2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ya zaten son aylarda aliyosun bütün kilonu şimdiden ne gerek var o kadar yiyip içmeye
Aynen canım, zaten sonradan iştahın bir açılıyor engel olamıyorsun:) Mesela ben sabah 7,30'da kahvaltı ettim, ama saat 11 deyince tekrar acıkıyorum, öğle arasına kadar birşeyler atıştırmak zorunda kalıyorum.. Tabi akşama davul gibi geziyorum evin içinde :)

Benmde açıldı istahm biraz bende su felan iciyorm akşam yemekte ekmek yememeye calsyrm ama nereye kadar eninde sonunda gelcek kilolar

Benmde açıldı istahm biraz bende su felan iciyorm akşam yemekte ekmek yememeye calsyrm ama nereye kadar eninde sonunda gelcek kilolar
Aynen canım kilolardan kaçış yok ama kontrollü kilo almamız gerekiyor desemde 7 kilo almış bulunmaktayım ((
Şimdilerde biraz daha dikkat ediyorum dediğin gibi akşamları ekmek yemiyorum, tatlı da yemiyorum... Neyse kilolalar bir şekilde verilir bebişlerimiz sağlıklı olsunda...:)

Aynen canım ben en son bi kilo almistm ama 2 hftadr tartlmyrm kılo alcam diye yememezlk yapmyrm açıkçası zaten daha 2 haftadr yemek yiyeblyrm

anatkh018
duman91
nehirnil111

Buna sukur kizlar bende iyiyim.
Sinavdan ciktim,insallah gecerim

ilknurrr22 benim daha 5.ayda sismeye basladi ellerim.falan..hatta hastanede kalmistim birsure,neden bukadr erken diye falan ama hamileliktenmis.
Tuzluda cok ymiyorum ama oluyo iste illa.

Kilolarida takma.canim,saglik olsun elbet veriliyor. Bende cok az almistim ama 6.aydn sonra kontrol edemedim, ve simdi 16 kilo almis durumdayim
Ha disardan bellimi hayir degil,sanirim.odemlerim bukadr kilo aldiriyo.
Tatli yiyomusun cok

ne yaptın dun :)
oo kocaman oldu oda masallah :)))

bak ya 8 dogum dıle kolay kadın neredeyse her sene hamıle kalmıstır suan yasadıklarını 8-10 yıl yasadıgını dusunsene
yapmıssındır sanırım sende artık gec oldu

Dün valla neler yapmadım ki :)
Şehriye çorbası, sebzeli bulgur pilavı yaptım.. Yanına da tavuk haşladım (eşimin istediği)
Daha sonra bir yandan da bugünün yemeğini yaptım.. Güveç... Bugün rahatım valla, dünden yemeklerim de kaldı... Ama baya yoruldum:)

anatkh018
duman91
nehirnil111

Buna sukur kizlar bende iyiyim.
Sinavdan ciktim,insallah gecerim
İnşallah geçeceksin canım dualarım seninle
selam kızlar naslsınız :)
İyiyim kuzu sen nasılsın

Hay maşallah ne kadar güzel yemekler öyle canımAfiyet şeker olsun

oooo dokturmussun dun ıyı barı bugun rahatsın benımde yemegım arttı ama bıraz bugun oglen yedım kalanıda yarın oglen yerım bu aksam balık almayı hedeflıyorum gecen hafta gordum almadım pazardan cıkınca canım ıstemeye basladı 1 haftadır bugunu beklıyorum bızım buralarda balıkcıda yok

İyiyim kuzu sen nasılsın

iyiyim canım bende cok sukur

Rabbim daha daha iyi etsin canım Benimde aklımda balık var önümüzdeki hafta düşünüyorum bakalım

Rabbim daha daha iyi etsin canım Benimde aklımda balık var önümüzdeki hafta düşünüyorum bakalım
amin canım :) artık balıklar bollastı ucuzduda balık

Tıkla bak şu habere sinir oldum Keske bu olay olmasaydı ama ne olursa olsun gıtmelerı buyuk yanlıstı dıye dusunuyorum onca şehitten sonra

amin canım :) artık balıklar bollastı ucuzduda balık

Tıkla bak şu habere sinir oldum Keske bu olay olmasaydı ama ne olursa olsun gıtmelerı buyuk yanlıstı dıye dusunuyorum onca şehitten sonra

Evet ucuzlamış fırında yapıcam ya da balkona ufak tüp almam gerekecek çünkü amerikan mutfaklı salonumda yaparsam yandık

Bende ilk defa gördüm bu haberi canım sürekli haberlere bakıyorum iş yerinde fırsat buldukça o kadar üzgünüm ki artık haber sitelerinden başka bir şeye bakamaz oldumBu olayların olması tabi ki güzel değil gücümüzü gösterelim birlik olalım yürüyüşümüzü de yapalım ama yakıp yıkmak ancak onlara yakışır bunlara gerek yoktu gereksiz yaksan da ne değişecek yani Siyaset burada yapılır mı bilmiyorum ama herşey ortaya çıktı neden Chp den bu tavır anlamadım şuanda resmen cizreye doğru yürüyorlar pkk nın yanında olmak için oradan çıkartmak için ve bunu izliyoruz

oo fikir harikaymıs canım :) tüp iyi olur balkona :) benim fırın kapalı balkonda bende fırında yapıyorum ıyı oluyo ıcerıye koku gelmıyo :)
gözümden iyice dustuler ben izlemıyodum hatta okumuyodum ızleyınce dayanamıyorum elde degıl ızlememekte tabı o ayrı ama bır gıreyım dedım bolume tek tek okuyorum suan

Sanırım öyle yapacağım bende kızartılmış seviyorum özellikle istavrit mısır unuyla un karışık

Çok tuhaf şuanda o kadar derin acılarımız varken bu gösterişe gerek yoktu herkesi karalayamayız belki ama bence Hdp partisinin yolu belli oldu öncesinde belki bazı insanlar anlayamadan oy verdiler sırf Akp gitsin diye ama şuanda açık açık bağırıyorlar destekçileriyiz diye

nehirnil111 insallah kuzucum cok sagol Sonuclari.bekliyoruz bakalim..

MutluBulut_ hakkaten buyuk sabir isteyen is hamilelik.. Tabi hepsi normal dogum birde,masallah eskiler o yuzden daha dincler :)

Yapamadim.pilavi canim,karnim agriyodu annemlerdeydim zaten eve gidemedim.
Ordan aksamligimizi yapip gectik eve.
Buaksamda kvdeyiz nasipse, artik cumaya kaldi benim pilav

bende kızartmak cok yaglı oluyor dıye bırde kokudan dolayı mısır ununa - una bulayıp yaglı kagıt serdıgım fırın tepsısıne dızıyorum uzerınede bıraz yag tabı dırek kızartılmıslar bırebır aynı olmaz :) ama yakın :)
cok merak edıyorum bende cevremde bu yuzden oy verdık dıyenler vardı acaba sımdı pısmanlar mı

ınsallah bende yasarım o gunlerı
sımdı nasıl ıyımısın ?
ıyı olmus ama bu aksamda ıyı yemek derdın yok :)

Oluyordur öyle de canım
Bence pişmanlardır pişman olmayanlar da sırf uyuzluğuna gururuna yediremediğinden

İyiyim kuzu sen nasılsın

Teşekkür ederim canım, yaptım ama valla yoruldum yaaa artık eski tempom kalmamış bunu farkettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…