2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kızlar doktor bu ay gebe kalabilecegimi söyledi
Ben istiyorum da eşim kararsız cunku cok uzuluyordum senin bulantili gunlerine tekrar yasayacaksin uzuluyorum diyo ama
Napalım mecburuz bulantilari vs cekmeye

nehirnil111 heh evet simdi bebek haberi beklemedeyiz
Evet kuzum.ya umutsuzdum ama cok sukur gecmisim.

PembeLokum hadi ya hala bekliyomusunuz ,insallah bugun gecebilirsiniz bari onca yol gelmissiniz :/
Cekmemmi,bir girdim.sinifa herkez bagris cagris sanki ilk hamile.benim

son seneme gectim canim,4.yil iste.
Nasipse aralikta bitiyor tamamen, ocakta sinav var,biraz staj var nasipse, onlari gecince artik hazirana kadar bosum o zammnda buyuk sinav var iste. Onu gecersem/ki sanmiyorum/ mezun oluum

Mia- canim mama konusuna girmedim daha ama kiyafe olarak bana cok cok pahali geliyor bebek kiyafetleri.
El kadar sonucta, ama biz cok az sey aldik, annem ve kv aldi cogu seyi. Iki tarafinda ilk torunu oldugu icin hevesliler iste.
Nerden baksan 200-300 tutmustur sadece kiyafetler fln,oranin parasiyla daha 150Tl civari yani.
E daha yatak,araba alinmasi gerek onlarda 1200 falan tutacak gibi
Hastane cantama fazlaca odedim, geceligiydi,beziydi derken .

Sanirim.sadece hazirlik 2000Tl olur dogum parasi haric.
Ama cok sukur Rabbim bir sekilde yardim.ediyor.

duman91 Rabbim.beterinden korusun canim, caresi var em azindan, biraz dikkat etmeli iste hos etsede olabiliyor hele ailede varsa..

PembeLokum ay canim.cok sevindim
Aman korktugu bulantilar olsun, onlar gelip gecici canim, hem her hamilelik bulantili gecmiyor.
Hakkinizda herseyin hayirlisi canim
Insallah saglicakla gelir minnaginiz

Aman canim neymiş bu böyle
Neden yuksek cikti acaba yediklerin ictiklerinden mi? Dikkat ediyorsundur sen ama
Ne yalan söyleyim canım son zamanlarda dikkat etmiyordum o da hemen etkisini gösterdi... Yani yediklerimdendir diye tahmin ediyorum en azından bir dahaki yüklemeye kadar biraz düşürürsem kâr kârdır..:)

tutkku hımm bende birikim yapıyım diyorum ailem yardım eder mutlaka ama hazırlıklı olmak lazım.zaten sizin bebişler doğunca hangisi kullanışlı neyden ne kadar almak gerek daha ögreniriz :) öyle markette gezerken gözüme takılıyor bezler falan da toplam ne kadar tutuyo merak ettım :) maddi durumu toparlamam gerek zaten daha sıra bende degıl :)

Kızlar doktor bu ay gebe kalabilecegimi söyledi
Ben istiyorum da eşim kararsız cunku cok uzuluyordum senin bulantili gunlerine tekrar yasayacaksin uzuluyorum diyo ama
Napalım mecburuz bulantilari vs cekmeye
Ahhh canım çok sevindim, ne güzel bak büyük bir sıkıntı yokmuş....
Canım eşin sadece bulantıların yüzünden kararsızsa ikna etmek de zorlanmazsın... Hem zaten kısa bir süre ilk 3 ay, şuan o kadar iyiyim ki ben anlatamam... Çok şükür geçti bulantılarım herşeyi yiyebiliyorum (tabi önceden tiksindiklerim hariç), Artık bu aylardan sonra ağırlaşır onun sıkıntısı başlar... Ama bebiş öyle değil midir her anı her yaşı ayrı bir heyecan.... Hamileliğin tadı tuzu bulantılarda :)))

Mia- birkenara ayirabilirsen iyi olur canim,o zaman geldiginde nasipse zorlanmazsin.
Biz yenidogan bezine 43taneydi galiba icinde , 17Tl (10tl) odedik.
Tabi cok aldigima pismanim, hemen buyudukleri icin sIkmaya basliyormu 2 numara alsaymisim keske cogunu

Canım 1 paket mi aldın? 43 tane nedir ki, ilk zamanlar günde 10 kere falan değiştirirsin o 1 hafta bile dayanmaz:)))

Bebegin iki aylıkken mi en onemli sınavın cnm ya belki giremezsin okul biraz yzasa bir sey olur mu ki ya olmaz de mi?

PembeLokum ay canim.cok sevindim
Aman korktugu bulantilar olsun, onlar gelip gecici canim, hem her hamilelik bulantili gecmiyor.
Hakkinizda herseyin hayirlisi canim
Insallah saglicakla gelir minnaginiz

Canim benim cok sagol insaAllah meryem suresi fln okumayi dusunuyorm 41 gun boyunca simdi 4 tup kan verdim dr neden istedi bilmiyorum gebe kalinca tahlil sonuclarini al gel dedi haydi Allah hayirli etsin dedi yolladi bizi :)

Ne yalan söyleyim canım son zamanlarda dikkat etmiyordum o da hemen etkisini gösterdi... Yani yediklerimdendir diye tahmin ediyorum en azından bir dahaki yüklemeye kadar biraz düşürürsem kâr kârdır..:)

Aman canim dikkat et sen o zaman artik :)

Ya hatirlarsinuz kurtaj oldugum ilk gunlerde birdaha hamile kalmicam bidaha dusuk yaparsam cok korkuyorum diye surekli soyluyordum cesaretim tamamen kirilmisti ama simdi tekrar cok istiyorum ya Rabbim bu sefer de boynumuzu bukmez de yuzumuzu guldurur insaAllah gebeligim devam etseydi 17 haftalik olacakmis bugun dusunsene uzuluyorum halen daha ama neyse bidahakine insaAllah

Canım öyle düşünme onun ömrü o kadarmış, Rabbim büyük bu sefer ki kontrol altında tutalacak büyük ihtimal... Doktorda kanı bu yüzden almıştır.. Dualarımız seninle... Herşey yoluna girer umarım... Rabbim sağlıcakla hayırlı evlat nasip etsin sana İnşAllah...

maddi durumum düzeldi şükürler olsun dügün borcu kalmadı.yani parayı harcarım altın almayı düşünüyorum.daha geniş eve taşınıp... bebek için az ama iyi seyler olsun istiyorum.

InsaAllah cnm benim sana da bana da

duman91 canim simdilik 1 aldim cevremdede herkez soyluyor cabuk.buyuyorlar yenidoganlar cok kullanilmiyor diye. Duruma gore nasipse bakicam, 2 numaraya gecerim gerekirse.
Kasim anneleri topigindede stok yapilmasin demis doktormu ne, sonra kaliyolar zaten.
43 taneyi duyan kuzenim cok sasirdi napcaksin okadR diye,neyse artik sIk sIk degistirir bitirirsin demisti.

Saglik olsun bittikce alinir o olsun dert :)

Mia- dugun.borcu bittiyse iyi canim :) simdi en azidan harcamalariniz kendinize olucak. Hayirli zamanda nasip eder insallah Rabbim bebis

PembeLokum hic moralini bozma canim, vardir herseyde bir hayir.Fatmanin dedigi gibi omru okadarmis.
Olsaydi,olacaktilari birak, miniginiz icin moral depola
Dualarim.seninle canim

Sagol canim benim bu sefer kalp atislarini daha bu heyecanla bekleriz artik o 8 hafta zulum gibi gecer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…