2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Mutfakta tecrubelii gelinler bir sorum
Mayasiz ,kabartma tozlu pogaca hamurunu aksamdan yapip,dolapta bekletsem,sabah pisirsem nolur

Gunaydin kizlar :))
tutkku nehirnil111 oyy kizlar sira benim dimi heyecanla bekliyorum bi yanim hemen olmaz diyo diger yanim olanlarda var ama diyo. Bir kac gundur sanki belirtileri yasiyormusum gibi hissediyorum ama kesin psikilojik olarak etkileniyorum kendimi dinliyorum esim desen vallahi ben onun bu kadar cok istedigini hic anlamamostim masallah. Rabbim cok aratmasin saglikla gelsin insallah ne kadar sonra baslar belirtilrr ? Hamile arkadaslarim ilk.zamanlar sizde bizim gibimiydiniz adet olursam caktirmayiz kesin birbirimoze ama ikimizede hayal kirikligi
Hayirlisi bakalim.
Tutkucum pogacayi sormussun ama denemedigim icin o sekilde bisey diyemicem

PembeLokum risk edip bidahakine deniycem bakalim..
Bukez risk edemedim,erken gelmem grekti okula yetistiremem diye korktum.

MutluBulut_ oy kuzum hayirli zamanda gelsin minnaginiz insallah
Bak bende olmaz diyodum ama 2 veya 3.ayda oldu cok sukur.
Tek diyecegim sIk sIk deneyin.. Ben en son sag tarafima donmeyi denemistim,sonra kalfim.galiba, zaten bebisim sag tarafimdaydi.
Bilmiyorum.varmi etkisi ,Allahin bilecegi is ama denemekten bisi cikmaz

Nehir pogacaciyi bekliyorum o bilir belkim

Canım cidden bez stoğu yapmamak lazım, çünkü bebişe hangi bezin yarayıp yaramayacağını bilmiyoruz, deneyerek göreceğiz.. Bende ilk etapta senin gibi 40 lı yenidoğan alıcam sonra bittikçe duruma göre alırız.. Zaten senin aldığın dediğim gibi 1 haftada biter..
2-5 kg neden uymuyor ki canım tam aslında ama bilemedim şimdi

Günaydın canım benim...
Demek çalışmalar başladı Canım psikolojik olarak insan cidden kafayı taktığında çok etkileniyor, ben korunduğumuz halde hamile kalabileceğimi bile düşünüyor test yapıyordum O yüzden biraz da akışına bırakmak lazım... Ama belirtilerini adetime 1 hafta kala yaşadım, zaten adet olacakmış gibi hissediyorsun ama olmuyorsunYani yaklaşık yumurtlama döneminden 10 gün sonra falan belirtilerini yaşamıştım...
Amin canım Rabbim gönlüne göre versin...

duman91 aynen canim.
Kilosu oyle yazsada uymuyormus her bebise canim ya.
Nekadar kucukler zaten anlatamam,avuc ici kadar resmen

duman91 aynen canim.
Kilosu oyle yazsada uymuyormus her bebise canim ya.
Nekadar kucukler zaten anlatamam,avuc ici kadar resmen
Hmm anladım canım.. Ayy evet yaa mini minicikler bizimki 700 gram olmuş bana büyük bile geldi, sonra bi araştırdım gayet normal hatta zayıf bile :)))

MutluBulut_ bunu yazmamisim canim
Ben adetimden hmen sonra hamis kaldim, e bidahaki adetime kadar 1 ay gecmsti ve o yuzden 6 haftalikken ogrenmistik.
Ama belirtileri adetime 1 hafta varkrn yasadim bende. Ozellikle goguslerimden anlamistim, damarlarim cok cok belirgindi.
Takip et bak ordan daha kolay anlarsin, sonra zaten hassasiyet basliyor.
Hayirlisi canim

duman91 oh nasipse 1 kiloya az kalmis, totosuna totosuna vurasi geliyo insanin buyudukce
Simdi.daha hizli.kilo alicak canim
Öyle mi ayy ben almayım da o alsın ya... Tam 10 kilo almışım, artık yürüyüşlerimi sıklaştırcam. birde zaten şeker çıkınca yediklerime daha dikkat ederim... Artık süt de içebiliyorum yaşasınnn:))) Ama hafiften midem bulanıyor bugünlerde

