi maşallah diyelim
Hoşgeldin yeni gelin nasılsın şekerim
Bende iyiyim çok şükür canım evlilik nasıl düğün kına balayı herşey nasıldıhoşbuldumm canımm iyiyim çok şükür sen nasılsınn
aynenn canımmseker000 he iyiymis canim, daha farkli oluyor yakin olmasi :)
nehirnil111 sagol kuzum.
Evet yenir .
Boyle aksamlik.dusunmeyince ne rahat oluyor insanin kafasi
Evet çok iyi oluyor bende 1-2 gün düşünmem gibi geliyor
herşey çok güzeldi çok şükürrrBende iyiyim çok şükür canım evlilik nasıl düğün kına balayı herşey nasıldı
Sevindim canım mutluluklar dilerim bundan sonrada herşey gönlünce olur çok mutlu olursun inşallahherşey çok güzeldi çok şükürrr
çok teşekkür ederimm canımmSevindim canım mutluluklar dilerim bundan sonrada herşey gönlünce olur çok mutlu olursun inşallah
Amin canım benim inşallahçok teşekkür ederimm canımmhepimiz her daim çok mutlu olalım inşallahhh
teşekkür ederim canımcımmçok güzel geçti düğün çok şükür mutluyumm
ıyı yapmısın canım sanırım gelmıslerdır nasıl gectı :) aman sonra beklentılerıde artıyo bıde kendılerı yapmaz ama sen yapmayınca daha bı cok laf ederlerCanım soğanla kavurabilirsin geç kaldım kesin yaptın tabi içine domates bile ekleyebilirsin ciger gibi pişirebilirsin onuda annem genelde direk pişirirdi yağına batırarak yerdik vallahi soğan falan olmadan
Demek ki hünerlerini sonraya saklıyorBende sadece makarna salatası yaptım dün akşam dolaba kaldırdım annemlere yaptığım yoğurt tatlısını da dolaba kaldırdım sadece makarnayla tatlıyı vereceğim çayın yanına yemeğe gelmeyeceklermiş aç gelmeyiz dedi eltim çay yanı o zaman olsun dedim onlara kalsa kuru bir bisküvi de olurdu herhalde anlamıyorlar misafirlikten galiba ben yapınca abartı duruyorum saf ben anca yapmaya çalışayım
canım demir hapının yanında yıne degerlerı yukseltecek besınler tuketmeye calıssanDoktordan geliyorum , kan tahlili falan yapildi, hemoglobinim/demir dusuk.
Demir hapi verdi bakalim.
96 'ymis bnim, normali 120 -130 yaziyor nette ama doktor 100dn yukari olmali dedi.
Cok takma falan dedi.
Varmi bu islerden anlayan
nehirnil111 insallah canim ya, bu halsizlik onun halsizligiymia meeger,hep boyle grip olacakmisim.gibiydim.
Aksam musakka yapmistim, onu yesinler , o taslaklarida kavurursam yeterde artar bile.
Sagolsun esim.bulasikta yardim ediyo, ev islerinde aslinda, sagolsun
MutluBulut_ sen nasilsin kuzum, konusamadik .
Temizlik.var galiba :)
meraba kızlarrr ben de aranıza katıldımm artıkk yeni gelin olarakkk
canım bı gıt bakalım ınsallah devam etmıyodurKizlar bende cati kemigimi aksam iyice incittim.
Pantolon alacaktim, denerken zorlandim herhalde simdi resmen uzerine basamiyorum,cok agriyo.
Yatakta saga sola donmem cok zor.
Sabaha gecmezse gitsemmi doktora bilemefim,onlarinda yapabilecegi bisi yok.
Ayaga kalkinca dusmemek icin tutunuyorum,dogrulamiyorum
Kemik falan cikma olasiligi varmidirki ordada bukadar agriyo
Canım içten gelmesi gerekn bir durum olduğu için bence zorlama sabah akşam kılarım demiş öyle bir kılmaya devam etsin heves ederse diğer vakitleri de kılar inşallah çok güzel bir şey maşallah sana da keşke hepimiz yapabilsekKızlar ben eşimi de namaza alıştırmayı çok istiyorum ya (kendim 4 4 lük değilim ama eşim de alışırsa beraber daha çok dikkat ederiz diye düşünüyorum)
Bugün beraber camiye gittik akşam namazı için üçkaatcı kocam farzı kılmış sünneti kılmamış yaw :) yatsıya ikna edemedim sadece sabahla akşamı kılcam diyor ben de zorlayım mı yoksa şimdilik böyle 2 vakit mi başlasın bilemedim
Bana tavsiyeleriniz var mı napabilirim 24 yaşndaki insani namaza alıştırabilir miyim
Zaten evde calısıyor hic bir engeli yok oh mis degil mi
Geçmiş olsun canım nasıl o derece zorlandı ki bu kadar ağrı veriyor sana çok zordur ya zaten karnında şişKizlar bende cati kemigimi aksam iyice incittim.
Pantolon alacaktim, denerken zorlandim herhalde simdi resmen uzerine basamiyorum,cok agriyo.
Yatakta saga sola donmem cok zor.
Sabaha gecmezse gitsemmi doktora bilemefim,onlarinda yapabilecegi bisi yok.
Ayaga kalkinca dusmemek icin tutunuyorum,dogrulamiyorum
Kemik falan cikma olasiligi varmidirki ordada bukadar agriyo
ıyı yapmısın canım sanırım gelmıslerdır nasıl gectı :) aman sonra beklentılerıde artıyo bıde kendılerı yapmaz ama sen yapmayınca daha bı cok laf ederler
Ooo supermis.o zaman canim ne guzel :)) Allah daim etsin insallahCanım içten gelmesi gerekn bir durum olduğu için bence zorlama sabah akşam kılarım demiş öyle bir kılmaya devam etsin heves ederse diğer vakitleri de kılar inşallah çok güzel bir şey maşallah sana da keşke hepimiz yapabilsek
Geçmiş olsun canım nasıl o derece zorlandı ki bu kadar ağrı veriyor sana çok zordur ya zaten karnında şişDoktora git derim canım ne olur ne olmaz sıcağı sıcağına bazı şeyleri farkedemeyebiliriz
Evet geldiler canım kayınvalidem eltim kaynım sonradan eltimin kardeşi de katıldı güzel geçti çok yemek üzerine değildi zaten balkonda bol bol çay kola içip muhabbet ettik güldük eğlendik çok şükür keyifliydi dünü de atlatmış oldumBugünde kardeşimle arkadaşına geldi sıra
Amin canımcım inşallah cümlemiziOoo supermis.o zaman canim ne guzel :)) Allah daim etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?