2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kızlar merhaba nasılsınız?
Doktordan geliyorum bende, kızçem 700 gram olmuş MaşAllah...
Ama şekerim çok yüksek çıktı 172((
Bayramdan sonra 100 g tekrar şeker yüklemesi yaptırcam, kanımda düşük çıktı onun içinde ilaç verdi..
Şu söylediğim diğer meselede sorun yokmuş, bebiş aşağı pozisyondaymış ama kanala girmemiş kafasıyla baskı yaptığı için ben rahatsız oluyormuşum, erken doğum riskim yokmuş çok şükür... Bizdn böyle, ahh dua edinde şu şekeri atlatayım yaaa((

Dualarım seninle canım şeker yapacak yiyeceklerden uzak dur derim inşallah düzene girer çok şükür bebişte iyiymiş

İnş şekerin geçer canım. bezelye patates türü yiyeceklerden uzak durman gerekiyo.

PembeLokum cok guzel canim,cok sukur toparlanmak kisa surdu
Dedilermi bisii,haberdar et bizi

nehirnil111 cok sukur :
Oda evlendiyse baska evlendirecek tanidigim kalmadi KK da

Mia- cok sukur iyi gulduk canim ya :)
Hayirli olsun buarada yeni ise baslamissin, insallah calisma saatleri cok degildir

duman91
Canim benim uzme kendini,insallah duzelir.
Cok sukur bebisimiz iyiymis
Tatliyi birakmistin galiba zaten ama demekki baska seylerde yapiyor,hamur isi falan yiyomudun cok
Cok sukur erken dogum riskiniz yokmus.
Moralini yuksek tut,Rabbim buyuk

Kizlar sinavlarimin hepsini gecmisim,Allahima nekadar sukretsem az

Bugun daha ilk gunden 4 saat ders vardi ama ciktim geldim,otur otur belim koptu

cok sukur iyi gulduk canim ya :)
Hayirli olsun buarada yeni ise baslamissin, insallah calisma saatleri cok degildir

Aynı işe devam da 1 hafta izne çıkmıştım canım. Yogunluk azaldı sonunda ama işler birikmiş onları yapıyorum :)

İnşAllah canım, ya aslında bırakmıştım ama özeldeki doktorum sorun değil şekerin yok deyip göndermişti... Şimdi tekrar devlete gittim o daha çok ilgileniyor... Aslında çok da dikkat etmiyordum... Zaten hızlı kilo almamın sebebi de buydu sanırım... Neyse dikkat edicez artık ne yapalım.. :)
Bu arada sınavlarını da geçmişsin tebrik ederim canım benim

Mia- he o anlanda yeni basladim demissin :)
Is basi yapmak zordur tatilden sonra :)

duman91 ona gidersin canim sende,her doktor farkli iste. Doktorunda he dedigine inanmamak gerek aslinda.
Hele bir dussun sekerin,sonra azar azar yine yersin canim.meyve .
Aksamki yemegin degerinimi cikardi acaba, iyice ac gitmeyince bazen dogru cikarmiyor ya

Cok sagol canim

he o anlanda yeni basladim demissin :)
Is basi yapmak zordur tatilden sonra :)

Evet çok zor oldu.Bişey sorcam bebek için ne kadar bütçe harcanıyor böyle arada bezlere mamalara bakıyorum da kıyafet ıvır zıvırları ne kadar tuttu yada tecrübenizden yararlanalım azcık :)

Allah razı olsun canım, bu ara kavunu çok yiyordum ondn da oldu sanırım dikkat etmeliyim dediğin gibi...
Ondan olmuştur canım meyvelerde çok şeker var aman dikkat et sağlıklı diyip yesek bile günde 1 tane öneriliyor büyükçe meyvelerden mesela en fazla
nehirnil111 cok sukur :
Oda evlendiyse baska evlendirecek tanidigim kalmadi KK da
Herkesi evlendirdik sıra bebek beklemeye geldi

Canım çok sevindim umutsuzdun sanki yanlış hatırlamıyorsam çok şükür Rabbim çok büyük

Aynen canım, artık hamilelik diyetine sokuyorum kendimi:)))Hamur işi yok, pilav patates yok, tatlı yok, meyve yok:))

Valla canım bilmiyorum ama artık bu iki oldu bunda da dikkat etmezsem olmaz...

Canim seker neden olur hamilelikte tehlikeli bir sey mi? Nelere dikkat etmen lazim?

Doktor ameliyata girmis 14.30dan beri bekliyoruz canim ya daha bri haber yok yani

Ay cnm tebrik ederim simdi ne durumdasin kaca gectin ne zaman bitiyor okul?
Okulda dikkat cekiyor musun göbüşünle

Canım nette aynen şöyle yazıyor "Annenin şekerinin yüksekliği doğrudan bebeğin kan şekerinin yükselmesine neden olur. Böylece bebekte insülin salınımı artar. Sonuçta bebek fazla kilo almaya başlar, akciğer gelişimi geri kalır, kalp hastalıkları ve sinir sistemi hastalıkları gelişir.
Önemli etkileri ise şunlardır;
  • Polihidroamniyos gelişimi ( Bebeğin içinde yaşadığı suyun =amnios mai fazla olması)
  • Preterm doğum oranında artış (Erken doğum riski)
  • Makrozomi gelişimi (Gebelik haftasına göre büyük bebek)" o yüzden dikkat etmem lazım... gerçi boyu kilosu tam haftasına göre ama yinede ...

Aman canim neymiş bu böyle
Neden yuksek cikti acaba yediklerin ictiklerinden mi? Dikkat ediyorsundur sen ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…