2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Anladım canım içime sinmedi almayalım deseydin keşke sonra eşinle falan bakardın olmadı ama bak çok tatlı içini rahatlatayım diye söylemiyorum

duman91 begendinmi, bnde birakayim keskeyi en iyisi . Kalan alisverisi kendim.yapmak istiyorum zaten,onlari bali biraz bn seceyim, ya yine ben seciyorumda iste karsi taraf bence bu guzel diyince bende bisi diyemiyorum.
Insallah seninde kv sana sorarak alir. Insan o kadar para vermisken guzel seyler olsun istiyor iste.
Sizde yavastan alirsiniz kuzum,bizde ilk biz alalim demstik ve 4 aylikken almistik, sonra 7.ayimda falan aldik artik cogu seyleri, simdide eksikleri tamamliyoruz.
Sence yikasammi artik,ytagi alinca yikayip dolabina dizecektim ama bilemedim.
hareketlerim gayet iyiydi kuzum egilme disinda ama simdi cati kemigim agriyinca yatmak,kalkmak,saga sola donmek, yurumek cok zorlasti.
Dogumdada agrirsa boyle bilmiyorum,bacaklarimi ayirirken bile agriyor,orda nasil.yaparim normali bilmem insallah gecer o zamana kadar.

Besigi sormustun buarad kuzum unuttum cevaplamayi.
Daha almadik bisi, bu hafta alsakmi dedik ama abuk subuk ruyalar goruyorum, etkileniyor insan.
Ayima girincemi alsam diyorum, gecmi kalirim.sence :/
Veya en azindan eylulu yarilasakmi diyorum.bilemedik ya, hayirlisi bakalim nezamana nasipse

nehirnil111 calisiyo kv, buhafta evde,evdeyken alalim demis.
Keske susmasaydim ama yine sustum iste.
Neyse hayirlisi buymus, saglikli olsun yeterki alirim.ben ona guzel guzel.ciciler

nehirnil111 calisiyo kv, buhafta evde,evdeyken alalim demis.
Keske susmasaydim ama yine sustum iste.
Neyse hayirlisi buymus, saglikli olsun yeterki alirim.ben ona guzel guzel.ciciler
Anladım canım olsun olmuş bir kere daha ilk cicileri ne güzel şeyler alacak annesi ona Arkadaşım yarın sezeryana alınıyormuş haber verdi şimdi patrondan izin almam gerek sabah girecekmiş şansa da yarın burada depocu çocuktan başka kimse yok ya vermezse izin öğlene kadar gelmiş olurum aslındaAileler yanında ama bende olayım istiyorum

Canım ciddi ciddi içine sinmiyorsa değiştir, ya da yerine başka birşey al... hani sen bilirsin ama ben beğendim gayet sade ve hoş...
Zaten ben kv ye şunu şunu alcaz demicem peşimze takılmasın. ama kesin kız kardeşi takılır :)) Zaten hala diğer şu yaşadığımız mesele gündemde zindan ettiler resmen hamileliğimi... Neyse takmamaya çalışıyorum... Yakın zamanda başlarız bizde heralde yavaş yavaş, gerçi babamızın pek umrunda değil (maddi olarak baya sıkışık o yüzden olabilir)
En azından hastane çıkışını alayım diyorum ben, hem 5'li takım hemde 10'lu takım olarak... Çünkü bir tanesi doğumdan hemen sonra giydiriyorlarmış kanlı olabiliyormuş...
Canım yıkaman için erken gibime geliyor ayına girdiğinde yıkar ütüler katlar korsun dolabına... Ama sen şu beşik işini hallet, kokusu falan çıksın... İçine nevresim falanda alacaksın değil mi ya da uyku seti..?
Canım şu çatı kemiği dediğin yer neresi tam olarak ayıptır sorması...? Çünkü benim çok utanarak söylüyorum, doktora bile söyleyemedim ama hani vajinanın dudak kısımlarından itibaren içe doğru gerildiğini açıldığını hissediyorum, bazen ayakta bile duramıyorum.. Senin de öyle birşey mi, bu sefer kontrole gittiğimde alttan muayene olmak istediğimi söylicem korkuyorum erken doğum riski falan olur mu diye?

nehirnil111 oyle kuzum insallah.

Yaa geldimi o gun :) Rabbim hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip eder insallah.
Masallah iyi durdu minnak yine icerde
Gidebilirsen iyi olur canim,moral olur hem.
Sanada bir heves gelir beelkim

kızzz gelinnnnnn

nehirnil111 oyle kuzum insallah.

Yaa geldimi o gun :) Rabbim hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip eder insallah.
Masallah iyi durdu minnak yine icerde
Gidebilirsen iyi olur canim,moral olur hem.
Sanada bir heves gelir beelkim
Amin inşallah canımİyi olur aslında patrondan hayır cevabını duyarsam çok bozulurum ondan müdür varken ona söylüyordum yetiyordu o da yıllık izinde şimdi direk patrona çıkmak var Benim hevesim var ama imkanlar kısıtlı tabi ağlayan bebişlere tahammülüm pek yok

Kismeti buymus canim ya degistirmek istemiyorum.simdi.
Bitane ddaha aalsammi diye dusundum bende ama hastanede 5 gun kaliniyor normal dogumla ve ordan giydiriyolar /igrenc bisilerle giydiriyolar minnaklari ya /.
Sen al bence madem hemen giydiriyolar.

