2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

nehirnil111 cok minnakal hakaten canim ya.
Evim bebis koktu
hava yagacak gibi balkona sermedim,iceri serdim ne zaman kururlar bilmem artik
Beyazlari yikasam yerim.kalmadi,bakalim kurusun bunlar
Yıkarsın canım yavaş yavaş zamanın var telaş etmeden halledilir merak etme nasıl mis kokuyordur şimdi onlar

Yıkarsın canım yavaş yavaş zamanın var telaş etmeden halledilir merak etme nasıl mis kokuyordur şimdi onlar

Var varda iste daha agirlasmadan halledeyim diyorum.
Dahh ne besik alindi ne araba.. Ne bekliyoruz bende bilmiyorum

Sorma sorma fazla mis koktu galiba, nefesimi kesiyo
Kapiyi acsam usuyorum, .
Aklima gelmiskn yatak odasina gotureyim ben en iyisi onlari,boyle duramiycam

evet canım sen soba yakarsan verme gercekten bızım kısın daha az kırlenıyo ev malum :)
Blmyrm Canm zaten alttan çok gerekli olmadığı zaman bakmyilarms benm arkadaslarm doğuma kadar baklmams benmde şuan hc baklmadi bi sorun felan olrsa alttan baklmasi normal cnku ordan daha net gozkyo
anladım ccanım :) sagol :)

ooo kıyagfetler yıkanmıs tabı doguma az kaldı :) hıc bılemedım canım ama kızlar haklı sankı :)

sslonda yanı narınler 7 m2 ıkı halı toplamda :) digerleri 3,5 du sanırım
Insallah canım hayırlısıyla saglıkla alırsın mınıgını kucagına :) sen alırken bende ve ısteyen kızlarda hamıle olurlar ınsallah

yok kuzum bızım sebep su camlar hep acıktı yaz boyu bırde benım salon ve mutfagın oldugu taraf yuksek olmasına ragemn anlatamam sana tozu, pıslıgı.. yoldan tırlar ve yuk kamyonları gecıyo sureklı birde tam karsımda avm ınsaatıı var daha once yarım kalmıs onu yıkıyolar aylardır.. gerci sımdı durdular dusun yanı evın halını elimde bez gezdım bu yaz uff

Anladım canım haklısın tabi Eşinle mi alacaksınız aileler mi alacak Ekim ayında almış olursunuz bence canım takma kafana

Götür canım bir hava al

Diimi canim,oyle yapayim bende oyle aciklama yaptim kendimce
hos cokta nazli buyutmemek gerek ama ilk aylarda yaparim,sonra yavastan alistiririm insallah tabi
doğrusunu düşünmüşsün hele birazcık büyüsün öyle

anatkh018 yokmu canim esinden bir haber.
Gelsin alsin konussun seni falan

yok canım haber falan hiç umrundaa değil yoksa bi sokak arkamda oturuyor annem geçn balkondaykengörmüş bzim kapıdan geçmiş bakmış falan ama o kadar sadece Rabbim bilir doğrusunu ona havale ettim

Aynı bizim ev yol kenarındayız sürekli dediklerinden geldiler çünkü yanımızda 4 bloklu bir sitenin inşaatı var Ben çalıştığım için vallahi hafta da bir kere silip süpürüyorum sadece

Aynı bizim ev yol kenarındayız sürekli dediklerinden geldiler çünkü yanımızda 4 bloklu bir sitenin inşaatı var Ben çalıştığım için vallahi hafta da bir kere silip süpürüyorum sadece
oyy senınde aynıymıs hee cok kotu bu durum :) gunduz kapatır gıdersın camları barı

MutluBulut_ evet malesef soba yanarken kat kat daha fazla kirleniyo,daha dogrusu dumani yetiyor.
Heh evet ende kizlara hak verdim

Dogururken edilen dualar kabul olurmus,Rabbim bilir tabi ama o an aklima gelirse dualaridasiniz kizlar

anatkh018 hadi ya yakinmi oturuyosunuz
Oyle daha zor ..
BaEn biraz ayrilik kafayi guzelce toparlamaya iyi geliyor,bellimi olur iyi bakimdan degisir belki

nehirnil111 kv ve anemler almak istiyo canim. E oyle oluncada hadi gidelim.alalim diyemiyorum. Diyorumda dinleyn yok.
Ama en gec haftaya pazar nasipse almak istiyorum. Mobilya kokusu falan anca cikar.

sagol canım Allah razı olsun :) ama sanırım o an aklına gelmeyız :)

oyy senınde aynıymıs hee cok kotu bu durum :) gunduz kapatır gıdersın camları barı

Tabi canım akşam gittiğimizde açıyoruz

nehirnil111 kv ve anemler almak istiyo canim. E oyle oluncada hadi gidelim.alalim diyemiyorum. Diyorumda dinleyn yok.
Ama en gec haftaya pazar nasipse almak istiyorum. Mobilya kokusu falan anca cikar.

Anladım canım onlarda zaten bence başlarlar hareketlenmeye

Aynen canım, bakalım pazartesi gidicem işte, inşAllah bir sorun yoktur...
Valla dün hiçbişey yapmadım sofrayı eşim hazırladı/kaldırdı, uzattım ayaklarımı yattım valla bi kahve yaptım o kadar:))) Annemlerin oraya gittiğimde azalmıştı hakkaten biraz fazla yoruluyor olabilir belkide :))

Aynen canım dik duruyor sanırım, bazen çok kıvrılıyor bükülüyor, ama ayakları hep kasıklarımda...
ohh döndü mü yani MaşAllah ona, hadi inşAllah...

MutluBulut_ 7x5=35 TL iki halı:)) o zaman 100 lira civarı tutar canım..

Amin amin inşAllah... Eeee yani sıraya dizilin bakalım benden sonra İlknur geldi bak ama ara baya açıldı yahuuuu:)))

duman91 insallah kuzum,iyi dusunelim iyi olsun

Evet evde olunca daha rahat oluyor canim,az daha sabredeceksin artik

Oh oh masallah minnaga,oynasin bol bol yeri varken
Ya ben aslinda cok tekme yemedim :) daha cok boyle balik gbi kollarini bacakarini hareket ettiriyo,yuzer gibi.
Sonra yavasca ittiriyo disariya dogru.
Tekmeleri sayin diyolar ama tekme yokkn nasil sayacam bilemiyorum

Eet ya 10 hafta kurali gitti :)

Amin canım...

Valla şimdi bile diyorum sen nasıl sığıyorsun oraya diye:)))
Benim sürekli pıt pıt pıt atıyor, bazen hıçkırık bile tutuyor onu da hissediyorum..:))) Zaten kızlar pıt pıt atarmış, erkekler balık gibi kayarlarmış:)))

Hadi ya oylemiymis,bilmiyodum bak.
Demekki dogruluk.payi var

MutluBulut_ 7x5=35 TL iki halı:)) o zaman 100 lira civarı tutar canım..

Amin amin inşAllah... Eeee yani sıraya dizilin bakalım benden sonra İlknur geldi bak ama ara baya açıldı yahuuuu:)))

malesef tutar sanırım
duzen bozuldu ama napalım ben gec kaldım sahi 2014 den 2 kısı kaldık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…