- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Ben hep buradayım aynı şekildeher hafta birileri evleniyordu özlem vardı sibel vardı ki onla facedende ekliyiz nick olunca karıştırıo insan binehirnil111 değişmiyor
Nasl evliyim ama koca yokaynen canım herşey nasip kısmet. Allah rahmet eylesin günahları affolsun inşaAllah
öyleymiş kese anca alttan bakınca belli oluomuş ben büyünce giderim o zmntabi önce bebek yapmam lazım onun içinde koca lazım evliyim ama koca yok nolcam ben böyle ya
Sabun tozunu duymustumda ben onun için sordm onla yıkanınca daha iyi olymsilknurrr22
Mikroplari oldurdugu icin ,e ebisin cildiyle ici temas edecegi icin karrsiz kalmistim.ama dusununce icten utulemek daha mantikli geldi.
Bebek icin toz deterjanla yikadim canim,yumusatici kullanmayin deniyor ama beyazllra biraz atarim. Cokda nazli buyumesinler. Allah korusun sonra en ufak seyden alerji kapiyolar.
Turkiyede yasamiyorum ben, deterjanin ismini verirdim ama yoktur orda.
Herkez pek bi memnun ,ilk cikardigimda kokusu agir geldi bana ama simdi iyi .
nehirnil111 cok minnakal hakaten canim ya.
Evim bebis koktu
hava yagacak gibi balkona sermedim,iceri serdim ne zaman kururlar bilmem artik
Beyazlari yikasam yerim.kalmadi,bakalim kurusun bunlar
duman91 sor yinede zarari olurmu diye canim.
Ultrasonla baksin,kanali ordan olcsun ilk,bakti problem var o zaman alttan bakar /insallah yoktur tabi/
Oturuyosun ya canim simdi.dinlemedeginin icin daha cok agrir.
Biraz dinlensen daha cabuk gecer.
Bak sen prensese dik duruyor he
tabi simdi icerisi genis rahat rahat donuyor :)
Ben kasiklarimdan cok tekmelenmedim, hep midemin yanlarinda falan. Daha 36-27.haftalarda basi asagidaydi,insallah o pozisyonunu korur
Sabun tozunu duymustumda ben onun için sordm onla yıkanınca daha iyi olyms
Esimde makineye zarar veryo dedi ya blmyrm o zaman gelince naparz :))Onunla durulamasi zor oluyor diye duydum,makinada nasil olur bilmem.
Birde saabunu ince ince rendeleyip,birseye sarip direk.camasirlarin icine koyuyolarmis ama tabi durulama ikikez yapilmali,yoksa sabunlu kaliyormus
Esimde makineye zarar veryo dedi ya blmyrm o zaman gelince naparz :))
Ben mecburen kalın giydircem kışın dogcagi için ama ne kadar korursan o kadar cabk hasta olyolar ben hiç umursamam kışında ince giyerim hic hasta olmam ama kalın giyinenler kendini surekli hasta olurum diye.korumaya çalışanlar çabucak hasta olur bunyenin bagsklik kazanması lazmilknurrr22
Bosver canim okadarda ince dsunmemek gerek. Ne kadar koruyosun o kadar en ufak seyde hasta oluyolar.
Nasipse fazla kalin giyitmemeyi dusunuyorum zaten,alissin
Ben mecburen kalın giydircem kışın dogcagi için ama ne kadar korursan o kadar cabk hasta olyolar ben hiç umursamam kışında ince giyerim hic hasta olmam ama kalın giyinenler kendini surekli hasta olurum diye.korumaya çalışanlar çabucak hasta olur bunyenin bagsklik kazanması lazm
Kat katta giydirmem yaaAynen..
Senin tam kisa geliyor ama olsun evin ici sicak olur zaten, diisari kacta bir cikacaz..
Hem kalin giydirince sanki rahat edemiyolar gibime geliyo. Sahsen ben at kat giyinince rahatsiz oluyorum,minnaklari.hic dusunemiyorum ne haldeler
anatkh018 ay evet ozlem vardi,varmi onun bebisi
MutluBulut_
Hakkaten her hafta dugun vardi nerdeyse
Ne guzeldi
olsun canım sımdıde sık sık bebıs var :) masallah :)duman91
MutluBulut_ ay tesekkur ederim tesekkir ederiim
Aklimda isim tutma konsunda masallah zehir gibiyim
olsun canım sımdıde sık sık bebıs var :) masallah :)
yaa dün ne oldu hıc ben hatırlamıyorum anlardım heralde ben yapsammutfak dolabının 2 kapagı camlı sofrayı hazırlıyodum kafamı bır kaldırdım ortadan ıkıye guzelce kırılmıs yerınde duruyor ama 2 parca olmus nasıl oldu anlayamadım
Yok canim gunduz yoktuHadi ya .. Anlamadan hizli kapatildiysa olmus olabilirmi
Veya esin yapti ama ses cikarmiyor
Ayak baş parmagm aciyo ama blmyrm bsy olmaz heraldeMutluBulut_ aldiginiz yere bor sorun canim vardir belki,insallah vardir yani.
Cok belli degilse dursa sorun olurmu. Dedigin gibi bos yere ikisinde degistirmek erek eyer yoksa
ilknurrr22 yok canim sokmamistir herhalde. Anlarsin bence ,sislik felan olur
Ayak baş parmagm aciyo ama blmyrm bsy olmaz heralde
Şişmesi bsy olmazSismediyse, alerjin falan yoksa normalde bisi olmaz herhalde canim.
Yani tahminimce oyle, dr googleye bir sor bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?