- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
nehirnil111 heyecanlı olunmazmı hiç, birde anneyi düşün
ya boyle sezeryanle gününü bilip, beklemekte zor.
bile bile doğuma gidiyosun falan
-----
tam resmini buldum, bundan almış, yıllık çiceğimi aldım dedi
Çok fenadır onun durumu bebegine kavuşacak anlatılmaz resmen darısı başına bekleyen herkesin başına kuzum
Çok tatlı farklı ya
inşallah amiin canım.
9 aylık bekleme nasipse bitiyor
ben yavaşttan mutfağa gireyim canım, acıktık biraz atıştıralım akşam yemeğine kadar.
1 dilim ekmekle yemiştim, yok arkadaş ben ekmeksiz doymuyorum iştehemen acıktım.
Evet çok heyecanlı canımGir canım afiyet olsun ekmeksiz doyulmaz bilirim ben çok yememeye başladım mesela öğlen yemeğimde kahvaltıda falan hiç tüketmedim akşam da spagettimi yiyeceğim yine ekmek yok ekmeksiz yaşamaya başladım sanki
İnşallah canım tostta falan tabi yiyorum ama çok aramıyorum açıkcası ahh keşke bir tek o şekilde kilo verilebilseişte ucunu tutup, yememeye alıştırınca mideyi tamamda mesele alışmak
mide küçülene kadar zorluk çekiliyor malesef
sen maşallah alışmışsın, devam eder inşallah
Kuzum yanlis anlama ama senin babandan bile almaniz hos degil benceSelamlar kızlar nabersiniz:)
Ya size bir sey soracagim sacmaliyor muyum acaba diye
Esim gecenlerde ailesinden para istedi gondermediler yok diye ama surekli gunubirlik buraya geliyorlar mersinden ee benzin parasini nerden buluyorlar acaba bi tek bize gondermeye yok herhalde paralari
Bir de son geldiklerinde gorumce altin kolyesini gosterdi bak annemin emeklilik hediyesi diye az cok altin seylerin fiyatlarindan anlarim ucuz bir sey degil işlemeliydi 500 lira vardir en az hami paralari yoktu dedim icimden yine ve hani bana hediye yok mu diye dusundum esime de dedim hani bana hediye yok mu ben kızı degil miyim dedim gülümseyerek dedim ama
Sizce sacmalıyor muyum
Hani bana hediye yok mu ya benim annem esime cok sık hediye alıyor
Hadi bana hediye almadınız niye nispet yapıyorsunuz bak emeklilik hediyemiz diye
Bi de bayramda biz yine tatile gidecegiz ama esim bayram oncesi annemlere gidelim bari bayramlarini kutlamaya gunubirlik dedi kiyamadim ona ama mazot parasini senin ailen gondersin demeyi dusunuyorum cunku arabanin mazotunu bittikce babam dolduruyor ayda 1 ya da 2 kere mersine gidis gelis de 200 lira mazot harciyor depoyu bosaltiyor tekrar fullemek gerekiyor yani babama ekstra masraf oluyor niye benim babam odesin onlar mazot parasi gondersin diye dusunuyorum (esimin mazot alacak parasi yok bu arada) siz olsaniz ne dusunursunuz araba esimin degil benim bu arada
Cok mu menfaatci bi dusunce benimki?
Olsun canım yine de güzel düşün kontrol altında tutulmak iyidir diye :))he direk patronun yanına gitmek -evet büyük mesele
olsun belki anlayışlı gunune denk gelir, verir izin, hem oylene kadar dersin, nolcak 3-4 saatle
olsun kız ağlayınca daha ıyıymıs onlar ıcın, ağlasınlar ''abartmadan tabi''
malesef, bir yandan ıyı doktor kontrolundesin, boyle gelip yardım ediyolar emzirme falan, ama bir yandanda..