Diimi ben bekliyeyim.ayimi pasa pasa.
Uyku seti alirim.canim, bende kokusu ciksin diyorum ama guzelce siler cikartiriz kokusunu deniyor.
Bilemedim.ya bakalim belki.buhafta aliriz.

Ay evet o arasi agriyo,ordanda bacaklarimin ic tarafindan asagi iniyo.
Yatarkende belime dogru geciyo.
Sanki kemiklerim ayriliyo boyle garip bir agri,kas agrisi gibi.
Doktor normal dedi bana canim ,alttan bakmadi ama devam ederse bidahakine baktiricam ama zaten bakar gibime.geliyor artik alttan :/
Bazilarinin erken basliyomus bu agrilar kuzum, 10.haftadan sonra yasayan bile varmis. Seninde erken baslamis :/
Zora dusunce yogurt yemeke basladim bende,kemikler bari guclensin.
Yuruyuste iyi geliyo,birde esim yardim.ediyor ayagimi kaldiriyorum,indiryorum ufak ufak egzersizler yapiyorum rahatlasin diye.

Esinde canim heveslenir simdi ilk ciciyi hele alin, sonra kendi bogazindan kisar yine kizina para biriktirir.
Daha ne oldugun farkinda degildir.
Ailesinede lafim yok, bosver sn yuvana bak canim,esinle iyi ol,geri kalan yesin dursun kendilerini

Ayy sizde birde 5 gün kalma durumu var değil mi canım, o zaman hiç gerek yok madem hastaneden giydiriyorlarsa.. Diğerlerini dilediğin gibi alırsın, valla ben artık "maymun gözünü açtı diyorum" alttan alıp herşeye tamam olur demiyorum, hele de kvlerin...
Canım vakti zamanı vardır elbet beşiği almanın, böyle alamayınca ben çok üzülüyordum ama sonra daha güzelini buluyordum o yüzden acele etmiyorum artık ne alacaksam
Ciddi mi hani benimde yaklaşık 1-2 aydır var o ağrılar, sanki açılma yaşıyormuşum gibi, helede ilişkiden o kadar çok kaçıyorum ki daha kötü oluyorum çünkü eşimde anlayışlı Allahtan ama hani kötü bişey olmasından korkuyorum yine de alttan muayene etsinler benim içim rahatlasın :)))
Eeee canım sende son aylardasın gerçi doktor gerek görmedikçe alttan muayene etmiyormuş ama ilerleyen dönemde olabilir... Ben çok yürüyünce yorulunca daha da mahvoluyorum, neyse inşAllah miniklerimiz iyidir...
Şimdi tekrar seçim yapılacak canım Türkiye de belki duymuşsundur, bende seçimde çalıştığım dönemde baya para alıyordum eğer tekrar çalışırsam yine maaşıma ilaveten para vercekler ona güveniyor sanırım babamız... İnşAllah çalışırım:)))

he direk patronun yanına gitmek -evet büyük mesele
olsun belki anlayışlı gunune denk gelir, verir izin, hem oylene kadar dersin, nolcak 3-4 saatle
olsun kız ağlayınca daha ıyıymıs onlar ıcın, ağlasınlar ''abartmadan tabi''

malesef, bir yandan ıyı doktor kontrolundesin, boyle gelip yardım ediyolar emzirme falan, ama bir yandanda..

valla canım susmuyorsan çok iyi, benim nedense hep sonradan gelir aklıma keşke bunu bunu soyleseydim diye, sonrada sabaha kadar düşün dur

evet canım duydum seçimi, inşallah çalışırsın ,alırsın minnakına bişiler. yoruluyosun evet ama hiç yoktan

ya ben şu alttan muayeneyi pek anlamıyorum, normalde hamilelikten once adet şeysi için baktırmıştım ama şimdi afedersin kolunumu sokupta bakıyo
yoksa benmi yanlış biliyorum
bu yuzdende geçen kontrole korkarak gittim oyle yaparsa diye

Aldım bile zaten hiç hayır cevabı almadım alsaydım bozulurdum kesin bir daha isteyemezdim sen mi doğurtcan kız dedi yüzsüzlük ettim yanında olmam mutluluk verecek fotolarını çekicem falan dedim tamam dedi öğlen döneceğim çok heyecanlandım teyze oluyorum o da kardeşim gibi Evet cigerleri için ağlamaları iyiymiş

ee süper o zaman
güzelde laf soylemiş he
senide uyku tutmaz şimdi bu aksam

eşim dün böyle kelebekli çiçek almış, güneş enerjisiyle çalısan.
sabahtan beri cocuklar gibi balkona cıkıp kontrol ediyorum uçuyomu diye
aylakçılık zor bişi

Eklentiler

• unnado-gunes-enerjili-ucan-kelebekler.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 37
nehirnil111 heyecanlı olunmazmı hiç, birde anneyi düşün
ya boyle sezeryanle gününü bilip, beklemekte zor.
bile bile doğuma gidiyosun falan

-----
tam resmini buldum, bundan almış, yıllık çiceğimi aldım dedi

Eklentiler

• 11.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…