Sıra sende kuzum İnşallah istiyorsanız bekletmeden gelir hemen bebişiniz
Nehir pogacaciyi bekliyorum o bilir belkim

Tutkum ben genel o şekilde hiç denemedim pişirir dolaba kaldırırım yaş mayayla poğaçalarımı 3 gün rahat tüketiriz dolaptan çıkartıp bir şey olmaz ama kabartma tozu ve pişmeden nasıl olur bilmiyorum bir kaç yerde normal hazırlanıp yumurtaları sürülüp dolapta bekletip sabah pişirildiğini okudum yapan var yani olur gibi geldi bana da Pişir koy kuzum dolaba akşamdan zamanın varsa ısıtırsın direk

Kızlar bugün çamaşır deterjanı ve yumuşatı alıcam marka öneriniz var mı? Önceden detarjan olarak Bingo yumuşatıcı da yumoş kullanıyordum ama hamilelikten dolayı kokularından tiksindim şimdi de bitirdim değiştirmem lazım :))

Canim sana bsiyler yazmistim okumadin galiba gormedin
Bu ay biz de deneyecegiz tekrar

Bat ına kac gun var? Benim ilk gebeligimde surekli ama surekli tuvaletim geliyordu ordan tahmin etmistim kan testi yaptirmadan once

Ankadm cnm bu arada daha once yazmistim gormemis olabilirsin senin obemli sinavlarin bebisin kuccuklugune denk geliyor ne yapmayi dusunuyorsun

PembeLokum yok kuzum onemli sinavim temmuzda,nasipse ozamana kadar tahminimce 8-9 aylik olur.
Derslerimin cogunda yapilacak seyleri ilk gecicem sonra gelmeyeyim.diye.
Okul dert degilde, ana okuluna gitmeliyiz staja,orda ders falan vericez o nasil olur bilmiyorum. Hayirlisi bakalim

duman91 aman yuru canim gerckten faydasi oluyor.
Yumosun mavisini bende sevmiyorum artik,ama yumosta israrli oldugum.icin pembesine gectin. Simdilik iyi ,onuda sevmemrye baslarsam.bilmiyorum ne yapcam

nehirnil111 evet canim ya aaksam arastirdim varmis onceden dolapta bekleten..
Denerim.bakalim, firindan yeni ciktiginda yenirse yeniyoe yoksa kaliyor bizdeki pogacalar ya
O yuzden sabah pisirmek istiyodum.

Bu insanlari anlamiyorum.
Arkadaslari gordum, aaay cok.sismissin,yuzun sismis vs. Vs..
Bir can tasiyorum,siscem tabi, onlar hamile degilken kilolular ya
sinirim bozuldu

nehirnil111 evet canim ya aaksam arastirdim varmis onceden dolapta bekleten..
Denerim.bakalim, firindan yeni ciktiginda yenirse yeniyoe yoksa kaliyor bizdeki pogacalar ya
O yuzden sabah pisirmek istiyodum.
Anladım canım eşin işe giderken falan yemiyor mu bizde sabah işe gitmeden hemen evde meyve suyuyla ya da bitki çayıyla 1-2 tane falan tv karşısında atıştırıp çıkıyoruz o yüzden 3-4 gün anca sürüyor Yaş mayayla seviyorum ben bir tek bir de dereotlu poğaçayı kabartma tozuyla sadece yaparım onu canım çok çekiyor bu günlerde ama eşim dereotlu sevmiyor tek kendime de yapamıyorum

Yok canim ya yemiyor,cocuklar gibi resmen agzina tepiyorum zorla azicik yedirmeye calisiyorum
Yanina goturup atistiriyo anca.
Nasil istahlisin boyle sabahlari diyip duruyo bana, ama zaten onemli olan kahvaltiki.

Siz iyi bari yiyiypte gidiyosunuz.
Senin mayali pogacayi denemedim daha,oda aklimda bakalim nezamana nasip olacak.
Az yaparsin canim,yer belki. Canin cekiyosa yap sen :)

Yok canım bu erkekler hep böyle inat ettiler mi zor yani yemez biliyorum tadına bile bakmaz çok tuhaf ben zehir olsa bakarım çok iğrenç olamaz ki nimet yani Canım nohutlu pilav çekti mesela bugün yapayım dedim ama yemiyorum kendine yapacaksan yap diyor ee nasıl az yapayım kaç gram nohut kullanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…