ıyı yapmıssınız o zaman canım taze taze alır pısırırsınız :)
oo halılar yenı he gule gule kullan canım :)
o zaman yıkayalım gıtsınyanı ben yıkatmaya vermek zorundayım yıkayacak yer yok :) senın ımkan var nasılsa yapar esın bende ıste bayram cıksın hem annemlerde tasınsın sımdı bırde onlara yardıma falan gıderım yarım kalmasın bırde bayramda yogunluk olunc cok ozensız yıkıyorlar yanı ınsallah eylul sonuna :)
perdeler 2 ay oldu yıkayalı ama nasıl pıslendı anlatamam baktıkca utanıyorumartık temızlıge kadar dayansınlar sonra camda cok acılmaz ohh pırıl pırıl var mı temızlık gıbısı
Teşekkür ederim canım benim, yeni eve yeni halı:))heeh catal mı adıutanmak tavan yapıyo ınsanda canım soktukları seye bakınca ınsan boyle kalıyo ama cidden oyle bır acı yoksa sanıyelık bısey zaten sokuyo bakıyo hemen cekıyo. Şöyle soylıyım ben parmagımda en ufacık kesıkte bası donup mıgdesı bulanan dunyası basına yıkılan bırıyım acayıp korkagım canım cok azdır ben boyle dıyosm hıc korkma canım meraktan ve bılgı almak ıcın soruyorum hamıleyken o sekılde muayne zarar vermıyo dımı ?
görücez secımlerde
Hayırlı cumalar canım. Aminn
Kızlar size bisey sorucam halıları ne sıklıkla yıkamaya verıyosunuz ? Ben mutfak ve salonunkını yıkatmaya vermıstım dıgerlerını vermedımyatak odasınıda bır kere makınede yıkamıstım kalanıda sılmıstım
bu halılarıda en son subat ayında verdım
ne yapsam kararsızımbayramda vermem temız yıkamazlar dıye ama sızce bayramdan sonra versem mı mutfakta temız calısmıyorum zaten ne yapsam kararsızım birde camlar hep acıktı yerler toz olduguna gore halıda baya pıslenmıstır dıyorum uff bılemedım
hayırlı cumalar canım her daim dualarımdalar... askerimiz de var bizim batmanda Rabbim yardımcıları olsun
Hayırlı cumalar canım, amin aminnn İnşAllah...
benim doktor lazım sanaben daha kadına korkularımı anlatıyordum birde o seye yatıp bacaklarını acmak kotu bır duygu ıste ben bunları kadına anlatırken bekler dınler sanıyodum oyle olmadı ıyı oldu yoksa bana hazırmısın deseydı hazır olmazdım
İlk zamanlar bakilmasnin sakıncası var canm hamileyken eğer dzgn yapılmazsa keseyi yerinden oynatıyolar dusuge neden oluyo benm arkadasmn öyle oldu bende yaptrmadm
İ
Rabbim yardımcıları olsun canım insan sürekli korkuyor bilirimSen nasılsın
Canım bazı şeyler maalesef kısmet öteye geçemiyorum hakkımızda hayırlısı yarın ne olacağımız hiç birimiz için kesin değil daha bugün tanıdığım bir abinin kalp kriziyle öldüğü haberini aldım sapa sağlam zayıf hastalıksız bir adamdıiyiyim şükür benden beterleri de var diyip kendimi telkinliyorum işte
dımı ya ıyı olmus canım tekrar dıyım gule gule kullan :)Teşekkür ederim canım benim, yeni eve yeni halı:))
Evet bende yıkama taraftarıyım, sende yıkamacıya ver gitsin bayramdan sonra...
