Tembeller sizi:)))) Dur bişey aklıma geldi nedense...malesef tutar sanırım
duzen bozuldu ama napalımben gec kaldım sahi 2014 den 2 kısı kaldık sanırım
ne geldı bakayımTembeller sizi:)))) Dur bişey aklıma geldi nedense...
sen benden once mı evlenmıstın sonra mı canım ben 11 mayıss sende sankı 2 hafta sonra falan mıydı
senden bi hafta sonra canım 18 mayıstı benim desen benden once mı evlenmıstın sonra mı canım ben 11 mayıss sende sankı 2 hafta sonra falan mıydı
şeyy yaa
senden bi hafta sonra canım 18 mayıstı benim de
hatırladım ama kullanıcı adını cıkaramadım canım25 inde vardı bide hatırladığım kadarıyla kimdi o?
Kız sumeyye değil süreyyaydı sanki :))şeyy yaaşey yokmu dılımın ucunda çalısan bır bayan bebk dusunmuyo aslında hatta gecenlerde buzluga peynır koymaktan falan bahsetmıstı ayy dur sumeyye dımı dogru hatırlaım evettt
hatırladım ama kullanıcı adını cıkaramadım canım
şeyy yaaşey yokmu dılımın ucunda çalısan bır bayan bebk dusunmuyo aslında hatta gecenlerde buzluga peynır koymaktan falan bahsetmıstı ayy dur sumeyye dımı dogru hatırlaım evettt
gırmıyo demek kı yada bıze katılmıyobende hatırladım şimdi dur bakim arkadaş listemdeydi
@larissa1907gırmıyo demek kı yada bıze katılmıyo
şeyy yaaşey yokmu dılımın ucunda çalısan
bır bayan bebk dusunmuyo aslında hatta gecenlerde buzluga peynır koymaktan falan bahsetmıstı ayy dur sumeyye dımı dogru hatırlaım evettt
Ayyy tutku gözlerimden yaş aktı resmennn sen tutturdun doğru @sumeyra1990 dııı :)))Hee sahi, yok kiz sumeyraydi
25 mayis benimdi kizlar,sonra dugune aylar kala tarih degismisti belki o kalmistir aklinizda
Ayyy tutku gözlerimden yaş aktı resmennn sen tutturdun doğru @sumeyra1990 dııı :)))
her hafta birileri evleniyordu özlem vardı sibel vardı ki onla facedende ekliyiz nick olunca karıştırıo insan biduman91
MutluBulut_
Sumeyye,sureyya,sumeyra
Hangisi acaba
anatkh018 bak baskasiymis ben neden ustume alindiysam hemen
bır kısı daha vardı sankı :) hamıleymıss ocak annesı :)@larissa1907
buydu buydu evet
vardı vardı bırı daha vardıHee sahi, yok kiz sumeyraydi
25 mayis benimdi kizlar,sonra dugune aylar kala tarih degismisti belki o kalmistir aklinizda
sen bılmısınduman91
MutluBulut_
Sumeyye,sureyya,sumeyra
Hangisi acaba
anatkh018 bak baskasiymis ben neden ustume alindiysam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?