2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Çok fenadır onun durumu bebegine kavuşacak anlatılmaz resmen darısı başına bekleyen herkesin başına kuzum

Çok tatlı farklı ya

Çok fenadır onun durumu bebegine kavuşacak anlatılmaz resmen darısı başına bekleyen herkesin başına kuzum

Çok tatlı farklı ya

inşallah amiin canım.
9 aylık bekleme nasipse bitiyor

ben yavaşttan mutfağa gireyim canım, acıktık biraz atıştıralım akşam yemeğine kadar.
1 dilim ekmekle yemiştim, yok arkadaş ben ekmeksiz doymuyorum işte hemen acıktım.

Evet çok heyecanlı canımGir canım afiyet olsun ekmeksiz doyulmaz bilirim ben çok yememeye başladım mesela öğlen yemeğimde kahvaltıda falan hiç tüketmedim akşam da spagettimi yiyeceğim yine ekmek yok ekmeksiz yaşamaya başladım sanki

işte ucunu tutup, yememeye alıştırınca mideyi tamamda mesele alışmak
mide küçülene kadar zorluk çekiliyor malesef
sen maşallah alışmışsın, devam eder inşallah

işte ucunu tutup, yememeye alıştırınca mideyi tamamda mesele alışmak
mide küçülene kadar zorluk çekiliyor malesef
sen maşallah alışmışsın, devam eder inşallah
İnşallah canım tostta falan tabi yiyorum ama çok aramıyorum açıkcası ahh keşke bir tek o şekilde kilo verilebilse

Selamlar kızlar nabersiniz:)
Ya size bir sey soracagim sacmaliyor muyum acaba diye
Esim gecenlerde ailesinden para istedi gondermediler yok diye ama surekli gunubirlik buraya geliyorlar mersinden ee benzin parasini nerden buluyorlar acaba bi tek bize gondermeye yok herhalde paralari
Bir de son geldiklerinde gorumce altin kolyesini gosterdi bak annemin emeklilik hediyesi diye az cok altin seylerin fiyatlarindan anlarim ucuz bir sey degil işlemeliydi 500 lira vardir en az hami paralari yoktu dedim icimden yine ve hani bana hediye yok mu diye dusundum esime de dedim hani bana hediye yok mu ben kızı degil miyim dedim gülümseyerek dedim ama
Sizce sacmalıyor muyum
Hani bana hediye yok mu ya benim annem esime cok sık hediye alıyor
Hadi bana hediye almadınız niye nispet yapıyorsunuz bak emeklilik hediyemiz diye

Bi de bayramda biz yine tatile gidecegiz ama esim bayram oncesi annemlere gidelim bari bayramlarini kutlamaya gunubirlik dedi kiyamadim ona ama mazot parasini senin ailen gondersin demeyi dusunuyorum cunku arabanin mazotunu bittikce babam dolduruyor ayda 1 ya da 2 kere mersine gidis gelis de 200 lira mazot harciyor depoyu bosaltiyor tekrar fullemek gerekiyor yani babama ekstra masraf oluyor niye benim babam odesin onlar mazot parasi gondersin diye dusunuyorum (esimin mazot alacak parasi yok bu arada) siz olsaniz ne dusunursunuz araba esimin degil benim bu arada

Cok mu menfaatci bi dusunce benimki?

Son düzenleme:
Kuzum yanlis anlama ama senin babandan bile almaniz hos degil bence yani siz artik yuvanizi kurdunuz gecim size ait olmali..tabi isler yolunda gitmiyo olabilir ama tatiller lukse giriyor para yoksa gitmemek lazim. Esinin ailesine gelince kendi gecimleri disinda paralari olmayabilir he geri cevirmeselerdi keske ama. Ben hic beklenti icine girmedim annenler banada hediye alsinlar diye ogullarina bile almadilar zaten.. Senin gorumce ayni evde onlarla benim gorumce evli oldugu halde aklima gelmez aa ona almislar bana almamislar demek. Maddi anlamda beklenti icine girme canim yuva kurduysan kendinize guveniyo olmaniz gerekiyodu eminim onlarda oyle dusunuyolardir lutfen kirilma

