2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

duman91 evet onlara sormak daha mantikli
Ya evet dogum yapan giremiyor, simdi boyleyken girerim.neden giremiyyim diyorum ama nasipse dogunca bilmem..
Yani kuzenlere bakiyorum hani daha yeni dogum yapti ssayilitlar gezmeye vakit buluyolar madem demekki o kadarda hayatin kisitlanmiyor
Evde baskalari varken,cocukla ilgienecegine alip telefonu oturmak evet hos degil ama tuvalete girer yine yazarim he,tabi nasipse dogurayim.hele :)

Canim evet bulanti oluyodu bazen,hatta gecen haftalarda yine oldu,boyle grip olacakmisim.gibiydim hatta sonra gecti.
Neden olur bilmiyorum ama normaldir herhalde,bazilari 9 ay bouunca bulantili..
Tabi yine "nette" okumustum galiba,erken dogum falan bisiler yaziyodu ama herseyide bukadar takmamak lazim.
Gecer insallah seninkide. Bulanti olunca diyorum ilk aylar her gun nasil sabretmisiz boyle, simdi bir gune katlanamiyorken.
Rabbim.sabrini veriyor iste :)

PembeLokum kuzum.onceliklee dogum gunun kutlu olsunn
sevdiklerinde cok huzurlu yaslara insallah.
Belki supriz vardir aklinda canim veya is sorunlarindan hatirlayamadi.bosver sag hos olana hergun dogum gunu :)

O zaman babana masallah canim,icinden gelerek yapiyor belliki.
Esinin aileside oyle, kabul etmektem baska care yok

Durumunuzu bilerek para istemesi evet biraz ayip olmus, belkide ustu kapali sekilde senden istedi.

Mersine giderken mazotu kim.doldurur bilemedim,onlarin vermesi biraz zor belliki.
Buyukluk.sende kalip sen doldurabilirsin canim,tatsizlik cikmasin dersen anca boyle :/
Bilemedim ne desem

Ay esim dogum gunu surprizi hazirlamis bana hediye alcak param yoktu bunlari yapabildim diyo yaa tamam tum sacmaliklarimi geride birakiyorum cok duygulandim 200 liranin hesabini yapicaktim adama

tutkku MutluBulut_

Bak unutmamis canim :)

Sana yakisanda.bu, bosyere esini uzmeye degmez.
Su an.birbirinize ihtiyaciniz var canim,bak esin haziris bisiler elinden geldigince.
Huzurunuz ve sagliginiz varsa, para hayirlisiyla yavastan geir kuzum.
SIkma canini

Canım hayatın o kadar kısıtlanmaz ama tabi şimdiki kadar rahat da olamayız, senin doğumundan 2 ay sonra falan benimkisi, o zamana kadar baya baya toparlarsın heralde diyeceğim :))) gerçi esmanın 3 aylık oldu ama yinede pek giremiyor neyse kuzucaklar iyi olsunda ne yapayım:))))

Evet ya tekrar geri geldi galiba diyorum ama tabi önceleri kadar şiddetli değil, öyle karnım acıkınca oluyor zaten:))

Ay esim dogum gunu surprizi hazirlamis bana hediye alcak param yoktu bunlari yapabildim diyo yaa tamam tum sacmaliklarimi geride birakiyorum cok duygulandim 200 liranin hesabini yapicaktim adama

tutkku MutluBulut_
Canım doğum günün kutlu olsun, İnşAllah musmutlu olursunuz eşinle bir ömür... parası olmasada bir şekilde gönlünü yapabiliyorsa diğer yaşanan tüm tatsızlıkları unutuyor insan... Belki eşinin ailesi de madem paraları yok sağa sola neden gidiyorlar diye düşünüp size inanmayabilirler, hani babamın verdiğini çok da göz önünde bulndurmayabilirler ama edanın da dediği gibi biz artık ayrı bir ev olduk ayrı sorumluluklarımız var bunun farkında olmamız lazım... Benimde eşim farkında değil, kardeşinin kredisini ödemeye başlıcaz ama paramız yok, gidip onlardan harçlık alacakmışız ne kadar saçma.... herkesin kesesi farklı sonuçta yani... Neyse hayırlısı olsun.... Sıkma sen canını daha fazla...

duman91 aynen canim saglik olsun.
Zaten 40 gunluk olana kadar zor, sonra biraz ele gelmeye basliyolar :)

Gecer canim o merak etme,bunlarda tadi tuzu artik son aylarin :)

duman91 aynen canim saglik olsun.
Zaten 40 gunluk olana kadar zor, sonra biraz ele gelmeye basliyolar :)

