2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Nasl evliyim ama koca yok

Sabun tozunu duymustumda ben onun için sordm onla yıkanınca daha iyi olyms

Sabun tozunu duymustumda ben onun için sordm onla yıkanınca daha iyi olyms

Onunla durulamasi zor oluyor diye duydum,makinada nasil olur bilmem.
Birde saabunu ince ince rendeleyip,birseye sarip direk.camasirlarin icine koyuyolarmis ama tabi durulama ikikez yapilmali,yoksa sabunlu kaliyormus

Onunla durulamasi zor oluyor diye duydum,makinada nasil olur bilmem.
Birde saabunu ince ince rendeleyip,birseye sarip direk.camasirlarin icine koyuyolarmis ama tabi durulama ikikez yapilmali,yoksa sabunlu kaliyormus
Esimde makineye zarar veryo dedi ya blmyrm o zaman gelince naparz :))

ilknurrr22
Bosver canim okadarda ince dsunmemek gerek. Ne kadar koruyosun o kadar en ufak seyde hasta oluyolar.
Nasipse fazla kalin giyitmemeyi dusunuyorum zaten,alissin
Ben mecburen kalın giydircem kışın dogcagi için ama ne kadar korursan o kadar cabk hasta olyolar ben hiç umursamam kışında ince giyerim hic hasta olmam ama kalın giyinenler kendini surekli hasta olurum diye.korumaya çalışanlar çabucak hasta olur bunyenin bagsklik kazanması lazm

Aynen..
Senin tam kisa geliyor ama olsun evin ici sicak olur zaten, diisari kacta bir cikacaz..
Hem kalin giydirince sanki rahat edemiyolar gibime geliyo. Sahsen ben at kat giyinince rahatsiz oluyorum,minnaklari.hic dusunemiyorum ne haldeler

Aynen..
Senin tam kisa geliyor ama olsun evin ici sicak olur zaten, diisari kacta bir cikacaz..
Hem kalin giydirince sanki rahat edemiyolar gibime geliyo. Sahsen ben at kat giyinince rahatsiz oluyorum,minnaklari.hic dusunemiyorum ne haldeler
Kat katta giydirmem yaa

anatkh018 ay evet ozlem vardi,varmi onun bebisi

MutluBulut_
Hakkaten her hafta dugun vardi nerdeyse
Ne guzeldi

duman91
MutluBulut_ ay tesekkur ederim tesekkir ederiim
Aklimda isim tutma konsunda masallah zehir gibiyim
olsun canım sımdıde sık sık bebıs var :) masallah :)

yaa dün ne oldu hıc ben hatırlamıyorum anlardım heralde ben yapsam mutfak dolabının 2 kapagı camlı sofrayı hazırlıyodum kafamı bır kaldırdım ortadan ıkıye guzelce kırılmıs yerınde duruyor ama 2 parca olmus nasıl oldu anlayamadım

Hadi ya .. Anlamadan hizli kapatildiysa olmus olabilirmi
Veya esin yapti ama ses cikarmiyor

Hadi ya .. Anlamadan hizli kapatildiysa olmus olabilirmi
Veya esin yapti ama ses cikarmiyor
Yok canim gunduz yoktu o olabilir cunku kapaginda hani durmasini saglayan birsey varya o bozuktu birden kapamis olabilirim hatirlamiyorum insallah ayni deseni buluruzda ikisinide degistirmek gerekmez

MutluBulut_ aldiginiz yere bor sorun canim vardir belki,insallah vardir yani.
Cok belli degilse dursa sorun olurmu. Dedigin gibi bos yere ikisinde degistirmek erek eyer yoksa

ilknurrr22 yok canim sokmamistir herhalde. Anlarsin bence ,sislik felan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…