- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
yok canım olur mu hıc oyle sey :) zaten doktoru beklersem daha cok beklerım gıbı denk gelmesı cok zor belkı 5 ay sonra denk gelecek. Oh afıyet olsun :)) birde lezzetlı olunca ınsan hızlıca yıyor :) bi görsen instagramdakıleri :) 6 aydan baslıyorlar ama 8-9 aylıklar tam mukemmel yıyolar :)izle dur tabı ortalık pıs oluyoCanım siz başlayın o zaman çalışmalara (karışmak gibi olmasın tabi), bir daha ki aya gidersin böyle böyle erteleniyor....
Bende dün akşam spagettiyi yoğurtlu soslu yaptım... Eşim ilk defa yiyecekmiş, daha önce yememiş... Döke döke yedik, "bir daha yapma, yarın bir gün çocuğa nasıl derim dökmeden ye diye, ben bile döktüm hep ama güzel olmuş" diyor... Baya baya yedik saatin geç olmasına karşın... Çocuklarda öyle rahat bırakılınca güzel yiyorlar demek ki...
Evet canım fazla da ertelememek gerek..yok canım olur mu hıc oyle sey :) zaten doktoru beklersem daha cok beklerım gıbı denk gelmesı cok zor belkı 5 ay sonra denk gelecek. Oh afıyet olsun :)) birde lezzetlı olunca ınsan hızlıca yıyor :) bi görsen instagramdakıleri :) 6 aydan baslıyorlar ama 8-9 aylıklar tam mukemmel yıyolar :)izle dur tabı ortalık pıs oluyo
Canım nasıl askerlik kalktı? Nasıl bir sistem var peki şimdi orda? Vatanı kim koruyor?
oyle tabı canım mutlaka vardır.
Canım bu ayda sanırım bayram tatılıne denk gelecekbu 3. gun olayı cok kotu
Sorma ya :) oda nasıl oldu gecen eltım 2 yasındakı cocuguna yemek yaptı sonra tabagı bı getırdı püre yapmısınan gorunce ınsanın yıyesı kacıyo bıde cocuk bebekte degıl ee tabı agla bagır et yemedı cocuk :) o gun eve gelınce baya konusmustuk ben ıg de cok takıp edıyorum arada esımede gosterıyorum bak nasıl yıyolar dıye ondan da etkılendık bırde son olarak arkadasımın kızına baktım biz karpuzu elımızle mınık mınık verınce zeytın kadar yedı sonra ıstemedı sonra yere oturttuk verdık elıne karpuzu kucuk dılımler halınde 3 taneyı goturdu masallah hapur hupur hemde demek kı gercekten bebekler ıcınde onemlı Rabbım nasıp ederde olursa bebegımız aslında ıstıyorum kendı kendıne yemesını her yemekte olmasada :) tabi şimdi konusmak kolay olsunda :)
Amin canım :)
hadi ya kalkması ne guzel
Amin
Hmmm anladım canım, paralı asker sistemi gibi birşey sanırım sizdeki... İnşAllah dönmez o zaman canım. Neyse ki oralarda bu tip olaylar yok Rabbim korusun..Calisan askerler var yine canim
En son kuzenim yapti askerligi, 10-12 sene olmustur ozamandan beri yok cok sukur.
Ki zaten 3 ay falandi askerlik yanlis hatirlamiyosam. Bilmiyorum ya oradaki gibi oyle zor degildi. Oylesine askerlikti.
Insallah tekrar geri donmez askerlik. Bu yuzden Rabbime nekadar sukretsem az..
Gercekten cok zor..
Fatmanin dedigi gibi baya ertelenecek cnim, bence bosver o 3.gunu.
Insallah saglikli evlad nasip eder Rabbim.
Insan ever kararsiz kaliyor nekadar hazir olsanda ,ben su an bile bazen hazirmiydik acaba diyorum sonrada kendime kiziyorum,isteyen o kaar cok aile varki..cok sukur aratmadi Rabbim.
Yani o korku istedigin kadar hazr ol yine oluyor.
O bebisi haysl ettim oh masallah
Nede tatli yemistir
Hakkaten simdi nette her bilgi var.buyuklerin dedigi gibi simdiki gencler cocuk buyuttuk demesin
haklısın canım :)Evet canım fazla da ertelememek gerek..
Teşekkür ederiz, akşama ne yapıyorsunuz bu arada, benim yemeğim yok hoş yemek yiyesimde yok ama hayat bir şekilde devam ediyor...
Canım ya bebek sandalyesini çekeceksin iyice masaya doğru nasıl yerse yesin, ya da yere oturtcan önüne de örtü sereceksin, Allah ne verdiyse yesin dursun:))
Bu arada instragram deyince aklıma geldiLadypurple 'den haber var mı? İyilerdir inşAllah...
evet bosverdım canım ınsalllah bıseyde yokturda.Calisan askerler var yine canim
En son kuzenim yapti askerligi, 10-12 sene olmustur ozamandan beri yok cok sukur.
Ki zaten 3 ay falandi askerlik yanlis hatirlamiyosam. Bilmiyorum ya oradaki gibi oyle zor degildi. Oylesine askerlikti.
Insallah tekrar geri donmez askerlik. Bu yuzden Rabbime nekadar sukretsem az..
Gercekten cok zor..
Fatmanin dedigi gibi baya ertelenecek cnim, bence bosver o 3.gunu.
Insallah saglikli evlad nasip eder Rabbim.
