- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
calısınca zaman zor oluyor bılıyorum ama sonrası ıyı oluyorCanım işten çıkınca bir yarım saat yürüyorum bak o belki bir nebze rahatlatırbizim orası akşam tur yapılacak gibi elit değil eve girdik mi pilimiz bitiyor zaten Sizin ne güzelmiş sana iyi gelir zaten doğum yaklaştıkça
Maşallah sana kuzum ben biraz zor yaparım zaman yokHamile misin yoksa
Oku bol bol canım ya nazar var kesin bende göze inanırım bazı insanların değiyor işteBende bir şey yaptığımda hemen ardından dualarımı okurum nasla felak surelerini eksik etme canımcım
calısınca zaman zor oluyor bılıyorum ama sonrası ıyı oluyor
yok kız degılımama hep hamıleler boyle der ya yedıkce guluyorum
Okudum az önce yıne okuyayım ama sankı eskı komsu okuyunca hemen rahatlardım
nehirnil111 anladim canim, eh olsun yarim.saat yuruyomussun yine hic yoktan.
Bir dilim.ekmek eksilir yine vardir faydasi
Ekmek dedin de çok nadir yiyorum artıkPilavı da kestim dün kola içmeseydim onu da kestim
inşallahh..yok ben çalışmıyorum evdeyimmözelden gonderdı canım ıg e eklememıs :)
diyorum ya sorun bende
sevindim senin adına canım ınsallah ızın zamanında gıdersınız :) sende basladn mı calısmaya evdemısın
Evet sıcaklarda çok istiyor canım soğuk soğukYaa bak bu iyi olmus, fark eeder simdi :)
Koladanda vazgecilir zor olsada
Simdi sicakarda canin istiyodur, havalar soguyuca o istekde gider beeelki :)
Günaydın nasılsın canım
Sen nasilsin kuzum
Aa nerden biliyorsun ki, bir oğlum oldu, bugün tam 38 günlük :)
Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersinIyiyim canim gazi hastanesindeyim hani bahsetmistim ya belimden dolayi:)
Sira bekliyorum:)
Sen nasilsin
Teşekkür ederim :) buradaki herkes yeni gelin mi şimdibak nasılda dogru soyledın
Allah bagıslasın :) hosgeldın aramıza canım :)
Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersinİyiyim bende çok şükür uyku bastırdı yemekten sonra kahve yaptım kendime oturdum takılıyorum gel
O nasıl birşeymiş ki canım ilaç tedavisi mi verdiler neye dikkat etmen gerekiyormuş çok geçmiş olsunGeleyim
Belkemiği romatizması varmış bende yaw
O nasıl birşeymiş ki canım ilaç tedavisi mi verdiler neye dikkat etmen gerekiyormuş çok geçmiş olsun
PembeLokum he sahi gecmis olsun kuzum.
Ameliyat falan diyodun, olmayacaksin demi.
Onemli.bisiymismi bu belkemigi romatizmasi
Teşekkür ederim :) buradaki herkes yeni gelin mi şimdi
Gelin lafını hiç sevmiyorum ya sadece düğünlerde seviyorum
PembeLokum canim benim deme oyle Rabbim buyuk, baska dert vermesin insallah.
Ciksin bakalim.sonuclar,tedaviyle atlatirsin insallah.
Yani en azindan erken farkedildi canim.
Morlini yuksek.tutmaya calis tamam. Gez toz,kafaya takma. Ne kadar huzurlusun,o kadar sagliklisindir :)
Uzuldugum nokta bana yillarca fitik dendi cnm ama romatizmaymis hani ben fitik ne de olsa diye bir daha doktora gitmesem ortaya cikmayacak bobregimi kaybedecegim belki.. zor hastane isleri tani koyma teshis fln zor ya
Ilk basta belirtiler hafif olurmus birden artarmis sonra gebeligim devam etse 9 ayda ne hale gelirdim acaba her sey nasip kismet..
Ben igneden korkuyorum malesef :) hele kalcadan vurulan igneden cok korkuyorum :)
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah geçer hiç canını sıkma tedavisi var çok şükür ne gerekiyorsa yaparsınız geçecek hayırlısıylaIkinize ayni anda cevap vereyim canlarim bobrek agrim vardi biraz iste bu romatizma ic organ tutulmalarina neden oluyormus bobrek kaybi vs Allah korusun bir de tedavi olmazsam sakat kalma riski oluyormus tehlikeliymis epey sinsice ilerliyomus hafife almamak gerekiyomus
Tedavisi nasil bilmiyorum 7 tup kan verecegim o sonuclar cikinca bir kac gun sonra tekrar gelecegiz o zaman tedavi plani olacak ama surekli kontrole tedaviye gelecekmişim
Bebek sahibi olma hayallerimi erteleyecek mi bakalim cunku kortizon igneleri vurulmam gerekebilir
Once dusuk yapmam sonra kan pihtilasmasi sonra belkemigi romatizmasi ust uste iyi geliyo masallah ne deyim :)
Geçen sene Temmuz 21 :)Hos geldin canim.
En eski gelinimiz 2013 son aylarinda evlendi, sonrad 2014luler,2015liler falan var :)
Sen ne zaman evlendin.
Masallah oglusun varmis,Rabbim.bagislasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?