tutkku canım tersten ütüle ki varsa mikrobu kırılsın pamuğuma zarar vermesin
Yıkarsın canım yavaş yavaş zamanın var telaş etmeden halledilir merak etme nasıl mis kokuyordur şimdi onlarnehirnil111 cok minnakal hakaten canim ya.
Evim bebis koktu
hava yagacak gibi balkona sermedim,iceri serdim ne zaman kururlar bilmem artik
Beyazlari yikasam yerim.kalmadi,bakalim kurusun bunlar
Yıkarsın canım yavaş yavaş zamanın var telaş etmeden halledilir merak etme nasıl mis kokuyordur şimdi onlar
nehirnil111 amiin canim insallah
duman91
MutluBulut_
Kizlar hamileyken alttan bakilmasi yani gerekmedikce bakilmasi iyi degil.
Ilerleyen haftalarda erken doguma sebep olabiliyor,suyun falan patlama olasiligi var.
Fatmacim sen yinede israr etme alttan muayeneye,, o agtilar normal simdi karnin buyuyecek iyice, kaslar geriliyor, senin catida erken baslamis agrimaya.
Sen soyle yinede ama bilmiyorum baktiririlmamasi erktigini okumustum.
37-38.haftalardan sonra anca bakiliyodu galiba,o da cati genisligini olcup normalmi sezaryenmi ona karar veriliyor.
anatkh018 canim kizlatin dedigi gibi agri veren birsey degil,zaten saniyeler suren birsey. Millet abartmayi sever bilirsin
Edam halilari bende yaza girerken yikatmistim,simdi yikasammi bir fikrim.yok, kisin soba yaniyor ya bizde yine cok kirlenecek.
Simdi oyle kirlide degil.gibi ama bilemedim kararsizim bende.
Eger su Ufoya gecersek,soba yakmayiz o zaman veririm belki yikatmaya
anladım ccanım :) sagol :)Blmyrm Canm zaten alttan çok gerekli olmadığı zaman bakmyilarms benm arkadaslarm doğuma kadar baklmams benmde şuan hc baklmadi bi sorun felan olrsa alttan baklmasi normal cnku ordan daha net gozkyo
nehirnil111 buna sukur nehirim bende.
Minnnakin kiyafetlerini yikadim demin, bryazlarida yikamam.gerek.
Okul.acilmadan onlari.bali.halledeyim dedim.
Tabi daha utu kismi.var, bazilari utu boyunda resmen,nasil utulenicekse
Kizlar buarada utuyu nasil yapsam sizce, tersindenmi utulesem, ic dismi utulesem,sadce disinimi.utulesem bilemedim
sslonda yanı narınler 7 m2 ıkı halı toplamda :) digerleri 3,5 du sanırımsağol canım benim... Hımm burda metresi 3 lira tabi seninkiler narinmiş o zaman biraz tutar galiba ama temiz olsunda... Kaç m² peki?
Canım özeldeki doktorum erkek, şuan için doğumu hiç konuşmadık onunla, ama eğer herşey yolunda giderse burda açılmama bakarlar daha sonra merkzdeki doktoruma giderim diyorum... Hayırlısı tabi bakalım...
İnşAllah canım, haberdar ederim mutlaka...
Bende 1 kere yıkayacağım yılda 2 kişi arada gelen misafirlerden bir şey olmaz çok pisleneceğini sanmıyorum ya da ben pisim
Canım hiç bebiş olmadı çevremde tam bilmiyorum ama sanırım farketmez zaten minnaklar içten ütüle olmadı yesinler ya
Anladım canım haklısın tabiVar varda iste daha agirlasmadan halledeyim diyorum.
Dahh ne besik alindi ne araba.. Ne bekliyoruz bende bilmiyorum
Sorma sorma fazla mis koktu galiba, nefesimi kesiyo
Kapiyi acsam usuyorum, .
Aklima gelmiskn yatak odasina gotureyim ben en iyisi onlari,boyle duramiycam
doğrusunu düşünmüşsün hele birazcık büyüsün öyleDiimi canim,oyle yapayim bende oyle aciklama yaptim kendimce
hos cokta nazli buyutmemek gerek ama ilk aylarda yaparim,sonra yavastan alistiririm insallah tabi
Aynı bizim ev yol kenarındayız sürekli dediklerinden geldiler çünkü yanımızda 4 bloklu bir sitenin inşaatı varyok kuzum bızım sebep su camlar hep acıktı yaz boyu bırde benım salon ve mutfagın oldugu taraf yuksek olmasına ragemn anlatamam sana tozu, pıslıgı.. yoldan tırlar ve yuk kamyonları gecıyo sureklı birde tam karsımda avm ınsaatıı var daha once yarım kalmıs onu yıkıyolar aylardır.. gerci sımdı durdulardusun yanı evın halını elimde bez gezdım bu yaz uff
oyy senınde aynıymıs hee cok kotu bu durum :) gunduz kapatır gıdersın camları barıAynı bizim ev yol kenarındayız sürekli dediklerinden geldiler çünkü yanımızda 4 bloklu bir sitenin inşaatı varBen çalıştığım için vallahi hafta da bir kere silip süpürüyorum sadece
anatkh018 hadi ya yakinmi oturuyosunuz
Oyle daha zor ..
