2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bence her bayanın yaşaması gereken güzel bir tecrübe :)

Pek yemiyorunuz o zaman :) zaten minik anneye cok keyifli kahvaltilar yaptirmaz sanirim

sadece ben yediğim için oyle kuzum
her kavanozun sonunda- oh gelsin kilolar
aman gelsin o minnak ben yemesemde oolur

Bebişten hiç vaktin kalmayacağını düşünme :) her işini de yaparsın inş bebeğin huzurlu olursa

inşallah canım,zaten vakit kalmıyor diye soylenenleri anlamıyorum.
maşallah gezmeye gayette guzel vakitleri kalıyor benim tanıdıklarımın, sorsan birşeye vakitler yoktur

Bebişten hiç vaktin kalmayacağını düşünme :) her işini de yaparsın inş bebeğin huzurlu olursa
Bhnu duymak ne guzel ya kimi gorsem abartiyoda abartiyo hayat bitiyo gibi anlatiyolar

Orasi malesef oyle :)

MutluBulut_ bak cocuk yapmak.icin bir neden var
Hakkaten herkez cok abartiyo ve korkutuyo.
Banada en iyi gunlerin, uyu simdi bilmem ne.
E bebek edinip ogleye kadar uyumayi planlamiyorum ya bende,tabiki zorluklari var.
Birnsure katlanilacak.
Herkez gercekten cok acayip olmus

Kizlar demir hapina baslldigimdan beri kahve tanesi yiyemiyorum artik.
Onun icin deli olan ben,cantamda bile gezdiren ben, su an aklima bile gelince midem bulaniyor.
Herhalde eksik birsey buymus.

Ahh canım benim çok sevindim senden böyle güzel haberleri duyunca... Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin İnşAllah... Almina Elif annesini fazla üzmemiş MaşAllah onaa.. Şimdi ne kadarda da tatlıdır ohhh miss gibi de kokuyordur, bizim yerimize de kokla olur mu, dikişlerinde bir an önce düzelir canım bu kadar oldu yaaa:)))

Günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun....
Malum tatildeydim, ahhh o kadar güzeldi ki ama az bile geldi yaaa... Keşke biraz daha uzun olsaydı diyorum kendi kendime:)) Neyse buna da şükür....
Siz neler yapıyorsunuz bakalım meltemde doğum yapmış çok sevindim:))

selam canlaar

canım benim hoşgeldin
tatil bitti he, anne babayın yanında çabuk geçmezmi hiç
dediğin gibi bunada şükür.
nasipse bebiş olunca daha sık görüşürsünüz hem

meltem aldı yavrusunu kucağına çok şükür, sırayı bize bıraktı

Günaydın hayırlı haftalar herkese

selam nehirim, nasılsın

Hoşbulduk canım, evet 2 saatcik yakınıma taşındılar artık daha sık görüşürüz nasipse...
Ayy hiç sorma şimdi sıra sende...:) Sonra da bende... kv 6. ayına girdin diyor ama ben daha hazır değilim 5 diyorum sanırım 6. aydan gün almaya başlamışım 2 hafta sonra dolu dolu 6 ay olcakmış... Neyse göbüşümde artık farkedilir derecede çıktı... Annemler baya alışveriş yaptılar benim için kocaman kocaman yaaa, şimdilik bazısının içini pek dolduramasamda ilerleyen dönemde doldururum galiba
Sen nasılsın baya ağırlaşmışsındır artık... Seninde az kaldı

İyiyim tutkum sen nasılsın

buna şükür bende kuzum, pazardan geldim demin.
Demin dediysem.baya oldu ama :)
Hastane cikisi falan aldik bebise,hayirlisiyla.giyitmek nasip olur insallah.

Cok iyi oldu kuzum yakinina tasinmalari,sende daha rahat durursun.

Aman o ay isini hic sorma,bizdede bir 7-8 ay gerinligi var. Oturup.iyice hesap kitap yaptik 8 aydayim ama nedense bazilari.7sin diyo.
Biz en iyisi hafta olarak saymaya devam.edelim
Sende masallah buyumussun kuzum, zaten aramizda 9 hafta var galiba.

