- 30 Ocak 2015
- 19.862
- 28.623
- 798
- 29
Erkekte bide sadece göbeğin çıkarms kızda kalcan felanda buyur derler öyle oluyo cidden :))ilknurrr22 yavas yavas cikar canim, seninkide erkek gobegi olursa cokta kocaman olmaz :)
Beninkide cok buyuk degil masallah diyeyim :) erkek beek.gobegi oyle oluyor derlerdi dogruymus
Aleyküm selam canım nasılsın bakalım?selam kizlar
Benim ki kız, eşim dalga geçiyor popomla.... Bende karnım hiç büyümeyecek zannetmiştim ama artık durduramıyorum:))) Senin de yakın zamanda başlar canım benimErkekte bide sadece göbeğin çıkarms kızda kalcan felanda buyur derler öyle oluyo cidden :))
selam kizlar
Aleyküm selam canım nasılsın bakalım?
günaydın kızlarr
çok şükür canım sen nasılsın?Nasılsınız canlarım
Çok şükür canım iyiyiz, sadece biraz yoğunuz, sen nasılsın?Nasılsınız canlarım
çok şükür canım sen nasılsın?
Çok şükür canım iyiyiz, sadece biraz yoğunuz, sen nasılsın?
Bende iyiyim kızlar biraz yoğunum arada selam vermeye gelebiliyorum şu olaylar falanda çok etkiledi işlerimi zorla yapıyorum o yüzden uzadıkça uzuyor
Benimde öyle kaldı hafta başından beri bugün biraz toparlayayım dedim işte göz ucuylabende hiç çalışamıyorum işler hep kaldı yapasım gelmiyor içimden hiç
Çok tuzlu ymemek lazım odem oluyoilknurrr22 aynen oyle deniyor.
Tabi herkezin vucudu farkli,kuznimin erkekti ama masallah o kadar buyuk karni vardi,asiri sisme falan oldu ayaklarda, kiz bebek bekliyor gibiydi
PembeLokum canim benim hakkinizda hayirlisi, Rabbim buyuk sIkma.canini.
Imsallah kalirsa bebis,dusuk.yapicam diye dusunme bebekte etkileniyor,sende.
Cok sukur cogu seyin tedavisi var mumkun artik,yeterki Rabbim.nasip etsin insallah
5 aydan sonra buyuyoms zaten esim bekliyo her gün karnim cksn diye televzyn da felan goruyo bak karnı cikms senin niye yok diyo sanki ben bilerek yapyrmBenim ki kız, eşim dalga geçiyor popomla.... Bende karnım hiç büyümeyecek zannetmiştim ama artık durduramıyorum:))) Senin de yakın zamanda başlar canım benim
Canım bana da öyle diyorlardı, iç karnın geniş demekki falan da diyorlardı, ama şimdi hiç de öyle olmadığını anladım... Tabi erkek bebeklerde biraz daha küçük olabiliyor... Biz 6. ayımızı doldurmak üzereyiz normal sanırım deyip kendimi teselli ediyorum:)5 aydan sonra buyuyoms zaten esim bekliyo her gün karnim cksn diye televzyn da felan goruyo bak karnı cikms senin niye yok diyo sanki ben bilerek yapyrm
senin karnın hiç yok mu canım büyümesi yani 5 aylık gebesin olması gerekli diye düşünüyorum benim gibi göbekliysen belki bellli olmaz ona bişey diyemem5 aydan sonra buyuyoms zaten esim bekliyo her gün karnim cksn diye televzyn da felan goruyo bak karnı cikms senin niye yok diyo sanki ben bilerek yapyrm
Aynen öyle, ne yediğimi biliyorum ne okuduğumu ne de başka birşey...Bende iyiyim kızlar biraz yoğunum arada selam vermeye gelebiliyorum şu olaylar falanda çok etkiledi işlerimi zorla yapıyorum o yüzden uzadıkça uzuyor
Hep kulağım haberlerde ellerim haber sitelerindeAynen öyle, ne yediğimi biliyorum ne okuduğumu ne de başka birşey...
Ya zaten son aylarda aliyosun bütün kilonu şimdiden ne gerek var o kadar yiyip içmeyeCanım bana da öyle diyorlardı, iç karnın geniş demekki falan da diyorlardı, ama şimdi hiç de öyle olmadığını anladım... Tabi erkek bebeklerde biraz daha küçük olabiliyor... Biz 6. ayımızı doldurmak üzereyiz normal sanırım deyip kendimi teselli ediyorum:)
Yok canım sabahları ve ayaktayken dümdüz valla ckmadi hiç normaldede gobegim yoktu bende hemen belli olr diyodm ama yoksenin karnın hiç yok mu canım büyümesi yani 5 aylık gebesin olması gerekli diye düşünüyorum benim gibi göbekliysen belki bellli olmaz ona bişey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?