BaEn biraz ayrilik kafayi guzelce toparlamaya iyi geliyor,bellimi olur iyi bakimdan degisir belki
sagol canım Allah razı olsun :) ama sanırım o an aklına gelmeyız :)MutluBulut_ evet malesef soba yanarken kat kat daha fazla kirleniyo,daha dogrusu dumani yetiyor.
Heh evet ende kizlara hak verdim
Dogururken edilen dualar kabul olurmus,Rabbim bilir tabi ama o an aklima gelirse dualaridasiniz kizlar
anatkh018 hadi ya yakinmi oturuyosunuz
Oyle daha zor ..
BaEn biraz ayrilik kafayi guzelce toparlamaya iyi geliyor,bellimi olur iyi bakimdan degisir belki
nehirnil111 kv ve anemler almak istiyo canim. E oyle oluncada hadi gidelim.alalim diyemiyorum. Diyorumda dinleyn yok.
Ama en gec haftaya pazar nasipse almak istiyorum. Mobilya kokusu falan anca cikar.
oyy senınde aynıymıs hee cok kotu bu durum :) gunduz kapatır gıdersın camları barı
nehirnil111 kv ve anemler almak istiyo canim. E oyle oluncada hadi gidelim.alalim diyemiyorum. Diyorumda dinleyn yok.
Ama en gec haftaya pazar nasipse almak istiyorum. Mobilya kokusu falan anca cikar.
Aynen canım, bakalım pazartesi gidicem işte, inşAllah bir sorun yoktur...@ilknurrr22
Mikroplari oldurdugu icin ,e ebisin cildiyle ici temas edecegi icin karrsiz kalmistim.ama dusununce icten utulemek daha mantikli geldi.
Bebek icin toz deterjanla yikadim canim,yumusatici kullanmayin deniyor ama beyazllra biraz atarim. Cokda nazli buyumesinler. Allah korusun sonra en ufak seyden alerji kapiyolar.
Turkiyede yasamiyorum ben, deterjanin ismini verirdim ama yoktur orda.
Herkez pek bi memnun ,ilk cikardigimda kokusu agir geldi bana ama simdi iyi .
nehirnil111 cok minnakal hakaten canim ya.
Evim bebis koktu
hava yagacak gibi balkona sermedim,iceri serdim ne zaman kururlar bilmem artik
Beyazlari yikasam yerim.kalmadi,bakalim kurusun bunlar
duman91 sor yinede zarari olurmu diye canim.
Ultrasonla baksin,kanali ordan olcsun ilk,bakti problem var o zaman alttan bakar /insallah yoktur tabi/
Oturuyosun ya canim simdi.dinlemedeginin icin daha cok agrir.
Biraz dinlensen daha cabuk gecer.
Bak sen prensese dik duruyor he
tabi simdi icerisi genis rahat rahat donuyor :)
Ben kasiklarimdan cok tekmelenmedim, hep midemin yanlarinda falan. Daha 36-27.haftalarda basi asagidaydi,insallah o pozisyonunu korur
Amin canım...duman91 insallah kuzum,iyi dusunelim iyi olsun
Evet evde olunca daha rahat oluyor canim,az daha sabredeceksin artik
Oh oh masallah minnaga,oynasin bol bol yeri varken
Ya ben aslinda cok tekme yemedim :) daha cok boyle balik gbi kollarini bacakarini hareket ettiriyo,yuzer gibi.
Sonra yavasca ittiriyo disariya dogru.
Tekmeleri sayin diyolar ama tekme yokkn nasil sayacam bilemiyorum
Eet ya 10 hafta kurali gitti :)
Amin canım...
Valla şimdi bile diyorum sen nasıl sığıyorsun oraya diye:)))
Benim sürekli pıt pıt pıt atıyor, bazen hıçkırık bile tutuyor onu da hissediyorum..:))) Zaten kızlar pıt pıt atarmış, erkekler balık gibi kayarlarmış:)))
MutluBulut_ 7x5=35 TL iki halı:)) o zaman 100 lira civarı tutar canım..
Amin amin inşAllah... Eeee yani sıraya dizilin bakalım benden sonra İlknur geldi bak ama ara baya açıldı yahuuuu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?