Ay deme oylee bnde bu elbiselere sigarmiyim derken resmn su an dar geliyor.
Az kaldi diye pek birseyde almak istemiyorum artik ama havalar sogursa var halime.
Esimin ayakkabilarini giyiyorum sogukta o derece.
Sandaletlerle iyiydi rahatim yazi cikardim ama simdi..
Yani iyi etmissiniz.bol bol almakla :)
Nasipse onlara bize zor sigacaksin bak :)

Bende buna sukur iste kuzum, kalca kemigi agrim var cok.ona alismaya calisiyorum

bunun farklı deseninden aldık ama renkler aynı.
hep mavi mavi olmasın dedim.
çokta içime sinmedi açıkcası ama neyse sağlık olsun
Çok güzel tatlı neden sinmedi renginden dolayı mı zaten mavi çok getirecekler bende herşeyin mavi olmasını ya da kıza pembe olmasını sevmem yine tatlı şirin renkler yeşiller sarılar beyazlar hepsi yakışıyor bebişlere ki bence bu da çok güzel zaten çoğunluk beyaz Sağlıcakla giysin inşallah

Hastane çıkışını almışsın canım MaşAllah, ayyy bende almak istiyorum ama hala biz hiçbişey almadık, anneannesi sağ olsun hepsini alıyor :) ama ilk elbisesini kendimiz almak istiyorz:))) Daha erken galiba... Bu arada beşik işini hallettin mi canım?
Valla bende biraz önce oturdum hesap kitap yaptım 5. ayımı bitirdim, 6 dan gün almaya başladım ama dediğin gibi en önemlisi hafta hesabı tabi.. :)
Zaten hep hamile kıyafeti aldım canımm, beli lastikli pantolanlar ya da belden aşağı doğru genişleyen bluzlar...
Ayakların o kadar mı şişti canım yaaa, valla bende şişeceğe benziyorum bu gidişle :)))
Senin doğuma kadar havalar serinler canım benden söylemesi...

bunun farklı deseninden aldık ama renkler aynı.
hep mavi mavi olmasın dedim.
çokta içime sinmedi açıkcası ama neyse sağlık olsun
Ayy ben bunu göremiyorum dosya yükleden atar mısın canım, internet adresinden yapınca mı ne göremiyorum da...

pek seçenek yoktu burda kuzum, okulumun olduğu yerden almak ıstıyodum ama kv bugun alalım dedi, herhalde gitmeyecek diğer yere, bende iki kez üstü kapalı şekilde dedim daha güzelleri var bilmem nerde diye ordan alırız diye ama neyse..
karışmıyolar tamam ama keşke bol seçenek içinden kendım seçebilseydim.
neyse sinirlenmiycem

evet kuzum ''nineler'' sağ olsun
ya annemle olunca istediğimi seçiyorum sankı ama kv deyle olunca ağırlğım koyamıyorum, halbuki onlar zamanında hevesini almışlar ,e nlur bizde alsak.
kendim alsam sankı ıstediğimi seçecemde , o alınca ben bunu ıstıyorum dıyemıyorum işte.

başlamışsındır canım 6 ya, bende 8.ayımın ikinci haftasına başladım.
iki ay falan var aramızda.
belden aşağı genısleyen bluzlarla rahat ettim ben cok, ama artık beli lastikli pantolon bulamıyorum, 3xl bile olmuyor.
tayt tarzında aldım bugun, lastiği çıkınca tam olur inşallah.
herşeyimin lastiklerini çıkardım zaten ya
geceliklerim sıkınca gece gece kalkıp hep lastik kestiğim oldu.

şişti canım, yanı bana aynı geliyor ama 36dan 40 a çıkmış numaram ben hala kendımı narin zayııf sanayım
yanlardan şişince olmuyor ayakkabılar işte neyse az kaldı nasipse .

ekledim takımı kuzum, açılır şimdi belki

Eklentiler

• 11f3180d-7353-4ef5-b2be-b87df7e7b590.webp
    25 KB · Görüntüleme: 32
Heh şimdi oldu canım kusura bakma seni de yordum... Hiç de öyle düşünme gayet şık ve sade.. Ben çok severim böyle sade şeyleri... Bende pek pembe alma taraftarı değilim böyle seninkisi gibi krem ya da beyaz alacağım tabi pembeleri görünce tekrardan vazgeçmezsem
Tabi insan kendisi beğenmek istiyor canım, annem huyumu bildiği için hep göstererek aldı, bu nasıl falan diye, eşimi de bu konuda uyardı fatma bak böyle böyle sevmez diye. Bakalım ne kadar dinleyecekler... Zaten onların aldıklarını orda giydiririm Ama dediğim gibi çok hoş içine keşke kuşku düşmesin neden diğer yerlere bakmadık diye falan...
Amanin 3xl bile olmuyor demek, şuan resmen torba gibi duruyor ama tabi dediğn gibi ilerleyen aylarda görücem ben
MaşAllah canım ayakların da baya şişmiş hareket etmek de zorluyordur insanı öyle değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…