Aynen rahatım çok şükür :)))oooo dokturmussun dunıyı barı bugun rahatsın benımde yemegım arttı ama bıraz bugun oglen yedım kalanıda yarın oglen yerım bu aksam balık almayı hedeflıyorum gecen hafta gordum almadım pazardan cıkınca canım ıstemeye basladı 1 haftadır bugunu beklıyorum bızım buralarda balıkcıda yok
iyiyim canım bende cok sukur
Canım hamilesin çok normal artık ağırlaşıyorsun da git gide doğumdan sonra toparlayacaksın şimdilik takma kafana her gün yemek pişirilmiyor zatenTeşekkür ederim canım, yaptım ama valla yoruldum yaaa artık eski tempom kalmamış bunu farkettim :))
Benim burda pek nete girilmiyor yani yasaklı, habere bakamadım.. Cidden öyle bişey mi yapıyorlar yaaaa yazıklar olsun....Evet ucuzlamış fırında yapıcam ya da balkona ufak tüp almam gerekecek çünkü amerikan mutfaklı salonumda yaparsam yandık
Bende ilk defa gördüm bu haberi canım sürekli haberlere bakıyorum iş yerinde fırsat buldukça o kadar üzgünüm ki artık haber sitelerinden başka bir şeye bakamaz oldumBu olayların olması tabi ki güzel değil gücümüzü gösterelim birlik olalım yürüyüşümüzü de yapalım ama yakıp yıkmak ancak onlara yakışır bunlara gerek yoktu gereksiz yaksan da ne değişecek yani Siyaset burada yapılır mı bilmiyorum ama herşey ortaya çıktı neden Chp den bu tavır anlamadım şuanda resmen cizreye doğru yürüyorlar pkk nın yanında olmak için oradan çıkartmak için ve bunu izliyoruz
Aynen hergün yemek yapmak sıkar yaaa... Bazen ne yapacağımı bile bilmiyorum en çok o canımı sıkıyor yapması değil de ..:) Zaten sebzeleri falan oturarak doğramaya çalışıyorum, salatayı da oturarak yapıyorum :)Canım hamilesin çok normal artık ağırlaşıyorsun da git gide doğumdan sonra toparlayacaksın şimdilik takma kafana her gün yemek pişirilmiyor zaten
Şuanda Şırnak Cizre de sokağa çıkma yasağı var canım olaylardan dolayı çatışmalar yaşanıyor yoğunluklu olaylar var çünkü ve şuanda dünden beri yani Hdp Selahattin Demirbaş olmak üzerine yaklaşık 40 araç olarak Midyat ilçesinde durdurdu polisler hayır geçemezsiniz yasak diye bunu dinlemediler ve idil mi ne o yola doğru dağlardan bayırlardan ulaştılar 8 saat yürümüşler sanırım orada yine durdurdu polis en son bekliyorlardı amaçları cizreye gitmek 90 km falan var düşün vatan aşkımı bunları o kadar saat yürütüyorBenim burda pek nete girilmiyor yani yasaklı, habere bakamadım.. Cidden öyle bişey mi yapıyorlar yaaaa yazıklar olsun....
En güzelini yapıyorsun canım otur çok ayakta durmaAynen hergün yemek yapmak sıkar yaaa... Bazen ne yapacağımı bile bilmiyorum en çok o canımı sıkıyor yapması değil de ..:) Zaten sebzeleri falan oturarak doğramaya çalışıyorum, salatayı da oturarak yapıyorum :)
Evet canım onu biliyorum dün tv de izlemiştim... 150 kişiyi falan abluka altına almışlar cizrede sıkışmışlar yardım istiyorlarmış telefon görüşmeleri varmış sanırım.. Eşim söyledi bana da ama tv de bu haber yoktu... Ben chp NEDEN gidiyor o kısımdayım?Şuanda Şırnak Cizre de sokağa çıkma yasağı var canım olaylardan dolayı çatışmalar yaşanıyor yoğunluklu olaylar var çünkü ve şuanda dünden beri yani Hdp Selahattin Demirbaş olmak üzerine yaklaşık 40 araç olarak Midyat ilçesinde durdurdu polisler hayır geçemezsiniz yasak diye bunu dinlemediler ve idil mi ne o yola doğru dağlardan bayırlardan ulaştılar 8 saat yürümüşler sanırım orada yine durdurdu polis en son bekliyorlardı amaçları cizreye gitmek 90 km falan var düşün vatan aşkımı bunları o kadar saat yürütüyordün bir video yayınlandı terorist bir kanalı arayıp sanırım kendi kanalları burada 200 kişi kaldık kalmadık kurtarın cizreyi diye Demirbaş ta sanırım kurtarmaya gidiyor başka ne açıklaması olabilir ki oraya gitmenin devletin yasağını çiğnemeye çalışarak
Chp oraya gitmiyor canım Hdp nin yerine gidiyor geçmiş olsuna her yer de binalarına saldırı oldu yakıldı falan ya onlara geçmiş olsun demeye gitmişler geçecek herhalde dediklerindeEvet canım onu biliyorum dün tv de izlemiştim... 150 kişiyi falan abluka altına almışlar cizrede sıkışmışlar yardım istiyorlarmış telefon görüşmeleri varmış sanırım.. Eşim söyledi bana da ama tv de bu haber yoktu... Ben chp NEDEN gidiyor o kısımdayım?