Gecer canim o merak etme,bunlarda tadi tuzu artik son aylarin :)
Ayyy daha son aylara girmedim ama beni telaş sardı resmen, oturup kalkarken zorlanıyorum, gece yatakta dönerken zorlanıyorum, çok mu nazlıyım yaaaa, hani o kadar da kilolu değilim ama bilemedim...
Kız birde ben çok tecrübesizim yani hiç bebeklerle haşır neşir olmadım, ne zaman ne giydireceğimi, nasıl emzireceğimi, nasıl tutacağımı bile bilmiyorum, kafamda şimdiden bin tane soru var

Yorumlar icin tsk ederim canlar iyi oluyor farkli gorusler adli tatil bitti ben de adliyeye gitmistim ordan ciktim simdi bürodayim :)

Esim beni buroya gotururken de 200 lira cikardim "asgm bak biz bunu car cur ederiz simdiden bunu arabaya saklayalim ki mersine gidecez ya o zamana mazot aliriz beni anneannene goturmeyi de unutma sakin "dedim mutlu oldu

Sizin yorumlarinizla edindigim dusunce de şöyle oldu "benim ailem dusunuyor ve yardim ediyor destek oluyor ama onun ailesi kendiliginden dusunmuyorsa onlardan bir sey beklememeliyiz zorla olmaz sonucta kendi ayaklarimiz uzerinde durmaliyiz diye evlendik esimin ailesinin yanina giderken mazotu ben karsilasam ne olur esimi de uzmeye gerek yok adam zaten sıkıntı icinde"
duman91 tutkku MutluBulut_

duman91 ya nebileyim naz yaptigimizda oluyodur ama agirlastikca zorlasiyor canim.bu dediklerini yapmak.
Kiloyla alakali degilde bebegi zorlamayayim diye dikkatli hareket etme cabasindayiz , e tabi sonuc disardan nazlilik gibi gorunsede takmiyorum.
Sonucta karsi tara hamileligini kolay gecirdiysyse,herkez oyle olacak diye bisi yok.

Ben 3/4 kuzen cocuguna baktim canim, daha 13 gunlukken bez falan degstirdiim oldu ama simdi gel sor yaparmisin-hayir.
Korkuyorum,bildiim herseyi unuttum, nezamana kadar sut verilir,su nezaman verilir, hangi mamayi yerler hic bilgim yok.
Ama kimse anasinin karnindan anne baba olarak dogmuyo,nasipse yavas yava ogreniriz.
Bak hamilelik icin ufak bil bilgin varmiydi senin,ben daha cok netten bilgi edindim, halbuki yapamam derdim.
Duse kalka bizde onlarla buyuyoruz :)

Ama korkuyorum evet
Ufacik bebek aglarsa bisiydende anlamiyolar,susturmasi zor oluyor

PembeLokum isbasi yapildi he, olsun canim seninde iste kafan dagilir :)

Cok guzel dusunmussun canim,herseyi oturup birlikte halledin emin ol daha cok baglanacaksiniz birbiinize hem :)
Tatsizlik cikarmaya gerek yok para icin :)

Bu arada bugun benim dogum gunum ve esim daha hatirlamadi geceden beri

23 yasimdayim artik

tutkku kuzum yazını alıntılamıştım ama niye çıkmamış anlamadımİş yerindeyim 12 gibi geldim yemek falan derken anca girebildim canımBebişimiz dünyaya geldi 2480 gr yerim minnakı ben çok şükür korkutuğumuz bir şey olmadı 2100-2200 gr olsaydı küvezde kalabilirdi ama şükürler olsun Rabbim sadece biraz nefes veriyorlar hava veriyorlar biz iş yerine döndüğümüzde yarım saate çıkartacaklardı minnakı
Arkadaşım narkoz etkisinde biz sürekli telkin ettik bebişinden bahsettik ama şuanlık baygın şekilde bakıyor sanırım yavaş yavaş bir kaç saate kendine gelir o da O kadar güzel bir duyguymuş ki anneyle babayı düşünemiyorum ama herkes yaşamalı sadece bunu biliyorumOdasını süsledik heyecanla bekledik söylediklerinden biraz daha geç aldılar yüreğimiz ağzımızdaydı hep ameliyatheneye girdi 15 dakika sonra bebegi getirip gösterdiler odaya çıkardılar doktorlar kontrol edecekmiş anne yarım saat sonra falan çıkabildi doğumhaneden bizi görsen herkes bir oradan bir oraya koşuyor anlatılmaz yaşanır inanılmaz güzel bir duyguRabbim sizlere de nasip etsin sürekli doğuma gidesim var