Olsun canım yine de güzel düşün kontrol altında tutulmak iyidir diye :))
Valla artık geçenki olaydan sonra yeter ettirdiler ne yapayım hiç susmayacağım ne gerekiyorsa diyeceğim, sustuğumdan böyle oldu zaten..:))
Canım inan ben de hiç bilmiyorum ama kolunu değil de parmağını sokuyor olabilir.. Kol baya abartılı oldu şimdi
Yani umarım öyledir diyeyim

PembeLokum canim bilemedim ne desem.
Ailen durumunuzun farkinda ve icten gelerek yapiyor belliki herseyi.
Kendileri istedikleri icin mazotu doldurup,icinden geldigi icin hediye aliyolar.
Bunu herkez yapmaz zaten, masallah babana annene.
Ama bu durum esinide uzebilir, onu ezip gecmek gibi oluyor.
Bunu esinin ailesinin belki gercekten yapmaya imkani yok.
Edaninda dedigi gibi evlilik kendi ayaklari uzerinde durmayi gerektiriyor malesef..
Yani sizin durumunuz gerceten yoksa evet hicbir aile karsidan oturup izlemez bunu,yardim eder ama biriktirmek.icin.bisiyler yapin .
Mesela bayramda tatile gidecekmissiniz, daha uygun birere gidin veya gitmeyin evde olun.
Malesef canim biryerlerden kismadan toparliyamiyo insan, eskilerimiz.ne zorluklarla yuva kurmus,bu gunlere gelmis.
Zor ama hayat boyle iste

Canım netten de öyle herşeyi araştırmamak lazım bazen çok abartılı olabiliyor, esma ya da meltem gelince olmadı onlara sorarız :) deneyimliler nede olsa... Gerçi doğum yapan kolay kolay giremiyor ama beni yalnız bırakmayın yaaaaa
Ahh canım bu aralar tekrardan midem bulanır gibi oluyor birde başım çok dönüyor normaldir değil mi bu bulantıların tekrardan geri gelmesi? Sanki sende de öyle bir durum olmuştu ya da esmada?

Ikinize ayni anda cevap vereyim ben babamla beraber calistigim icin bizim butcemiz bir babam da arabayi aldiginda yasadigim boyunca mazot parasini ben alacagim dedi onun oyle bi hevesi var yani :) Bir de ha babam almis ha ben cok da farketmiyor dedigim gibi bütcemiz bir babamla. Ben bazen var mazotum derim ama dinlemez arabayi goturur ille doldurur depoyu

Soruyu şöyle sorayim mersine esimin ailesine gitmek icin esimin mazot alacak durumu yok o almazsa ben alacagim ben almazsam babam alacak erkek tarafindan istemeyin onlardan beklemeyin diyorsunuz o zaman benim ben mazot almiyorum senin ailenin yanina gitmek icin onlar bizim durumumuza kayitsiz davraniyor demeye hakkim var mi

Bu arada bugun benim dogum gunum ve esim daha hatirlamadi geceden beri

23 yasimdayim artik

Bu arada esim para istediginde gondermemekle beraber kaynanam esimden para istedi sen bize gonder diye tutkku MutluBulut_

Bu da şu yönden zoruma gitti esim is ortaklariyla bozustu ortaklik bitti yeni ortakligini kurdu derken coook fena maddi sıkıntiya girdi ailesi de bunu biliyor (esimin insaAllah kasim ayinda yoluna girecek isleri az kaldi)

Yani bunu bile bile para istemesi kv min zoruma gitti cunku oglunun gonderemeyecegini oglu gondermek istese benim gondermem gerekecegini biliyor aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…