Evet liste yapmak çok mantıklı yapabilirsem bende yapayım bakalım... İşte bende dolabın ve midemin durumuna göre hareket ediyorum:)En güzelini yapıyorsun canım otur çok ayakta durmaBende 1 gün yapıyorum 2 gün yiyoruz sonra tekrar arada kahvaltı türü kızartma türü falan yapıyorum sıcakta zaten yenmiyor bir de aylık liste çıkartıyorum ne yapacağıma dair bu sefer aklımda yemek olmuş oluyor yoksa öteki türlü zor gerçekten sürekli ne yapacağım demek
Heeee şimdi anladım... Neyin yalakalığı şimdi bu yaaaa, Ne kadar saçma....Chp oraya gitmiyor canım Hdp nin yerine gidiyor geçmiş olsuna her yer de binalarına saldırı oldu yakıldı falan ya onlara geçmiş olsun demeye gitmişler geçecek herhalde dediklerinde
Evet liste yapmak çok mantıklı yapabilirsem bende yapayım bakalım... İşte bende dolabın ve midemin durumuna göre hareket ediyorum:)
Heeee şimdi anladım... Neyin yalakalığı şimdi bu yaaaa, Ne kadar saçma....
Yok canım sabahları ve ayaktayken dümdüz valla ckmadi hiç normaldede gobegim yoktu bende hemen belli olr diyodm ama yok
Tabi canım listede değişiklikler olabilir... Robot değiliz yaaa her daim uyacağız:)Canım sen hamilesin canının çekme durumu var o yüzden sen listeni yapsan da kaydırırsın arada bir şey olmaz ben genelde ona göre alışveriş yapıyorum falan sadece bozan misafir gelmesi ya da dışarıda olmamız
Yakılıp yıkılması istediğimiz bir şey değil tabi ki ama insanların bu kadar derin acıları varken hayır gerek yok desen ne olacak gitsen ne farkedecek anlamadımkimseyi kürt diye ayırmam kesinlikle ama bunların amaçları cizreye yürürken belli oldu konuştu açık açık yani şimdi onların yanına gitmek neden
Evet çok soru var kafamızda ama yanıt bulamıyoruz her şey oldukça karışık ve çözmesi zor kiTabi canım listede değişiklikler olabilir... Robot değiliz yaaa her daim uyacağız:)
Ayyy o kadar çok herşeye NEDEN, NEDEN NEDEN diyesim var ki.......
Yok Canm hiç tatlı yemyodm hatta çikolatayı çok sevmeme rağmen görünce midem bulanmaya başlamıştı ama smdi biraz yiyorm ama aşırı deglanatkh018
duman91
nehirnil111
Buna sukur kizlar bende iyiyim.
Sinavdan ciktim,insallah gecerim
ilknurrr22 benim daha 5.ayda sismeye basladi ellerim.falan..hatta hastanede kalmistim birsure,neden bukadr erken diye falan ama hamileliktenmis.
Tuzluda cok ymiyorum ama oluyo iste illa.
Kilolarida takma.canim,saglik olsun elbet veriliyor. Bende cok az almistim ama 6.aydn sonra kontrol edemedim, ve simdi 16 kilo almis durumdayim
Ha disardan bellimi hayir degil,sanirim.odemlerim bukadr kilo aldiriyo.
Tatli yiyomusun cok
1 kilo almistm 2 hafta önceye kadar smdi aldm mi blmyrm cocugn herşeyi iyi dedi doktor annem çok kiziyo ye diye yiyorm aslında ama o daha çok yememi bekliyo 2 kişilik yiyim diye dusunuyo heraldekilo da almıyon yani o da güzelmiş :)
İlk başlarda portakal asermistm 2 kiloyu otrdm yedim valla öyle tatlı bsy hiç asermedm ama gecen gün çok canım istemiştiMutluBulut_ bugun biraz daha iyi gibiyim cok sukur canim.
Dun nrden oyle oldu anlamadim.
Evet bir yandan iyi ama mutfaga girmedikce hic giresi gelmiyor insanin.
ilknurrr22 heh dur bakalim baslarsin yakinda yemeye :)
1 kilo almistm 2 hafta önceye kadar smdi aldm mi blmyrm cocugn herşeyi iyi dedi doktor annem çok kiziyo ye diye yiyorm aslında ama o daha çok yememi bekliyo 2 kişilik yiyim diye dusunuyo heraldedoktorlar zaten iki kişilik yemeyin doydugunz kadar yiyin diyo öyle yapyrm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?