Mutfakta tecrubelii gelinler bir sorum
Mayasiz ,kabartma tozlu pogaca hamurunu aksamdan yapip,dolapta bekletsem,sabah pisirsem nolur
Canım cidden bez stoğu yapmamak lazım, çünkü bebişe hangi bezin yarayıp yaramayacağını bilmiyoruz, deneyerek göreceğiz.. Bende ilk etapta senin gibi 40 lı yenidoğan alıcam sonra bittikçe duruma göre alırız.. Zaten senin aldığın dediğim gibi 1 haftada biter..duman91 canim simdilik 1 aldim cevremdede herkez soyluyor cabuk.buyuyorlar yenidoganlar cok kullanilmiyor diye. Duruma gore nasipse bakicam, 2 numaraya gecerim gerekirse.
Kasim anneleri topigindede stok yapilmasin demis doktormu ne, sonra kaliyolar zaten.
43 taneyi duyan kuzenim cok sasirdi napcaksin okadR diye,neyse artik sIk sIk degistirir bitirirsin demisti.
Saglik olsun bittikce alinir o olsun dert :)
@sumeyra1990 dugun.borcu bittiyse iyi canim :) simdi en azidan harcamalariniz kendinize olucak. Hayirli zamanda nasip eder insallah Rabbim bebis
PembeLokum hic moralini bozma canim, vardir herseyde bir hayir.Fatmanin dedigi gibi omru okadarmis.
Olsaydi,olacaktilari birak, miniginiz icin moral depola
Dualarim.seninle canim
Günaydın canım benim...Gunaydin kizlar :))
tutkku nehirnil111 oyy kizlar sira benim dimi heyecanla bekliyorum bi yanim hemen olmaz diyo diger yanim olanlarda var ama diyo. Bir kac gundur sanki belirtileri yasiyormusum gibi hissediyorum ama kesin psikilojik olarak etkileniyorum kendimi dinliyorum esim desen vallahi ben onun bu kadar cok istedigini hic anlamamostim masallah. Rabbim cok aratmasin saglikla gelsin insallah ne kadar sonra baslar belirtilrr ? Hamile arkadaslarim ilk.zamanlar sizde bizim gibimiydiniz adet olursam caktirmayiz kesin birbirimoze ama ikimizede hayal kirikligi
Hayirlisi bakalim.
Tutkucum pogacayi sormussun ama denemedigim icin o sekilde bisey diyemicem
Hmm anladım canım.. Ayy evet yaa mini minicikler bizimki 700 gram olmuş bana büyük bile geldi, sonra bi araştırdım gayet normal hatta zayıf bile :)))duman91 aynen canim.
Kilosu oyle yazsada uymuyormus her bebise canim ya.
Nekadar kucukler zaten anlatamam,avuc ici kadar resmen
Öyle mi ayy ben almayım da o alsın ya... Tam 10 kilo almışım, artık yürüyüşlerimi sıklaştırcam. birde zaten şeker çıkınca yediklerime daha dikkat ederim... Artık süt de içebiliyorum yaşasınnn:))) Ama hafiften midem bulanıyor bugünlerdeduman91 oh nasipse 1 kiloya az kalmis, totosuna totosuna vurasi geliyo insanin buyudukce
Simdi.daha hizli.kilo alicak canim
Sıra sende kuzumGunaydin kizlar :))
tutkku nehirnil111 oyy kizlar sira benim dimi heyecanla bekliyorum bi yanim hemen olmaz diyo diger yanim olanlarda var ama diyo. Bir kac gundur sanki belirtileri yasiyormusum gibi hissediyorum ama kesin psikilojik olarak etkileniyorum kendimi dinliyorum esim desen vallahi ben onun bu kadar cok istedigini hic anlamamostim masallah. Rabbim cok aratmasin saglikla gelsin insallah ne kadar sonra baslar belirtilrr ? Hamile arkadaslarim ilk.zamanlar sizde bizim gibimiydiniz adet olursam caktirmayiz kesin birbirimoze ama ikimizede hayal kirikligi
Hayirlisi bakalim.
Nehir pogacaciyi bekliyorum o bilir belkim
Gunaydin kizlar :))
Hayirlisi bakalim.
PembeLokum risk edip bidahakine deniycem bakalim..
Bukez risk edemedim,erken gelmem grekti okula yetistiremem diye korktum.
MutluBulut_ oy kuzum hayirli zamanda gelsin minnaginiz insallah
Bak bende olmaz diyodum ama 2 veya 3.ayda oldu cok sukur.
Tek diyecegim sIk sIk deneyin.. Ben en son sag tarafima donmeyi denemistim,sonra kalfim.galiba, zaten bebisim sag tarafimdaydi.
Bilmiyorum.varmi etkisi ,Allahin bilecegi is ama denemekten bisi cikmaz
Nehir pogacaciyi bekliyorum o bilir belkim
Anladım canım eşin işe giderken falan yemiyor mu bizde sabah işe gitmeden hemen evde meyve suyuyla ya da bitki çayıyla 1-2 tane falan tv karşısında atıştırıp çıkıyoruz o yüzden 3-4 gün anca sürüyornehirnil111 evet canim ya aaksam arastirdim varmis onceden dolapta bekleten..
Denerim.bakalim, firindan yeni ciktiginda yenirse yeniyoe yoksa kaliyor bizdeki pogacalar ya
O yuzden sabah pisirmek istiyodum.
Anladım canım eşin işe giderken falan yemiyor mu bizde sabah işe gitmeden hemen evde meyve suyuyla ya da bitki çayıyla 1-2 tane falan tv karşısında atıştırıp çıkıyoruz o yüzden 3-4 gün anca sürüyorYaş mayayla seviyorum ben bir tek bir de dereotlu poğaçayı kabartma tozuyla sadece yaparım onu canım çok çekiyor bu günlerde ama eşim dereotlu sevmiyor tek kendime de yapamıyorum
Yok canim ya yemiyor,cocuklar gibi resmen agzina tepiyorum zorla azicik yedirmeye calisiyorum
Yanina goturup atistiriyo anca.
Nasil istahlisin boyle sabahlari diyip duruyo bana, ama zaten onemli olan kahvaltiki.
Siz iyi bari yiyiypte gidiyosunuz.
Senin mayali pogacayi denemedim daha,oda aklimda bakalim nezamana nasip olacak.
Az yaparsin canim,yer belki. Canin cekiyosa yap sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?