Ben perdelerimi yıkatmıştım 1 ayda da kirlenmemiştir hem salonla oturma odasının yeni zaten boşver, camlarımı silicem gerçi geçen hafta sildim ama biraz daha bekleyip silebilirim:))))
Amaninnnn ben en çok oraya çıkıp da nasıl açıcam bacaklarımı onu düşünüyorumneyse ki burdaki doktorum bayan.... hani doğmu düşününce o soktukları şey o kadarda ürkütücü gelmiyor ama mesele ona çıkmakta zaten
Canım aslında hamileyken alttan muayene iyi değil diyorlar ama bilemiyorum tabi son zamanlara doğru açılmanı kontrol etmk maksadıyla şart oluyor... Benim durumum biraz değişik rahmim genişliyor sanırım, çok zorlanıyorum oturup kalkarken bile, bişey varmış gibi geliyor orda, mutlaka baktırmam lazım benim((
bizim yaz kıs yerde halılarİnşallah canım seçimi öne almalılar aslında
Ben henüz yeni olduğumdan yıkamak nasip olmadı kuzuAnnemlerde genelde bahar temizliğinde elimizde bir güzel yıkardık senesine anca kirlenirdi yazın çok sermezdik zaten kaldırırdık yıkamaya 1 aya anca yerlerine serilirlerdi Bende sanırım seneye bahar aylarında yıkarım annemlerle yıkatmaya güvenmiyorum annem verdi hiç kiri çıkmamış gibiydi
Amin canım sen nasılsın
tutkku kuzum sen nasılsın
cidden oyleymıs oyle sooyleyınce ınsan daha cok cekınır ya hıc bısey olmayacak rahatla falan desın barıbi dahakine senin doktora giderim o zaman benbenimki sen böyle yaparsan ben bakamamki ama falan filan dedi odaa sokup bakaymış becereiksizmiş benimki
öyleymiş evet ama kuzenim baktırmıştı onunda bebeği gelişmedi almak zorunda kaldı belkide baktırdığı için bunlar hiç alttan baktırmadan 2 doğum yapan arkadaşım var doktorların kolayına geliyormuş diyorlar valla diyenlerin yalancısıyım bende
Blmyrm Canm zaten alttan çok gerekli olmadığı zaman bakmyilarms benm arkadaslarm doğuma kadar baklmams benmde şuan hc baklmadi bi sorun felan olrsa alttan baklmasi normal cnku ordan daha net gozkyoaaa pekı kacıncı aydan sonra rısk olmuyomus
Aynen canım cnku ordan daha cabk gozkuyo karnından baknca daha geç onlarda oyalanmak istemyo heraldebi dahakine senin doktora giderim o zaman benbenimki sen böyle yaparsan ben bakamamki ama falan filan dedi odaa sokup bakaymış becereiksizmiş benimki
öyleymiş evet ama kuzenim baktırmıştı onunda bebeği gelişmedi almak zorunda kaldı belkide baktırdığı için bunlar hiç alttan baktırmadan 2 doğum yapan arkadaşım var doktorların kolayına geliyormuş diyorlar valla diyenlerin yalancısıyım bende
sağol canım benim... Hımm burda metresi 3 lira tabi seninkiler narinmiş o zaman biraz tutar galiba ama temiz olsunda... Kaç m² peki?dımı ya ıyı olmus canım tekrar dıyım gule gule kullan :)
evet oyle yapyım benım salon halılarının metresı en son 5 e yıkanıyodu dokusu narınmıs cıdden supururken dokumalar cıkıyo aradaınsallah uyguna yıkarlar
benımkıde bayandı bakdogumu erkek mı yaptıracak yokda bu bayan mı canım ?
ınsallah hersey yolundadır ccanım haberdar edersın bızı. o kadar yaptıran var tabı
bizim yaz kıs yerde halılarhadi ya ben verdıgım yerı begenmıstım ama bakalım bu seferde guzel yıkarlar ınsallah hatta aldıgımda bıle boyle temız degıldı demıstım
cidden oyleymıs oyle sooyleyınce ınsan daha cok cekınır ya hıc bısey olmayacak rahatla falan desın barı
İyiyim çok şükür canım, biraz karnım ağrıyor neden anlamadımİnşallah canım seçimi öne almalılar aslında
Ben henüz yeni olduğumdan yıkamak nasip olmadı kuzuAnnemlerde genelde bahar temizliğinde elimizde bir güzel yıkardık senesine anca kirlenirdi yazın çok sermezdik zaten kaldırırdık yıkamaya 1 aya anca yerlerine serilirlerdi Bende sanırım seneye bahar aylarında yıkarım annemlerle yıkatmaya güvenmiyorum annem verdi hiç kiri çıkmamış gibiydi
Amin canım sen nasılsın
tutkku kuzum sen nasılsın
Neyle yikadn canım tersten utule bencenehirnil111 buna sukur nehirim bende.