Insan ever kararsiz kaliyor nekadar hazir olsanda ,ben su an bile bazen hazirmiydik acaba diyorum sonrada kendime kiziyorum,isteyen o kaar cok aile varki..cok sukur aratmadi Rabbim.
Yani o korku istedigin kadar hazr ol yine oluyor.
O bebisi haysl ettim oh masallah
Nede tatli yemistir
Hakkaten simdi nette her bilgi var.buyuklerin dedigi gibi simdiki gencler cocuk buyuttuk demesin
hımm bende 2 gün önce yapmıştım. baya güzel olmuştu, dolabada koydum inşAllah çıkarınca güzel olur... yumurtalı kavurmasını seviyorum ben...haklısın canım :)
Taze fasulye var canım onu yapayım dıyorum ama yemegını mı yapsam yumurtalı kavurmasını mı yapsam karar veremedım :) yanınada erişte yapayım dıyorum :)
ayy dımı dımı :) hayal edıyorum karsılıklı esınle oturmussun :) oda kendı sandalyesınde ortada kendıne ait tabagı var catal koymussun ama tamda beceremıyobı elıyle dalıyo peynıre bır catalla :) oyy ne sırın :)
en son paylasımında evındeydı canım gelmıs evıne besıkte fotograf koymus cunku :)
evet bosverdım canım ınsalllah bıseyde yokturda.
Amiin canım :)
Dimi o kadar istiyorum bır an gelıyo acaba dıyorum demek kı hamıleyken bıle gecmıyor bu :)
Evet eskıden hersey zormus ustune bırde cocuk buyutmek hemde bır tanede degıl
yemegınde varmıs bak yıne bır ek yaptın mı tamamdır :) evet evet bende yumurtalı kavurayım :)hımm bende 2 gün önce yapmıştım. baya güzel olmuştu, dolabada koydum inşAllah çıkarınca güzel olur... yumurtalı kavurmasını seviyorum ben...
Evet canım çok güzel hayaller bunlar, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah...
Evine geçtiyse iyidir o zaman canım, MaşAllah kızına o bile büyümüştür yaaa :))
Yok canım 2 gün önce yaptık yedik bitti. Dünde makarna yedik, bugüne yemeğm yok maalesef...yemegınde varmıs bak yıne bır ek yaptın mı tamamdır :) evet evet bende yumurtalı kavurayım :)
Amin canım :)
Tabi dunyaya gelen buyuyor ıste :) kac haftalıktı onun 2 mı 3 mu
Canım eti kısık ateşte kavur, pilavını da ayrı bir yerde pişir al sana pilav üstü kavurma... Daha başka nasıl olabilir ki birlikte iyi pişmezler...duman91 oyle.bisi galiba.
Amin canim insallah
MutluBulut_ yok gecmiyor hakkaten
Evet ya babamlar 6 kardes, 2 tanesi dogumdan sonra vefat etmis galiba.
Dusunsene 8 dogum,doktor falan yok simdi.birtaneden korkuyoruz.
Bende n pisirsem diye dusunuyorum kizlar, dolapta kirmizi.et var, pilav yapsam ama hic yapmadim kirmizi etle pilav becerebilirmiyim acaba.
Varmi yapaniniz
Kuzuuuum sizi unutur muyum ben hiiiç?Aynen aynen
Aman o mutfak yemk yaomasanda dagiliyor anlamiyorum hic.
Evde tek olmama ragmen gunduzleri,nasil dagitiyorum.evi anlatamam,cocuktan beterim
Sende toparlarsin,yarina is birakmazsin oh miss
Mutella
@nazarboncugu05
Gelinler unuttu bizi
@CennetiMelegiM siz nasilsiniz kuzum,oglusun nasil buyumussunuzdur iyice
@SirriEyvan guzel anne sizde ozlendinizz
Ladypurple vee taze anneyide unutmayayim :)
Iyisinizdir insallah kuzum
Bi kere boyle karnimin içi geriliyor gibi hsttm konusuyodm elime karnıma koyup o kadar21-22lerden sonra canim,,oda oyle cok degil. Ama buyudukce her hafta fark atiyor.
Harekeyler gucleniyor. Hatta hickirigini bile ayird edebiliyosun cok sukur
28.haftadan sonra onemli asil hareket etmesi,ondan onceleri normal.kabul ediliyor,duznsiz zaten. Balkinhareket eediyolar ama anlamiyoruz.
Ve tabi ilk cocuk olunca hareketleri hissetmek daha zormus,gercektende oyle.
Sen hissettinmi.hic boyle kelebek cirpinir gibi kasiklarin.yaninda :)
duman91 ya kv ikisini bir arada yapiyor, ama sormayi sevmiyorum iste. O huyum var malesef.
Komsuya sorarim ama ona sormam,neden bilmem.
Bakalim deniycem.bir sekilde.
Mutella oy gelmissin
Heh oncelikle hamile olmadiini belirtmen iyi olmus,soracaktim cunki
evet insan hemen hamile.moduna giriyor, cift cizgi cikmayincada uzuluyor.
Ne guzel canim istemeniz,Rabbim aratmaz insallah
Evliligede alismissin ne guzel, insallah hayirli yerden is cikar .
Gel arada, evet telefondan girmesi tam eziyet ama alisiyor insan sonra :)
Bi kere boyle karnimin içi geriliyor gibi hsttm konusuyodm elime karnıma koyup o kadar
Zayifim valla daha karnim dümdüz hele sabahları içine gocuyo resmen beklyrz karnim çıksn diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?