2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ilknurrr22 aynen oyle deniyor.
Tabi herkezin vucudu farkli,kuznimin erkekti ama masallah o kadar buyuk karni vardi,asiri sisme falan oldu ayaklarda, kiz bebek bekliyor gibiydi

PembeLokum canim benim hakkinizda hayirlisi, Rabbim buyuk sIkma.canini.
Imsallah kalirsa bebis,dusuk.yapicam diye dusunme bebekte etkileniyor,sende.
Cok sukur cogu seyin tedavisi var mumkun artik,yeterki Rabbim.nasip etsin insallah

Erkekte bide sadece göbeğin çıkarms kızda kalcan felanda buyur derler öyle oluyo cidden :))
Benim ki kız, eşim dalga geçiyor popomla.... Bende karnım hiç büyümeyecek zannetmiştim ama artık durduramıyorum:))) Senin de yakın zamanda başlar canım benim

Çok tuzlu ymemek lazım odem oluyo

Benim ki kız, eşim dalga geçiyor popomla.... Bende karnım hiç büyümeyecek zannetmiştim ama artık durduramıyorum:))) Senin de yakın zamanda başlar canım benim
5 aydan sonra buyuyoms zaten esim bekliyo her gün karnim cksn diye televzyn da felan goruyo bak karnı cikms senin niye yok diyo sanki ben bilerek yapyrm

5 aydan sonra buyuyoms zaten esim bekliyo her gün karnim cksn diye televzyn da felan goruyo bak karnı cikms senin niye yok diyo sanki ben bilerek yapyrm
Canım bana da öyle diyorlardı, iç karnın geniş demekki falan da diyorlardı, ama şimdi hiç de öyle olmadığını anladım... Tabi erkek bebeklerde biraz daha küçük olabiliyor... Biz 6. ayımızı doldurmak üzereyiz normal sanırım deyip kendimi teselli ediyorum:)

senin karnın hiç yok mu canım büyümesi yani 5 aylık gebesin olması gerekli diye düşünüyorum benim gibi göbekliysen belki bellli olmaz ona bişey diyemem

Ya zaten son aylarda aliyosun bütün kilonu şimdiden ne gerek var o kadar yiyip içmeye

senin karnın hiç yok mu canım büyümesi yani 5 aylık gebesin olması gerekli diye düşünüyorum benim gibi göbekliysen belki bellli olmaz ona bişey diyemem
Yok canım sabahları ve ayaktayken dümdüz valla ckmadi hiç normaldede gobegim yoktu bende hemen belli olr diyodm ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…