PembeLokum canımcım seninde yazamamışım bugün çok heyecanlandım sanırımDoğum günün kutlu olsun canım nice ailenle sevdiklerinle güzel yaşlara inşallahEşinin düşünmesi değer vermesi bile yeter tabi ki Rabbim bir ömür boyu mutluluk versin sağlık huzur olsun herşeyin üstesinden gelirsiniz inşallah

Evet aynen öyle küçücük yerde nasıl rahat eder ki deyip duruyorum, üstelik daha 500 gram falan sanırım:))) eşime söyledim yarım kilo diye oooo baya olmuş yaa diyor:)))
Canım kimse anasının karnında öğrenmiyor (bizim minnaklarda) ama işte yine de tecrübesizlik sardı dört bir yanımı, dediğin gibi hamileliği planlamadan önce hiçbir bilgim yoktu hamilelikle ilgili, şimdi prof oldum resmen:)))
Hiç sorma canım ağlayacaklar ama ne demek istediklerini bilmeyeceğiz o ağlayınca bende ağlarım artık eşim ikimizzi birden sustrmaya çalışır:)

MaşAllah canım benim, Rabbim sağlıklı güzel ömürler nasip etsin İnşAllah.. Ne kadar güzel bi tatlı telaş olmuştur şimdi, sende şahit oldun işte... Kız sırayla gel bizim doğumlara da
Güzel temennilerin için de ayrıca teşekkür ederiz

bunu okuyup ağlamamak mümkün müü???

Hoşçakal Baba Evim !
Baba evindeyim...Ama "misafirim" artık !

Annem gözyaşlarını saklıyor benden,usul usul ağlıyor.Babamın yüzü gülse de,içi kan ağlıyor...

Misafirim artık...Eşyalar kutulara yerleşiyor,odam ve aynı odayı paylaştığım can kardeşim halen gideceğimi kabullenemiyor.

15 gün kaldı taşınmama...Ne zaman ki taşıma aracı kapının önüne gelecek,bu oda tamamen boşalacak...

İşte o an ıssız kalacak...Odamın da ağladığını hissedeceğim...

Gidiyorum ben,başka yuvanın dişi kuşu olmaya...

Çok özleyeceğim burayı,burada ağladığımı,burada güldüğümü,burada kardeşimle kavgalarımı...

Gidiyorum ben...Düzenini kendimizin belirlediği kocaman bir eve...Orada ben yokum biz varız...

Artık iki kişi için yaşayacağım...İçim acıyor belli etmesem de koyuyor bana gidişim...

Gelin oluyorum ben...Hem ağlarım hem giderim gibisinden...

Bende senin gibi olacağım anne...Evimin kadını,evimin annesi olmaya gidiyorum...

Gitmeme 15 gün kaldı,her şeyi çok özleyeceğim...

Eve geç geldiğimde babamın beni sinirli sinirli bekleyişlerini...

Bir şeyi beceremediğim de beceriksiz diye bağırmalarını...

Kardeşimle kavga ettiğimde sen büyüksün sen ablasın alttan al deyip azarlamalarını...

Pazar günleri o mis gibi hazırladığın kahvaltıyı ve bizi şarkıyla uyandırmalarını...

Hasta olduğum da sabaha kadar uyumamalarını...

Kısacası ben bu evde yaşadığımız her şeyi ama her şeyi çok ama çok özleyeceğim...

Hoşçakal odam...
Hoşçakal çocukluğum...
Hoşçakal annem...
Hoşçakal babam...
Hoşçakalın kardeşlerim...

HOŞÇAKAL BABA EVİM !

annemin evine gidince eşimi, evime gidince annemi babamı kardeşlerimi özlüyorumm..napıcam benn

Amin inşallah canımÇok güzel bir duyguymuş iyi ki izin alıp gitmişim hiç gelmek istemedim mecburdum ama akşam koşa koşa gideceğiz yineGelirim vallahi hastane de en güzel bölüm çocuk bölümü

Herkes yaşıyor aynı duyguları canım ben 2-3 hafta sürekli ağladım tam da Ramazan ayına denk gelmişti özellikle sahura kalktığımda bol bol ağladım eşimden gizli ağladım o da ağlıyorsun farketmiyorum mu sanıyorsun derdisık sık gittikçe annen baban kardeşlerin orada iyi bunu gördükçe daha da rahatlayıp evine dönüyorsun zamanla alışıyorsun en azından mecburuz herşey yaşadı alışılıyor demek ki biraz daha zamana ihtiyacımız var kedimizi her gün özlüyorum sürekli annemlerle konuşuyorum gün içinde kaç kere bilmiyorum ama özlem hep aynı hasret farklı Allahtan yarım saat yolum var yok

canımm yaa..ben de ağlıyorumm ağlayınca da eşim mutlu değil misin diye soruyor..zormuş gerçekten de..ama alışılıyor sanırım bi şekildee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…