2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aynen rahatım çok şükür :)))
Ahhh bende eylül gelse de balık sezonu açılsa diyenlerdenim... Hala yiyemedim ama canım çok istiyor... Burda da satan pek yok, bayramda kv gittiğimizde aldırsam mı millet kirmizi et yiyecek ben balık:)) Zaten baya baya tiksinmiştim kırmızı etten iyi olur aslında:)

Benim burda pek nete girilmiyor yani yasaklı, habere bakamadım.. Cidden öyle bişey mi yapıyorlar yaaaa yazıklar olsun....

Canım hamilesin çok normal artık ağırlaşıyorsun da git gide doğumdan sonra toparlayacaksın şimdilik takma kafana her gün yemek pişirilmiyor zaten
Aynen hergün yemek yapmak sıkar yaaa... Bazen ne yapacağımı bile bilmiyorum en çok o canımı sıkıyor yapması değil de ..:) Zaten sebzeleri falan oturarak doğramaya çalışıyorum, salatayı da oturarak yapıyorum :)

Benim burda pek nete girilmiyor yani yasaklı, habere bakamadım.. Cidden öyle bişey mi yapıyorlar yaaaa yazıklar olsun....
Şuanda Şırnak Cizre de sokağa çıkma yasağı var canım olaylardan dolayı çatışmalar yaşanıyor yoğunluklu olaylar var çünkü ve şuanda dünden beri yani Hdp Selahattin Demirbaş olmak üzerine yaklaşık 40 araç olarak Midyat ilçesinde durdurdu polisler hayır geçemezsiniz yasak diye bunu dinlemediler ve idil mi ne o yola doğru dağlardan bayırlardan ulaştılar 8 saat yürümüşler sanırım orada yine durdurdu polis en son bekliyorlardı amaçları cizreye gitmek 90 km falan var düşün vatan aşkımı bunları o kadar saat yürütüyor dün bir video yayınlandı terorist bir kanalı arayıp sanırım kendi kanalları burada 200 kişi kaldık kalmadık kurtarın cizreyi diye Demirbaş ta sanırım kurtarmaya gidiyor başka ne açıklaması olabilir ki oraya gitmenin devletin yasağını çiğnemeye çalışarak

En güzelini yapıyorsun canım otur çok ayakta durma Bende 1 gün yapıyorum 2 gün yiyoruz sonra tekrar arada kahvaltı türü kızartma türü falan yapıyorum sıcakta zaten yenmiyor bir de aylık liste çıkartıyorum ne yapacağıma dair bu sefer aklımda yemek olmuş oluyor yoksa öteki türlü zor gerçekten sürekli ne yapacağım demek

Evet canım onu biliyorum dün tv de izlemiştim... 150 kişiyi falan abluka altına almışlar cizrede sıkışmışlar yardım istiyorlarmış telefon görüşmeleri varmış sanırım.. Eşim söyledi bana da ama tv de bu haber yoktu... Ben chp NEDEN gidiyor o kısımdayım?

Chp oraya gitmiyor canım Hdp nin yerine gidiyor geçmiş olsuna her yer de binalarına saldırı oldu yakıldı falan ya onlara geçmiş olsun demeye gitmişler geçecek herhalde dediklerinde

Evet liste yapmak çok mantıklı yapabilirsem bende yapayım bakalım... İşte bende dolabın ve midemin durumuna göre hareket ediyorum:)

Chp oraya gitmiyor canım Hdp nin yerine gidiyor geçmiş olsuna her yer de binalarına saldırı oldu yakıldı falan ya onlara geçmiş olsun demeye gitmişler geçecek herhalde dediklerinde
Heeee şimdi anladım... Neyin yalakalığı şimdi bu yaaaa, Ne kadar saçma....

Evet liste yapmak çok mantıklı yapabilirsem bende yapayım bakalım... İşte bende dolabın ve midemin durumuna göre hareket ediyorum:)

Heeee şimdi anladım... Neyin yalakalığı şimdi bu yaaaa, Ne kadar saçma....

Canım sen hamilesin canının çekme durumu var o yüzden sen listeni yapsan da kaydırırsın arada bir şey olmaz ben genelde ona göre alışveriş yapıyorum falan sadece bozan misafir gelmesi ya da dışarıda olmamız

Yakılıp yıkılması istediğimiz bir şey değil tabi ki ama insanların bu kadar derin acıları varken hayır gerek yok desen ne olacak gitsen ne farkedecek anlamadım kimseyi kürt diye ayırmam kesinlikle ama bunların amaçları cizreye yürürken belli oldu konuştu açık açık yani şimdi onların yanına gitmek neden

Tabi canım listede değişiklikler olabilir... Robot değiliz yaaa her daim uyacağız:)
Ayyy o kadar çok herşeye NEDEN, NEDEN NEDEN diyesim var ki.......

Yok Canm hiç tatlı yemyodm hatta çikolatayı çok sevmeme rağmen görünce midem bulanmaya başlamıştı ama smdi biraz yiyorm ama aşırı degl

kilo da almıyon yani o da güzelmiş :)
1 kilo almistm 2 hafta önceye kadar smdi aldm mi blmyrm cocugn herşeyi iyi dedi doktor annem çok kiziyo ye diye yiyorm aslında ama o daha çok yememi bekliyo 2 kişilik yiyim diye dusunuyo heralde doktorlar zaten iki kişilik yemeyin doydugunz kadar yiyin diyo öyle yapyrm bende

MutluBulut_ bugun biraz daha iyi gibiyim cok sukur canim.
Dun nrden oyle oldu anlamadim.
Evet bir yandan iyi ama mutfaga girmedikce hic giresi gelmiyor insanin.

ilknurrr22 heh dur bakalim baslarsin yakinda yemeye :)

MutluBulut_ bugun biraz daha iyi gibiyim cok sukur canim.
Dun nrden oyle oldu anlamadim.
Evet bir yandan iyi ama mutfaga girmedikce hic giresi gelmiyor insanin.

ilknurrr22 heh dur bakalim baslarsin yakinda yemeye :)
İlk başlarda portakal asermistm 2 kiloyu otrdm yedim valla öyle tatlı bsy hiç asermedm ama gecen gün çok canım istemişti

bende yemim diyorum yemiyorum da alıyorum kiloyu acaba hamile miyim dedim adetim de düzeni ama belirtiler hep hamile ile ilgili baş dönmesi mide bulantısı uyku hali hepsi var doktora gittim genel kontrol için bişey çıkmadı bebek olsaydı ultrasonda belli olurdu senin kilon gırtlaktanmış kızım dedim döndüm geldim

anatkh018 Alemsin canim ya.
Ama iste insan en ufak belirtide bile acabami diyor

ilknurrr22 oh masallah :)
Ilk aylar iyi gidiyor aslimda,insanin cani.bisi yemek.istemeyince. Bende geceleri kalkip yiyodum.
Hatta dolaba sakladim birtane,yazin bulamam belki diye,cok sukurki yakinda tazeleri gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…