valla canım susmuyorsan çok iyi, benim nedense hep sonradan gelir aklıma keşke bunu bunu soyleseydim diye, sonrada sabaha kadar düşün dur
evet canım duydum seçimi, inşallah çalışırsın ,alırsın minnakına bişiler. yoruluyosun evet ama hiç yoktan
ya ben şu alttan muayeneyi pek anlamıyorum, normalde hamilelikten once adet şeysi için baktırmıştım ama şimdi afedersin kolunumu sokupta bakıyo
yoksa benmi yanlış biliyorum
bu yuzdende geçen kontrole korkarak gittim oyle yaparsa diye
Günaydın sabah güzeli nasılsın?Gunaydin kizlar :))
Günaydın sabah güzeli nasılsın?
Iyi canim sen nasilsin :))duman91 ay nebileyim.ya ben neden oyle.biliyorum
Herseyi nette hemen arastiran ben,bu durumu nedense hic arastirmadim.
MutluBulut_ selam kuzum,nasilsin
nehirnil111 insallah arkadasin saglicakla alir yavrusunu kucagina canim
Haberdar et bizi sonra :)
Iyi canim sen nasilsin :))
Canım netten de öyle herşeyi araştırmamak lazım bazen çok abartılı olabiliyor, esma ya da meltem gelince olmadı onlara sorarız :) deneyimliler nede olsa... Gerçi doğum yapan kolay kolay giremiyor ama beni yalnız bırakmayın yaaaaaduman91 ay nebileyim.ya ben neden oyle.biliyorum
Herseyi nette hemen arastiran ben,bu durumu nedense hic arastirmadim.
MutluBulut_ selam kuzum,nasilsin
nehirnil111 insallah arkadasin saglicakla alir yavrusunu kucagina canim
Haberdar et bizi sonra :)
Çok şükür canım benim iyiyim, ayyy bebiş de bu aralar pek hareketli baya büyüdü sanırım hoş o kadar göbüşüm çıkmasada artık dışardan hamile olduğum anlaşılıyor:))):))) iyiyim canim sen nasilsin yavrusun nasil :))
Kuzum yanlis anlama ama senin babandan bile almaniz hos degil benceyani siz artik yuvanizi kurdunuz gecim size ait olmali..tabi isler yolunda gitmiyo olabilir ama tatiller lukse giriyor para yoksa gitmemek lazim. Esinin ailesine gelince kendi gecimleri disinda paralari olmayabilir he geri cevirmeselerdi keske ama. Ben hic beklenti icine girmedim annenler banada hediye alsinlar diye ogullarina bile almadilar zaten.. Senin gorumce ayni evde onlarla benim gorumce evli oldugu halde aklima gelmez aa ona almislar bana almamislar demek. Maddi anlamda beklenti icine girme canim yuva kurduysan kendinize guveniyo olmaniz gerekiyodu eminim onlarda oyle dusunuyolardir lutfen kirilma
PembeLokum canim bilemedim ne desem.
Ailen durumunuzun farkinda ve icten gelerek yapiyor belliki herseyi.
Kendileri istedikleri icin mazotu doldurup,icinden geldigi icin hediye aliyolar.
Bunu herkez yapmaz zaten, masallah babana annene.
Ama bu durum esinide uzebilir, onu ezip gecmek gibi oluyor.
Bunu esinin ailesinin belki gercekten yapmaya imkani yok.
Edaninda dedigi gibi evlilik kendi ayaklari uzerinde durmayi gerektiriyor malesef..
Yani sizin durumunuz gerceten yoksa evet hicbir aile karsidan oturup izlemez bunu,yardim eder ama biriktirmek.icin.bisiyler yapin .
Mesela bayramda tatile gidecekmissiniz, daha uygun birere gidin veya gitmeyin evde olun.
Malesef canim biryerlerden kismadan toparliyamiyo insan, eskilerimiz.ne zorluklarla yuva kurmus,bu gunlere gelmis.
Zor ama hayat boyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?