Minnnakin kiyafetlerini yikadim demin, bryazlarida yikamam.gerek.
Okul.acilmadan onlari.bali.halledeyim dedim.
Tabi daha utu kismi.var, bazilari utu boyunda resmen,nasil utulenicekse
Kizlar buarada utuyu nasil yapsam sizce, tersindenmi utulesem, ic dismi utulesem,sadce disinimi.utulesem bilemedim
Bende 1 kere yıkayacağım yılda 2 kişi arada gelen misafirlerden bir şey olmaz çok pisleneceğini sanmıyorum ya da ben pisimbizim yaz kıs yerde halılarhadi ya ben verdıgım yerı begenmıstım ama bakalım bu seferde guzel yıkarlar ınsallah hatta aldıgımda bıle boyle temız degıldı demıstım
nehirnil111 buna sukur nehirim bende.
Minnnakin kiyafetlerini yikadim demin, bryazlarida yikamam.gerek.
Okul.acilmadan onlari.bali.halledeyim dedim.
Tabi daha utu kismi.var, bazilari utu boyunda resmen,nasil utulenicekse
Kizlar buarada utuyu nasil yapsam sizce, tersindenmi utulesem, ic dismi utulesem,sadce disinimi.utulesem bilemedim
Evet canım bende duydum ama sorayım bakayım hani zaten bak demem, o gerek görürse bakar... Benim cidden çok erken başladı galiba... Zaten tekmeleri de hep aşağıda hissediyorum.. Ama resmen çok acı çekiyorum yaniiii çözüm bulmam lazım buna..:)))nehirnil111 amiin canim insallah
duman91
MutluBulut_
Kizlar hamileyken alttan bakilmasi yani gerekmedikce bakilmasi iyi degil.
Ilerleyen haftalarda erken doguma sebep olabiliyor,suyun falan patlama olasiligi var.
Fatmacim sen yinede israr etme alttan muayeneye,, o agtilar normal simdi karnin buyuyecek iyice, kaslar geriliyor, senin catida erken baslamis agrimaya.
Sen soyle yinede ama bilmiyorum baktiririlmamasi erktigini okumustum.
37-38.haftalardan sonra anca bakiliyodu galiba,o da cati genisligini olcup normalmi sezaryenmi ona karar veriliyor.
anatkh018 canim kizlatin dedigi gibi agri veren birsey degil,zaten saniyeler suren birsey. Millet abartmayi sever bilirsin
Edam halilari bende yaza girerken yikatmistim,simdi yikasammi bir fikrim.yok, kisin soba yaniyor ya bizde yine cok kirlenecek.
Simdi oyle kirlide degil.gibi ama bilemedim kararsizim bende.
Eger su Ufoya gecersek,soba yakmayiz o zaman veririm belki yikatmaya
Geçmiş olsun canım bir salgın var dikkat et mide üşütmesi falanİyiyim çok şükür canım, biraz karnım ağrıyor neden anlamadım((
aynen canım herşey nasip kısmet. Allah rahmet eylesin günahları affolsun inşaAllahCanım bazı şeyler maalesef kısmet öteye geçemiyorum hakkımızda hayırlısı yarın ne olacağımız hiç birimiz için kesin değil daha bugün tanıdığım bir abinin kalp kriziyle öldüğü haberini aldım sapa sağlam zayıf hastalıksız bir adamdı
Aynen canım cnku ordan daha cabk gozkuyo karnından baknca daha geç onlarda oyalanmak istemyo heralde
Amin canım inşallahaynen canım herşey nasip kısmet. Allah rahmet eylesin günahları affolsun inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?